Dodaj do ulubionych

Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:40
Przeglądałam wczoraj wątki dot. Dziadzi i rozważałam skorzystanie z wróżby. Weszłam na allegro na konto p. Beaty, przeczytałam opis itp., po paru godzinach wracam i okazuje się, że konto jest zawieszone. Kurcze, no to na razie może znak, by nie wróżyć. Czy to się wcześniej zdarzało? Jak myślicie, kiedy konto odwieszą?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: 195.205.137.* 16.11.10, 11:24
      A SKĄD WIESZ, ŻE TA PANI TO BEATA?
      • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:38
        Konto użytkownika Dziadzia_Zajcew zostało zawieszone. Dziadzia Zajcew to Beata Mulka czy jakośtam - te dane są przecież na jej stronie internetowej.
    • Gość: dość tego Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:48
      Świetnie, jej zawiesili konto, a oszustce z trzema nie.
    • Gość: ech szkoda słów Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: 92.244.36.* 16.11.10, 21:26
      weź do niej napisz ma swoją stronę internetową. Dowiedz się o co chodzi.
      I daj nam znać.
    • barbabue Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 16.11.10, 21:32
      Ona nie wystawia już wróżb na allegro ale zawsze przed andrzejkami i przed nowym rokiem robiła promocje. Może jej zawiesili bo coś było nie tak, pewnie już wystawiła na andrzejki. Bo aukcja 14 dni więc powinna wystawić.
      • Gość: wiem Wiem o co chodzi, IP: 92.244.36.* 16.11.10, 22:36

Dziadzia Zajcew ustala jakieś szczegóły. Wystawiła aukcję niezgodną a allegro.
        Za to ma zawieszone konto.
        Barbablu masz rację, ona wystawiła na andrzejki.
        Zobaczymy, szkoda jak nie odwieszą. Bo ona nie mydli.
        A ja wolę przez allegro.
        • Gość: hmmmmm Re: Wiem o co chodzi, IP: 92.244.36.* 16.11.10, 22:42
          hmmmmmm dla mnie to dziwne
          Ja jej bym nie ufała. Skoro jej zblokowali jak chciałaś wróżyć, to może być to jakiś znak.
    • Gość: wrozka Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.147.16.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.11.10, 23:15
      No to masz pecha ,tego kwiatu jest pół swiatu ,ale pomysł na rozreklamowanie wrózki przed tak goracym okresem andrzejkowych jest super ,ale wiesz co ci powiem u mnie w pazdzierniku robiłam zapisy na Andrzejki i juz cały listopad mam zajety a wystawiac sie na alegro doba by musiała miec 36 godz,Niektore z was tu maja naprawde duze problemy ciekawe po ile macie lat bo jestescie wogole niedojrzałe społecznie.Komus ktos zablokował konto i juz problem bo biedna gimnazialistka nie ma gdzie powrozyc sobie proponuje z fusow albo moze listki z rozy kocha nie kocha lanie wosku tez jest dobre.
      • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 09:21
        Nie widze problemu :) Pytalam tylko, czy ktos mi cos moze powiedziec wiecej na tej temat. Nie jestem gimnazjalistka i nie mam problemu, ze nie moge powrozyc. Rozwazalam to, co nie znaczy, ze sie zdecydowalam - gdyby konto nie bylo zablokowane to tez niekoniecznie bym kupila wrozbe. Zaciekawilo mnie tylko, ze konto jest zablokowane, wiec sie tym podzielilam na forum, w koncu od tego jest.

Nie wiem skad wnioski o problemie i niedojrzalosci spolecznej. Niedojrzale to jest chyba wyciaganie pochopnych wnioskow z neutralnych postow.
        • testerwrozek Coś się wam pomyliło. 19.11.10, 10:41
          Sprawdziwszy stwierdzam że ma konto aktywne i wystawione wróżby.
          Nie wiem czy t reklama (jeśli tak, to gratuluję pomysłu, wnet zjawią się łowcy talentów do reklam) czy była blokada.....
          Mniejsza z tym...

Wrozka.
          Masz tyle terminów, zajęte miesiące, to jakim cudem siedzisz na forum i czytasz posty? Twój dzień ma jednak 36 godzin!!!!:))))))
          • Gość: gosc Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 14:00
            Nosz kurde, smieszy mnie to powoli :) Nie jestem wrozka! Byla blokada pare dni, odwiesili, teraz sa wystawione "przedmioty". Prosze, nie doszukujcie sie teorii spiskowych - jak komus zawieszaja konto, to przeciez nie likwiduja, tylko chyba moze sie zdarzyc, ze w przeciagu kilku dni sprawa sie wyjasnia i przywracaja. Ja chcialam tylko wiedziec, czy moze spotkaliscie z przypadkami blokad w przeszlosci i co to moze oznaczac, dlatego zalozylam ten watek. Nikogo nie promuje, nie korzystalam z uslug p. Beaty, nie promuje jej.
            • Gość: asia Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 12:20
              Ale to proste-blokują konto wtedy-kiedy się nie zapłaci allegro!!!!!!!jak zapłacisz za sprzedane aukcje to odblokowują.Żadnych teorii spiskowych tu nie widzę.
            • Gość: g Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.182.136.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 16:54
              Nosz kurde, smieszy mnie to powoli :) Nie jestem wrozka! Byla blokada pare dni,
              > odwiesili, teraz sa wystawione "przedmioty". Prosze, nie doszukujcie sie teori
              > i spiskowych - jak komus zawieszaja konto, to przeciez nie likwiduja, tylko chy
              > ba moze sie zdarzyc, ze w przeciagu kilku dni sprawa sie wyjasnia i przywracaja
              > . Ja chcialam tylko wiedziec, czy moze spotkaliscie z przypadkami blokad w prze
              > szlosci i co to moze oznaczac, dlatego zalozylam ten watek. Nikogo nie promuje,
              > nie korzystalam z uslug p. Beaty, nie promuje jej. /////////////////////I nie masz co zrobic spr konta wrozek na allegro i piszesz tu puknij sie w głowe.
              • Gość: gosc Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 17:17
                Za kija nie rozumiem, co piszesz. Naucz się zasad interpunkcji, i wtedy, jak mnie przekonasz, mogę się ewentualnie puknąć w głowę.

Pozdrawiam.
                • Gość: gosc Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.182.136.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 18:43
                  PISZE ,że nie masz co robić tylko spr która wróżka ma zawieszone konto na allegro i w lot inf o tym forumowiczów ale widze że czytać też nie umiesz.Weż sie do roboty a nie pisz głupoty.Co nas obchodzi jakaś tam wróżka tych akurat mnogo zamkną konto 1 otworzy 2 portali tez nie brakuje a salonów też.Każdy kogoś znajdzie bez twojej nieudolnej reklamy a podbijasz wątek nie wiadomo po co ci tak zależy by o tej kobiecie pisać płaci ci za to czy sama nią jestes.
                  • Gość: gosc Re: Coś się wam pomyliło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:32
                    Spr i inf? Co to za język? I Ty mi piszesz, że ja nie umiem czytać, jak to Ty nie umiesz pisać!
                    A forum od tego jest, by zadawać pytania.
    • Gość: kropa Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.devs.futuro.pl 21.11.10, 18:21
      jak dla mnie to nieudolna reklama pani wróżki. Nie wążne czy pisała to on sama, czy jakas jej klientka.
      Chcesz dowiedzieć się o zasadach allegro, blokowaniu kont, jest od tego odpowiednie forum zresztą na samym allegro. Wystarczy wejść na allegro w zakładkę cafe i odpowiedzi znajdziesz, mało tego może je sama zadać. !
      • Gość: asia Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 18:29
        Proponuję się odczepić raz na zawsze od Dziadzi.Już nie raz było tu na Jej temat....najlepsze-że Ona nie ma pojęcia o tym forum-znam Ją osobiście i wiem bo się pytałam o to.
        Także piszcie sobie o innych babach a nie o Niej.
        • Gość: kropa Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: *.devs.futuro.pl 21.11.10, 18:51
          Padło pytanie, jest i odpowiedz. Nie potrzebnie się gorączkujesz. Skoro pytałaś ją o to forum, to nie jest już tak że nie ma pojęcia o nim:)
          Nie widzę by ktoś naskakiwał na tą panią. Dziwne tylko jest to, że post ten pojawił się w momencie wystawienia aukcji stąd moje stwierdzenie. Dodatkowo to pytanie o blokadę konta, to nie to forum. Jest forum na allegro i tam takie pytania są zadawane.
          Baby....skąd u Ciebie tyle złości i nienawiści?

• Gość: gość Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: 109.207.96.* 21.11.10, 23:25
            Ja zadałam pytanie Pani Beacie korzystając z opcji na jej stronie wróżba darmowa. Dostałam nie tylko odpowiedź. Dostałam znacznie więcej informacji bardzo przydatnych w temacie. Ja polecam - za czas poświecony, pracę, życzliwość ludziom :-)))
            • loreal39 Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 22.11.10, 10:49
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja zadałam pytanie Pani Beacie korzystając z opcji na jej stronie wróżba darmow
              > a. Dostałam nie tylko odpowiedź. Dostałam znacznie więcej informacji bardzo prz
              > ydatnych w temacie.

Ciekawe, kiedy ona na to znajduje czas...strona internetowa, allegro i darmowe wróżby...no nie wiem...
              A długo trzeba czekać na odpowiedź?
              • asiczula Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 24.11.10, 05:44
                loreal39 napisała:

> Gość portalu: gość napisał(a):
                >
                > > Ja zadałam pytanie Pani Beacie korzystając z opcji na jej stronie wróżba
                > darmow
                > > a. Dostałam nie tylko odpowiedź. Dostałam znacznie więcej informacji bard
                > zo prz
                > > ydatnych w temacie.
                >
                > Ciekawe, kiedy ona na to znajduje czas...strona internetowa, allegro i darmowe
                > wróżby...no nie wiem...
                > A długo trzeba czekać na odpowiedź?
                Ja czekałam 1 dzień, ale nie jestem całkiem zadowolona z odpowiedzi. Jak dla mnie zbyt ogólnie, wiele można dopsować. brak ozliwości dopytania
                • loreal39 Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 24.11.10, 08:46
                  Tak myślałam, bo mając tyle zajęć to nie możliwe, żeby odpowiadała za darmo jak za normalną wróżbę.
                  Ale "gość" pisała, że dostała bardzo dużo informacji, może zależy z czym się zwracają.
              • Gość: gość Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: 109.207.96.* 24.11.10, 13:31
                Nie! odpowiedziała w ciągu chyba z pół godziny. Była to darmowa wróżba.
                Ale wiesz co, ja zapytałam o coś co wymagało doslownie krótkiej odpowiedzi tak lub nie i przyblizenia czasowego. Pytanie proste.
                Odpowiedź otrzymałam obszerną, ale trochę nie na temat. Niby tam odpowiedź była ale i w tym wszystkim wiele rzeczy nie na temat które by wymagały już dalszych wyjaśnień. Zapewne już płatnych.
                Nie wiem co o tym myśleć. Nie myślę o niej źle, ale... sama nie wiem ona czy faktycznie chciała pomóc czy chodziło o zarobek. Najpierw byłam zadowolona że tak dużo napisała, że rozwinęła temat, że sama zaczęła mi zadawać pytania itd. a potem pomyślałam sobie że ona chyba mnie ciągnie na dużą wróżbę płatną...
                • loreal39 Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 24.11.10, 13:44
                  Nawet bym się nie zdziwiła, w końcu ta darmowa wróżba to też reklama.
                  A powiedz, czy ona ci proponowała tę wróżbę za większe pieniądze? Czy czułaś nacisk, czy tylko tak sobie pomyślałaś? Wiesz, chodzi mi o to, czy ona się narzuca, czy nie. Np czy rzuciła temat i powiedziała, że resztę za kasę powie, czy było bardziej subtelnie.
                  Korzystał ktoś jeszcze z tej darmówki?
                  • Gość: gość do loreal IP: 109.207.96.* 24.11.10, 14:55
                    Tak mnie zakręciła że sama się zaciekawiłam i sama zaproponowałam że coś zapłacę w koncu to jej czas i praca. Nie jestem sępem. Myślałam że powie z 10-15 zł, bo temat na prawdę nie był skomplikowany. Jak mi powiedziała że chce 50zł, to podziekowałam bo uważam że to za dużo jak na takie pytanie.

Lekki nacisk czułam gdy zaczęła ona mi zadawać pytania, to było takie naciąganie rozmowy, wywieranie subtelnej presji, żeby chyba już wejść w zakres płatny. Najpierw napisała ze ja jeszcze nie przekroczyłam zakresu wróżby darmowej, ale zaczela mnie ciągnąć zadając mi pytania. Odnoszę wrażenia że gdybym wdała się z nią w dialog, na końcu byłabym zobowiązana zaplacić te 50zł.

Uważam że ta Pani wie jak wywrzeć wrażenie, jak spowodować zaciekawienie klienta.
                    Ja zadałam super proste pytanko (darmowe). Nie była to żadna miłośc, praca, co mozna ciągnąć w nieskończoność ;-) ale ona i tak potrafiła mi tak odpowiedzieć - w sumie nie na temat - że mnie to zaintrygowało i chciałam wiedzieć więcej.

• Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto IP: 92.244.36.* 24.11.10, 13:48
                  gość napisał:
                  Najpierw byłam zadowolona że tak dużo napisała, że rozwinęła temat, że sama zaczęła mi zadawać pytania itd. a potem pomyślałam sobie że ona chyba mnie ciągnie na dużą wróżbę płatną...
                  Ja uwazam ze to swinstwo. Pierwej zglaszasz sie po wrozbe a potem biezesz ja za naciagaczke.
                  Bylam na tej stronie i nie widzialam zeby cos doplacac. Ona pisze ze wazne dla niej beda opinie.
                  Teraz smiech mnie ogarnia, bo powinna dopisac ze nie na forum:)))))hi hi hi.
                  • loreal39 Darmocha 26.11.10, 14:15
                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ja uwazam ze to swinstwo. Pierwej zglaszasz sie po wrozbe a potem biezesz ja za
                    > naciagaczke.

Ja bym tak tego nie ujęła.
                    Ale skorzystałam z darmowej wrózby z ciekawości.
                    Zadałam krótkie pytanie, otrzymałam krótką konkretną odpowiedź i wiem, że zgodną z prawdą. Wg mnie jest OK.
                    • czarny.roxio Re: Darmocha 26.11.10, 14:26
                      Ja też bym tego świństwem nie nazwał. Ludzie mają niekiedy różne odczucia. Czytając myśle że to nieporozumienie źle te babki źle zrozumiały nie dogadały. Cholera je wie ja to tak odczuwam.
                      W sumie ja nie wiem czy to ogólnie dobrze że ona wrózy za darmo. To taki mi się widzi mimo wszystko chwyt reklamowy. Dostajesz marchewkę za darmo a potem jak chcesz pęczek to zapłać. Ja uważam że od razu powinno być zapłać , to by na pewno takich dziwnych sytuacji nie było. Skorzystam i napisze jak było ;-)
                      • loreal39 Re: Darmocha 26.11.10, 16:39
                        czarny.roxio napisała:
                        To taki mi się
                        > widzi mimo wszystko chwyt reklamowy. Dostajesz marchewkę za darmo a potem jak
                        > chcesz pęczek to zapłać. Ja uważam że od razu powinno być zapłać , to by na pew
                        > no takich dziwnych sytuacji nie było. Skorzystam i napisze jak było ;-)

Ale co w tym złego, normalka:) Komercja. I tak dobrze, że coś w ogóle za darmo daje bo jak są ludzie co kasy nie mają to tylko z fusów mogą sobie powróżyć. A czasem mają problem nie lada...
                      • minimini33 Czarny.roxio 15.02.11, 15:49
                        czarny.roxio napisała:

Skorzystam i napisze jak było ;-)
                        Od niedawna jestem na forum i sobie czytam:) Czarny.roxio skoro obiecałeś to słowa dotrzymaj. Jak było?
    • agrentowy4321 Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 05.03.23, 02:09
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew ma zawieszone konto 25.04.23, 11:25
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka