omamamia1 17.07.07, 22:08 Czy ktoś poczuł na sobie dobroczynne działanie tego "specyfiku"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prow-or Re: yerba mate 31.08.07, 08:32 Czy dobroczynne? Tak chyba mogę to nazwać. Yerbę piję stosunkowo od niedawna - 3 miesiące. Reakcją mojego organizmu było: wyraźny przypły energii. Tak mnie postrzegali znajomi i bliscy. Właściwie niczego innego nie zaobserwowałem. Może to być spowodowane faktem przyjmowania przeze mnie innego preparatu, który ma wpływ na moje dobre samopoczucie i kondycję psycho-fizyczną. Podam przykłady tej rozpierającej mnie energii. W upalne dni koledzy z pracy ledwo żyli, bardzo cierpieli z powodu wysokich tempertur - mnie upał nie męczył. Mam swoje lata i w związku z tym jazda nocna samochodem bardzo mnie nuży, męczy senność. W tym roku przed wyjazdem na urlop wypiłem yerbę i nie miałem najmniejszych problemów aby normalnie funkcjonować bez snu przez 1,5 nocy i jeden dzień. Znajomi "padali" a ja byłem pełen chęci do życia. Odpowiedz Link