galaxian1 24.08.09, 23:25 Chceta to mata Tak się plażowało. Tak sie zwiedzalo. Takie widoki się podziwiało. Tu się mieszkało. To się jadło. fotoforum.gazeta.pl/photo/4/wb/pd/uvqd/MecTWoaJbcJiKRi4dB.jpg To się drinkowało. Tak się imprezowało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: fotorelacja ;) 24.08.09, 23:38 Eeee no super . Kilka fotek się normalnie na tapetki nadaje . Odpowiedz Link
sil.wen Re: fotorelacja ;) 25.08.09, 09:53 A ta potrzaskana porcelana! Przypomina mi się "My Life in Ruins", na którym ostatnio byłam w kinie --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
milka323 Re: fotorelacja ;) 25.08.09, 11:35 eeee tam. bez fotki z galaxianem pod parasolem się nie liczy . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fotorelacja ;) 25.08.09, 14:03 sil.wen napisała: > A ta potrzaskana porcelana! Przypomina mi się "My Life in Ruins", tez bylam na tym w kinie a co do fotorelacji,to bez pieknych oczu glx-a to zdjecia sie nie lciza o Odpowiedz Link
galaxian1 Re: fotorelacja ;) 25.08.09, 14:50 Hehehe, fotki z oczami pod parasolem, to tylko dla bardzo bardzo wtajemniczonych Odpowiedz Link
luczijka Re: fotorelacja ;) 28.08.09, 12:45 galaxian1 napisał: > Hehehe, fotki z oczami pod parasolem, to tylko dla bardzo bardzo wtajemniczonyc > h > Co trzeba zrobić, żeby być w tym znakomitym gronie uprzywilejowanych-wtajemniczonych? <lol> Odpowiedz Link