Dodaj do ulubionych

staz pracy

17.10.05, 11:49
Witajcie, czy ktos z Was dostal kredyt mieszkaniowy majac krotki staz pracy i
nie majac 20% wkladu wlasnego??
Mam 10-mies. staz pracy, umowe na czas nieokreslony. Wklad wlasny 16.000,
koszt mieszkania 152 000. PKO BP odmowilo mi kredytu, twierdzac ze mam za
krotki staz pracy (!!!), mimo ze posiadam u nich zdolnosc kredytowa.
Czy ktos tez tak mial?
A moze macie doswiadczenia z innymi bankami?
Bede wdzieczna za pomoc.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • doradcapuk Re: staz pracy 17.10.05, 12:19
      Przy podanym stażu pracy widze mozliwość kredytowania. Proponuje kontakt z
      doradca który pomoże w wyborze optymalnej oferty kredytowej poznajac dokładne
      parametry kredytu jak również oczekiwania wobec niego. Spotkanie z doradcą jest
      bezpłatne. Zaoszczędzi Pani czas i pieniądze. Formularz zgłoszeniowy
      www.puk.com.pl
      Serdecznie zapraszam
      • hiszpanski6 Re: staz pracy 17.10.05, 12:43
        No nie.... chodzi mi o konkretna informacje: czy ktos majac taki staz pracy
        uzyskal kredyt?

Po co mam sie spotykac z doradcami, skoro sami doradcy w PKO BP na wiesc, ze mam
        umowe na czas nieokreslony dawali mi niebotyczne stawki kredytowe, a jak
        przyszlo co do czego to kredytu nie dostalam!

doradcapuk napisała:

> Przy podanym stażu pracy widze mozliwość kredytowania. Proponuje kontakt z
        > doradca który pomoże w wyborze optymalnej oferty kredytowej poznajac dokładne
        > parametry kredytu jak również oczekiwania wobec niego. Spotkanie z doradcą jest
        >
        > bezpłatne. Zaoszczędzi Pani czas i pieniądze. Formularz zgłoszeniowy
        > www.puk.com.pl
        > Serdecznie zapraszam
        • doradcapuk Re: staz pracy 17.10.05, 12:47
          Tak uzyskał kredyt.
          • hiszpanski6 Re: staz pracy 17.10.05, 12:50
            Chodzi mi o konkretna informacje w jakim banku i na jakich warunkach.
            Dziekuje, pozdr.
            • doradcapuk Re: staz pracy 17.10.05, 12:56
              Wszystko zalezy również od Pani wieku i poprzedniego stażu pracy. Na przykład
              Bank Millennium ma obecnie atrakcyjna oferte przy umowie o prace na czas
              nieokreślony, staż min. 6 miesięcy. Dodam jeszcze, iż jeżeli są jakieś problemy
              z kredytem np. za krótki staż pracy doradca ma mozliwość wnioskowania o kredyt
              na zasadzie odstępstwa. pozdrawiam
              • hiszpanski6 Re: staz pracy 17.10.05, 12:58
                Wiek 26 lat. Jest to moja pierwsza praca. Moge udokumentowac tylko 10 miesiecy.

doradcapuk napisała:

> Wszystko zalezy również od Pani wieku i poprzedniego stażu pracy. Na przykład
                > Bank Millennium ma obecnie atrakcyjna oferte przy umowie o prace na czas
                > nieokreślony, staż min. 6 miesięcy. Dodam jeszcze, iż jeżeli są jakieś problemy
                >
                > z kredytem np. za krótki staż pracy doradca ma mozliwość wnioskowania o kredyt
                > na zasadzie odstępstwa. pozdrawiam
                • doradcapuk Re: staz pracy 17.10.05, 13:05
                  Proponuje kredyt w Millennium gdyz są teraz bardzo korzystne promocje, na
                  zasadzie odstępstwa. Bądź kredyt w PTF banku na 100% ale droższy.
                  E-mail doradca@puk.com.pl
                  Pozdrawiam
                  • hiszpanski6 Re: staz pracy 17.10.05, 13:06
                    Ale dlaczego na zasadzie odstepstwa, skoro rzekomo Millenium uznaje 6-miesieczy
                    staz pracy...? na czym polega wiec odstepstwo??
                    W PTF kiedys powiedzieli mi, ze musze miec 12-mies. staz pracy.
                    No wiec nic juz z tego nie rozumiem...sad

doradcapuk napisała:

> Proponuje kredyt w Millennium gdyz są teraz bardzo korzystne promocje, na
                    > zasadzie odstępstwa. Bądź kredyt w PTF banku na 100% ale droższy.
                    > E-mail doradca@puk.com.pl
                    > Pozdrawiam
                    • doradcapuk Re: staz pracy 17.10.05, 13:11
                      Problem wiąże sie z tym iż jest to Pani pierwsza pracasmileCzęsto doradca
                      posiadajac wieksza wiedzę niz klient ma możliwosc wynegocjowania lepszych
                      warunków z bankiem, aniżeli idzie Pani sama do bankusmilePozdrawiam
    • hiszpanski6 Re: staz pracy 17.10.05, 18:42
      Czy ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec???
      • swaj Re: staz pracy 17.10.05, 21:52
        BPH nie robi żadnych problemow - wspolpracuje z tym Bankiem w P-niu, nie trzeba
        zadnych odstepstw.
        Pisz na meila. Pozdrawiam. Jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka