Dodaj do ulubionych

tarocistka beatrix

IP: *.chello.pl 13.06.10, 09:20
Proszę o opnie o tej tarocistce
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: tarocistka beatrix IP: 77.252.223.* 16.06.10, 00:16
      Sympatyczna osoba,konkretnie odpowiada na pytania,nie przeciąga rozmowy,polecam
      • nenuta0 Re: tarocistka beatrix 16.06.10, 09:05
        prosze o numer telef.
    • Gość: Gość Re: tarocistka beatrix IP: 77.252.223.* 16.06.10, 09:43
      Numer jest na stronie internetowej Kosmiki,bo Beatrix jest tam doradcą i prowadzącą program
      • Gość: aga Re: tarocistka beatrix IP: *.chello.pl 23.06.10, 17:23
        Czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć w temacie sprawdzalności u tej Pani
        • carmilla_vamp Re: tarocistka beatrix 23.06.10, 18:28
          Podobno całkiem się sprawdza. Słyszałam, że jest niezła.
    • Gość: matylda Re: tarocistka beatrix IP: *.146.18.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.06.10, 18:32
      dla mnie stek bzdur, świetlana wizja przyszłości
      nic się nie sprawdziło ale mam wrażenie że wszystkie te telewizyjne wróżki to
      jedna wielka pomyłka
      tarocistki beatrix nie polecam
      • Gość: BEATRIX Re: tarocistka beatrix IP: *.tktelekom.pl 23.06.10, 23:32
        Steki bardzo lubię, ale nie w tej postaci :-)fajnie się krytykuje
        będąc anonimowym ;-) ja przynajmniej mam na tyle odwagi, aby nie
        ukrywać swojej tożsamości. Matyldo może powiesz przynajmniej kiedy
        korzystałaś z mojej porady? i kim faktycznie jesteś? Pozdrawiam Beatrix
        • Gość: matylda Re: tarocistka beatrix IP: *.146.141.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.10, 16:27
          nie jestem anonimowa
          podpisuje się imieniem (coż ani adresu ani nr tel. tu nie podam bo to nie
          książka adresowa), wraz z dwiema koleżankami jakieś pół roku temu korzystałyśmy
          z portalu kosmica i właśnie z Twojej porady i żadnej z nas nic się nie
          sprawdziło, trafne określanie teraźniejszości nie oznacza trafności w
          prognozowaniu przyszłości

uderz w stół a nożyce się odezwą!
          nie tolerujesz krytyki, i próbujesz uwagę sarkazmem odwrócić uwagę Twoja sprawa,
          Twój sposób - w mojej ocenie nieskuteczny!!!

przychylam się do opinii osób wyrażających się w innych wątkach że telewizyjne
          wróżki niestety na ilość pracują nie na jakość, szkoda tylko że potem nagle
          gdzieś znikają w nicości bo kupczenie swoja twarzą w dłuższej perspektywie nie
          wychodzi im na plus
          żadna szanująca się wróżka w telewizji nie będzie się udzielać a juz na pewno
          nie w programach traf na otwartą linię - bo to przynajmniej dla mnie nieporozumienie

no ale nic to - kończę tą dyskusję
          Tarocistki Beatrix ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
          • kasiulajdka Re: tarocistka beatrix 05.05.14, 01:10
            Karty to nie wyrocznia. Poza tym wiele osób wiedząc co sie wydarzy spieprzy to wiecznym myśleniem i pełnieniem wszystkiego na sile. Poza tym trzeba umieć zadać pytanie. Gdybym spytała czy adwokat mi pomoże to odpowiedz bedzie na tak. Problem w tym ze adwokatów sa setki. Trzeba konkretyzowac pytanie.
            Polecam Beatrix ze spokojnym sumieniem a innym polecam zdobyć najpierw minimum wiedzy w formułowaniu pytan.
        • Gość: Beatrix Re: tarocistka beatrix IP: *.tktelekom.pl 24.06.10, 19:45
          Bez komentarza ;-)
      • Gość: ann - sprawdzone Re: tarocistka beatrix IP: *.chello.pl 07.10.10, 21:45
        Moja Droga Matyldo,
        nie igraj z Tarotem, ani z innymi formami przepowiedni w kartach i kamieniach. Są to zjawiska nieobliczalne i nigdy nie wiadomo kiedy się zemszczą. Pamiętaj, że Wróżbici to ludzie, a nie cudotwórcy. Sami jesteśmy kowalami swojego losu.. Ja osobiście BARDZO wierzę w moc kart, sama troszeczkę się na nich znam i wiem jedno: karty wskazują Ci drogę i rezultat przejażdżki na jej końcu; tzn.: dostajesz wskazówkę i to Ty masz zrobić wszystko, żeby się sprawdziło. Jeżeli Beatrix mówi, że znajdziesz pracę w dwa miesiące, nie licz na to, że popijając wieczorem z kumpelami piwko, ktoś któregoś pięknego dnia odezwie się do Ciebie z ofertą pracy!! Nie znam Beatrix osobiście, ale skóra mi ścierpła, kiedy zadając pytanie dotyczące związku: ślub, dziecko, Beatrix powiedziała, że coś się wydarzy LOSOWEGO, co zakłóci spokój mój i partnera. Powiedziałam przerażona, żeby szybko powiedziała co się stanie, bo wiem sama, że tarot ostrzega nawet przed najgorszym.. Beatrix powiedziała: nie wiem, ale widzę wypadek w podróży.. Dwa tygodnie od wróżby uległam Bogu-Ducha winna dość ciężkiemu wypadkowi samochodowemu udając się w służbową podróż własnym samochodem. Nie dojechałam, uderzyła we mnie bez hamowania kobieta w tył auta tak, że skasowała jeszcze 3 inne samochody; nawet nie wyjechałam z miejscowości, w której mieszkamy.. Mam nadzieję, że spełni się jeszcze jedna przepowiednia - nie mogę mieć dzieci - to teoria profesorów, mówią, że cudów nie ma, tarot mówi o ciąży do końca roku, Beatrix NIEZAPYTANA o to stwierdza energię dziecka przy mnie jeszcze w tym roku.. Dla mnie w życiu wszystko jest cudem i mam nadzieję, ale wiem, że bez pracy nad tym ;) nic nie bęzie.. Tyle o sprawdzalności Beatrix i jej ostrzeżeniach.. Dodam, że moc tarota odkryłam mając 16 lat, skończyłam ciężkie studia, pracuję na wysokim stanowisku w poważnej i znanej powrzechnie firmie. Mam równo pod sufitem i wiem co piszę.. a i absolutnie nie jestem koleżanką, ani znajomą Beatrix. Zadzwoniłam przypadkiem, bo Jej linia była wolna.
        • Gość: Agnieszka Re: tarocistka beatrix IP: 83.1.169.* 13.05.11, 12:38
          Beatrix bardzo miła i sympatyczna wróżka spokojnie odpowiada nie krzyczy aż miło ją oglądać w Kosmice spokojnie i sympatycznie tłumaczy.
        • Gość: hahahahaha Re: tarocistka beatrix IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 18:32
          moja droga a w jakiej to poważnej i znanej POWSZECHNIE firmie zatrudniają na wysokie stanowiska analfabetów? jakbyś miała równo pod sufitem jak to napisałaś to przed kliknięciem "wyślij" przeczytałabyś jeszcze raz co za farmazony wypisałaś i nie wysłałabyś :) studia co najwyżej mogą być trudne a nie ciężkie, ale czego wymagać od kogoś kto zajmuje "kierownicze stanowisko w powrzechnie szanowanej..." :))) i oczywiście absolutnie nie jesteś znajomą ani koleżanką beatrix, bo Ty jesteś nią samą :)
          a tak na marginesie to nawet gdyby historia była prawdziwa to genialna wróżka" zakodowała Ci w główce wypadek i sama sobie go ściągnęłaś... jest na to naukowe stwierdzenie, ale skoro jesteś po "ciężkich studiach" to nawet jakbym Ci wyjaśniła to i tak nie zrozumiesz :)
    • Gość: korzystałam Re: tarocistka beatrix IP: *.centertel.pl 21.05.11, 18:52
      A ja tylko powiem, że w moim przypadku ani razu się nie pomyliła. Zawsze do niej wracam.
      • Gość: m. Re: tarocistka beatrix IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.12, 22:42
        Bardzo polecam Panią Beatkę, dzwoniłem już parę razy w pewnej sprawie, za każdym razem karty potwierdzały tę samą wersję zdarzeń. Konkretne odpowiedzi, trafna ocena rzeczywistości. Proszę wypróbować!
        • Gość: kleks Re: tarocistka beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 11:55
          coś podobnego? dzwoniłaś kilka razy w jednej sprawie? jesteś zdrowa na umyśle? i z takim zapałem polecasz Beatrix? tak bez pytania sama na ochotnika?
          Nie mam nic do Beatrix bo jej nie znam, ale ta wypowiedź zalatuje dziecinną reklamą, jesteś jej córeczką?
          • Gość: m. Re: tarocistka beatrix IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 10:55
            Forma "dzwoniłem" wskazuje raczej na to, że jestem mężczyzną ; ) Tak, jestem zdrowy na umyśle i wciąż polecam panią Beatrix z pełną odpowiedzialnością
            • Gość: kleks Re: tarocistka beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 23:33
              sorry czyli nie córeczka tylko synek.
            • nesca39 Re: tarocistka beatrix 24.05.12, 10:54
              To jakiś żart.Ta Pani jest żałosna.Jej wróżby nie sprawdzają się nawet w 30%.Pan to nie przypadkiem słynny MACIEJ?????
              • Gość: m. Re: tarocistka beatrix IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 21:36
                haha, rozbrajające są te komentarze - córeczka , synuś , czyżby wróżbita Maciej :O ? I kto jeszcze ? Bo nie zgadliście do tej pory ;) Mi się sprawdza wszystko, wracam co parę tygodni, ale nie będę bez sensu się powtarzać co kilka postów. Włączcie kosmicę i posłuchajcie, ludzie naprawdę potwierdzają. Beatrix jest lepsza od Macieja jak dla mnie ;)
                • kasiulajdka Re: tarocistka beatrix 05.05.14, 01:13
                  Ja rownież dzwonię częściej niż co pare tygodni bo mam trochę tych spraw i dzięki sprawdzalnosci wróżb Beatrix połowa życia mi sie ułożyła w krótkim czasie.
                  Polecam rownież z czystym sumieniem.
    • Gość: załamana Re: tarocistka beatrix IP: *.bemowonet.pl 13.08.13, 11:17
      witam byłam przestraszona wizją operacji plastycznej, zadzwoniłam do tej Pani czy to dobry pomysł, czy nie bede żałować zrobienia tej operacji, czy wszystko bedzie dobrze, Pani odrazu mi powiedziała z wielką pewnością w głosie-" tak tak bedzie Pani bardzo zadowolona, bardzo zadowolona!!"
      I co teraz po operacji mam silna depresje nie jestem nawet troche zadowolona!!!!Lekarz nie był dobry żle mi doradził, przed tym mnie ta wróżka wogóle nie przestrzegła.
      Boze gdybym tak mogła cofnąć czas, gdybym mogła.. tak wiele bym zmienila... nie moge sobie darować że do tej Pani zadzwoniłam , juz nigdy przenigdy nie bede wierzyc wróżbom a swojemu rozumowi;-(((moje marzenia pękły jak bańka mydlana
      • kasiulajdka Re: tarocistka beatrix 05.05.14, 01:03
        Pytałas o operacje czy o lekarza który ma ta operacje robic? Nie potraficie zadawać karton pytań a pózniej to niby wrozka jest zła. Mi sie u wróżki Beatrix sprawdza dosłownie wszystko, nawet czas który przepowie. Jak powie do tygodnia, to jedt do tygodn
        • natalla1978 Re: tarocistka beatrix 30.06.14, 21:51
          A ja dzwoniłam do tarocistki Beatrix ok rok temu. Mówiła, że nie będę miała problemu ze znalezieniem pracy, a tymczasem minął rok i pracy dalej nie mam...
    • sellasje Re: tarocistka beatrix 05.05.14, 13:38
      Na temat tej Beatrix to nie wiem nic, nie miałem nigdy przyjemności...
      ale z wróżeniem na odległość to jakoś słabo chyba....
    • ludmisia234 Re: tarocistka beatrix 01.06.14, 16:20
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: tarocistka beatrix 05.03.23, 04:18
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: tarocistka beatrix 25.04.23, 13:35
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka