antoniaabc 03.01.11, 21:44 Jestem ciekawa czy ktoś z Was korzystał z usług jasnowidz Donny? Poproszę o opinie. X Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blu Re: Jasnowidz Donna IP: 46.186.15.* 01.02.11, 14:33 możne jednak ktoś się coś wypowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Jasnowidz Donna IP: *.toya.net.pl 01.02.11, 14:42 Ta jasnowidz jest z forum B Kalinowskiej ,korzystałam w tamtym roku ,wróżba jeszcze się nie sprawdziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: Jasnowidz Donna IP: 46.186.15.* 02.02.11, 11:30 a co to za forum B Kalinowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQ Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:51 raczej folwark pańszczyźniany gdzie wszyscy oddają cześć głównej gwieździe programu xD :D:D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysyna Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 10:48 Ja korzystałam z płatnej wizji Donny 2 razy i mnie bardzo pomogła .Jestem zadowolona . A co do forum (tam znalazłam panią Donne) to jest to forum wróżby (i nie jest to forum B.Kalinowskiej ) Fakt ona pomogłam tam bezpłatnie najwięcej osobom . Ale na forum jest dużo innych znanych wróżek jasnowidzów .. Strona Jasnowidz Donny www.otostrona.pl/donna.jasnowidz/ donna-jasnowidz.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania(pistacja) Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 11:28 Czy wy czytacie strony tych wróżek jasnowidzów ??? weszłam na stronę Donny a tam pisze wyraźnie że współpracuje z Beatę wkleję tekst z jej strony z strony DONNY (skopiowane) Nazywam się Donna oczywiście to mój pseudonim na potrzeby masowe. Ezoteryką zajmuje się już ponad 35lat . Wizje miewałam już jako dziecko ,chociaż wtedy tego nienawidziłam. Wiele lat zajęło mi bym zaczęła wykorzystywać swój dar. Od dawna pomagam ludziom, którzy mnie o to proszą, nie zajęłam się jasnowidztwem na duża skalę ponieważ nie każdemu jestem w stanie pomóc. Dlatego, niektórym osobom mówię wprost, że nie jestem w stanie pomoc. Od jakiegoś czasu moja córka zapoznała mnie z internetem i wchodzę sobie na różne fora i odpowiadam osobom, przy których mam przekaz . Przez takie strony trafiłam na panią Beatę Kalinowską, która okazała mi bardzo dużo ciepła i życzliwości znając moją trudną sytuację życiową zaproponowała pomoc oraz współprace ezoteryczną. e-maila donna.jasnowidz@wp.pl Więc pisze wyraźnie że że znają i co więcej współpracują z sobą ja znam obie pani z forum (wróżby) mnie się sprawdziło i u jednej u drugiej Donna bardziej "wnika w nas" miałam wrażenie ze zna mnie na wylot Beata skupia się na konkretnych pytaniach .(widzi też rzeczy o których nie mówimy) Wiec polecam Donne acha raz mi odmówiła wizji (napisała że nic nie widzi i nie czuje wtedy nie płaciłam za to) uważam że jest uczciwa Polecam Donne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. J. Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 20:43 jaka skuteczność? Konkretnie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 20:25 Bardzo dużo mi powiedziała o mnie samej trafnie powiedziała o tym co było i jest sama wróżba powiem tak u mnie było dużo wskazówek konkrety tez były ja jestem zadowolony bo jednak to co pisała było bardzo trafne to co mi się podobało to to ze gdzieniegdzie pisała swój komentarz do tego co widziała w wizji dla mnie wizja okazała się pomocna i jestem zadowolony Powiem tak masz jakieś dylematy wątpliwości to co ją polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi do Andrzeja a moze Andzeliny IP: 46.186.15.* 17.02.11, 11:17 zdecyduj się czy piszesz jako facet ,czy kobieta .Wypowiedz wyszła mało wiarygodnie tak jak i ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka czy ona ma dar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:12 Donna na pytania odpowiada wykrętnie w sumie zadnych konkretów niestety jak przydusze o odpowiedz to zmienia temat szkoda gadac nabrałam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDonna Re: czy ona ma dar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:15 czyli nic nie umie? leje wodę i wciska kit? tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: czy ona ma dar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:19 nie chce rzucac jakimis oszczerstwami, ale zadawałam proste pytania na ktore jest odpowiedz tak albo nie, ale odpowiedz zawsze byla wykretna o bardzo ogólnikowa. Padały zdania ktore niczego nie wnosiły, to samo moze mi powiedziec mama sąsiadka czy kolezanka, a ja liczyłam na cos wiecej u osoby z darem jasnowidzenia czyz nie???? czy za duzo oczekuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: czy ona ma dar? IP: *.177.83.114.energint.net 08.06.11, 12:47 korzystałaś z płatnej wizji ze zdjęć czy bezpłatnej odpowiedzi na pytanie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: czy ona ma dar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:22 z platnej ze zdjeciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Golik Zadowolona klientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 10:03 Donna wykonuje wizje i wysyła wizje, dziwne ze ktoś pisze że wymiguje się od odpowiedzi przecież z niż się nie rozmawia podczas wróżby. WIZJA TO NIE WRÓŻBA jak ktoś tego nie wie to niech nie korzysta . Ja raz miałam wizje i miałam mnóstwo szczegółów dlatego zdziwiłam s ie że ktoś pisze coś takiego . Zresztą poczytajcie opinie na jej stronie lub na FORUM WRÓŻBY gdzie odpowiada na 1 bezpłatnie tam od razu widzicie wypowiedz zawsze jest konkretna a nie lanie wody . Dlatego uważam że wyżej to ktoś zazdrosny pisał a może by się pan pani przedstawiła :) ja wyśle pani dane Donnie i zapytam się czy była pani klientka pani Donny bo pisać jako anonim to każdy może . Ja podpisze się imieniem i nazwiskiem Krystyna Golik na forum nick cypis40 (moja opinia jest jak najbardziej wiarygodna ) kto nie wierzy może napisać do pani Donny i zapytać się czy ktoś taki korzystał z jej wizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek z POZNANIA Re: Zadowolona klientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 11:54 Wysłałałem zdjęcie osoby której nie mogłem rozgryść z jej opisem DONNA trafiła 90% więc jestem zadowolony Potwierdzam wizja to nie wróżba jest różnica Pani Donna jest dobra jak np jestescie w związku i sami nie wiecie zkim macie do czynienia świetnie wam opisze cechy osobowosci partnera oraz waszych relacji z nim mnie to wykonywała i jestem zadowolony . Wiec POLECAM Donne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Potwierdzam IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:36 Potwierdzam to, co napisał Irek i Pani Krystyna. Jestem zadowolona, że się zdecydowalam, bo miesiąc się zastanawiałam nad tym. Jest wydatek, ale wolałam wydać pieniądze na swój spokój wewnętrzny - to prawdziwy komfort, kiedyś ktoś potwierdza nasze odczucia. Dodam, ze Donnie nie pisałam o swoich odczuciach tylko zadałam pytania, konkretne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Pomocna okazała się DONNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:52 Ja napisze z innej beczki zaginęła moja żona napisałem do pani DONNY lecz ona odpowiedziała że nie zajmuje sie juz poszukiwaniem osób zaginionych (przez to że znam bardzo dobrze panią Beatę która z nią współpracuje ,Donna zgodziła się wykonać wizje ale zastrzegła ze mam podejśc z dystansem do tego co ona napisze) chciała tylko zdjęcie date i imie zony nic więcej . To co przeczytałem byłem w szoku ile podała szczegółów jej zaginiecie pobytu przemieszczania się itp (co co mogłem zweryfikować 100% prawda) Ja wynająłem detektywa i on powiedział mi dokładnie to samo co Donna Donna zresztą tez powiedziała że ktoś wskazany przez mnie ja szuka i zawsze jest o dzień za późno Dokładnie tak jest Moja zona jeszcze się nie odnalazła ale potwierdziła ze żyje ze s ie przemiesza ze ktoś jej pomaga ale nie kochanek ze ktoś wyłudza od niej pieniądze (tez się zgadza musiałem zablokować konto) Nie chce pisać o szczegółach mojej sytuacji powiem tylko tak Donna na podstawie zdjęcia potwierdziła wszystkie fakty które ustalił detektyw na koniec powiedziała że ona wróci sama ale na to musi upłynąć dłuższy czas ,jednak wcześniej zadzwoni i powie ze mam jej nie szukać Zadzwoniła 5 dni po wizji i powiedziała ze mam jej nie szukać.. Na razie jeszcze nie wróciła ale tego się trzymam ze wróci . poza tym mnóstwo szczegółów z naszego małżeństwa tez napisała o których wolałbym zapomnieć a o których nikt nie wiedział . Dlatego uważam ze ta kobieta ma ogromny dar (inne osoby nawet w połowie nie powiedzieli mi tyle ile ona a były i takie osoby które nic nie powiedziały ) Ja nie korzystałem z wróżby wiec tu się nie wypowiadam . Jak dla mnie kobieta ma prawdziwy dar (podając tyle faktów ) zaznaczam ze nic nie pisałem pani Donnie o szczegółach wysłałem tylko jej zdjęcie imię i date urodzenia żony . Zaznaczam że na początku mi odmówiła pisząc cytuje "Jestem już za stara i nie zajmuje się poszukiwaniem osób gdyż to wymaga dużo energii i jest dla mnie bardzo wyczerpujące a biorąc pod uwagę mój wiek może już nie być tak wiarygodne jak przed laty ,dlatego nie chce dawać złudnych nadziei .Niech pan skorzysta z innej osoby która będzie w stanie panu pomóc ja nie czuje się już na siłach....DONNA" Tu przykład ze jest szczera i uczciwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklama i prawda Re: Pomocna okazała się DONNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:59 ale reklama ale może to być prawda :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Pomocna okazała się DONNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 22:04 skoro tak myślisz to proszę by moderator usunął mój wpis bo nie chce zaszkodzić tej pani bop jest naprawdę dobra ,proszę by Moderator usunął mój wpis skoro ktoś ma to źle odebrać ,myślałem jednak że to forum służy to wyrażania opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita zaginela Ci zona i siedzisz na forum? IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.11, 09:04 co za bzdury i reklama, zaginela Tobie zona a Ty na forum takiego spokojnego posta piszesz? co za bzdury! siedzisz i czytasz sobie o ludzie pisza normalny czloiek byłby klebkiem nerwów, zdania by nie sklecił a Ty prose - cały poemat o zdolnosciach Pani Donny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zaginela Ci zona i siedzisz na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 11:43 mnie kiedys też zagineła bliska osoba i szukałam pomocy na stronach ezoterycznych jednak mnie wytedy nikt nie pomógł a tej pani nie znam :( chciałam tylko napisac z e człowiek w takim obliczu robi wszystko by nie myslec i szuka wszelkiej pomocy nawet jasnowidza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jasnowidz Donna IP: *.mofnet.gov.pl 27.07.11, 08:56 Korzystałam niedawno z daru Pani Donny i jestem pod wielkim wrażeniem Ona jest poprostu genialna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 22:52 a dużo pisze? ile w tym prawdy? ja też słyszałam duzo dobrego o niej ale chciałam sie jeszcze dopytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jasnowidz Donna IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:14 Pani Donna robi tak, że patrzy na zdjęcie i pisze wszystko to, co widzi, potem przepisuje na maila. U mnie napisała duzo o mnie, a potem odniosła sie do każdego z 5 pytań - na każde pytanie kilka rozbudowanych zdań, uważam, ze wyczerpująco. Cała wizja dosyć obszerna. Natomiast nie zawsze widać konkret typu "kiedy", "w jakim mieście" . Uważam jednak że wizja starannie przepisana i naprawdę Donna włożyła wysiłek w to, dlatego cenię ją za to. Wizja dużo mi dała. Na forum Donna pisze krótko (zazwyczaj 2-3 zdania), bo nie korzysta ze zdjęcia, więc nie da w ogóle tego porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Wizja płatna ze zdjęcia IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:06 Korzystałam z płatnej wizji ze zdjęcia i bardzo mi ona pomogła. Utwierdziła mnie w moich wyborach, potwierdziła to co czułam. Na prawdę czuję teraz spokój, czuję się pewniej, rozjaśniło mi się to co nie było dla mnie proste do rozwikłania samodzielnie. Jeśli ktoś ma problem lub żyje w niepewności to uważam, że warto. Jeśli ktoś w to nie wierzy nie musi korzystać, każdy przecież ma wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wizja płatna ze zdjęcia IP: *.dynamic.mm.pl 31.07.11, 15:12 A czy zna przyszlość? widzi ja? czy to sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wizja płatna ze zdjęcia IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 15:21 Ja zadałam pytanie o zawód, przeprowadzkę, związki, problemy emocjonalne. Widzi np. że bedzie stały partner, ale nie teraz (nie ma określenia typu za 5 lat, tylko co jeszcze musi się stać zanim on się pojawi, że będą inne związki, ale niesatysfakcjonujące, to wszystko powiązane z cechami osobwości). Co do zawodu to trafnie wszystko określone. Cała ściezka zawodowa zarysowana, to mi sie zgadza. Przeprowadzka teraz mi nie wyszła, ale za pewien czas tak i z czym to będzie związane, ze kimś będę wynajmować potem już sama (to cała ja). Poza tym dużo ze zdjęcia o cechach kogoś, jego mentalności, problemach, talentach, predyspozycjach. Jak pytasz o kogokolwiek to załączasz jego zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaaoa Re: Jasnowidz Donna IP: *.infoeltech.com.pl 31.07.11, 15:52 korzytsalam,nic mi sie nie sprawdzilo Odpowiedz Link Zgłoś
ona172 Re: Jasnowidz Donna 10.12.22, 10:18 Potwierdzam, u mnie też zero sprawdzalności, to jak opisała teraźniejszość było ok, ale przyszłość kompletne bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
ona172 Re: Jasnowidz Donna 10.12.22, 10:18 Dodam jeszcze zw zapłaciłam 300 zł za jej wizję.. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 16:11 Korzystałam i wiele dowiedziałam sie o sobie o męzu i o moim małżeństwie (tu zgadzało się 100%) Przewidziała tez pewne problemy z pewną osobą (to było zaskoczeniem dla mnie ,jednak też sie sprawdziło) Powiedziała tez na temat kogoś blisiego zmarłego (ttu byłam w szoku za trafność a ja sie nawet o to nie pytałam ) Po prostu napisała że ktos bliski mi zginął odszedł przedwczesnie a ja nie umiem sie z tym pogodzić zreszta to była śmierć z czyjejs winy ) To mnie zaskoczyło a zarazem powaliło nie mogłam po tym przestać płakać bo to prawda 15lat temu straciłam syna z powodu błedu lekarza miał mieć tylko mały zabieg a juz sie nie obudził . Jak dla mnie bardzo konkretna i fakt nie zawsze mówi tylko to co s ie pytamy przykładem jest to co mi powiedziała Poza tym jak dla mnie jest tania ja polecam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Jasnowidz Donna IP: *.internetia.net.pl 20.08.11, 14:47 A moglaby Pani napisac mi jak z ta pania mozna skontaktowac sie? wysylam juz 2 raz maila ze strony Pani Donny bloga ale niestety nie otrzymuje odpowiedzi . Nawet mail z numerem konta nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Jasnowidz Donna IP: *.play-internet.pl 20.08.11, 16:01 Mail @wp.pl podany na blogu jest prawidłowy, wiem że donna ma ustawione automatyczne wiadomości, więc albo wyjechała i wyłączyła te automatyczne powiadomienia albo Twoja skrzynka nie odbiera maili z wp.pl (przejrzyj SPAM;). Poza tym donna jest na wrozby mojeforum net - ale wiem, ze tam ma zablokowane PW - otrzymuje wiadomości ale na nie nie może odpowiedzieć. Ma tam napisane, ze w sierpniu jest na wyjeździe, ale udziela płatnych konsultacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaz opllskiego Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 14:42 donna.jasnowidz@wp.pl to jej mail ma ustawiona automatyczna wiadomość numer konta podaje jak cie już zapisze. najpierw wysyłasz jej krótki opis sytuacji max do 5 pytań na co ma zwrócic uwagę oraz twoje zdjecie (obowiązkowo ) bo jako jasnowidz robi wizje z zdjecia podajesz tez swoja date urodzenia jak pytasz sie o inne osoby to potrzebuje też ich zdjęć jesli pytasz się o partnera to jest to w tej cenie ale jak byś pytał się już o inna osobę (ja np pytałam o siosre i jej sprawy ) to płacisz juz osobno jak za kolejna wizje . Mnie pokryło s ie to co podejrzewałam poza tym świetie opisała mojego męża i naszą sytuacje ja byłam zadowolona i polecam ,poza tym jak na jasnowidza to jest tania a moja wizja miała około 900 słów (nie wiem jak maja inne osoby ) Polecam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Jasnowidz Donna IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 16:03 Moja wizja miała dokładnie 1035 słów, specjalnie sprawdziłam;) też jestem zadowolona, utwierdziła mnie w moich dążeniach, to cenne, bo miałam wiele zwątpień i niepewności. To dobre uczucie, kiedy ktoś pisze Ci to, o czym myślisz (mimo że nie piszesz tej osobie o tym) i dodatkowo wyjaśnia skąd się to bierze i do czego prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Jasnowidz Donna IP: *.ists.pl 23.08.11, 16:18 Normalnie szok, że ludziom chce się słowa liczyć ...... Jeszcze rozumiem strony, ale słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jasnowidz Donna IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 16:20 Hmm a nie przyszło Ci przez myśl, że plik Worda liczy słowa za Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Jasnowidz Donna IP: *.ists.pl 23.08.11, 16:28 Fachowcy (np. tłumacz, dziennikarz) nie liczą słów, tylko znaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jasnowidz Donna IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 16:32 a wampiry energetyczne się czepiają każdego, o byle co. żegnam, bo nie na ten temat jest to forum by je zaśmiecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Jasnowidz Donna IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.11, 20:35 Udalo mi sie skontaktować z Panią Donną, pieniążki wpłacone i tylko czekać na odpowiedź. Na stronie jest napisane ze czeka sie do 5 dni na odp po zaksiegowaniu wpłaty . Mam nadzieje ze juz pieniazki wplynęły z tym ze jestem osoba bardzo niecierpliwą i nie moge doczekac sie odp :P Moglby ktos napisac ile trzeba bylo czekac po wplacie na odpowiedz? Bylabym wdzieczna :P Co do samej Pani Donny to korzystal z porad na forum i bylam pod wrazeniem trafnosci oceny sytyacji . Jestem na zyciowym zakrecie i mam duzo watliwosci dlatego zdecydowalam sie na Pania Donne . Wierze ze wytlumaczy mi pewne rzeczy i doda wiary w pomyslne zakonczenie sytuacji choc wiadomo ze czasem nie jest tak jakbysmy chcieli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasnowidz Donna IP: 95.108.107.* 27.08.11, 09:37 Po wpłacie czeka się 5 dni pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jasnowidz Donna IP: *.177.83.114.energint.net 31.08.11, 13:14 korzystałam z płatnej wizji 2 razy. Pytałam o przyszłośc, dośc odległą,więc na spełnienie przepowiedni musze jeszcze poczekać,ale pani Donna świetnie opisała mnie i kogoś z kim byłam w związku. Wczoraj dowiedziałam się czegoś co faktycznie zawarte było w wizji,więc powoli zaczyna się sprawdzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasnowidz Donna IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 13:30 własnie czekam na odpowiedz Donny . Czy faktycznie czeka sie do 7 dni od zaplaty , czy zdarzaja sie jakies opoznienia ? ktos ma moze jeszcze jakies doswiadczenia z Jej wizjami ? sprawdza sie cos wiecej niz w przypadku klasycznej wrozki ? strasznie sie niecierpliwie bo 150 zl to duza kwota dla mnie i pokladam w tej wizji duze nadzieje. Owszem czytalam opinie na Jej stronie ale jaka mam pewnosc, ze sa prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi do Gość Re: Jasnowidz Donna IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 11:19 jak dostaniesz wróżbę - wizję to daj znać co myślisz bo ja też sie nad Panią Donną zastanawiam ale dla mnie 150 to troszkę kasy więc wolałabym wydać ją rozsądnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jasnowidz Donna IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.12, 12:56 U mnie przeszlosc nawet sie zgadza, terazniejszośc taka na dopytanie bo nie jasna, przyszłość kolorowa i pozytywna, przy moich kłopotach to nierealne niestety, chyba ta Pani chce mnie podtrzymać na duchu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi do Gość Re: Jasnowidz Donna IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 13:04 czasem jest coś nierealne ale sie po prostu dzieje - przecież nie mozesz mieć non stop pod górkę )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jasnowidz Donna IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 13:41 a jak dlugo czekałaś na odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam553 Re: Jasnowidz Donna 09.02.12, 17:30 Krótka darmowa odpowiedz może być choć tez niska sprawdzalność natomiast płatna nie warta swojej ceny ,jasnowidz doradziła mojemu koledze coś co miało przynieść pozytywne zakończenie sprawy urzędowej niestety to co doradziła ta Pani miało zupełnie inny rezultat wpakował by się w niezłe kłopoty .Jak ktoś ma za dużo pieniędzy niech sobie wykupi wróżbę jego sprawa ,po czasie się przekonacie czy było warto oby dla was było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jasnowidz Donna IP: *.home.aster.pl 10.02.12, 08:37 było 100 za wizje, teraz 150...nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika19806 tez wydaje mi sie ze drogo IP: 82.113.106.* 10.02.12, 10:53 skorzystalam z bezplatnej porady ,odpowiedz nie byla konkretna jak pytanie wiec i mam mieszane uczucia a 150 zl to dla mnie duzo dlatego zastanawiam sie nad skorzystaniem oferty wrozki Alicji jej odpowiedzi wydaja mi sie byc bardzo konkretne, a i ceny sa przyzwoite no zobaczymy ale chyba sie zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .l Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.12, 11:12 150 zl przesada, mało konkretów jak dla mnie, dopytywanie tez w "bólach" etam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 12:06 u mnie też żadnych konkretów. Wprawdzie dostałam dosyć obszerną odpowiedź ale w trakcie czytania okazało sie, że można to potraktować jak poradę od psychoanalityka albo doradcy zawodowego. Może sie myle ale myslalam, że jak jasnowidz ma wizje to widzi jakies szczegóły, sytuacje, elementy, osoby, cos co moze byc nawet wyrwane z konteksu ale tego mi zabrakło. Byc moze w moim przypadku nic nie widziala albo bardzo malo i trzeba bylo jakoś uzupelnic odpowiedz . Moze inni mieli wiecej szczescia jak osoby, ktore w powyższych postach mialy znacznie wiecej szczegółów. Ja jestem rozczarowana (nie osobą bo tej pani nie znam i moze chciala dobrze tylko do konca nie wyszlo) ale brakiem konkretow. Bo to, ze mi cos tylko potwierdzila to moze zrobic wrózka za 70 zl albo ja sama zupelnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam553 Re: tez wydaje mi sie ze drogo 10.02.12, 12:16 To prawda co piszesz ta Pani nie wysyła wizji a właśnie porady na zasadzie a moze spróbować tego ? a może innego?albo taki tekst: nie chce ci sugerować ale moze zrób tak albo tak bo nie jestem pewna, czy tak pisze jasnowidz? Zero konkretów tylko może tak ,może nie albo masz szanse itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.12, 12:33 Dokładnie Dziewczyny tez tak miałam , zrób tak albo tak, owijanie w bawełnę jak to sie mówi ja zadałam konkretne pytania a konkretnej odpowiedzi nie dostałam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: 85.222.9.* 10.02.12, 17:51 z tego o wiem, to u Niej się nie dopytuje, piszę, ze pytania do wizji wymagaja... nastepnej wizji...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.12, 20:32 i nastepnych '150" zł DOBRE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.home.aster.pl 11.02.12, 12:19 no o tóż to...nie wiem, jeżeli faktycznie ktoś korzystał i ta Jej wizja się sprawdziła, to ok, ale są tańsze, sprawdzone 'wróżki'...gdzie mozna się dopytać bez dodatkowych wpłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 14:02 Powiem Wam tak, ja korzystałam u Donny kilka razy, znam ją z forum, sama mam pewne zdolności ezoteryczne. Powiem Wam na czym to polega. Donna patrzy na zdjęcie i widzi pewne obrazy. Łączy je w całą analizę, z tym co czuje. Jednak nie może Wam napisać, że na 100% zrobicie to i to, bo to od Was zależy, gdyby napisała na 100% że zrobicie tak i tak, to zrobiłaby Wam krzywdę. Zależy od Was jak wykorzystacie tą wizję. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że wizje moje nabierały sensu wraz z czasem. Tzn na danym etapie życia przypominałam sobie jej słowa z roku czas i poczułam, że miała wtedy trafne przeczucia. Donna jest ostrożna, nie rzuca słów na wiatr. Jej wizje są takie konkretne jak Wasze decyzje w tym kierunku. Jeśli same się błąkacie i nie wiecie co zrobić, to i jej wizje są takie, że pokazują różne alternatywy. Jeśli jej zadacie pytanie o tu i teraz - to ona Wam odpowie konkretnie. Przyszłość nie jest zdeterminowana w 100% a Donna nie stawia się w pozycji Boga, ma dużo pokory w tym co robi. Wizje kosztują ją dużo wysiłku, ona jest już straszą kobieta, dlatego ceny są wyższe, ona nie reklamuje się, nie namawia nikogo a i tak ma stałych klientów, którzy płacą tyle, bo wiedzą, że warto. Pozdrawiam Wam i życzę pomyślnego rozwiązania spraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegie Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.icpnet.pl 25.09.13, 17:07 Skorzystałam z płatnej wizji kilka miesięcy temu. Analiza teraźniejszości zgodna w 80 %. Pytałam o byłego partnera i opis związku był bardzo trafiony łącznie z problemami jakie mieliśmy. Przyszłość niestety pełna porażka... Powiem tylko, że postąpiłam zgodnie z zawartą poradą i zamiast happy endu spotkało mnie rozczarowanie i upokorzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota B Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 18:13 Dyskusja zbędna już w tym temacie . Donna wczoraj odeszła na emeryturę i wycofała się z wizji . napisze to co napisał ktoś tutaj już wcześniej Donna była ostrożna w tym co pisała jednak po 3latach od wizji ta wizja nabiera innego wymiaru .Po 3 latach stwierdzam że wizja była w 100% trafiona . 150zł to nie jest dużo ,znam inne jasnowidz co biorą 400-700 zł a efektów brak. Moja wizja liczyła ponad 4 strony A4 moja koleżanka miała dosłownie 12 zdań (i jej się to wszystko sprawdziło do 4 miesięcy ) Wizja była krótka ale bardzo konkretna "....do 3 miesięcy okaże się że mąż będzie miał dziecko z inną a pani wyjedzie za granicę do najstarszego dziecka ......" to wycinek tej wizji całość było zawarte w 12 zdaniach czyli bardzo krótko ,ale bardzo konkretnie . Szkoda że p.Donna się wycofała była naprawdę świetna w tym co robiła ,ja mam nadzieje że może jeszcze zmieni zdanie......ale raczej nie . Tak na marginesie dodam ze na jednym forum pisała o kilku innych wróżkach o ich wydarzeniach i to się wszystko sprawdziło w 100% co więcej nawet przewidziała dalsze losy tego forum gdzie to napisała ,jakiś czas temu sprawdziła się pierwsza część tego teraz sprawdza się reszta ,niesamowite . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.146.255.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 10:45 jakieś 3 lata temu korzystałam z "wizji" Donny. Nic a nic, to w ogóle nie wizja, tylko jakies własne przemyślenia. Pytałam o chłopaka córki-może z nim będzie, a może nie.....o zdrowie drugiego dziecka- wszystko powinno być dobrze, ale trzeba uważać, bo mogą pojawić się komplikacje....o siebie-coś w rodzaju, że będzie dobrze, ale muszę włożyć w to dużo pracy......co ciekawe, moja sytuacja z mężem, dramatyczna, ale nie opisana dokładnie, tylko zapytałam, jak ułoży mi się z mężem - w tym "jasnowidzeniu" opisana była ostrożnie. Pani Jasnowidz jakoś nie widziała, ze to człowiek zaburzony psychicznie,konfliktowy, trudny, że życie z nim jest niemożliwe. Takie wizje, że może córka będzie z kimś a może nie, że w zdrowiu drugiego mogą pojawić się komplikacje, a w związek trzeba włożyć dużo pracy to i ja mogę stawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bzdura Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 11:03 A czy ta Pani zajmuje się poszukiwaniem osób zaginionych też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.13, 10:24 nie wiem. Ale po tym,co mi napisała, nie korzystałabym. Ta wizja to żart. Wysłałam zdjęcia z pytaniami-nie "zauważyła" zaburzeń psychicznych u męża, przewlekłej i nieuleczalnej choroby u syna. Odpowiedzi były typu-związek się uda, jeżeli będę o niego dbać, w zdrowiu mogą byc komplikacje, chłopak może być ten albo nie ten........to wizja z poszukiwania osoby zaginionej ma szansę brzmieć: może jest tu a może nie, może żyje a może nie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: tez wydaje mi sie ze drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 18:33 ja miałam precyzyjne odpowiedzi i już dużo mi się sprawdziło . ona nie zajmuje się poszukiwaniami chociaż to potrafi ,mój kolega szukał zaginionej córki ,kiedy poprosił o pomoc napisała że nie jest pewna co widzi wiec nie udzieli odpowiedzi (nic za to nie wzięła ) kiedy ja do niej napisałam 2 tyg później i na koniec wspomniałam o tym koledze napisała mi co zobaczyła ,że ta dziewczyna nie żyje ciało jest blisko ich domu gdzieś gdzie na dole są zwierzęta ,konie dużo koni ona jest przykryta wchodzisz po drabinie ....(nie wzięła za to pieniędzy ,powiedziała że jak wskazuje zmarłego nie wolno jej za to brać pieniędzy ,co innego kiedy odnajdzie żywa osobę ,zmarłą nie .Przekazałam to policji i na podstawie tego udało się odnaleść dziewczynę niestety nie żyła . Ja byłam zadowolona z Donny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Jasnowidz Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 00:23 5 lat temu miałam u niej wizję i opisała mój związek w 100% szkoda ze już nie wykonuje wizji :( pisałam do niej ale mi odpisała ze już nie wykonuje wizji :( Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona_ona_83 Re: Jasnowidz Donna 20.06.14, 19:47 Korzystał ktoś? Jak długo czeka się na odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
paaatrycjaaaaa Re: Jasnowidz Donna 04.08.15, 23:42 Witam, jasnowidz Donna wróciła na tydzień w tym roku i mialam okazję skorzystac z jej wizji. Potwierdziła mi to co sama czuję, to co już sama wiem i to co powiedziały mi inne wróżki. Więc oceniam, że istotnie ma dobrą intuicję i dar. Ja mam natomiast pytanie do osób, które miały już u niej wizję: czy jest możliwośc zmiany tego o czym mówi Pani Donna? Czy miał ktos taką sytuację, że korzystał z jej wizji i po roku np. jej wizja na dany temat była inna? Coś się wydarzyła albo same osoby pracowały na to, żeby np, zmienić coś w swoim charakterze lub w swojej przyszlości? Odpowiedz Link Zgłoś
despinaa Re: Jasnowidz Donna 13.10.15, 23:00 Też skorzystałam z tej okazji że Donna zrobiła wyjątek i wykonała wizje ograniczone latem tego roku. Moja wizja wykonana była 22.07.15 trafność opisu mnie i mojego męża w 100% opis wydarzeń z małżeństwa rowniez 100% trafna .przewidziala nawet psychiczne usterki mojego męża i jak sama pisała to daje sie do leczenia ale on sie nigdy na to nie zgodzi i taka prawda ! donna widziała rowniez rzeczy z przeszłośći które potwierdziły mi jej dar! Bo w końcu takich rzeczy wyssać z palca nie mogła. Czytając wizje miałam wrażenie ze to ona musi mnie i moje życie znać doskonale!! Kolejność wydarzeń na przyszlosc, gdzie przewidziała powrót męża ale bedzie to tylko kwestia czasu gdzie znow odejdzie / to wydarzenie chce zmienić! Nie chce dopuścic do tego!! Jeszcze w lipcu myslalam ze to nie realne ze bedzie chciał wrócić bo obracał sie z inną kobietą. Teraz wizja na przyszlosc dostaje innego wymiaru. Po półtora roku szuka mąż kontaktu. Bronię sie abym nie uległa. Dalsze wydarzenia jeszcze nie moge określić bo to czas okaże ale jak dla mnie ta pani ma prawdziwy dar. Jestem szczesliwa że mogłam choc raz skorzystać z jej usług. Czym prędzej sie uwolnię tym szybciej bedą sprawdzać sie jej przepowiednie na przyszlosc :) no zobaczymy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanciak Re: Jasnowidz Donna 15.04.18, 11:27 Czy ta Pani Donna wogóle jeszcze zajmuje się wizjami? Otrzymałam automatyczną odpowiedź z jej skrzynki email, że jest już na emerturze i poza zasięgiem więc raczej nie ma co liczyć, że zajmie się moim problemem :( Odpowiedz Link Zgłoś