Gość: ktos IP: *.devs.futuro.pl 21.11.10, 01:02 Co o niej myślicicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solina.0 Re: kasandra 21.11.10, 13:32 Chodzi Ci o tą co ogłasza się kasandra 7772@wp.pl? Jeśli o nią to nie polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solina.0 Re: kasandra 21.11.10, 13:57 Ok to, ta z Krakowa pani Danka, czy ta kasandra7773@wp?Ja korzystałam z usług jednej i drugiej totalna porażka. Chyba, że jest jeszcze jakaś inna Kasandra? Gość portalu: gość napisał(a): > ja uważam ze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kasandra IP: *.devs.futuro.pl 21.11.10, 16:15 Pytałam o panią danusie, nie wiedziałam że są inne osoby pod tym pseudnimem. Rok temu mi wróżyła, miałam do lata poznać tego jedynego, nic się nie sprawdziło.Ładnie mówi, ale efekt marny. dlatego nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kasandra IP: 109.207.96.* 21.11.10, 23:28 Chodziło mi o ka_sandra z allegro :-) dużo tych kasandr! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiczula Re: kasandra 24.11.10, 05:41 Gość portalu: gość napisał(a): > Chodziło mi o ka_sandra z allegro :-) dużo tych kasandr! ;-) Korzystalam z prognozy tej Pani. Otworzyła mi oczy na wiele spraw. Fajna kobieta, taka całkiem ludzka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:47 Aaaa, wiem o kim piszesz.Taka Pani w okularach, która ma swoje zdjęcie na aukcji.Słyszałam, że jest dobra, ale sama nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YZ Re: kasandra IP: 195.205.137.* 24.11.10, 11:31 Te zdjęcie właśnie mnie nie przekonuje, jakby z banku fotek, czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:36 Mi się wydaje, że prawdziwe, bo jakby było z banku fotek wzięłaby lepsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YZ Re: kasandra IP: 195.205.137.* 24.11.10, 12:33 Hehe, trafna uwaga, ale może właśnie tym chciała zmylić:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kasandra IP: 109.207.96.* 24.11.10, 13:36 Nie snujcie teorii spiskowej na podstawie zdjecia pani w okularach na tle meblościanki. Widać że to skanowane zdjęcie robione zwykłym aparatem. W bankach fotek są sliczne zdjęcia kolorowe full color. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YZ Re: kasandra IP: 195.205.137.* 24.11.10, 13:43 Oj, daj się troszkę poczuć Sherlockiem Holmsem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:58 Nie wiem jak wy uważacie, ale jak zobaczyłam jej zdjęcie zniechęciłam się, bo wygląda jak baba z targu, która chce dorobić(bez obrazy).Tak samo są jeszcze dwie dziewczyny ze zdjęciami, bardzo młode, kojarzy mi się ze sweeetaśnymi fotkami z NK.Nie poszłabym do kogoś takiego, choć mogą być bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: kasandra 26.11.10, 14:39 Kazdy wygląda jak wygląda. Nie każdy ma jakąś super urodę. To jak według ciebie powinna wrózka wyglądać żebyś "na wygląd" jej zaufała ? Uwierz , wygląd to nie wszystko. Komorowska też nie jest ładna ale jest matką 5 dzieci i zapewne im poświęciła czas a nie wyglądowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kasandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:55 Uważam, że nie powinno się umieszczać zdjęć, bo można tylko zniechęcić potencjalnego klienta.Naprawdę jak widzę zdjęcie małolaty trudno mi uwierzyć, że jest dobrą wróżką. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: kasandra 26.11.10, 16:34 a mnie to zwykłe zdjęcie właśnie zachęciło. i ja tę panią bardzo polecam - po rozwodzie korzystałam z usług 3 wróżek. tej ines, która od czapy wróży. b.kalinowskiej, która była potwornie niekonkretna i waliły byki wszelkiej maści i kasandry. ta ostatnia mnie przekonała do siebie tym, że zanim postawiła wróżbę opisała kim jestem i jaka jestem. i powiem, że trafiła w 100% jakby mnie naprawdę znała. co więcej, bliscy znajomi nie wiedzą o mnie tyle co ona napisała. sama wróżba się jeszcze nie sprawdziła, bo jest jeszcze czas na nią. więc czekam :) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kasandra IP: 109.207.96.* 26.11.10, 17:48 Chodzi o ka_sandę z allegro ? ja też uważam ją za osobę kompetentą. Zdjecie nie świadczy o czyichś umiejętnościach. Odpowiedz Link Zgłoś