Gość: kaśka IP: *.chello.pl 20.09.09, 15:32 czy ktoś korzystał z usług tej wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Mirabella IP: 80.51.23.* 20.09.09, 20:03 Korzystałam trzy razy na przestrzeni kilku miesięcy. I jako jedyna z wróżek z których pomocy korzystałam przepowiedziała trafnie prawie wszystko, co ciekawe bardzo wiele drobiazgów się sprawdziło.Nawet żałuję, że nie zapisałam sobie dokładnie tego co mówiła, bo dzwoniłam więc nie wszystko zapamiętałam. Muszę nadmienić, że pytałam o jedną rzecz, a przy okazji powiedziała mi co będzie się działo w moim małżeństwie na przestrzeni roku. Wtedy wydawało mi się to niemożliwe, a teraz ze zdziwieniem myślę że wszystko się sprawdziło. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
persils Re: Mirabella 25.10.09, 10:01 Witam czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na temat tej wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mirabella IP: *.media4.pl 25.10.09, 10:20 TAk. Ja korzystalam przez wrozbyonline. Teraźniejszosc opisała bezbłędnie. Co o przyszlosci nie wiem bo to było niedawno. mam nadzieje ze się spelni bo wrozba była optymistyczna.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia Re: Mirabella IP: *.speed.planet.nl 26.02.10, 09:33 Korzystam od roku przez sms.Bardzo duza sprawdzalnosc,choc na reszte musze czekac.Moja znajoma rowniez pisala z ta wrozka i przyznam,ze przepowiedziala jej malzenstwo,dziecko,milosc i bylam pod ogromnym wrazeniem jak zaczelo sie sprawdzac!Wszystko u niej sie sprawdzilo ,a ja musze czekac.Mam nadzieje,ze sie sprawdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś