Gość: pytająca IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 14:17 jak to jest z tymi rytuałami. np na konkretną osobę...dlaczego raz wychodzą a raz nie?? od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm... Re: rytuały IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.11, 14:49 Prawdopodobnie tym, co się udaje, nie pomagają rytuały, ale po prostu ludzie wracają do siebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 16:22 właśnie ,czy to zalezy od wiary w spełnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 16:41 a gdzie tam moim zdaniem zależy czy los pozwoli na to aby te osoby się zeszły a rytuały tylko dopomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: rytuały 27.06.11, 12:49 Witam, bardzo dużo zależy od wiary i pewności siebie, ale też od tzw. obiektywnych okoliczności. Bywają sytuacje, gdy związek jest niemożliwy, bo sprawy zaszły za daleko, drogi się rozeszły i tyle. Szkoda wtedy kasy na czary, lepiej przeboleć i szukać nowej, szczęśliwej miłości. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggg Re: rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.11, 17:54 magii nie ma!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 00:51 od kompetencji i umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 01:39 Ludzie, ogarnijcie się - ja bym się wstydziła sięgać po rytuał - to chyba jakaś desperacja albo nie wiem, jak to nazwać. Nie chce was facet, są miliony innych, jak można wydac tyle kasy na taką głupotę - jak czytam to forum, to aż mi się słabo robi. Czy wy naprawdę wierzycie w to, że świeca zmieni wasz bieg życia i nagle facet, ktory się zabawił stanie się powazny? Jeśli wróci, to tylko dlatego, że nie znajdzie innej do zabawy, a i tak w końcu was zostawi. Odszedł do innej - super, raz zdradzi i zawsze tak będzie. Nie ma co rozpaczac, tylko dziekowac, ze odszedl Gdyby rytuały działały: 1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach 2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na portalach 3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne Przestancie byc desperatkami, a i facet sie znajdzie. Wierzcie dalej, ze rytual przezyje za was zycie, a daleko zajedziecie Wstydzilabym sie nawet wspomniec, ze z czegos takiego korzystalam - ogarnijcie sie troche Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: rytuały 24.06.11, 09:29 Gość portalu: rozsadna napisał(a):Gdyby rytuały działały: 1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach > 2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na portalach > 3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne Masz racje,gdyby rytuały działały to wróżki byłyby bogate i nie musiałyby pracowac co nie ktore 24/7 a tak to na okragło okupuja internet a co niektore to w desperacji obnizaja juz cene do: "PROMOCJA!!! Czat 1zł za minutę, Telefon 2,8zł sms 2,46, e-mail 3,69zł"", wróżka Sandra z wrozby online Sami powiedzcie ilu klientow ona musi miec i jaka jest sprawdzalnosc jej wrozb ze za E-mail bierze tyle co za sms,ta to dopiero desperatka.I reasumujac ona tez obiecuje cudowne rytuały w cenie 3zł 69gr sami zobaczcie portal wrozby online. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 19:28 bulawy napisał: > > Gość portalu: rozsadna napisał(a):Gdyby rytuały działały: > 1. Robiliby je politycy, aby wygrać w każdych wyborach > > 2. Wróżki złapałyby tak bogatego faceta, że nie musiałyby siedzieć na por > talach > > 3. Zwykli śmiertelnicy spotykaliby się z gwiazdami i życie byłoby piekne > Masz racje,gdyby rytuały działały to wróżki byłyby bogate i nie musiałyby praco > wac co nie ktore 24/7 a tak to na okragło okupuja internet a co niektore to w d > esperacji obnizaja juz cene do: Temat jest bardzo szeroki- bo rytuały to również msza w kościele katolickim, i tyle ile jest świat tam odprawianych tyleż jest różnych rytuałów a przecież żadna z osób zabierających to zdanie nie kwestionuje i nie wyśmiewa tych działań...Modlitwy w intencji...to przecież również rytuał. Anatema tak samo, egzorcyzmy- ten sam "kociołek". Wspomniałam tu kościół katolicki, ale tylko dlatego, że żyjemy w państwie gdzie mamy konkordat i ta religia jest najpopularniejsza w Polsce, ale dotyczy to każdego wyzwania, każdej religii. Rytuały sprawdzają się w zależności od tego czy to co chcemy osiągnąć jest zgodne z tym co NASZA ENERGIA wybrała sobie do doświadczania w tym wcieleniu, oraz do jakiej magii się odnosimy do białej czy czarnej. Nasza Energia "pilnuje" Białej Magii, bo czarna- zło wchodzi do naszego życia często nie zapraszana- a jak już sami ją zapraszamy to..... osoby zajmujące się Białą Magią to najczęściej osoby świadome jej działania, i tego co najważniejsze w ich życiu. Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromadzenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie interesują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjonować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcześniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konieczności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie rozwoju duchowego:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 19:41 Kolejne pseudo-tłumaczenie. Uda się, jeśli jest Ci to pisana - co to ma być? Albo się uda albo nie? Zaden rytual nie dziala - jesli ktos powroci, jesli cos sie poprawia - to jest tylko i wylacznie zbieg okolicznosci, nic wiecej. Jeszcze raz mowie - to jest obciach z tego korzystac i cos takiego oferowac naiwnym, ktorzy wierza, ze za 200 zl beda szczesliwi i nagle dran stanie sie cudownym, przykladnym mezem. To nie pomaga, a wrecz szkodzi - zabiera czas, zamiast pozwolic naiwnym sie pozbierac po kryzysie i isc do przodu. To WYTWARZANIE W KÓŁKO TYCH SAMYCH BLOKAD i blokowanie drogi do szczescia. Nic więcej. Wyciąganie kasy i żerowanie na naiwnych, a ten kto nawet próbuje znaleźć wytłumaczenie dla tej zalosnej praktyki, niech nawet nie mowi, ze jest uduchowiony. To jest jeden wielki biznes - dowod? Znajdzcie mi kogos, kogo rytualy sprawdzaja sie w 100% - nie ma takiej osoby i nigdy nie bedzie. Twoj wybor, jak lokujesz, a raczej tracisz pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 20:06 Gość portalu: rozsadna napisał(a): > Kolejne pseudo-tłumaczenie. Uda się, jeśli jest Ci to pisana - co to ma być? Al > bo się uda albo nie? Zaden rytual nie dziala - jesli ktos powroci, jesli cos si > e poprawia - to jest tylko i wylacznie zbieg okolicznosci, nic wiecej. Nic więcej. Wyciąganie kasy i ż > erowanie na naiwnych, a ten kto nawet próbuje znaleźć wytłumaczenie dla tej zal > osnej praktyki, niech nawet nie mowi, ze jest uduchowiony. To jest jeden wielki > biznes - dowod? Znajdzcie mi kogos, kogo rytualy sprawdzaja sie w 100% - nie m > a takiej osoby i nigdy nie bedzie. Dużo złości, agresjii i radykalizmu- albo czarne albo białe... Nasze życie składa się z szarości... Chć magia faktycznie jest czarna lub biała ale rozróżnie która jest która zależy od intencji, więc ten sam rytuał- np. miłosny może być wykorzystany i tu i tu. Są pewne dziedziny życia w których takie prezentowane wcześniej poglądy się nie sprawdzają...Są niuansy- to tak jak- ciąża i dziecko. Nie można być trochę w ciąży- bo w niej albo się jest albo nie, ale już dziecko biologiczne można mieć nie będąc w ciąży... Ludzie lewitują, w plemionach są szamani- i niech się nie sprawdzą ich rytuały..!! zaraz by zostali pozbawieni zycia- a żyją długie lata :) jedni wierzą w duchy inni nie , pomimo istnienia dowodów. Identycznie jest z "Rozsądną"- masz swoje radykalne poglady i nic Cię nie przekona, co nie znaczy, że jeśli to negujesz to tego nie ma:) Fundamentalne pytanie- o Bogu jest czy go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 20:36 Podaj nazwisko, pseudonim - szamana, wróża, wróżki, szamanki, u których coś się sprawdza - niech wypowie się każda osoba, która korzystała i wtedy dopiero to będzie dowód. Jakie plemiona?Tam, gdzie seks z dziewicą leczy HIV, a może plemiona polskich bioenergoterapeutów, którzy "leczą"? Dlaczego nie stosuje się rytuałów, aby zaginione osoby wróciły? Nie da się? Podobno wszystko się da. O sprawdzalności powiedz tym którzy za te genialne praktyki zapłacili zdrowiem, nie tylko fizycznym. Przyciąganie partnerów, którzy są draniami, zdradzają, odchodzą, manipulują, wpędzają w depresję - co to za moralność? Dawanie złudnych nadziei, wyciągnie pieniędzy i nieposiadanie żadnych, absolutnie żadnych wyrzutów sumienia. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takich praktyk - tłumaczenie, że jest się starą duszą i chce się pomagać. Czy łudzenie, że, za przeproszeniem, dziwkarz wróci po zapaleniu świecy jest pomaganiem? W którym miejscu? Tłumaczenie, ze jest się starą duszą. Też nią jestem. Bóg - tu nie podważę żadnego zdania. Wiara w Boga pomaga, nie szkodzi. W przeciwieństwie do wszystkich szamanów. Dobrze jest w coś wierzyć, niedobrze wykorzystywać łatwowierność. To jest ta subtelna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: rytuały 24.06.11, 20:40 ala-ezo7 napisała: "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromadzenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie interesują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjonować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcześniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konieczności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie rozwoju duchowego:) Pozdrawiam. Nie próbuj mi wmówić ,ze Wróżka Sara dla przyjemnosci i pasji siedzi cała dobe na wszystkich możliwych portalach i po 3,69zł sprzedaje rytuały i nie próbuj wmawiać ze te rytuały pomagaja to 1 wielki fałsz i wyciaganie kasy od naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 21:32 bulawy napisał: > > ala-ezo7 napisała: "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromad > zenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie int > eresują:) Owszem środki finansowe są potrzebne, bo bez nich nie da się funkcjon > ować, poza tym musi być wymiana energetyczna, ale wbrew temu co było pisane wcz > eśniej wróżki nie muszą być bogate a swojego zajęcie nie postrzegają jako konie > czności a jest to pasja, przyjemność, spełnianie się, rozwijania, doskonalenie > rozwoju duchowego:) > Pozdrawiam. > Nie próbuj mi wmówić ,ze Wróżka Sara dla przyjemnosci i pasji siedzi cała dobe > na wszystkich możliwych portalach i po 3,69zł sprzedaje rytuały i nie próbuj w > mawiać ze te rytuały pomagaja to 1 wielki fałsz i wyciaganie kasy od naiwnych. Przeczytaj uwaznie co napisałam- cytujesz moje słowa zaczynające sie od "Tu mogę napisać o sobie- jestem starą duszą i sprawy gromad > zenia dóbr materialnych- bogactwa, mnie w obecnym stanie mojego rozwoju nie int > eresują:) " gdzie wyraźnie piszę, że zabieram głos w swoje sprawie- ja tak postępuje a nie odnoszę się do osoby o której Ty pisałaś- do wróżki Sary to po pierwsze. Po drugie wypowiadam się na temat rytuałay- ogólnie a nie na temat rytuałów miłosnych- o których z uporem maniaka pisze "rozsądna". napisałam, że msze w kościele to też rytuały i za nie też płacimy, a nie odnoszę się do rytuałów miłosnych o których pisze "rozsądna" - zanim przeprowadzi się rytuał to najpierw trzeba ustalic co i jak a ja zajmuję się białą magią w niej nie ma miejsca na przemoc, nienawiść. Najpierw trzeba troszkę zdobyć wiedzę, posegregować sobie informacje , a nie wrzucac wszystko do jednego worka i kpic sobie ze wszystkiego cyt." Jakie plemiona?Tam, gdzie seks z dziewicą leczy HIV, a może plemiona polskich bioenergoterapeutów, którzy "leczą"? Dlaczego nie stosuje się rytuałów, aby zaginione osoby wróciły? (...)Przyciąganie partnerów, którzy są draniami, zdradzają, odchodzą, manipulują, wpędzają w depresję - co to za moralność? Dawanie złudnych nadziei, wyciągnie pieniędzy i nieposiadanie żadnych, absolutnie żadnych wyrzutów sumienia. Gdzie znalazłaś "rozsądna" informację że robię coś takiego skoro mi piszesz cyt. "Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takich praktyk - tłumaczenie, że jest się starą duszą i chce się pomagać. Czy łudzenie, że, za przeproszeniem, dziwkarz wróci po zapaleniu świecy jest pomaganiem? W którym miejscu? " Widać , że nie masz najmniejszego pojęcia o rytuałach skoro sprowadzasz je do świecy i do przyciągania drani... Nie twierdzę, że nie ma oszustów wyciagających pieniądze, ale są różne rytuały włąsnie równiez wspominane przeze mnie również z uporem maniaka- msze, nie wiem, czy jesteś świadoma, że stawiając choinkę na świeta Bożego narodzenia również stosujesz rytuał, idąc do kościoła z koszyczkiem do poświęcenia przed Świętami Wielkanocnymi, również uczestnicząc w mszy św i dając na tacę, zamawiając mszę w intencji spokoju duszy zmarłego, wypominki , to wszystko są rytuały.. Nie bardzo natomiast wiem, co mają wspólnego bioenergoterapeuci - z rytuałami ? Muszę poczytać, bo widocznie coś przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 21:42 To może opowiesz o swoich rytuałach i jak one mają pomagać? Pomimo starań nie znalazłam opisu, w jak cudowny sposób zbawiasz świat. Dla mnie bioenergoterapia i rytuały to jedna i ta sama ściema. A na żadne msze nie chodzę, jeśli już to znalazło się w Twoich zainteresowaniach, także nie uczestniczę w żadnych obrządkach ani rytuałach i nie, choinki także nie stawiam. Rozumiem, że teraz rytuały są ponad bioenergoterapię - niestety nie wiem, co znajduje się na szczycie tej piramidy ezo-biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: rytuały 24.06.11, 22:00 Gość portalu: rozsadna napisał(a): > To może opowiesz o swoich rytuałach i jak one mają pomagać? > Pomimo starań nie znalazłam opisu, w jak cudowny sposób zbawiasz świat. > Dla mnie bioenergoterapia i rytuały to jedna i ta sama ściema. > A na żadne msze nie chodzę, jeśli już to znalazło się w Twoich zainteresowaniac > h, także nie uczestniczę w żadnych obrządkach ani rytuałach i nie, choinki takż > e nie stawiam. > Rozumiem, że teraz rytuały są ponad bioenergoterapię - niestety nie wiem, co zn > ajduje się na szczycie tej piramidy ezo-biznesu. Kochana osobo, nie potrzebujesz mojej pomocy, to i nie znalazłaś:) każdy ma prawo postępować według swoich przekonań i zasad.W internecie- jak wydaje się niektórym anonimowo -bardzo łatwo wydawać radykalne sądy, obrażać i przypinać różne łatki, brak szacunku dla drugiego człowieka to norma, nie w takiej dyskusji chcę uczestniczyć:) , nie w tej formie:) Życzę Ci dużo miłości i sukcesów w każdej dziedzinie gdzie nie szkodzi się innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: rytuały olszewski IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.11, 22:11 Kazimierz Olszewski w googlu go znajdziesz, on potrafi. Astrolog, ale i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 24.06.11, 22:22 Rozumiem, że zabrakło argumentów. Naprawdę byłam ciekawa, co to za wspaniałe rytuały, które pomagają. W swojej pracy spotkałam wielu ludzi, którym rytuały, wiara w cuda zniszczyły życie i zrujnowały psychikę. Naprawiam to, co zepsuli inni. Oczekujesz, że będę wychwalała takie działania? Uważasz, że nie mam szacunku? Gdybym go nie miała, zmieniłabym zawód. Pracuję z ludźmi i dla ludzi, wyrażanie opinii nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku - coś Ci się pomyliło. Piszesz o dobroczynnych rytuałach - także masz radykalny pogląd i też masz prawo go wygłaszać. Ja liczę na konstruktywną rozmowę. Opowiedz mi o szczęściu ludzi, którym pomagasz, ja Ci powiem o nieszczęściu ludzi, którzy wpadli w ezo-sidło, o ich tragedii. Jaką łatkę Ci przypięłam? Poprosiłam, abyś powiedziała, jakie dobroczynne rytuały robisz, może zmaknęłabyś mi usta, kto wie. Gdybyś naprawdę wierzyła w to, co robisz, broniłabyś tego do końca. A może nie jestem partnerem do rozmowy? Zbyt radykalny pogląd? Czy partnerem do rozmowy jest tylko Klient, który bezgranicznie Ci wierzy? Myślałam, że to forum służy dyskusjom, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.11, 11:21 wogóle nie na temat to nie pytanie kto wierzy a kto nie ...jak myslisz ze to sciema to spoko ale nie o tym wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 15:35 Szukam kogoś kto się zajmuje takimi rytuałami, proszę o jakiś kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
ala-ezo7 Re: rytuały 02.07.11, 17:00 Gość portalu: gosc napisał(a): > Szukam kogoś kto się zajmuje takimi rytuałami, proszę o jakiś kontakt Witam. Napisz do mnie przez allegro- ezo7. Pozdrawiam. ala-ezo7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 22:02 Mozesz podac link do tej strony z allegro, bo nie moge tego znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 02.07.11, 22:05 A jak sie skontaktowac z ta wrozka henrietta, bo tam są jakies punkty na stronie i zalogować się trzeba, nie ma jakiegos bezposredniego kontaktu? Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: rytuały 02.07.11, 22:31 trzeba sie zalogować i masz kilka form płatnosci np.sms ja płaciłam u pani Henrietty 20zł czyli 2000pkt,pani ta robi to osobiscie i 100%trafnosci i dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 03.07.11, 15:30 Ale mi chodzi o rytuały a nie o wróżenie, ona też zajmuje się rytuałami?, bo byłem na jej stronie internetowej i nic o tym nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: rytuały 03.07.11, 15:50 Ale przeciez wyraznie napisałam ze pani Henrietta robiła mi rytuał w dodatku skutecznie zamiast przepytywac forum rusz inteligencja i napisz do niej meila do wyceny albo zapytanie w darmowej wiadomosci i dowiesz sie co i jak .Dlaczego tacy nieporadni jestescie . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tekla Re: poradna buława 03.07.11, 20:20 Znowu reklamujesz???Tak mało masz klientow?Wyrazy wspólczucia,wrózko-niewróżko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 04.07.11, 16:05 A co to był za rytuał i jaki był efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja-aja Re: rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 18:39 Ale przeciez wyraznie napisałam ze pani Henrietta robiła mi rytuał w dodatku sk > utecznie zamiast przepytywac forum rusz inteligencja i napisz do niej meila do > wyceny albo zapytanie w darmowej wiadomosci i dowiesz sie co i jak .Dlaczego ta > cy nieporadni jestescie . nooo, nieporadni jesteśmy, bo wprowadzasz zamet. Na innym wątku pytasz, kogo polecić z Arkana magii, po czym stwierdzasz, ze zawsze wróżysz sobie u Henrietty, a tu, ze skuteczna jest........więc to dziwnie wygląda.Po co pytasz, skoro wiesz? robisz fatalny p-r tej Henrietcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rytuały IP: 193.239.60.* 05.07.11, 06:17 Byłem osobiście u znanej wróżki z Katowic i powiedziała że jest coś takiego jak rytuały miłosne Odpowiedz Link Zgłoś
laryssa69 Re: rytuały 05.07.11, 12:52 livelin a ja nie przypomianm sobie abym Tobie wróżyła ... jejku co tu siedza za ludzie .... czy kazdy musi byc zlosliwy i meic w sobie negatywnych emocji Odpowiedz Link Zgłoś
livelin Re: rytuały 06.07.11, 03:03 Larysso, Mi, jako livelin na pewno nie wróżyłaś :) Jakie złośliwości, jakie negatywne emocje? Bardzo pozytywne emocje :) Piszę to co myślę, to z czym miałam do czynienia. Nie wolno mi? :) Jak najbardziej wolno i z tego korzystam i ostrzegam załamanych ludzi by nie pogrążali się dalej w to wszystko. Byłaś kiedyś ślepo zakochana? Oddałabyś wszystko by być z tą osobą? Uwierzyłabyś w każdą brednię? Myślę, że gdybyś to przeżyła - to odpowiedź byłaby pozytywna na każde z zadanych pytań. Ale Ty tego na pewno nie przeżyłaś bo byś nie reklamowała tych swoich "czarów-marów", które za cholerę nie zadziałają (bo ja ich też próbowałam ---> głupia i naiwna gęś) bo byś wiedziała, że to tylko niepotrzebne przeciąganie tragicznego stanu, w którym znajduje się taka osoba i prowadzenie do niepotrzebnych, dodatkowych frustracji i nakręcania się, że coś z tego będzie. Ale nie będzie! Przynajmniej dzięki czarom :) Szczerze, Larysso. Wierzysz w to co "sprzedajesz"? Matura bez nauki, "odbicie" męża od kochanki, i co jeszcze? Dlaczego nie 6 w totku? Nie traktuj tego bardzo osobiście, ja tutaj piszę o wszystkich tych, którzy wciskają zdesperowanym ludziom swoje czary. To przykre, że nie macie serca i że zarabiacie na ludzkiej krzywdzie i desperacji. Niespełniona miłość jest sama w sobie wyniszczająca i nie nalezy tego jeszcze bardziej podsycać obiecując "gruszki na wierzbie" a później tłumaczyć niepowodzenie tym, że nie każdemu rytuał wychodzi, że nie ma 100 % pewności. Kasa jest, wytłumaczenie jest a durny człowiek szuka "pomocy" u innej osoby...i tak się to ciągnie. Ja zaprzestałam na dwóch osobach i się ocknęłam. Że się jeszcze wami urząd skarbowy, zus ani prokuratura nie zainteresowała? Ja płacę ponad 900 zł zusu co miesiąc i nie wciskam ludziom kitu i nie powoduję pogłębienia depresji. A Wy? Co wy wyprawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: rytuały IP: *.centertel.pl 05.07.11, 13:40 Każda dobra i szanująca się wróżka ma jedną i konkretną opinię na temat tego forum. Zadaniem tego forum jest zjechanie dobrych wróżek i wylansowanie przeciętnych. Nie mówię, że to się tyczy każdego, ale pseudoreklamy stały się już normą. Ponadto żadna dobra i szanująca się wróżka nie zajmuje się rytuałami i sama ostrzega przed ich praktykowaniem. Nikt nie może obiecać Ci cudów za 200 zł. Sorry. Dopóki sama nie zrozumiesz, gdzie leży błąd, żaden rytuał nie pomoże. Nikt nie jest w stanie wpłynąć na uczucia innego człowieka. Pomijam kwestie moralne - najbardziej śmieszą mnie rytuały na pozbycie się "rywalki", na "skłócenie". Hmm, według zasad logiki to już nie jest rywalka, tylko osoba, która wygrała. O jakiej rywalizacji można mówić, kiedy facet już od dawna nie inetersuje się życiem kobiety? Samo skorzystanie z takiego rytuału to złe życzenia wobec innej osoby - a to wraca prędzej czy później. Ludzie czasem do siebie wracają, zdarza się, tylko kwestia - po co? Wyciąganie wniosków z przeszłości to tzw. mądrość życiowa. Widać, niektórzy wolą pozostać przy swojej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
laryssa69 Re: rytuały 06.07.11, 12:44 Livelin ja Cie rozumiem , ale odkad siedze tu i przegladam to forum to każda wrózka jest ble... itd itd . Co do moich ryt np jesli chodzi o mature czy inne egzaminy ... rytuały sa tu wspomagaczami , wiadomo trzeba sie uczyc , przeciez to nie plega na tym ze masz sie nie uczyc i zdasz . to tak jak sie odchudzasz ... bierzesz powiedzmy l-karnityne ale dalej sie obrzerasz i nie cwiczysz .. sama l-karnityna nie pomoze zrzucic zbednych kg. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu2324 Re: rytuały 05.03.26, 14:33 Jestem po rytuale u Eryka Mozgo.la. Zero rezultatów. Nie polecam. Na ezo-forum negatywne komentarze są blokowane Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.netka Re: rytuały 26.03.26, 06:36 Ja wykonywałam rytuał. Mam efekty. Jeśli ktoś chce to podam namiar. To jest mój meil aneta.r30@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś