Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

IP: *.nplay.net.pl 03.03.10, 17:58
Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą spraw zawodowych. Czy grozi mi
utrata pracy? Moja data urodzenia 16.07.1974.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: prośba o wróżbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 12:00
      Powróżcie tej dziewczynie. Jestem po przeczytaniu forum Poznań, gdzie kobieta
      wyskoczyła z okna, bo bała się zwolnienia... gdyby zasięgnęła porady wróżki może
      by do tego nie doszło?
      • Gość: gosc Re: prośba o wróżbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 01:13
        moze by do tego nie doszlo... kto to wie. Czasem w trudnych sytuacjach warto
        zasiegnac rady wrozki
    • Gość: wrozka Re: prośba o wróżbę IP: *.146.95.74.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 23:16
      Poczatek roku dosc trudny duzo niepewnosci dlatego tracisz orientacje,w firmie beda przetasowania ,ale ciebie nie dotkna. Niko konieczna jest zmiana stosunku do pracy zamiast sie denerwowac ciesz sie z tego co robisz.Wkrotce los podsunie ci swietne rozwiazanie przed toba nowa przestrzen pozyskiwania pieniedzy jesli bedziesz odwazna i wejdziesz w nia zbudujesz mocny finansowo grunt pod nogami od lata nowe kontakty przed toba i dobre okazje zarobkowe proponuje zebys wspierala sie runami Fehu Ehwaz Hagal Uruz ja ciebie widze pracujaca a finansowo tez bedzie nienajgorzej czego zycze Ag
      • Gość: nika21 Re: prośba o wróżbę IP: *.nplay.net.pl 10.03.10, 10:52
        Bardzo dziękuję za odpowiedź.Informacja, którą Pani przekazała
        bardzo mi pomogła.Stres w pracy negatywnie odbił się na mojej
        psychice.Stąd to moje pytanie. Teraz z większym optymizmem popatrzę
        w przyszłość.Dziękuję
        • Gość: wrozka Re: prośba o wróżbę IP: *.146.49.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.10, 11:01
          Bardzo prosze zycze powodzenia i prosze zastosuj ten skrypt runiczny zobaczysz jak pieniadze i propozycje beda plynac do ciebie mysle ze za 2-3 miesiace napiszesz mi o tym serdecznie zycze powodzenia i wiary w siebie jestes bardzo madra osoba pozdrawiam AG
    • agrentowy4321 Re: prośba o wróżbę 05.03.23, 05:51
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: prośba o wróżbę 25.04.23, 15:16
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka