Dodaj do ulubionych

Kredyt a BIK

IP: *.116.125.177.tvksmp.pl 03.01.11, 17:59
Witam. W tym roku mam zamiar ubiegać się o kredyt hipoteczny. Moja poprzednia próba kilka lat temu zakończyła się niepowodzeniem z powodu wpisów w BIK i Bankowym Rejestrze. Na tą chwilę mam potwierdzenie wykreśleń z BR oraz aktualizacji danych w BIK (tylko w celach statystycznych). Chce się upewnić czy faktycznie informacje o moich starych zobowiązaniach nie są ujawniane bankom w celu analizy ryzyka kredytowego.
Obserwuj wątek
    • aspazja7 Re: Kredyt a BIK 10.01.11, 23:33
      Porady finansowe i prawne na stronie www.liberales.pl kredyty hipoteczne, inwestycyjne, firmowe, doradcy ds. nieruchomości i finansowania inwestycji.
    • ziut19 Re: Kredyt a BIK 12.01.11, 10:21
      Wyciagnij wiec swoj raport.
      Bedziesz mial pewnosc.
    • kalkulatorhipoteczny Re: Kredyt a BIK 19.01.11, 17:07
      tu można poczytać jak działa BIK kalkulator-hipoteczny.pl/content/porady-prawne?id=4
      a przy okazji policzyć sobie zdolność kredytową w poszczególnych bankach, wybrać atrakcyjną ofertę i jescze na tym zarobić smile
    • ekspert-doradzi Re: Kredyt a BIK 27.06.11, 02:20
      Ja polecam DBJ Kredyt z Poznania, profesjonalne doradztwo w sprawie kredytu mieszkaniowego, konkretne informacje i pomoc w skompletowaniu dokumentów. Po prostu polecam! Kredyt mieszkaniowy z niską ratą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka