mrgodot 11.02.04, 18:42 po koniunkcji tranzytującego Urana do DSC i Księżyca w VIId. w znaku Ryb przy jednoczesnym tranzycie Plutona do urodzeniowej Wenus w znaku Strzelca w domu IV? Bardzo proszę Sz.P. wróżki o wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merkura Re: Czego mogę się spodziewać 11.02.04, 21:25 Niestety niemogę się zrewanżować dowiadczeniami w tym względzie, ale mam wrażenie, że mamy co najmiej podobny rozkład domu w naszych horoskopach urodzeniowych. Wygląda jednka na to, że to co już u Ciebie nastąpiło u mnie dopiero będzie miało miejsce. Oprócz tranzytu Plutona spodziewam się w niedługim czasie wydarzeń związanych z koniunkcją urana z moim DSC.Czy koniunkcja urana z linią d. VII przyniosła Ci jakąś zmianę w sprawach związanych z tym domem? Pozdrawiam i życze Ci tylko zmian na lepsze...! Odpowiedz Link Zgłoś
mrgodot Re: Czego mogę się spodziewać 12.02.04, 21:43 Czyżbyś też miała Asc w Lwie? Niekoniecznie, domy nie są równe. U mnie - tak się składa - że Uran przechodząc przez Dsc tworzy od razu koniunkcję z Księżycem więc nie wiem kiedy zaczyna się jedno a kiedy drugie. Jest ciężko i to oczywiście w sprawach osobistych. Ja koniecznie chę je uporządkować (bo nie są) ale nie wiem na ile to zasługa koniunkcji Plutona z Wenus a na ile tranzytu Urana przez Dsc, Księzyć, VII dom. Wiem tylko, że to co przynosi Uran - przynajmniej na razie - wydaje mi się być niezależne ode mnie. Siła zewnętrzna, z którą nie wiem jak walczyć. Jeśli ma wszystko zmieść, to pewnie to zrobi, ale mi szkoda. Na razie przynajmniej szkoda, że wszystko miałoby się skończyć tak nie po mojej myśli. Dziękuję i życzę Ci powodzenia w twojej walce z Uranem. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Czego mogę się spodziewać 30.04.23, 09:50 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś