galaxian1 Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 07:52 Nawet Jacksonowi śmierć straszna, komory hibernacyjne na nic się zdały. A co mu się właściwie stało? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 09:17 Zatrzymanie akcji serca. Ale z jakich przyczyn - who knows?? Ehhh i żem się poryczała jak ten gupek... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 09:44 > Ehhh i żem się poryczała jak ten gupek... > no ja wlasnie tez... a kurde, nawet fanka nie bylam.. strasznie mi jakos, smutno i.. w ogole. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 09:48 No... W sumie to żadna śmierć znanej powszechnie osoby nie wywołała u mnie takiej reakcji... Młody facet jeszcze był w sumie... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 09:57 wiesz, po takich operacjach jak on byl,to trudno w ogole o jakims wieku mowic. "> W sumie to żadna śmierć znanej powszechnie osoby nie wywołała u mnie takiej > reakcji" no dokladnie u mnie tak samo.. poprzednio w takim szoku i rozpaczy bylam jak kurt cobain umarl, a mloda wtedy bylam,oj mloda;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 10:10 No właśnie te operacje, ehhh... Teraz czytam, że niektóre źródła podają, że jeszcze żyje i jest w śpiączce. Pewnie będzie wiecznie żywy jak Elvis . Odpowiedz Link