Dodaj do ulubionych

Urok milosny

21.10.10, 10:03
Duzo osob pyta o to czy sie spelnily komus uroki milosne i mnie sie wlasnie spelnily co moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia bo juz minelo prawie trzy lata i moj zwiazek trwa i ma sie dobrze, choc musze dodac ze musialam takze sama podjac pewien wysilek zgodnie z otrzymanymi wskazowkami. Wrozka u ktorej je zamowilam miala na imie Amelia i znalazlam ja na jakims forum w necie. Korzystalam tez z innej wrozby tej Pani ale tylko na maila ze wzgledu na odleglosc bo nie mieszkam w Polsce i tez mi ta wrozba bardzo pomogla. Napewno sa tez inne skuteczne wrozki, ale ja znam z wlasnego doswiadczenia tylko te jedna. Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Urok milosny IP: *.chello.pl 21.10.10, 23:07
      a podzielisz się jakims namiarem na tą wróżkę ?? dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: Romek Re: Urok milosny IP: 178.56.168.* 22.10.10, 04:02
        Witam
        Ja jak osoba wyzej prosiłbym o jakies wieksze namiary do tej Kobiety, która Ci pomogła. Duzo osob pisze, ale mało tresciwie i nie mozna doczytac sie tresciwych informacji
        pozdrawiam
        • bubaonly Re: Urok milosny 23.10.10, 12:25
          No wlasnie nie pmietam namiarow, tez chcialabym znalezc bo czasem przydaje sie porada od kogos sprawdzonego, ale moze beda gdzies w necie. Pozdrawiam
    • sa_wanka Re: Urok milosny 27.10.10, 21:38
      Amelia pracuje teraz razem z Magdą Bartkowiak, mają swoją stronę w necie, poszukaj to znajdziesz.
    • Gość: kasienka Re: Urok milosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:21
      ja bym nie korzystałą z takiej formy bałabym s ie ze mi zaszkodzi
    • sa_wanka Re: Urok milosny 01.11.10, 08:27
      Myślę, że z urokami jest tak jak i z innymi rzeczami - jeśli się bierze za nie amator, albo ktoś, komu się tylko wydaje że się zna, to faktycznie może narobić poważnych szkód. Ważne chyba też jest żeby osoba korzystająca dokładnie trzymała się wskazówek.
      • kasia-19821 Re: Urok milosny 02.11.10, 12:15
        a mozna prosic o strone internetowa? ja szukam, ale konkretnie strony wrozki ameli nie moge znalezc...
        • sa_wanka Re: Urok milosny 04.11.10, 19:31
          No nie wiem czy mogę tu podawać namiary, strona nazywa się e-horoskop.com
    • Gość: gość aaaaaaaaaaaaa Re: Urok milosny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.10, 22:37
      możesz powiedzieć cos wiece na temat tego uroku i te wrózki amelii,jak się z nia skontaktować,gdzie mieszka???? czy można przez e-maila???
      • Gość: Edyta Re: Urok milosny IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.10, 22:08
        a wiecie czym sie moze skonczyc rzucanie urokow milosnych? wyczytalam gdzies ze wydarzeniem sie czegos zlego, nieszczesciem
        • kasia-19821 Re: Urok milosny 04.11.10, 23:31
          nie ma takiej strony jak www.e-horoskop.com
          • Gość: ge Re: Urok milosny IP: *.chello.pl 05.11.10, 06:50
            Ale jest e-horoscop.com.pl
            Google nie gryzie :P
    • agrentowy4321 Re: Urok milosny 05.03.23, 02:32
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Urok milosny 25.04.23, 11:48
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka