Dodaj do ulubionych

Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn

IP: 188.33.103.* 27.06.10, 12:58
CZY BYL KTOS U WIOLETTY WIADROWSKIEJ?Czy jej przepowiednie sie
sprawdzaja?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiulekp Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: 212.244.201.* 14.07.10, 10:14
      Byłam u niej 1,5 roku temu częściowo wszystko sie sprawdza.
    • Gość: Klienta Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.147.76.107.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 10:28
      Wszystko co powiedziała Pani Wioletta sprawdziło się w 100 a nawet 200 %.
      POLECAM !!!
      • Gość: aura Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: 109.243.230.* 29.07.10, 22:11
        Ja byłam ok 1,5 miesiaca temu fakt jedna rzecz do tej pory sie
        sprawdziła.Na reszte nadal czekam.
        • Gość: asia Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.09.10, 12:44
          mogłabym prosić o tel kontaktowy do pani wiadrowskiej?
          • Gość: D Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.10, 22:20
            Ja tez bylam ponad dwa lata temu u Wiadrowskiej i wszystko sie spelnia, z tym ze mysle ze na poczatku cos zle zintepretowalam. Ale osobiscie odradzam tarota, wrozek itd. poniewaz pozniej- chcac nie chcac, bedziesz sie tym kierowala co Ci wrozka powiedziala... i moze sie zaczac cos w rodzaju "nalogu" o ile cos sie spelnia... ja chyba tak mam... i nie wiem czy to oceniam pozytywnie.
            • Gość: magda Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 16:35
              Ja byłam dwa razy u Pani Wioletty i wszystko się sprawdza polecam ją gorąco . I za rok wybiorę się jeszcze raz
              • Gość: Alina Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: 46.115.1.* 15.09.11, 20:30
                Ja bylam 2 razy takze w odstepie roku i powiem szczerze, ze nic sie nie sprawdzilo.
                Ani w kartach na terazniejszosc ani w kartach na przyszlosc.
                Niestety, a z cena jak na Olsztyn mocna przesada.
          • Gość: Maciek Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 17.02.12, 18:34
            Czy ktoś może mi przesłac badz poradzic jak zdobyc namiary do Pani Wioletty?
      • Gość: nieznajoma Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.183.228.69.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.01.13, 12:52
        A czy pani Wiolecie trzeba zadawć pytania czy sama mowi co się dzieje?
    • Gość: kasienka Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:14
      Polecam
      • Gość: Kaja Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.xdsl.centertel.pl 06.11.11, 14:33
        Byłam dwa razy u tej wróżki, moje dwie koleżanki też u niej były no i niestety zong, nic się nie sprawdziło. Kompletne bajdy za 100 PLN, absolutnie pieniądze wyrzucone w błoto. Niestety ludzie korzystają z rad różnej maści guślarzy, bo są w potrzebie i trudno się im dziwić, że szukają pomocy, no ale te samozwańcze wróżki i wróże, porażka. Nie dajcie się nabierać
    • Gość: wercia Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 23:59
      Ja byłam 2 miesiące temu i czekam. Pierwszy raz byłam 3 lata temu i się sprawdziło wszystko na czym mi najbardziej zależało więc jestem zadowolona i wierze że i tym razem się spełni.
      • Gość: Anita Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.zd.sachsen.de 25.07.11, 11:32
        A ja bylam u niej dwukrtonie, rok po roku i nic sie nie sprawdzilo niestety, choc i tak ja polecam, bo byla wtedy chyba jedyna sprawdzona wrozka z Olsztyna procz cyganki Marii.

Pamietam, ze to byla pierwsza wrozka u ktorej bylam i dobrze pamietam ta wizyte, niestety nawet wtedy karty nie pokazaly aktualnej sytuacji, a na tego niby wywrozonego mezczyzne czekam juz 3 lata ;-)
        Poza tym cena za wysoka - 120 zl to lekkie przegiecie.
        • Gość: wercia Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.play-internet.pl 30.07.11, 13:27
          Hm... ja płaciłam 100 zł, i powiedziała mi po podaniu daty urodzenia dokładnie zgodnie z prawdą co się dzieje.

Myślę że może sprawdzalność to też kwestia naszego podejścia, gdzieś czytałam że nie można siedzieć z założonymi rękoma i tylko czekać aż się sprawdzi bo tak nie będzie... Mi niestety kazała czekać bo ja nie mogę wpłynąć na sytuację i to mnie męczy strasznie.
          • Gość: GGOSC Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 14:36
            MOŻNA PROSIĆ O ADRES MEILOWY?
            • Gość: me Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.reszel.arkusnet.pl 30.07.11, 21:19
              U Pani Wioletty byłam dwukrotnie. Sytuację teraźniejszą przedstawiła bardzo dobrze. Jeśli chodzi o przyszłość, sprawdzalność tak ok. 70 %. Można stwierdzić, że to bardzo dobra wróżka, kulturalna i mądra osoba.
              • gazeta_mi_placi Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 17.02.12, 18:49
                A co takiego się sprawdziło? I jakie informacje wcześniej od Ciebie wyciągnęła? Bo czasami wystarczy pomyśleć chwilę i można "widzieć " różne rzeczy samemu. Bez dawania 100 zł hochsztaplerom.
              • Gość: niezapominajka Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.183.242.206.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.02.13, 09:20
                Byłam u pani Wioli. Niewiem co o tym sądzić ale jeśli się sprawdzi.... to będzie to dla mnie WIELKI SZOK....
            • gogelki12 Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 24.03.13, 21:05
              Gość portalu: GGOSC napisał(a):

> MOŻNA PROSIĆ O ADRES MEILOWY?
              kontakt telefoniczny
          • Gość: wercia Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 12:33
            Ja za kilka dni będę mogła powiedzieć czy coś się sprawdzi. Do tej pory jedna rzecz się sprawdziła niestety tak jak Pani Wioletta powiedziała mylą się jej kolory włosów i wzrost. Ale przepowiedziała że mój były podoba się innej dziewczynie i mogą próbować być razem - niestety teraz własnie "próbują". Pytałam też inną wróżkę i jej wyszło to samo co p. Wiolecie więc mam nadzieję że się spełni....
            • Gość: wercia Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 13:59
              Po ponad roku mogę napisać że jak do tej pory wiele - nie wszystko - co p. Wioletta mi przepowiedziała się spełniło... Na mojej pierwszej wizycie (ok 4, 5 lat temu) otrzymałam od P. Wioletty wróżbę długofalową. Teraz wszystko co przepowiedziała się spełnia. Byłam wtedy bardzo źle nastawiona do niej, mówiła o tym ze moim mężem nie będzie mój wtedy obecny chłopak - myślałam że to bajka bo jak to jestem z nim tyle lat i co? Mówiła ze dopiero z następnym będę, opowiedziała mi o moim życiu, które teraz właśnie tak wygląda. Część rzeczy zgadzam się może być spowodowanych nieświadomą chęcią do spełnienia się wróżby, ale nie wszystko.

Nikt mi nie wmówi że kobieta jest w stanie tak dużo wyciągnąć na temat jakiejś osoby - szczególnie jeżeli ja sama nie wiem tak dużo o niej. Przykład? Spotkałam raz pewnego chłopaka, wracałam do domu bo zerwałam z chłopakiem. Zauważył że potrzebuje rozmowy, pogadaliśmy z godzinę podczas podróży. On opowiedział mi o sobie, swoim rozwodzie ja mu o sobie. Żadne z nas nie zaczęło rozmowy z zamiarem poderwania. Wymieniliśmy się adresem email, choć to zupełnie nie w moim stylu, bałam się nawet podać nr telefonu... nie wiem co mi odbiło, do dziś się zastanawiam. Po kilku dosłownie dniach poszłam do P. Wioletty zapytać o ten związek, który się rozpadł, bardzo mi na nim zależało. Pani rozłożyła karty i powiedziała że widzi tu tez innego mężczyznę, odpowiedziałam że poznałam kogoś, powiedziała dokładnie "on się panią zafascynował". mnie nie za bardzo to obchodziło więc gdy chciała rozłożyć karty na niego, powiedziałam że nie chcę. Wszystko ok, mało istotne. Teraz jestem z nim (poznanym w podróży) już prawie rok, pół roku byliśmy przyjaciółmi. Od jego mamy gdy tylko mnie poznała usłyszałam dokładnie te słowa: "on się wtedy tak Tobą zafascynował" dopiero kiedy to powiedziała przypomniało mi się że już to kiedyś słyszałam. On powiedział mi dopiero po tym pół roku bycia przyjaciółmi że nie mógł o mnie zapomnieć odkąd mnie poznał. No dobrze może zbieg okoliczności, miałam być z nauczycielem - tak mówiła wróżba z przed lat. Mój facet przecież nie jest nauczycielem pracuje w kardach hm...? W styczniu przeniesiono go do prowadzenia zajęć - nie jest nauczycielem tylko wykładowcą. Wiele rzeczy się spełniło, moja praca itp. NIE WSZYSTKO! OD RAZU UPRZEDZAM! Z TEGO CO W ZESZŁYM ROKU CHCIAŁAM ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁO NIC NIE MIAŁO MIEJSCA. Z perspektywy czasu na szczęście.

Uważam że jeżeli ktoś nie jest w stanie zrozumieć że to tak naprawdę on decyduję o swoim życiu,a nie wróżka, karty gwiazdy itp. to niech nie idzie do takiej osoby. Pani Wioletta jest bardzo mądrą osobą, wie że ludzie sugerują się bardzo wróżbami - zawsze powtarza że to ja decyduję. Wróżba jest pomocna, może podpowiedzieć ale nie można na niej w 100 % polegać. To nie jest tak że usłyszysz "spotkasz księcia z bajki" i on sam się pojawi mimo że nic nie będziesz robić, nigdzie wychodzić. Bo niby jak? Nigdy nie zapuka do Twoich drzwi - musisz wyjść mu na spotkanie.

Przy okazji - osoby, które uważają że to pieniądze wyrzucone w błoto spoko niech sobie tak myślą ale to moje pieniądze więc jeżeli komuś to nie pasuje to nie moja sprawa. Ja tak nie uważam.
    • Gość: Ela Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.11, 12:06
      Obawiam się, że wróżbiarstwo Pani Wiadrowskiej to zwykłe hochsztaplerstwo. Nie sprawdza się absolutnie nic, nie wiem skąd ta wiedza na temat jegomościa siedzącego przed wróżką jest czerpana, chyba z kapelusza. Na przestrzeni kilku lat byłam u tej Pani dwa lub trzy razy; kompletne nieporozumienie. Na pewno już nie pójdę i z własnej strony stanowczo odradzam a zalecam zdrowy rozsądek
    • Gość: D Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 16:42
      Witam. Byłam u Pani Wioletty 3 razy. Poprzednie 2 wróżby sprawdziły się, na spełnienie ostatniej czekam. Bardzo trafnie określiła teraźniejszość :) Moja Siostra również chodzi do niej i jest zadowolona. Z Wróżkami jest tak, że trzeba trafić na swoją :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :))
    • Gość: D Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 19:19
      Oj tworzysz teorie spiskowe, za dużo czytasz :) Masz ochotę popisać idź na inne forum lub załóż swój wątek :)
    • niggas Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 28.08.12, 14:39
      bylem dwa razy w przeciagu trzech miesiecy nic sie nie sprawdzilo NIEPOLECAM
      • Gość: BETI Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.02.13, 11:19
        Byłam tam kilka razy,tak co 2 czy 3 lata do niej zaglądam. Ostatnio jak byłam podała mi datę i powiedziała o chorobie starszego mężczyzny z moje rodziny,dokładanie opisała dolegliwości,ale nie powiedziała że skonczy się śmiercią,nie powiedziała też że przeżyje,więc być może nie chciała powiedzieć wprost. Inne rzeczy też się sprawdziły,cięzka choroba brata mojej mamy ,że będziemy myśleli że nie przeżyje,ale że mamy się nie martwić bo mimo złych prognoz wyjdzie z tego,i tutaj powiedziała że będzie ok i było,sprawdziło się to po pół roku odkąd u niej byłam. Następna rzecz która mi się sprawdziła to odnośnie pewnych zdarzeń które miały mieć miejsce w pracy i miały wyjść ze strony innej osoby,w to akurat nie chciało mi się wierzyć,uwierzyłam z wielkim zaskoczeniem jak sytuacja miała miejsce. Sprawdzalność wg mnie 80%.
        • Gość: inga Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 12:40
          możecie podać namiary do tej pani? proszę!
    • Gość: stanisława r. Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn IP: *.30.82.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.13, 17:10
      nie wiem ale mogę polecić jedną sprawdzoną wróżkę jej numer gg 43537997
    • kaska.biala Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 06.10.15, 20:45
      a ja polecam Justynę. Ma gabinet w HB na jarotach. telefon 510066175
    • betty9999 Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 08.02.17, 00:49
      507 264 729 Pani Basia też ją polecam. Również do niej chodzę co jakiś czas, potrafi zadziwić znajomością przeszłości i rzeczywiście jej przepowiednie sprawdzają się. Nie tylko w miłosnych sprawach sprawdza się, bo mi bardzo pomogła w finansowych, ma świetne podejście, umie wyjaśnić, odpowiedzieć , a nie tylko odwalić swoje. Kiedyś byłam u jednej na nagórkach, odwaliła swoje, żadnych odpowiedzi na dodatkowe pytania, żadnych wyjaśnień,a Pani Basia zawsze mądrze wyjaśni.
    • agrentowy4321 Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 05.03.23, 04:07
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Pani Wioletta Wiadrowska Olsztyn 25.04.23, 13:24
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka