Dodaj do ulubionych

Bardzo dziwna (trudna?) sprawa.

08.03.06, 19:56

Witam. Mam taki problem- ze względu na pewną sytuację życiową, razem z mężem chcemy kupić jak najszybciej mieszkanie na kredyt, bez własnej wpłaty.
Niestety mąż dopiero za pół roku będzie miał przedłużoną umowę o pracę (w obecnej firmie pracuje pół roku)- niestety nie wiemy jeszcze na jaki okres, być może na czas określony.
Czy w takiej sytuacji, istnieje kredyt, który może nam zostać udzielony już teraz, a nie za pół roku???? Jeżeli tak, to jaki i na jakich warunkach.
Bardzo prosimy o pomoc.
Obserwuj wątek
    • tora83 Re: Bardzo dziwna (trudna?) sprawa. 08.03.06, 21:30
      A jakie sa Twoje dochody?
      • maja.7 Re: Bardzo dziwna (trudna?) sprawa. 09.03.06, 10:01
        Mąż w umowie ma 2400,00 zł brutto, z tym że z premiami przeważnie tyle zarabia netto.
        Ja również mam swój dochód- 1100,00 zł brutto ( niestety szkolnictwo), ale nie mogę tych dochodów brać pod uwagę- jestem na macierzyńskim i nie wiem czy będę miała przedłużoną umowę.
      • maja.7 Re: Bardzo dziwna (trudna?) sprawa. 09.03.06, 11:45
        Jeszcze małe sprostowanie- mąż ma umowę od czerwca 2005 do czerwca 2006- więc jeszcze 3 miesiące, a nie 6 jak pisałam wcześniej smile (jak ten czas szybko leci...).
    • zbooycerz Re: Bardzo dziwna (trudna?) sprawa. 09.03.06, 17:58
      a gdzie teraz mieszkacie?

moze pozyczka hipoteczna by wchodzila w rachube, moze znegocjowany kredyt na gębę
      albo jakas mieszanka obydwu

mam nadzieje, ze nie wynajmujecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka