masio3 16.10.07, 13:45 Zamierzam zaciągnąć kredyt w tym banku. Jakie są wasze doświadczenia związane z GE? Może polecacie inny bank. Dzięki za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2205 Re: GE Money? 16.10.07, 16:48 Podbijam bo również jestem zainteresowana kredytem w tym banku. Odpowiedz Link
zuzka_1 Re: GE Money? 16.10.07, 17:12 ja też przymierzam się do kredytu w GE ale opinie otym banku na forum są nieciekawe Odpowiedz Link
fuks2001 Re: GE Money? 17.10.07, 20:05 bank jest fatalny. Za wszystko płacisz, o nic nie możesz się doprosić, warunki są korzystne tylko przy zaciąganiu kredytu, potem czar pryska. Wabią jak syreny marynarzy, natomiast koniec dla kredytobiorcy jest tak samo marny.NIE POLECAM. Odpowiedz Link
marcin.marczak-expander Re: GE Money? 17.10.07, 22:26 wszystko zależy od potrzeb Klienta, jednak biorąc pod uwagę niskie oprocentowanie oraz brak dodatkowych kosztów (np. ubezpieczenia na życie, opaty za ROR) ofertę mają bardzo ciekawą, szczególnie z możliwością systematycznego oszczędzania, które proponują tylko 3 banki, dzięki czemu oprocentowanie jest faktycznie bardzo dobre pozdrawiam marcin marczak Odpowiedz Link
fuks2001 Re: GE Money? 18.10.07, 19:54 "wszystko zależy od potrzeb Klienta, jednak biorąc pod uwagę niskie oprocentowanie oraz brak dodatkowych kosztów (np. ubezpieczenia na życie, opaty za ROR) ofertę mają bardzo ciekawą, szczególnie z możliwością systematycznego oszczędzania, które proponują tylko 3 banki, dzięki czemu oprocentowanie jest faktycznie bardzo dobre pozdrawiam marcin marczak" Szczególnie jeśli płacą wysokie prowizje pośrednikom jakim jest np. Expander. Zapewniam Pana, że opłaty za ROR nie rekompensują strat,które ponosi się biorąc kredyt w tym banku.Oprocentowanie jest tylko korzystne na początku. Odpowiedz Link
rafse GE to dopiero początek... 17.10.07, 23:29 Wszyskto o GE i innych bankach na mailu gazety.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
gabiinek Re: GE to dopiero początek... 19.10.07, 11:26 hmmm... ja mam kredyt w tym banku i puki co nie mam powodów żeby narzekać... formalności dość szybko udało się załatwić, decyzja o przyznaniu kredytu była po jakiś 4 dniach, wypłata transz bez wiekszych problemów, powoli spłacamy raty i jak na razie jest ok... a oferte mieli ciekawą... a co bedzie później to zobaczymy na początku wszystki banki słodzą a kredyt trzeba gdzies zaciągnąć... pozdrawiam Odpowiedz Link