Dodaj do ulubionych

Wszedłem tu a tu nie ma

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 17:13
Myślałem, że na tym portalu znajdę jakieś przepowiednie dotyczące 2011 roku a tu nic nie ma. Dlaczego?
Fajnie byłoby aby wróżki przedstawiły co widzą, co nas czeka. W ten sposób ten portal byłby ciekawszy i mogłybyście przyciągnąć takich ja. Byłoby ciekawie, byłby większy ruch, większe zainteresowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nostradamus. Przepowiednia na 2011 IP: 92.244.36.* 27.01.11, 18:53
      Woda wystąpi z koryt rzek na śląsku i dolnym śląsku.
      Unia cofnie dotacje na ważne projekty w Polsce. Znów zrobi się galimatias.
      Wybory wygra PiS ale będą słabi.
      Na górze, w rządzie będzie wojna, ostre kłotnie i lewica z tego skorzysta.
      Jeszcze jedna katastrofa przed nami. Ale tym razem budowlana.
      A z tych lepszych?
      Polakom pieniędzy nie zbraknie będą szukać pracy poza granicami kraju i z powodzeniem.
      Będą mieli dobrą opinię.
      Nerwowy mężczyzna pokona żelaznego w rządzeniu Polską i to będzie dobre dla nas.
      Rurociąg północny stanie się naszym w środokowej części będziemy mieli kurki. Albo zablokujemy na dobre jego budowę.
      Uwolnią się nasze polskie pieniądze, lepszy przepływ gotówki ale dzięki zagranicy.
      I nowe źródło dochodu dla Polski i Polaków się szykuje.
      Nowa szansa.
      Na pogodę dobrą w tym roku nie ma co liczyć, dużo, dużo, dużo burz. Ubezpieczcie swoje domy bo dachy będzie zrywać.
      Pogoda nas nie rozpieści i może stąd katastrofa budowlana.
      Jakiś wiatr burza, huragan o kobiecym imieniu wprowadzi ten zamęt.
      • tarocistkaga Re: Przepowiednia na 2011 27.01.11, 19:30
        Pewnie Katrina;) pzdr!
        • Gość: Nostradamus. Re: Przepowiednia na 2011 IP: 92.244.36.* 27.01.11, 19:34
          Komentarze zostaw na swój blog. Jak nie masz nic w temacie do powiedzenia, to milcz!
          • Gość: eeeeee Re: Przepowiednia na 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 20:08
            z tym Śląskiem to mnie zmartwiłaś mieszkam w B-Białej :( i powodzią . W zeszłym roku Nas tylko lekko podtopiło a tu znów ma być źle :(
        • Gość: Nostradamus. Re: Przepowiednia na 2011 IP: 92.244.36.* 27.08.11, 10:28
          Nie, nie Katrina... IRENE:)))))))
      • Gość: Nostradamus. Re: Przepowiednia na 2011 IP: 92.244.36.* 14.03.11, 12:44
        Pisałem o cofnięciu dotacji przez unię oto link z dzisejszych wiadomości:
        biznes.onet.pl/bruksela-cofnie-czesc-dotacji,18571,4209315,1,prasa-detal

• Gość: Nostradamus Re: Przepowiednia na 2011 IP: 92.244.36.* 27.08.11, 09:49
        Widzicie tę wiadomość, to właśnie kobiecy wiatr....

wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-szykuja-sie-na-najgorsze-ruszyla-wielka-ewakua,4831643,10199560,artykul-fotoreportaz-duzy.html
      • testerwrozek Re: Przepowiednia na 2011 23.01.12, 21:29
        Gość portalu: Nostradamus. napisał(a):

> Woda wystąpi z koryt rzek na śląsku i dolnym śląsku.

Nie wystąpiła
        > Unia cofnie dotacje na ważne projekty w Polsce. Znów zrobi się galimatias.
        coś tam się działo
        > Wybory wygra PiS ale będą słabi.
        pudło
        > Na górze, w rządzie będzie wojna, ostre kłotnie i lewica z tego skorzysta.
        dokładniej to Palikot
        > Jeszcze jedna katastrofa przed nami. Ale tym razem budowlana.
        nie było
        > A z tych lepszych?
        > Polakom pieniędzy nie zbraknie będą szukać pracy poza granicami kraju i z powod
        > zeniem.
        tak
        > Będą mieli dobrą opinię.
        tak
        > Nerwowy mężczyzna pokona żelaznego w rządzeniu Polską i to będzie dobre dla nas
        tak
        > .
        > Rurociąg północny stanie się naszym w środokowej części będziemy mieli kurki. A
        > lbo zablokujemy na dobre jego budowę.
        nic mi nie wiadomo
        > Uwolnią się nasze polskie pieniądze, lepszy przepływ gotówki ale dzięki zagrani
        > cy.
        > I nowe źródło dochodu dla Polski i Polaków się szykuje.
        tak
        > Nowa szansa.
        > Na pogodę dobrą w tym roku nie ma co liczyć, dużo, dużo, dużo burz. Ubezpieczci
        > e swoje domy bo dachy będzie zrywać.
        tak
        > Pogoda nas nie rozpieści i może stąd katastrofa budowlana.
        aż tak wielka katasrrofa nie była
        > Jakiś wiatr burza, huragan o kobiecym imieniu wprowadzi ten zamęt.
        tak
    • Gość: Szu Re: Wszedłem tu a tu nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:50
      Zapowiada się ciekawy rok.

Ktoś jeszcze napisze?
      • tagoria Re: Wszedłem tu a tu nie ma 14.03.11, 19:17
        Może jakaś wróżka wypowie się na temat sytuacji w Japonii ? co nas czeka ? czy Polsce grozi skażenie po awariach w elektrowniach ?
        • Gość: Nostradamus Re: Wszedłem tu a tu nie ma IP: 92.244.36.* 14.03.11, 22:17
          nie grozi nam skażenie, nie Polsce. Spokojnie. do eeeee może niekoniecznie jest to Twój rejon więc nie bój się ale dom ubezpiecz.
          • tagoria Re: Wszedłem tu a tu nie ma 14.03.11, 23:46
            Nie Polsce, a jakimś krajom w Europie grozi ? Wprawdzie Japonia daleko lecz czytając co się dzieje, można się wystraszyć.
    • agrentowy4321 Re: Wszedłem tu a tu nie ma 04.03.23, 12:00
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Wszedłem tu a tu nie ma 23.04.23, 22:09
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: Wszedłem tu a tu nie ma 24.04.23, 11:05
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Wszedłem tu a tu nie ma 24.04.23, 15:51
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Wszedłem tu a tu nie ma 02.05.23, 21:10
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się