Dodaj do ulubionych

Czas w Tarocie

02.02.11, 06:18
Czy w tarocie da sie dokładnie określić czas?
Np.do jakiego okresu można pytać o to co sie wydarzy?Rok ? 5 lat?
A czy tarot może pokazać do końca życia ?
No i jak to jest że wróżąca mówi że coś stanie sie na wiosne a potem dodaje że nie chodzi o pore roku a raczej chodzi o wiosne którą poczuje w sercu? To jakas bzdura dla mnie.
Więc jak to jest....da sie odczytać czas,dni tygodnia,pory roku faktyczne jakie są?
Obserwuj wątek
    • niepokornazonka Re: Czas w Tarocie 02.02.11, 06:28
      da sie odczytac czas
      • Gość: z Re: Czas w Tarocie IP: *.cable.net-inotel.pl 02.02.11, 06:52
        z doswiadczenia juz wiem, ze dokladnie nie mozna trafic. Moje wrozki nie trafialy.
        • Gość: ola Re: Czas w Tarocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 16:26
          Czy w tarocie da sie dokładnie określić czas? -mniej więcej, nie da się okreslic czasu w kartach co do dnia, godziny itp.
          Np.do jakiego okresu można pytać o to co sie wydarzy?Rok ? 5 lat?- najlepiej do roku, na dalsze okresy karty są nieprecyzyjne, zresztą po co ci wiedziec co bedzie za 5lat? zyj tym co jest teraz a nie przyszłoscia odległą
          A czy tarot może pokazać do końca życia ? - nigdy w zyciu, nie ma takiej mozliwosci, karty nie siegają tak daleko
          No i jak to jest że wróżąca mówi że coś stanie sie na wiosne a potem dodaje że nie chodzi o pore roku a raczej chodzi o wiosne którą poczuje w sercu? To jakas bzdura dla mnie. - muszą znaleźć jakas wymówkę swoich pomyłek, zamiast po prostu przyznac ze nie potrafia czasu okreslic
          Więc jak to jest....da sie odczytać czas,dni tygodnia,pory roku faktyczne jakie są? - porę roku da sie odczytac, dni tygodnia nie, karty to nie kalendarz, one kierują sie swoim czasem..
    • agrentowy4321 Re: Czas w Tarocie 05.03.23, 00:41
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Czas w Tarocie 25.04.23, 10:00
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka