Dodaj do ulubionych

Zdolnosc kredytowa

02.03.05, 10:08
Czy mam szanse na kredyt jesli zarabiam 2300 zl netto, 400 zł miesiecznie to
koszty utrzymania samochodu a mieszkanie kosztuje 125000. Mysle o kredycie na
sfinansowanie 100% wartosci mieszkania lub ewentualnej wplacie wlasnej do
20%. Prosze o rade.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Zdolnosc kredytowa 02.03.05, 16:14
      W każdym banku zrobia Ci za 5 minut symulacje i powiedza co , jak.. Nie męcz
      nas, chcemy sie tu" rozerwać" tzn. ja i mój brat. . m
      • dorotamg Re: Zdolnosc kredytowa 02.03.05, 16:30
        Zapraszamy do Domu Kredytpwego NOTUS bądź prosimy o kontakt pod adresem
        mailowym biuro@notuskredyt.pl pomożemy wybrać najkorzystniejszą ofertę
    • doradcy.expandera Re: Zdolnosc kredytowa 03.03.05, 11:27
      Jeśli jesteś sama to bez większego problemu. Jesli masz na utrzymaniu dzieci i
      niepracującego męża to problem będzie. Ocenę zdolności kredytowej warto robić
      na spokojnie z pełną informacją. Zapraszam do naszych oddziałów - znajdziemy
      najlepszy bank.
      • gosialska Re: Zdolnosc kredytowa 06.03.05, 20:37
        Bardzo dziekuje za odpowiedz. Jeszcze jedno mi siedzi w głowie: na ile kredytu
        moge liczyc zakladajac ze byłby on na 30 lat a raty w wysokosci 500 - max.600
        zł?
      • corgan1 a jeśli gosialska zaciąży albo wyjdzie za mąż... 10.03.05, 01:52
        to jak rozumiem "pogorszy się jej zdolność kredytowa" i... co? bank może
        wypowiedzieć umowę kredytową?

Pytam z czystej ciekawości, bo chcę wziąć kredyt i nie wiem czy zakładać
        rodzinę po wzięciu kredytu czy moze przed...?
        • gosialska Re: a jeśli gosialska zaciąży albo wyjdzie za mąż 14.03.05, 18:49
          Teoretycznie wrecz odwrotnie. Bo gdyby mój potencjalny mąż zarabial conajmniej
          tyle co ja to logiczne jest ze spokojnie starczyło by nam na kredyt i na
          wakacje. Ale rzeczywistosc jest gorsza dla osób bez drugiej połowy. Zawsze
          zycie kosztuje mniej we dwoje. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka