10way 15.05.10, 11:50 Moze zabawimy sie w negatywne wpisy na temat pseudo magow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.roxio znaki rozpoznawcze oszustów 15.05.10, 12:39 Jak rozpoznać pseudo wróżkę: - Przedstawia się kilkoma literkami nick'a. - Nie ma adresu, nie ma twarzy, nie ma nazwiska - Ma tylko adres e-mail (lub kilka adresów) - Nie ujawnia konta w banku lecz korzysta z firmy pośredniczącej typu pay pal. Czyli nie ujawnia nic po czym można byłoby taką osobę odnaleźć w świecie rzeczywistym! sorry, ale to jest charakterystyczne dla kryminalistów... Korzystając z usług takiej osoby RYZYKUJESZ że siedzi tam taka Elleni , wróżka-burdella! Jak działają pseudowrózki i pseudomagowie: - Piszą że jako jedyni i wyłącznie oni potrafią pomóc. - Raz są sobą, raz udają klientki, klientów, mącą umysły ludzi, osaczają, przekonują że sami są ofiarami tego paskudnego forum które wszystkich niszczy, ale mimo to nie przestają się tu nachalnie reklamować, nagabywać ludzi. - Sieją największe zniszczenie, zło , chamstwo, wyłudzanie pieniędzy, grożą, starszą, szantażują, perfidnie manipulują żerując na nieszczęściu innych. Cwaniactwo najgorszego formatu, zakrawajace na sekciarstwo, które karalne jest... Tu nawet jest taki dość długi wąteczek gdzie jedna baba gada sama ze sobą spod wielu nick'ów. Została na tym wielokrotnie przyłapana i co ? udaje jasnooświeconą, świętą męczęnnicę, ofiarę forum i dalej produkuje kłamstwa, namawia ludzi. Chora umysłowo? ależ skąd, kuta na cztery łapy naciągaczka. Ma pseudo jakoś tak od WC :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do: czarny.roxio Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:28 o nie, tego wmowić mi się nie da. To, że ktoś jest anonimowy, nie oznacza, ze jest zły. A Ty napiszesz tu swoje Imię i nazwisko? Na tym chu..m forum?? A tak się składa, że ta Pani, o ktorej piszesz nie bierze kasy, jak ktoś nie ma. I wie więcej niż Ci się zdaje, dużo, bardzo dużo. Więc czarny.roxio po co niszczysz, próbujesz zastraszyć? Po prostu nie mam słów na takie coś, a Algiz, znasz nazwisko? A Stan znasz nazwisko? Laguza wszyscy znają. Napisz co zrobila Ci tw_tc? Powiedziała prawdę? Ona ma dużo wrogów, bo mówi prawdę i to nie pasuje częscie klientów. Lepiej iśc do kogoś kto słodko, za przeproszeniem, pierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
troisombres_monika a ja mam suuuper wiadomość dla wielu osób!!!!!!!!! 15.05.10, 13:36 Udało się wypracować kontakt z baaaardzo dobrymi lekarzami i diagnostykami - takimi z sercem i bardzo dobrymi w swoim fachu!!!!!!!!!!!! W razie potrzeby proszę pisać na mój email - resztę Państwo załatwią już sami. O co wy tu kopie kruszycie? Profil szeptunki i nie tylko jest na facebook. My z Iną ciężko pracujemy a tu widzę niektórym się nudzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: znaki rozpoznawcze oszustów 15.05.10, 14:05 A tak się składa, że ta Pani, o ktorej piszesz > nie bierze kasy, jak ktoś nie ma. I wie więcej niż Ci się zdaje, > dużo, bardzo dużo. Uważaj bo uwierzę... ;-] buhahaha, ale ok, każdy niech sobie dłubie jak umie. Byle za kratki nie trafiła jak sławna Elleni. Nie, nie trafi, za cwana jest - z wdziękiem podpiera swój członek lekarzami ha ha ha :-] Byle ktoś nie umarł od jej leczenia. Mnie personalnie ta cała wasza WC_Kaczka i jej podobne to tam ch.. obchodzą. Tylko tych oszukanych ludzi mi żal. Lecz cóż, ludzie głuuuupie są i zawsze będą. Z głupoty potem bieda i choroby. Podałem tę babę jako przykład - tak ogólnie, bo takich elementów jest na świecie wiele. Jak sie czyta tutaj te reklamy to Lilith, Janson, WC, Stany Zjednoczone, La Guz i inni dłubią to samo. Sami siebie chwalą, wszyscy są wybitni i wszyscy robią dobrze za darmo jak kto kasiury ni ma. Same k... ofiarniki i świętości! W życiu w takie kolorowe pierdzenie (ładnieś to nazwał) NIE UWIERZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: 188.33.191.* 15.05.10, 14:45 Jakoś nie zauważyłam żeby "Stany Zjednoczone" czyli pewnie STAN się tutaj kiedykolwiek reklamował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HE_is_stupido Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 16:16 Jasne, ze Stan się nie reklamuje. Nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 12:18 To kto do cholery jest dobry w tym fachu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do czarny.roxio Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 17:18 czarny.roxio pojawiłeś się tu, napisałeś o pewnych rzeczach, po czym się zmyłeś. Rozwiń swoje myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:00 Negaty dalbym i Algizowi i Lilith. Tak jakos cos robilam u obojga efekt zerowy u lilith 600 zl w plecy pam algiz tylko 50 ... widac mniejszy kaliber dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safona Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.146.38.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.10, 19:05 Ja obecnie robie "coś" u Stana , zanim sie zdecydowałam to sporo sie dowiadywałam od byłych klientów i nikt raczej nie był nie zadowolony z tych z którymi rozmawiałam także mam nadzieje że bedzie oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:12 moc swietlistej energi czyli pani maria bucardi i rownie nic!!!!!!!!!!!!!! ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:51 Ciekawe, Bucardi-sradri naciągaczka, jasne, że tak. O algizie czytałam dużo i dobrego i złego. Podobno Stan najlepszy, ale podobno drogi? A co z Pania tw_tc? Jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 12:06 negata dalabym eleni tej od sadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁI Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:42 Elleni nawet jej pseudoczary nie pomogą w więzieniu. Tw_tc jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.digineo.de 17.05.10, 21:33 Wiecie czarow i tym podobnych spraw nie ma, no moze tylko w kinie i umyslach bajkopisarzy, chcialbym sie mylic, ale takie jest zycie moi mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 21:47 Andrzeju czary są, ale mało kto potrafi je stosować. Gwarantuje Ci, że są, tak samo jak są duchy i nawiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcja Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 22:45 Mila Ado oj są, lecz w naszych myślach i o czarnoksiężnikach czyta się świetnie, bo to nasze pragnienia i dzieciństwo..., a ono zawsze było piękne. Zaglądam tu jak mam doła by poczytać coś lekkiego i zabawnego, jednak nie wydaje pieniędzy na na marzenia, czasem szkoda, ale tak już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 18:26 bylem u Jasienieckiego ten to ma moc drenazu kieszeni, oczywiscie za nic! Przyjmuje w Aninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 20:35 Tak w w Aninie, podac telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefirek Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: 93.185.109.* 18.05.10, 21:08 JK czy znasz lilith black moon z okulty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 21:23 www.uzdrowiciel.net 0- 501 742 406 kazda prognoza darmo powalcze z demonami i zapraszam je do sziebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO? Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 22:29 A co ze Stanem, Laguzem i Alzigiem? No i tw_tc. Oni pracują i wydaje mi się, że tylko oni. Reszta bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 08:23 widziałam jeszcze gregora i bucardii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ona Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 09:03 Widziałaś Gregora? Jakiego Gregora, Grega-Szamana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona?? Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 09:04 Widziałaś Gregora? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: 85.17.254.* 20.05.10, 15:42 nie ma czarow, ok sa na wasza kieszen tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 18:59 Są czy nie ma?? U kogo? Konkret potrzebuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: znaki rozpoznawcze oszustów 22.05.10, 14:35 Lilith, Bucardi Stan - nic. Tylko Algiz zadziałał. Rok czasu i pieniądze stracone u tamtych. Co do kontaktu - mialam dobry tylko z Algizem i telefon i gg i po rytuałach dzwonił/. Stan - kontakt żaden. Jak on sam - enigmatyczny. Jakiś oszust siedzi za tym i bierze po 1500 zł i nawet pisac nie umie. Przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Do Leelay IP: 188.33.189.* 22.05.10, 19:27 Jesteś 1-wsza osobą, która mówi, że Stan - nic. Trochę dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sammooo Re: Do Leelay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 21:17 Tak, Algiz jest w porządku. reszty nie znam, ale wiem, że pod Stana podszywa się jego były klient. Nigdy nie wiadomo, kto się pod danym adresem ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Do Leelay IP: *.bu.edu 22.05.10, 21:27 U mnie też stan nic nie pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 21:49 ŁI- jak widzisz na złość dla wszystkich pokazała wam sławna Elleni ze ma was gdzieś i nikt jej nie zamknął i dodam nawet to: ze dała sobie rade nie z takimi cwaniakami jak ci co robią jej tutaj super reklamę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elleni is wonderfu Re: znaki rozpoznawcze oszustów IP: *.cdma.centertel.pl 05.10.11, 18:45 Hej Ty (Gość: ŁI 17.05.10, 18:42) skąd ta pewność że Elleni siedzi , i co jej pomoże a co nie , lepiej spójrz na siebie , jak inni którzy pluja na Elleni a później do niej się płaszczą o wróżbę . get out od from Elleni fools faken, fuck, Elleni js debest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Basi Re: Algiz to sciemniacz taki sam jak stanolilith! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 23:20 Czyli Stan działa z lilith. No ok, może i masz rację, nie wiem nie korzystałam. Basiu to w takim razie kto jest skuteczny. Może nie w urokach, ale po prostu we wróżeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Algiz to sciemniacz taki sam jak stanolilith! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 00:04 wypowiedź z chlewa zaczerpnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Algiz to sciemniacz taki sam jak stanolilith! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 00:19 Która wypowiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Algiz to sciemniacz taki sam jak stanolilith! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 00:22 rzekomej, hipotetycznej Basi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thanks god i'm w.. Ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 10:20 Ostro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I to bardzo I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 22:10 I to bardzo ostro pojechane, nie u wszystkich wszystko się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 11:18 jest jeszcze carmila, uczennica Liliith Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJKA Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 15:14 Wszystko czym jest lilith albo jej pochodne są nic nie warte. Gówniarstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOMADA Re: I to bardzo IP: 222.107.34.* 24.05.10, 16:13 lilit Laguz Greg SA to scieszki lewej reki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrrrrrrrrrrr Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 16:27 Ścieżka lewej ręki w okultyzmie oznacza oddanie, oraz przemianę ciała i dążenie ku ideałowi, w sposób odwrotny do drogi ręki prawej. Jako że droga ręki prawej nakazuje wieść życie skromne i uległe stwórcy, by na ostatecznym etapie z nim się zjednoczyć, ścieżka lewej została potępiona za jej całkowitą odwrotność, natychmiast uznano ją za sodomiczną. Polega ona oddaniu się mocy i uniezależnieniu się duszy. Jej namiestnicy, odrębni od pozostałych "owieczek", mieli dążyć do ideału porównywalnego z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 16:43 Ten Algis, lub Sprit mi nie pomogl, zreszta nie zdecydowalam sie na niego, jakis malo pewny byl i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqqqqqqqqq Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:03 haniu,jak u niego nie byłaś to po co piszesz ze Ci nie pomógł, jak do niczego nie doszło, mało inteligentna wypowiedź z tego wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:07 Slawku , algizie...... i WIDAC JESTES ONLINE>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:20 Jak sięnie zdecydowałaś to po co piszesz, że Ci nie pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:29 odwal sie od Slawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 18:45 Slawek, to Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I to bardzo IP: 84.238.80.* 26.05.10, 08:57 pomijając Sławków, Gregów i innych co myślicie o Druidzie Hagalu piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 26.05.10, 10:25 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > pomijając Sławków, Gregów i innych co myślicie o Druidzie Hagalu > piszcie Pomijając kwestię mnie, sam jestem ciekaw. bo osobiście skurczybyka nie znam ;) Skurczybyk - nie obraźliwie. Z tego co widzę, koleś kasę trzepie, idzie na komercje, czyli to co ładnie wygląda i się sprzedaje. Słyszałem że ma wybujałe ego. Co do tego co potrafi - to pojęcia nie mam. Ciekawe co na jego temat napiszą ZALOGOWANI a nie ew. on sam jako gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:42 Greg, nie pomniejszając Twojej wielkości i zasług, za darmo działasz-napisz!!!!!!! Kazdy z czegoś żyje,nawet i druidzi muszą coś jesć Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 26.05.10, 20:05 Ale ja mu nic nie zarzucam ;) Oczywiście większość magów,wróżbitów nie jest managerami w centrach handlowych, wiec żyją z wróżenia, leczenia, rytuałów. Normalne. A co do Hagala, to nie znam go - przyjemności nie miałem. Dlatego jestem ciekaw kto co napisze. A ponieważ większość wróżek tutaj robi sobie opinię pisząc jako swoje klientki, wolałbym kilka konkretnych tekstów osób zalogowanych. Takie lenistwo czy strach że się nie logujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:29 jasieniecki on ma moc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2313 Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:42 Co Wy z tym Jasienieckim? Poszaleli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:58 widac ten jasieniecki sam o sobie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2313 Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 21:22 jasne ze sam o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajaca tylko Re: I to bardzo IP: *.83.171.183.2.ip-pool.NEFkom.net 27.05.10, 16:29 Do darmowego i skutecznego oczywiscie maga Jasienieckiego, dołozę szptunkę Martę, znaną nam z tego że ma córki i służbe do wykonania, one pewnie jest również jak i wszyscy za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.privacyfoundation.de 27.05.10, 22:59 Masz takiego linka czytajaca forum.gazeta.pl/forum/w,681,112088517,112088517,magia_milosna_zaklinanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 23:11 Marta to złodziejka. Oszukała mnie ale widzę, że inne też. Ja nie polecam jej bo wpłaciłam niby na męża konto 100zł, pisała, że na schronisko. I już mi nie odpisała na maila. A on oczywiście nie wrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: I to bardzo IP: *.centertel.pl 30.05.10, 19:44 Osoby z tego forum, to wielka ściema. Lilith, Stan, Carmila każdy juz czytal co potrafią, tak samo Janson, która musiała stąd zwiewać za oszustwa i Buccardi naciągaczka. Pochwały dla twtc są sztuczne jak ona. Kicz bazarowy. Ona za siebie i niejaką ine gada na wszystkich i wymądrza się jakby wszystki rozumy zjadła. Nie ma magów ani szamanów na gazecie. Są w realu i nie zmieniają nicków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maybe Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 19:51 Tylko jak takich znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:16 Czy ktokolwiek z was widział na własne oczy którąkolwiek z osób tu wymienionych chyba nie ,przesyłacie pieniądze w kosmos tylko komu ,oni nawet nie mają twarzy jakieś gg coś tam ,a moze ktoś wie gdzie oni działają ,gdzie przyjmują ,gdzie odprawiają rytuały , gdzie zabezpieczają zleceniodawcę przed efektem odwrotnym???!!! Zastanówcie się tak się robi ostrą kasę na naiwnych. Piszę to bo ja mam imię, twarz,miejsce, gdzie każdy przychodzi,ludzie mnie znają przesyłają mi zyczenia świąteczne i na pewno nie płacą takich pieniędzy w branży jestem od 30 lat i wstyd mi że oszuści pseudo magowie czy jak ich zwiecie coś potrafią. Widze taką przekazuje się z pokolenia na pokolenie ale oni działają ze wystarczy przeczytać mrocznolandie i się wszystko wie,a na tej stronie też są niezłe bajki. Życzę powodzenia i sprawdzalności tych pierduł za krocie bo już chyba takie płacicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do psychotronika Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:24 psychotroniku, nie wątpie, ze zajmujesz się tym 30 lat, może i masz rację w tym co piszesz. podaj do siebie jakiś namiar. Bo jak Cie inaczej znależć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: I to bardzo IP: *.multimo.pl 30.05.10, 20:35 Gość portalu: Do psychotronika napisał(a): > psychotroniku, nie wątpie, ze zajmujesz się tym 30 lat, może i masz > rację w tym co piszesz. podaj do siebie jakiś namiar. Bo jak Cie > inaczej znależć? Hahahaha! Tak bezczelnej reklamy to nawet Lilith sobie nie robiła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvbnm Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:28 www.uzdrowiciel.net ponoc ten facet leczy za darno, inaczej bieze pieniadze po rytuale magicznym skutecznym i dlatego jest wrogiem grega oraz lilith black moon !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:34 Rozumiem, że Pan Krzysztof zajmuje się pomocą w powrotach miłosnych? Jeśli Pan się tu pojawia, to mam kilka pytań: czy potrafi Pan sprawić, że ktoś pozytywnie zacznie o nas myśleć i bedzie się kontaktował, ile Pan ma skuteczności oraz jaka cena i czy mozna płacić po efekcie? Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 20:37 Gość portalu: zxcvbnm napisał(a): > www.uzdrowiciel.net > ponoc ten facet leczy za darno, inaczej bieze pieniadze po rytuale magicznym > skutecznym i dlatego jest wrogiem grega oraz lilith black moon > !!!!!!!!!! Jasienicki czy jak Ci tam. BieRZe się pisze. Jeżeli nie potrafisz wydać paru groszy na reklamę, choćby na baner na tym forum, to chociaż się nie ośmieszaj. Sponsorem dzisiejszego wieczora jest klawisz F7 w Wordzie. Nerwy koledze puszczają, że tak wykrzykników nadużywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:52 Po gregu lecze calkowicie za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 20:56 Meliski? Na pewno nie? Sam zbierałem :D:D:D:D ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:01 ja to robie uczciwie, zaplata za rytualy po efekcie, moze mnie gregowie i lilianny przebija w slowie, ale nie w efektach... Zapraszam do siebie wpisz jasieniecki i zapewniam po efekcie zaplata. Piszcie przesmiewcy co wam slina na jezyk przyniesie, ale prawda zawsze zwyciezy i wiara w stworce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:04 Tak was zwaliło z nóg kolejnego oskarżacie ,znaczy na tym forum są tylko pseudo magowie którzy walczą między sobą ,połączcie się a w Polsce będzie pierwsza mafia pseudo magów. co do reklamy to nie mam zamiaru tu się reklamować,mam swoją płatną poza tym wy nikogo nie dopuścicie bo by wam zepsuł niby efekty pracy za 2000zł czy ile tam bierzecie.Ze mnie klienci są zadowoleni . Walczcie dalej wymyślając pseudonimy,zakres działań i stawki. Jeżeli jesteście tacy dobrzy to ujawnijcie się ,spójrzcie klintowi w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:10 Psyhotroniku! www.uzdrowiciel.net smialo, jesli greg cos robil, to po NIM za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 21:12 Gość portalu: Psychotronik napisał(a): > Tak was zwaliło z nóg kolejnego oskarżacie ,znaczy na tym forum są > tylko pseudo magowie którzy walczą między sobą ,połączcie się a w > Polsce będzie pierwsza mafia pseudo magów. > co do reklamy to nie mam zamiaru tu się reklamować,mam swoją płatną > poza tym wy nikogo nie dopuścicie bo by wam zepsuł niby efekty pracy > za 2000zł czy ile tam bierzecie.Ze mnie klienci są zadowoleni . > Walczcie dalej wymyślając pseudonimy,zakres działań i stawki. > Jeżeli jesteście tacy dobrzy to ujawnijcie się ,spójrzcie klintowi w > oczy Popieram. Dodam tylko że zajmując się Magią nie trzeba koniecznie mieć gabinetu. Jeżeli ktoś chce - nie raz i nie dwa spotykałem się osobiście. Zapraszam na Górny Śląsk. Co do reklamy to nie było do Ciebie tylko do Jasienickiego. Chyba że Jasienicki to Ty :D:D Wygląda na to, koleś cierpi na rozdwojenie, czy już roztrojenie jaźni i nie potrafi się na jeden nick zdecydować ;) Że o loginie nie wspomnę :D:D Ja tylko podjudzam :D Wbijam szpile :D Jeżeli ktoś nad nerwami nie potrafi zapanować to co z niego za mag/bioenergo/szaman? Opanowanie siebie i własnego ciała to absolutne minimum. Jak może ktoś twierdzić że zapanuje nad czyimś problemem jeśli nie potrafi nad własnym układem nerwowym? ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:18 Czy zaplata po skutecznym rytuale jest sciemnianiem, ja to zaproponowalem, po Panu Gregu za darmo, moge napisacac 3000 zl bedzie lepiej brzmialo? Zamawiajacy zaplaci p skutecznym efekcie i chetnie zaplaci, bedzie wiedzial za co, Moze chcesz powalczyc ze mna o prawde????? JUesli wiesz co to jest prawda............. Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 21:33 Gość portalu: jk napisał(a): > Czy zaplata po skutecznym rytuale jest sciemnianiem, ja to zaproponowalem, po > Panu Gregu za darmo, moge napisacac 3000 zl bedzie lepiej brzmialo? > Zamawiajacy zaplaci p skutecznym efekcie i chetnie zaplaci, bedzie wiedzial za > co, > Moze chcesz powalczyc ze mna o prawde????? > JUesli wiesz co to jest prawda............. Coś Ci się pomieszało. O ściemnianie to ja byłem raczej oskarżany i wrzucany do jednego worka z innymi osobami, na ktorych psy wiesza to forum od miesięcy. Nie twierdzę, że ściemniasz. Ale zachowanie profesjonalizmu przy zwykłych wypowiedziach przenosi się na profesjonalizm pracy. Ja kpie, wyszydzam, to prawda. Czy zarzucam w twarz komukolwiek że nic nie potrafi czy jest oszustem? Wskazuje jedynie to, co ktoś sam pokazał post czy dwa wcześniej. Każdy ma swoje sposoby pracy czy strategie. Chcesz żeby płacono Ci "po"? A proszę Cię bardzo, może i dobra strategia bo wykracza poza to co robi większość. Co nie zmienia faktu, że o gwarancji efektu zapewniać będzie jedynie dyletant. Bo gwarancji na 100% nie ma nigdy. Walczyć z Tobą? A po co? I o co? Na takie coś to czasu mi szkoda ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:29 Nie jestem Jasienicą ani nikim z tej strony, dzisiaj przez przypadek natrafił? na to forum/ale nie ma przypatków/ zwalił? mnie z nóg jak to przeczytał? te opinie ,na twojej stronie też był?,stek bzbur ,typu weż olejek ,weż zioła a z ciekawości na co to pomaga, bo do pracy z energiami to jest PIC ,tym możesz sobie mydlić oczy tym z forum ale nie mnie.Jak miał?28 lat to praktykowałam u stryjenki a ty już jesteś szamanem? ty po prostu nie wiesz na czym zarobić pieniądze i się za to wziołeś.Na górnym śląsku nie ma mężczyzny dobrego szamana,za wyjątkiem jednego ale on ma 58 lat.i nikomu nie proponuje olejku sosnowego i jeszcze jedno ma nr tel.,którego ty nie masz.Przestań ludzi ładowaćw butelkę to dotyczy i pozostałych - pamiętaj los jest przewrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 21:36 Może i nie Jasienica ale kolega też o słowniku nie słyszał ;) Masz wątpliwości co do szczegółów dot. ziół etc? Zapraszam na rozmowę - konkretną. Może być i tu, no problemo. Jeżeli nie wiesz na ile esencja danego zioła/drzewa wpływa na układ nerwowy człowieka i otoczenie, a przez to na przepływ energii poprzez czakry to sam zastanawiam się u kogo Ty praktykowałeś i co ;) Pic? Ciekawy pic jeśli na skale masową się sprawdza. Masowy efekt placebo? Dobrze wiedzieć. ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:46 Z ziół to mógłbyś umnie praktykować,przepisz je swoim naiwnym klintom żeby im rozum wrócił na miejsce,ale tego nie zrobisz bo skąt kasa ,jak chcesz porozmawiać to ujawnij na stronie nr tel bo go nie ma ,adresu zresztą też,ja na swojej stronie mam pełne dane ja nie jestem Grata Garbo z adresem gazety i nr GG, Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 21:55 Gość portalu: Psychotronik napisał(a): > Z ziół to mógłbyś umnie praktykować,przepisz je swoim naiwnym > klintom żeby im rozum wrócił na miejsce,ale tego nie zrobisz bo skąt > kasa ,jak chcesz porozmawiać to ujawnij na stronie nr tel bo go nie > ma ,adresu zresztą też,ja na swojej stronie mam pełne dane ja nie > jestem Grata Garbo z adresem gazety i nr GG, pl.wikipedia.org/wiki/Greta_Garbo Tak a propo pisania offen. Dochód z ezo jest moim dodatkowym i spokojnie z niego moge zrezygnować. Nota bene, robię to podczas najbliższego zaćmienia. Gdybym siedział na telefonie i czekał na klienta to nr bym podał. Nie jest mi niezbędny a jak pisałem wcześniej, spotkać się osobiście można. A jeśli taka jesteś oficjalna z witryną to coś Ci nie wyszło z nazwiskiem: pl.wikipedia.org/wiki/Greta_Garbo Czyją kopią jesteś anonimie? :D ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:02 www.uzdrowiciel.net Masz to gregu czy jak tam TOBIE!!!!!!!!!!!!!! Na haslo greg jest grats, cos wiecej? Dla innych zaplata po fakcie za rytualy! Przebij mnie z uczciwoscia i popros ludzi o zaplate przed, ja biore po!!!!!! Czytajacy to zrozumia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 21:31 Nie pisał?ani jako kobieta,ani jako mężczyzna,stąd te znaki zapytania ale w jako magowie chyba będziecie wiedzieć o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 30.05.10, 22:07 Gość portalu: Psychotronik napisał(a): > Nie pisał?ani jako kobieta,ani jako mężczyzna,stąd te znaki > zapytania ale w jako magowie chyba będziecie wiedzieć o kogo chodzi Jednak roz[...]nie jaźni panie Jasienicki, jk, zxcvbnm, psychotronik :D:D:D:D:D:D Znikam do jutra, mam nadzieję że napsułem sporo nerwów :D ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:12 A ja się jutro do Pana Krzysztofa zgłoszę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:03 Wiem gdzie działasz, skąt jesteś jak będziesz tak fikał to ujawnie miejscowaść ,ulicę i wizytówkę -namiary, masz pecha że natrafiłeś na mnie, wiem również kto to jest STAN ,te wasze cudowne uzdrowienia to jest jeden wielki PIC!!!A odnośnie ziół to załóż sklep zielarsko- ezoteryczny w Kied... bo nie ma ,nie będę ściągać z Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:09 to skąd greg jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:16 Szukasz go czy sprawdzasz wiarygodność,bo jeżeli byłeś jego klintem to musisz to wiedzieć.W odpowiednim czasie ujawnie dane .Jak chcesz wiedzieć to STAN w rzeczywistości to Sławek W.spod K...,dal mnie nie jest problemem znalezienie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 23:20 Masz rację, sprawdzam a tak poza tym skąd ten Stan jest jakie to województwo albo część Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 07:54 Wysyłałeś pieniądze i nie wiesz komu i gdzie?, zamów sobie urok na złodzieja a sam do ciebie się zgłosi,do wiadomości wszystkich taki urok również się wykonuje., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 09:08 Do Psychtronika Piszesz ze ten slynny Stan jest Slawkiem, Spritem, Algizem, dziwne bo ten Sprit nie ma wynikow moim skromnym zadaniem a Stan to prawie postac kultowa. Te porownanie to jakby dr. Jekyll i mr. Hyde Rozwin ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: I to bardzo IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 11:58 stan to nie sławek vel agliz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:29 Widziałem kieduś ogłoszenie sławka, czy tam algiza i to jakieś piniadze koło 70 zeta były stan ponoć dużą kasiorę bieże. Ale może i to jest prawdą, może stan nie istnieje wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q...a Re: I to bardzo IP: *.cm.umk.pl 31.05.10, 13:47 To Algiz jest Stanem?? Nie możliwe,chociaż... Ale to by tylko oznaczało, że Algiz ma dużą moc, w końcu znam kilka osób którym pomógł i Stan i Algiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: I to bardzo IP: 95.143.193.* 31.05.10, 15:17 Algiz nie jest Stanem! Ale Algiz ma moc poróownywalną z mocą znanej nam rytualistki Llith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 16:17 A skąd wiesz? co byłeś u tego Algiza a wcześniej u Lilith? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:11 A skąd wiesz? co byłeś u tego Algiza a wcześniej u Lilith? To jakies bledne kolo. Co ma piernik do wiatraka. Lilith jest wielka a Algiz ponoc tylko runista jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do psychotronika Re: I to bardzo IP: *.146.173.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.05.10, 17:38 Daj na siebie jakies namiary prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:12 "Lilith jest wielka a Algiz ponoc tylko runista jest." chyba aż Runistą - widać, że nie miałeś do czynienia z Runami - ja jestem laikiem, a samodzielne korzystanie z magii runicznej załatwiło mi mnóstwo spraw, z którymi nie mogłam się uporać przez kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychotronik Re: Runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:51 Do wszystkich zainteresowanych na tym forum reklamuje się 4 pseudo magów - szamanów cudotwórców, pozostałe wpisy typu zadziałało ,pomógł to naganiacze na prowizji.Nie reklamuję się tutaj i nie mam takiego zamiaru żeby kiedykolwiek się tu ujawnić nie spadł? m tak nisko żeby w jednym rzędzie stanąć z klaunami,Dziwne że jeszcze pozostali nie przyłaczyli się do tej dyskusji,pewno siedzą przed komputerem i sprawdzają jak wchodzą pieniądze na konto-szybko i sprawnie.Ludzie głupota ludzka nie zna granic ale wy już ją przekroczyliście ,wiem że tonący brzytwy się chyta .Sami na siebie ukręciliście bat,a cudotwórcy leżą w Meksyku i sprawdzają wysokość kont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 23:15 Algiz jest dobry na problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: Runy 31.05.10, 23:21 Gość portalu: ola napisał(a): > Algiz jest dobry na problemy! Na problemy PANADOL ;p Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 31.05.10, 23:24 Gość portalu: Psychotronik napisał(a): > Szukasz go czy sprawdzasz wiarygodność,bo jeżeli byłeś jego klintem > to musisz to wiedzieć.W odpowiednim czasie ujawnie dane .Jak chcesz > wiedzieć to STAN w rzeczywistości to Sławek W.spod K...,dal mnie nie > jest problemem znalezienie kogoś. Jak dla każdego przeciętnego informatyka. Szczególnie jak się zostawia ślady w postaci IP, czy ma się na firmę zarejestrowaną domenę ;p Bo zdolnościami ezo się nie przebijesz na tyle mocno, żeby mnie namierzyć. Żeby w ogóle cokolwiek zrobić. Namiary na mnie kto ludzie mają - o kontakt nie jest problem. A ponieważ życie zawodowe życiem zawodowym, a prywatne - prywatnym, nie będę przecież adresu gdzie mieszkam podawał :D Jeszcze jakaś wredna konkurencja będzie się naprzykrzać ;p Ale jeśli chcesz się pobawić.... Tylko widzisz, to może zadziałać w dwie strony. ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 00:20 Greg czy jak tam Tobie odwal sie od Slawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: 91.198.227.* 01.06.10, 10:45 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=1080 to jest pouczajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why? Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:02 Dlaczego tak się kłócicie?? Naprawdę ludzie są zmęczeni czytając te wszystkie okropne rzeczy. Czy nie mozecie sporów załatwiać na forum prywatnym?? dajcie spokojnie czytać i zyc Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 14:55 Gość portalu: why? napisał(a): > Dlaczego tak się kłócicie?? Naprawdę ludzie są zmęczeni czytając te > wszystkie okropne rzeczy. Czy nie mozecie sporów załatwiać na forum > prywatnym?? > dajcie spokojnie czytać i zyc Kto się żre - ten się żre. Ja tylko pokazuje komuś jak w lustrze jak wygląda, ten widzi że tworzony image wali mu się w gruzy i rzuca się jak taki mały ratlerek. :D A reszta? Myślę że kwestia poziomu. Tu jest za duże bagno. Chcąc przebywać na forum o wróżbiarstwie czy ezoteryce trzeba forum zmienić :D Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 14:56 Gość portalu: gosc napisał(a): > Greg czy jak tam Tobie > odwal sie od Slawka Anonimku czy jak Ci tam Cmoknij mnie w trąbkę ;p ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowe Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 19:06 Dyskusja na poziomie gimnazjum. Gregu po prostu nie daj się prowokowac. Poza tym Twój szamanizm nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten greg Re: I to bardzo IP: *.osaka.ocn.ne.jp 02.06.10, 19:25 ten greg jest ponoc uczniem samej blac moon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 20:06 Jasne, że jest. Tak jak Laguz. No i oczywiście wszyscy świetnie znają się ze Stanem. Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 20:23 Gość portalu: taaaa napisał(a): > Jasne, że jest. Tak jak Laguz. > No i oczywiście wszyscy świetnie znają się ze Stanem. A wszystkich przysłała Maria B. z podpuszczenia Jasienickiego Pomineliśmy kogoś? ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do graga Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 20:52 zaprzeczysz gregu,że znasz lilith?? Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 21:01 Gość portalu: do graga napisał(a): > zaprzeczysz gregu,że znasz lilith?? Kultura Anonimie zakłada zwracanie się do drugiej osoby z dużej litery. I nie robienie byków w imieniu/nazwisku/nicku. Znam ją, widzieliśmy się osobiście, przez pewien czas byłem na jej forum. I co z tego wynika? ------------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
whereisesc Re: I to bardzo 02.06.10, 21:30 Wątek oczywiście zszedł na inne tory. Jak zwykle. Co do Grega to tak jak napisałem w innym wątku, owszem korzystałem z jego usług. I na samym wstepie napisał mi, ze nie daje 100% skuteczności, po jakim czasie może być ewentualny efekt. Dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 21:37 chlopie na ile cie skasowal, pojc do jasnowidza z Cluchowa, on Ci prawde powie i nawet wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 21:39 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > chlopie na ile cie skasowal, > pojc do jasnowidza z Cluchowa, on Ci prawde powie i nawet wiecej No! pojć no do płota Kargul jako i ja sem potchoce.... Ludzie, o słowniku nie słyszeliście? To przecież już w szkołach uczą ... ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 21:45 Greg nie pisz za swojego kliienta, jedna juz sie pomylila, byla to Twoja chlie kolezanka Blask moon CZY JAK JEJ TAM INACZEJ>>>>>>>>>>> MOZE I TOBIE INACZEJ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 21:46 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Greg nie pisz za swojego kliienta, jedna juz sie pomylila, byla to Twoja chlie > kolezanka Blask moon > CZY JAK JEJ TAM INACZEJ>>>>>>>>>>> > MOZE I TOBIE INACZEJ???????? Akurat nie muszę anonimie. A klientów nie szukam, chyba że któremuś chce się czekać na 2 połowę lipca, bo dopiero wtedy wolne terminy mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 21:48 ja zapraszam Gregow, Szamanow i Innych pomieszanychy na glowie do mnie Jasieniec.......... Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 21:51 Gość portalu: jk napisał(a): > ja zapraszam Gregow, Szamanow i Innych pomieszanychy na glowie do mnie > Jasieniec.......... Oooo Kolega z nadmiarem nerwów się obudził :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 21:54 whereises to greg!!!!!!!!!!!!!!! W jednej osobie z rozdwojeniem jazni Zapraszam na oczyszczenie ONO NAPRAWDE TOBIE POMOZE!!!!!!!!!!!! I TO ZROBIE TOBIE ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZWLEKAJ Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 22:02 Gość portalu: jk napisał(a): > whereises to greg!!!!!!!!!!!!!!! > W jednej osobie z rozdwojeniem jazni > Zapraszam na oczyszczenie > ONO NAPRAWDE TOBIE POMOZE!!!!!!!!!!!! > I TO ZROBIE TOBIE ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!! > NIE ZWLEKAJ O rany.... Człowieku ale Ty się dajesz sprowokować. No jak dziecko dosłownie. I reakcje z resztą podobnie jak dziecka :D ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
whereisesc Re: I to bardzo 02.06.10, 22:07 Po pierwsze nie jestem Gregiem. Po drugie podobnie jak nie lubię Wielkopolski (bleeeee...) to nie lubię ludzi w niegustownych koszulach, a w takiej Pan K.J. wystepuje na zdjeciu na swojej stronie internetowej. Dlatego nigdy do Pana K.J. nie zamierzam się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 22:16 Greg i Ty tam drugie Twoje wcielenie, dazysz do bycia w 3 osobach.............. Jestes na dobrej drodze, ja robie cos za darmo, ty walczysz z wlasnym umyslem i o kase tylko! LUDZIE TO CZYTAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 22:26 whereisesc 02.06.10, 22:07 Odpowiedz Po pierwsze nie jestem Gregiem. Po drugie podobnie jak nie lubię Wielkopolski (bleeeee...) to nie lubię ludzi w niegustownych koszulach, a w takiej Pan K.J. wystepuje na zdjeciu na swojej stronie internetowej. Dlatego nigdy do Pana K.J. nie zamierzam się wybrać. W aspeekcie koszuli, na taka mnie stac, nie dre z biednych w przeciwienstwie do gregow, blac moonow, lagozow, stanow i innych przewalaczy. Za koszule zaplacilem 10 zlotych. JK Odpowiedz Link Zgłoś
whereisesc Re: I to bardzo 02.06.10, 22:34 Za koszulę przepraszam, nie było to na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 22:36 whereisescu podwojny!!!!!! Koszule wypralem i zapraszam, moze Wam obu pomoge, wowczas wrocicie do jednej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I to bardzo IP: 178.56.46.* 03.06.10, 10:03 Cześć Greg, zajrzałam na twoją stronę, tyle tu rozrabiasz, to z ciekawości spojrzałam. Całkiej schludna, ale po polsku to ty chyba nie umiesz poprawnie pisać. Wiem, zbyt wiele wymagać nie można :) Chciałabym Cię zapytać, jakie masz sukcesy i sposób pracy. Jak zamówię rytuał, kiedy za niego płacę, przed czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 03.06.10, 13:22 Szczególnie interpunkcja i stylistyka w artach? ;) Wiem, pracuję nad tym. Mam na koncie kilka uleczeń w tym 2 razy z raka, kilka klątw i kilka oczyszczeń. Zrobiłem trochę spętań. Ponadto rytuały na szczęście w finansach mi nieźle wychodzą. Chcesz szczegółów, to zaGGadaj albo zaMAILuj ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 13:48 Panie Gregu, czyli spetania też są możliwe? A uprzykrzenie komuś życia? I najważneijsze cena. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: I to bardzo IP: *.bu.edu 03.06.10, 14:09 Panie Gregu! Czy ze wszystkiego Pan leczy? A Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 03.06.10, 15:02 Nie mam zamiaru robić sobie tutaj reklamy. W razie pytań, proszę o MAILowanie lub zaGGadanie ----------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982fr@o2.pl X R M X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja mysle ze wielu Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 10:28 Zacytuje samego siebie z watku o kataklizmach. Ja mysle ze wielu wrozacych i innych wieszczow jest jakby po drugiej stronie, zyja czasto w swiecie iluzji i nawet wierza w to co niby robia, to jakby cos z pogranicza wiary w nich wyrazanej przez klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:34 ci wielcy milcz i milcza,czyli oni trzepia pieniadze na naiwnosci, gdzie jest greg, jasieniecki, laguz i wielu innych, robia wyniki na potrzebowskich EFEKT ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: I to bardzo IP: *.privacyfoundation.de 11.06.10, 09:36 cos spokojnie tu, a byl to ciekawy iscie magiczny watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 00:17 Seba to wsio sciemniacze Odpowiedz Link Zgłoś
renatamagda Re: I to bardzo 02.06.10, 22:05 Ja bym wam sugerowała septunki z Polasia, choć czytałam i o Zinie z Grodziska na tym forum, równiez o Olszewskiej Alonie na goldenline. Nie znam się, może przerwie to ekspansje Gregora podwójnego i jego mataczenie i jemu tu podobnych ludzi nie wyłczając tego jk. Rena Odpowiedz Link Zgłoś
greg1982fr Re: I to bardzo 02.06.10, 21:41 whereisesc napisał: > Wątek oczywiście zszedł na inne tory. Jak zwykle. > Co do Grega to tak jak napisałem w innym wątku, owszem korzystałem > z jego usług. I na samym wstepie napisał mi, ze nie daje 100% > skuteczności, po jakim czasie może być ewentualny efekt. Dla mnie ok. Dzięki za uznanie. I wtedy i teraz. Bo jeszcze na niewdzięcznika wyjdę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
whereisesc Re: I to bardzo 02.06.10, 21:48 Nawet nie o to chodzi. Po prostu uczciwa umowa, inni piszą o 100% skuteczności i nic z tego. Nie pójdę do Pana z Człuchowa, po pierwsze nie lubię Człuchowa i okolic, podobnie jak nie znosze ludzi z Wielkopolski i dla zasady nie utrzymuję z takimi blizszych znajomości. Po drugie nie wazne ile skasował, za wykonaną pracę pobiera się opłate. Robie to ja zawodowo, a swoim klientom też nie gwarantuję skucesu (oczywiście inna branża). Nie wiem, czy jest ktoś skuteczny, ja wydałem dużo kasy, kończę swoje poszukiwania i wieczne czekanie na cud. Może musiałem tego wszystkiego doświadczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: I to bardzo IP: *.abhsia.telus.net 02.06.10, 23:12 Ja rowniez czekalam na cud..i sie doczekalam widocznie musialam tego wszystkiegp rowniez przejsc..tylko ze calkiem u kogos innego..ale to nie wazne u kogo najwazniejsze ze ze skutkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaritta1985@one Re: I to bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 07:20 Teklo, czy mogę Cię prosić o kontakt na prywatnego maila: margaritta1985@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: szamani i magowie IP: *.wapgw.era.pl 20.03.11, 23:57 Gaja u nas jest szamanka. Odpowiedz Link Zgłoś