IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 14:17
jak to jest z tymi rytuałami. np na konkretną osobę...dlaczego raz wychodzą a raz nie??
od czego to zależy?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm... Re: rytuały IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.11, 14:49
      Prawdopodobnie tym, co się udaje, nie pomagają rytuały, ale po prostu ludzie wracają do siebie i tyle.
    • Gość: iwka1111 Re: rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 16:22
      właśnie ,czy to zalezy od wiary w spełnienie
      • Gość: Q Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 16:41
        a gdzie tam moim zdaniem zależy czy los pozwoli na to aby te osoby się zeszły a rytuały tylko dopomogą.
        • mii.krogulska Re: rytuały 27.06.11, 12:49
          Witam, bardzo dużo zależy od wiary i pewności siebie, ale też od tzw. obiektywnych okoliczności. Bywają sytuacje, gdy związek jest niemożliwy, bo sprawy zaszły za daleko, drogi się rozeszły i tyle. Szkoda wtedy kasy na czary, lepiej przeboleć i szukać nowej, szczęśliwej miłości.

Pozdrawiam, Mii
          • Gość: gggggg Re: rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.11, 17:54
            magii nie ma!!!:(
    • Gość: Kasia Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 00:51
      od kompetencji i umiejetnosci
    • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 01:39
      Ludzie, ogarnijcie się - ja bym się wstydziła sięgać po rytuał - to chyba jakaś desperacja albo nie wiem, jak to nazwać. Nie chce was facet, są miliony innych, jak można wydac tyle kasy na taką głupotę - jak czytam to forum, to aż mi się słabo robi. Czy wy naprawdę wierzycie w to, że świeca zmieni wasz bieg życia i nagle facet, ktory się zabawił stanie się powazny?
      Jeśli wróci, to tylko dlatego, że nie znajdzie innej do zabawy, a i tak w końcu was zostawi. Odszedł do innej - super, raz zdradzi i zawsze tak będzie. Nie ma co rozpaczac, tylko dziekowac, ze odszedl
      Gdyby rytuały działały:
      1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach
      2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na portalach
      3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne
      Przestancie byc desperatkami, a i facet sie znajdzie. Wierzcie dalej, ze rytual przezyje za was zycie, a daleko zajedziecie
      Wstydzilabym sie nawet wspomniec, ze z czegos takiego korzystalam - ogarnijcie sie troche
      • bulawy Re: rytuały 24.06.11, 09:29

Gość portalu: rozsadna napisał(a):Gdyby rytuały działały:
        1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach
        > 2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na portalach
        > 3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne
        Masz racje,gdyby rytuały działały to wróżki byłyby bogate i nie musiałyby pracowac co nie ktore 24/7 a tak to na okragło okupuja internet a co niektore to w desperacji obnizaja juz cene do:
        "PROMOCJA!!! Czat 1zł za minutę, Telefon 2,8zł sms 2,46, e-mail 3,69zł"", wróżka Sandra z wrozby online Sami powiedzcie ilu klientow ona musi miec i jaka jest sprawdzalnosc jej wrozb ze za E-mail bierze tyle co za sms,ta to dopiero desperatka.I reasumujac ona tez obiecuje cudowne rytuały w cenie 3zł 69gr sami zobaczcie portal wrozby online.
        • ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 19:28
          bulawy napisał:

>
          > Gość portalu: rozsadna napisał(a):Gdyby rytuały działały:
          > 1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach
          > > 2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na por
          > talach
          > > 3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne
          > Masz racje,gdyby rytuały działały to wróżki byłyby bogate i nie musiałyby praco
          > wac co nie ktore 24/7 a tak to na okragło okupuja internet a co niektore to w d
          > esperacji obnizaja juz cene do:
          Temat jest bardzo szeroki- bo rytuały to również msza w kościele katolickim, i tyle ile jest świat tam odprawianych tyleż jest różnych rytuałów a przecież żadna z osób zabierających to zdanie nie kwestionuje i nie wyśmiewa tych działań...Modlitwy w intencji...to przecież również rytuał. Anatema tak samo, egzorcyzmy- ten sam "kociołek". Wspomniałam tu kościół katolicki, ale tylko dlatego, że żyjemy w państwie gdzie mamy konkordat i ta religia jest najpopularniejsza w Polsce, ale dotyczy to każdego wyzwania, każdej religii.
          Rytuały sprawdzają się w zależności od tego czy to co chcemy osiągnąć jest zgodne z tym co NASZA ENERGIA wybrała sobie do doświadczania w tym wcieleniu, oraz do jakiej magii się odnosimy do białej czy czarnej. Nasza Energia "pilnuje" Białej Magii, bo czarna- zło wchodzi do naszego życia często nie zapraszana- a jak już sami ją zapraszamy to..... osoby zajmujące się Białą Magią to najczęściej osoby świadome jej działania, i tego co najważniejsze w ich życiu. Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromadzenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie interesują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjonować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcześniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konieczności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie rozwoju duchowego:)
          Pozdrawiam.
          • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 19:41
            Kolejne pseudo-tłumaczenie. Uda się, jeśli jest Ci to pisana - co to ma być? Albo się uda albo nie? Zaden rytual nie dziala - jesli ktos powroci, jesli cos sie poprawia - to jest tylko i wylacznie zbieg okolicznosci, nic wiecej. Jeszcze raz mowie - to jest obciach z tego korzystac i cos takiego oferowac naiwnym, ktorzy wierza, ze za 200 zl beda szczesliwi i nagle dran stanie sie cudownym, przykladnym mezem. To nie pomaga, a wrecz szkodzi - zabiera czas, zamiast pozwolic naiwnym sie pozbierac po kryzysie i isc do przodu. To WYTWARZANIE W KÓŁKO TYCH SAMYCH BLOKAD i blokowanie drogi do szczescia. Nic więcej. Wyciąganie kasy i żerowanie na naiwnych, a ten kto nawet próbuje znaleźć wytłumaczenie dla tej zalosnej praktyki, niech nawet nie mowi, ze jest uduchowiony. To jest jeden wielki biznes - dowod? Znajdzcie mi kogos, kogo rytualy sprawdzaja sie w 100% - nie ma takiej osoby i nigdy nie bedzie. Twoj wybor, jak lokujesz, a raczej tracisz pieniadze.
            • ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 20:06
              Gość portalu: rozsadna napisał(a):

> Kolejne pseudo-tłumaczenie. Uda się, jeśli jest Ci to pisana - co to ma być? Al
              > bo się uda albo nie? Zaden rytual nie dziala - jesli ktos powroci, jesli cos si
              > e poprawia - to jest tylko i wylacznie zbieg okolicznosci, nic wiecej.

Nic więcej. Wyciąganie kasy i ż
              > erowanie na naiwnych, a ten kto nawet próbuje znaleźć wytłumaczenie dla tej zal
              > osnej praktyki, niech nawet nie mowi, ze jest uduchowiony. To jest jeden wielki
              > biznes - dowod? Znajdzcie mi kogos, kogo rytualy sprawdzaja sie w 100% - nie m
              > a takiej osoby i nigdy nie bedzie.
              Dużo złości, agresjii i radykalizmu- albo czarne albo białe... Nasze życie składa się z szarości... Chć magia faktycznie jest czarna lub biała ale rozróżnie która jest która zależy od intencji, więc ten sam rytuał- np. miłosny może być wykorzystany i tu i tu. Są pewne dziedziny życia w których takie prezentowane wcześniej poglądy się nie sprawdzają...Są niuansy- to tak jak- ciąża i dziecko. Nie można być trochę w ciąży- bo w niej albo się jest albo nie, ale już dziecko biologiczne można mieć nie będąc w ciąży... Ludzie lewitują, w plemionach są szamani- i niech się nie sprawdzą ich rytuały..!! zaraz by zostali pozbawieni zycia- a żyją długie lata :) jedni wierzą w duchy inni nie , pomimo istnienia dowodów. Identycznie jest z "Rozsądną"- masz swoje radykalne poglady i nic Cię nie przekona, co nie znaczy, że jeśli to negujesz to tego nie ma:) Fundamentalne pytanie- o Bogu jest czy go nie ma?
              • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 20:36
                Podaj nazwisko, pseudonim - szamana, wróża, wróżki, szamanki, u których coś się sprawdza - niech wypowie się każda osoba, która korzystała i wtedy dopiero to będzie dowód. Jakie plemiona?Tam, gdzie seks z dziewicą leczy HIV, a może plemiona polskich bioenergoterapeutów, którzy "leczą"?
                Dlaczego nie stosuje się rytuałów, aby zaginione osoby wróciły? Nie da się? Podobno wszystko się da.
                O sprawdzalności powiedz tym którzy za te genialne praktyki zapłacili zdrowiem, nie tylko fizycznym.
                Przyciąganie partnerów, którzy są draniami, zdradzają, odchodzą, manipulują, wpędzają w depresję - co to za moralność?
                Dawanie złudnych nadziei, wyciągnie pieniędzy i nieposiadanie żadnych, absolutnie żadnych wyrzutów sumienia.
                Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takich praktyk - tłumaczenie, że jest się starą duszą i chce się pomagać. Czy łudzenie, że, za przeproszeniem, dziwkarz wróci po zapaleniu świecy jest pomaganiem? W którym miejscu?
                Tłumaczenie, ze jest się starą duszą. Też nią jestem.
                Bóg - tu nie podważę żadnego zdania. Wiara w Boga pomaga, nie szkodzi. W przeciwieństwie do wszystkich szamanów. Dobrze jest w coś wierzyć, niedobrze wykorzystywać łatwowierność. To jest ta subtelna różnica.
          • bulawy Re: rytuały 24.06.11, 20:40

ala-ezo7 napisała: "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromadzenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie interesują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjonować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcześniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konieczności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie rozwoju duchowego:)
            Pozdrawiam.
            Nie próbuj mi wmówić ,ze Wróżka Sara dla przyjemnosci i pasji siedzi cała dobe na wszystkich możliwych portalach i po 3,69zł sprzedaje rytuały i nie próbuj wmawiać ze te rytuały pomagaja to 1 wielki fałsz i wyciaganie kasy od naiwnych.
            • ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 21:32
              bulawy napisał:

>
              > ala-ezo7 napisała: "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromad
              > zenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie int
              > eresują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjon
              > ować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcz
              > eśniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konie
              > czności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie
              > rozwoju duchowego:)
              > Pozdrawiam.
              > Nie próbuj mi wmówić ,ze Wróżka Sara dla przyjemnosci i pasji siedzi cała dobe
              > na wszystkich możliwych portalach i po 3,69zł sprzedaje rytuały i nie próbuj w
              > mawiać ze te rytuały pomagaja to 1 wielki fałsz i wyciaganie kasy od naiwnych.
              Przeczytaj uwaznie co napisałam- cytujesz moje słowa zaczynające sie od "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromad
              > zenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie int
              > eresują:) " gdzie wyraźnie piszę, że zabieram głos w swoje sprawie- ja tak postępuje a nie odnoszę się do osoby o której Ty pisałaś- do wróżki Sary to po pierwsze.
              Po drugie wypowiadam się na temat rytuałay- ogólnie a nie na temat rytuałów miłosnych- o których z uporem maniaka pisze "rozsądna". napisałam, że msze w kościele to też rytuały i za nie też płacimy, a nie odnoszę się do rytuałów miłosnych o których pisze "rozsądna" - zanim przeprowadzi się rytuał to najpierw trzeba ustalic co i jak a ja zajmuję się białą magią w niej nie ma miejsca na przemoc, nienawiść. Najpierw trzeba troszkę zdobyć wiedzę, posegregować sobie informacje , a nie wrzucac wszystko do jednego worka i kpic sobie ze wszystkiego cyt." Jakie plemiona?Tam, gdzie seks z dziewicą leczy HIV, a może plemiona polskich bioenergoterapeutów, którzy "leczą"?
              Dlaczego nie stosuje się rytuałów, aby zaginione osoby wróciły? (...)Przyciąganie partnerów, którzy są draniami, zdradzają, odchodzą, manipulują, wpędzają w depresję - co to za moralność?
              Dawanie złudnych nadziei, wyciągnie pieniędzy i nieposiadanie żadnych, absolutnie żadnych wyrzutów sumienia.
              Gdzie znalazłaś "rozsądna" informację że robię coś takiego skoro mi piszesz cyt. "Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takich praktyk - tłumaczenie, że jest się starą duszą i chce się pomagać. Czy łudzenie, że, za przeproszeniem, dziwkarz wróci po zapaleniu świecy jest pomaganiem? W którym miejscu? " Widać , że nie masz najmniejszego pojęcia o rytuałach skoro sprowadzasz je do świecy i do przyciągania drani... Nie twierdzę, że nie ma oszustów wyciagających pieniądze, ale są różne rytuały włąsnie równiez wspominane przeze mnie również z uporem maniaka- msze, nie wiem, czy jesteś świadoma, że stawiając choinkę na świeta Bożego narodzenia również stosujesz rytuał, idąc do kościoła z koszyczkiem do poświęcenia przed Świętami Wielkanocnymi, również uczestnicząc w mszy św i dając na tacę, zamawiając mszę w intencji spokoju duszy zmarłego, wypominki , to wszystko są rytuały.. Nie bardzo natomiast wiem, co mają wspólnego bioenergoterapeuci - z rytuałami ? Muszę poczytać, bo widocznie coś przeoczyłam.
              • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 21:42
                To może opowiesz o swoich rytuałach i jak one mają pomagać?
                Pomimo starań nie znalazłam opisu, w jak cudowny sposób zbawiasz świat.
                Dla mnie bioenergoterapia i rytuały to jedna i ta sama ściema.
                A na żadne msze nie chodzę, jeśli już to znalazło się w Twoich zainteresowaniach, także nie uczestniczę w żadnych obrządkach ani rytuałach i nie, choinki także nie stawiam.
                Rozumiem, że teraz rytuały są ponad bioenergoterapię - niestety nie wiem, co znajduje się na szczycie tej piramidy ezo-biznesu.
                • ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 22:00
                  Gość portalu: rozsadna napisał(a):

> To może opowiesz o swoich rytuałach i jak one mają pomagać?
                  > Pomimo starań nie znalazłam opisu, w jak cudowny sposób zbawiasz świat.
                  > Dla mnie bioenergoterapia i rytuały to jedna i ta sama ściema.
                  > A na żadne msze nie chodzę, jeśli już to znalazło się w Twoich zainteresowaniac
                  > h, także nie uczestniczę w żadnych obrządkach ani rytuałach i nie, choinki takż
                  > e nie stawiam.
                  > Rozumiem, że teraz rytuały są ponad bioenergoterapię - niestety nie wiem, co zn
                  > ajduje się na szczycie tej piramidy ezo-biznesu.
                  Kochana osobo, nie potrzebujesz mojej pomocy, to i nie znalazłaś:) każdy ma prawo postępować według swoich przekonań i zasad.W internecie- jak wydaje się niektórym anonimowo -bardzo łatwo wydawać radykalne sądy, obrażać i przypinać różne łatki, brak szacunku dla drugiego człowieka to norma, nie w takiej dyskusji chcę uczestniczyć:) , nie w tej formie:) Życzę Ci dużo miłości i sukcesów w każdej dziedzinie gdzie nie szkodzi się innym:)
                  • Gość: ola Re: rytuały olszewski IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.11, 22:11
                    Kazimierz Olszewski w googlu go znajdziesz, on potrafi.
                    Astrolog, ale i nie tylko...
                  • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 22:22
                    Rozumiem, że zabrakło argumentów. Naprawdę byłam ciekawa, co to za wspaniałe rytuały, które pomagają. W swojej pracy spotkałam wielu ludzi, którym rytuały, wiara w cuda zniszczyły życie i zrujnowały psychikę. Naprawiam to, co zepsuli inni. Oczekujesz, że będę wychwalała takie działania?
                    Uważasz, że nie mam szacunku? Gdybym go nie miała, zmieniłabym zawód. Pracuję z ludźmi i dla ludzi, wyrażanie opinii nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku - coś Ci się pomyliło. Piszesz o dobroczynnych rytuałach - także masz radykalny pogląd i też masz prawo go wygłaszać. Ja liczę na konstruktywną rozmowę. Opowiedz mi o szczęściu ludzi, którym pomagasz, ja Ci powiem o nieszczęściu ludzi, którzy wpadli w ezo-sidło, o ich tragedii.
                    Jaką łatkę Ci przypięłam? Poprosiłam, abyś powiedziała, jakie dobroczynne rytuały robisz, może zmaknęłabyś mi usta, kto wie. Gdybyś naprawdę wierzyła w to, co robisz, broniłabyś tego do końca. A może nie jestem partnerem do rozmowy? Zbyt radykalny pogląd? Czy partnerem do rozmowy jest tylko Klient, który bezgranicznie Ci wierzy? Myślałam, że to forum służy dyskusjom, czyż nie?
    • Gość: iwka1111 Re: rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.11, 11:21
      wogóle nie na temat
      to nie pytanie kto wierzy a kto nie
      ...jak myslisz ze to sciema to spoko ale nie o tym wątek
      • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 15:35
        Szukam kogoś kto się zajmuje takimi rytuałami, proszę o jakiś kontakt
        • ala-ezo7 Re: rytuały 02.07.11, 17:00
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> Szukam kogoś kto się zajmuje takimi rytuałami, proszę o jakiś kontakt
          Witam.
          Napisz do mnie przez allegro- ezo7.
          Pozdrawiam. ala-ezo7
          • bulawy Re: rytuały 02.07.11, 19:08
            polecam wrozke henriette-online
          • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 22:02
            Mozesz podac link do tej strony z allegro, bo nie moge tego znalezc
            • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 22:05
              A jak sie skontaktowac z ta wrozka henrietta, bo tam są jakies punkty na stronie i zalogować się trzeba, nie ma jakiegos bezposredniego kontaktu?
              • bulawy Re: rytuały 02.07.11, 22:31
                trzeba sie zalogować i masz kilka form płatnosci np.sms ja płaciłam u pani Henrietty 20zł czyli 2000pkt,pani ta robi to osobiscie i 100%trafnosci i dzialania
                • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 03.07.11, 15:30
                  Ale mi chodzi o rytuały a nie o wróżenie, ona też zajmuje się rytuałami?, bo byłem na jej stronie internetowej i nic o tym nie pisze
                  • bulawy Re: rytuały 03.07.11, 15:50
                    Ale przeciez wyraznie napisałam ze pani Henrietta robiła mi rytuał w dodatku skutecznie zamiast przepytywac forum rusz inteligencja i napisz do niej meila do wyceny albo zapytanie w darmowej wiadomosci i dowiesz sie co i jak .Dlaczego tacy nieporadni jestescie .
                    • ja-tekla Re: poradna buława 03.07.11, 20:20
                      Znowu reklamujesz???Tak mało masz klientow?Wyrazy wspólczucia,wrózko-niewróżko...
                    • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 04.07.11, 16:05
                      A co to był za rytuał i jaki był efekt?
                    • Gość: aja-aja Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 18:39
                      Ale przeciez wyraznie napisałam ze pani Henrietta robiła mi rytuał w dodatku sk
                      > utecznie zamiast przepytywac forum rusz inteligencja i napisz do niej meila do
                      > wyceny albo zapytanie w darmowej wiadomosci i dowiesz sie co i jak .Dlaczego ta
                      > cy nieporadni jestescie .

nooo, nieporadni jesteśmy, bo wprowadzasz zamet. Na innym wątku pytasz, kogo polecić z Arkana magii, po czym stwierdzasz, ze zawsze wróżysz sobie u Henrietty, a tu, ze skuteczna jest........więc to dziwnie wygląda.Po co pytasz, skoro wiesz?
                      robisz fatalny p-r tej Henrietcie :-)
    • Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 05.07.11, 06:17
      Byłem osobiście u znanej wróżki z Katowic i powiedziała że jest coś takiego jak rytuały miłosne
    • laryssa69 Re: rytuały 05.07.11, 12:52
      livelin a ja nie przypomianm sobie abym Tobie wróżyła ... jejku co tu siedza za ludzie .... czy kazdy musi byc zlosliwy i meic w sobie negatywnych emocji
      • livelin Re: rytuały 06.07.11, 03:03
        Larysso,

Mi, jako livelin na pewno nie wróżyłaś :) Jakie złośliwości, jakie negatywne emocje? Bardzo pozytywne emocje :)

Piszę to co myślę, to z czym miałam do czynienia. Nie wolno mi? :) Jak najbardziej wolno i z tego korzystam i ostrzegam załamanych ludzi by nie pogrążali się dalej w to wszystko. Byłaś kiedyś ślepo zakochana? Oddałabyś wszystko by być z tą osobą? Uwierzyłabyś w każdą brednię? Myślę, że gdybyś to przeżyła - to odpowiedź byłaby pozytywna na każde z zadanych pytań. Ale Ty tego na pewno nie przeżyłaś bo byś nie reklamowała tych swoich "czarów-marów", które za cholerę nie zadziałają (bo ja ich też próbowałam ---> głupia i naiwna gęś) bo byś wiedziała, że to tylko niepotrzebne przeciąganie tragicznego stanu, w którym znajduje się taka osoba i prowadzenie do niepotrzebnych, dodatkowych frustracji i nakręcania się, że coś z tego będzie. Ale nie będzie! Przynajmniej dzięki czarom :)
        Szczerze, Larysso. Wierzysz w to co "sprzedajesz"? Matura bez nauki, "odbicie" męża od kochanki, i co jeszcze? Dlaczego nie 6 w totku?
        Nie traktuj tego bardzo osobiście, ja tutaj piszę o wszystkich tych, którzy wciskają zdesperowanym ludziom swoje czary. To przykre, że nie macie serca i że zarabiacie na ludzkiej krzywdzie i desperacji. Niespełniona miłość jest sama w sobie wyniszczająca i nie nalezy tego jeszcze bardziej podsycać obiecując "gruszki na wierzbie" a później tłumaczyć niepowodzenie tym, że nie każdemu rytuał wychodzi, że nie ma 100 % pewności. Kasa jest, wytłumaczenie jest a durny człowiek szuka "pomocy" u innej osoby...i tak się to ciągnie. Ja zaprzestałam na dwóch osobach i się ocknęłam.
        Że się jeszcze wami urząd skarbowy, zus ani prokuratura nie zainteresowała? Ja płacę ponad 900 zł zusu co miesiąc i nie wciskam ludziom kitu i nie powoduję pogłębienia depresji. A Wy? Co wy wyprawiacie?
    • Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 05.07.11, 13:40
      Każda dobra i szanująca się wróżka ma jedną i konkretną opinię na temat tego forum. Zadaniem tego forum jest zjechanie dobrych wróżek i wylansowanie przeciętnych. Nie mówię, że to się tyczy każdego, ale pseudoreklamy stały się już normą.
      Ponadto żadna dobra i szanująca się wróżka nie zajmuje się rytuałami i sama ostrzega przed ich praktykowaniem. Nikt nie może obiecać Ci cudów za 200 zł. Sorry.
      Dopóki sama nie zrozumiesz, gdzie leży błąd, żaden rytuał nie pomoże. Nikt nie jest w stanie wpłynąć na uczucia innego człowieka.
      Pomijam kwestie moralne - najbardziej śmieszą mnie rytuały na pozbycie się "rywalki", na "skłócenie". Hmm, według zasad logiki to już nie jest rywalka, tylko osoba, która wygrała. O jakiej rywalizacji można mówić, kiedy facet już od dawna nie inetersuje się życiem kobiety?
      Samo skorzystanie z takiego rytuału to złe życzenia wobec innej osoby - a to wraca prędzej czy później.
      Ludzie czasem do siebie wracają, zdarza się, tylko kwestia - po co? Wyciąganie wniosków z przeszłości to tzw. mądrość życiowa. Widać, niektórzy wolą pozostać przy swojej głupocie.
      • laryssa69 Re: rytuały 06.07.11, 12:44
        Livelin ja Cie rozumiem , ale odkad siedze tu i przegladam to forum to każda wrózka jest ble... itd itd .
        Co do moich ryt np jesli chodzi o mature czy inne egzaminy ... rytuały sa tu wspomagaczami , wiadomo trzeba sie uczyc , przeciez to nie plega na tym ze masz sie nie uczyc i zdasz . to tak jak sie odchudzasz ... bierzesz powiedzmy l-karnityne ale dalej sie obrzerasz i nie cwiczysz .. sama l-karnityna nie pomoze zrzucic zbednych kg.
    • agrentowy4321 Re: rytuały 04.03.23, 23:58
      To ciekawe pytanie
    • lulu2324 Re: rytuały 05.03.26, 14:33
      Jestem po rytuale u Eryka Mozgo.la. Zero rezultatów. Nie polecam. Na ezo-forum negatywne komentarze są blokowane
    • aneta.netka Re: rytuały 26.03.26, 06:36
      Ja wykonywałam rytuał. Mam efekty. Jeśli ktoś chce to podam namiar.
      To jest mój meil aneta.r30@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka