endomedia 27.01.04, 22:02 MC w lwie 26 04 1970 g 18.40 Łódź pozdrawiam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endomedia Re: Lilith na MC-jak ją interpretowac 29.01.04, 14:57 podtrzymam, aby nie spadło ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: Lilith na MC-jak ją interpretowac 02.02.04, 23:46 To teraz ja moze podtrzymam, żeby nie spadło :) Niestety, na asteroidzie Lilith się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ablankaa Re: Lilith 04.02.04, 15:51 Czytałam, iż Lilith jest istotna w horoskopach partnerskich, znaczy porównawczych. Co powiecie o sytuacji gdy w horoskopach takich Lilith Mężczyzny znajduje się w tym samym położeniu co Wenus Kobiety?? pozdrowienia, B. Odpowiedz Link Zgłoś
ablankaa Re: Lilith na MC-jak ją interpretowac 03.02.04, 09:14 Witam, Znalazłam ciekawy artykuł wraz z interpretacją Lilith w znakach i domach, może się przyda, niestey brak jest interpretacji aspektów Lilith, a więc koniunkcji z MC. Zajzyj na www.widgetsworld.co.uk/search/go.php?art_id=2015 Jesli nie czytasz po angielsku, zapraszam, mogę przetłumaczyć :)) Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Lilith na MC-jak ją interpretowac 04.02.04, 16:00 Witam serdecznie, Lilith jest czwartorzędnym elementem horoskopu, nawet jeśli znajduje się w koniunkcji z osią Medium Coeli. Może oznaczać skłonności do wikłania się w trudne romanse, ale wcale niekoniecznie, jeśli nie potwierdzają tego inne elementy horoskopu. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Lilith na MC-jak ją interpretowac 30.04.23, 12:04 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś