demarta 27.03.07, 10:58 angielskie podają w jednym z poznańskich lokali. próbowaliscie kiedyś? jak wasze wrażenia? ja osobiście wolę krakowskie piwo z sokiem imbirowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: piwo czekoladowe 27.03.07, 17:50 nie znam i chętnie poznam. Jak się dokładnie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: piwo czekoladowe 27.03.07, 18:05 sprzedają poprostu jako piwo czekoladowe. angielskiej nazwy niestety nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: piwo czekoladowe 15.03.08, 22:44 Piłam kiedyś Young's Double Chocolate Stout (butelkowane). Dziwne jakieś, ale może to dlatego, że w ogóle nie lubię stouta. Z pokrewnych ciekawostek: próbowałam niedawno z ciekawości francuskie Bourganel Nougat. Pyyyycha! Lepszego deseru nie trzeba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: piwo czekoladowe 28.03.07, 07:19 nie próbowałam ale jak bede w Poznaniu chetnie skosztyje prosze o podanie nazwy Pubu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: piwo czekoladowe 28.03.07, 11:42 to była kawiarnia "czekolada" na żydowskiej (stare miasto). mam nadzieję, ze jeszcze posiadają w menu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grimperpl Re: piwo czekoladowe 01.08.08, 17:51 Sa calkiem fajne. Ostatnio pilem to: www.harviestoun.com/oldengineoil.htm B fajne, dosc lagodne, ale geste i ciemne. Nie za mocno gorzkie stad nazwa czekoladowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.czesik Re: piwo czekoladowe 30.07.16, 23:13 Konstancin Dubbel ma czekoladowy aromat, jak dla mnie jeden a najlepszych napojów do ciasta. Idealne zamiast kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.diks Re: piwo czekoladowe 08.08.16, 23:24 o ile dobrze pamiętam noteckie jest imbirowe, nawet smaczne, jednak ja wolę dubbel, typowo o czekoladowym aromacie. Odpowiedz Link Zgłoś