Dodaj do ulubionych

pytanie odnosnie voodoo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 12:51
sa osoby oferujace przyciagniecie zdrowia, szczescia, pieniedzy czy milosci za pomoca magii voodoo. zastanawiam jak dzialanie takich rytualow rozklada sie w czasie. czy rytual taki ma okreslony termin waznosci? czy jezeli np zamowie rytual na przyciagniecie pieniedzy i zalozmy ze on sie powiedzie to te pieniadze beda do mnie pryciagane przez cale moje zycie? a moze tylko przez chwilke? podobnie ciekawi mnie jak to jest z rytualami milosnymi czy przywiazuja do nas osobe raz na zawsze? czy moze powoduja tylko chwilowa fascynacje? pytam osoby obeznane w temacie voodoo poniewaz opinie ktore znalazlam w internecie sa bardzo podzielone.
Obserwuj wątek
    • Gość: Voodo 3dfX Re: pytanie odnosnie voodoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 13:14
      Vodoo to syf.
    • Gość: Gość Re: pytanie odnosnie voodoo IP: *.uznam.net.pl 13.05.11, 22:56
      Witam

Pisz na: 8263898 GG

Tylko w taki sposób odpowiem na wszelkie pytania.
      • Gość: Aston Martin Re: pytanie odnosnie voodoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 23:24
        HMMMMMM witam Pana Panie Laguz widzę, że kaski Panu brakuje i jeleni trzeba nagonić na tłoczenie powietrza tam gdzie go nie ma :D:D:D:D:D:D:D:D
    • Gość: papa bones Re: pytanie odnosnie voodoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 12:24
      Wszystkie pytania odnosnie voodoo (rytualy na szczescie, milosc, finanse i inne) mozna zadac oryginalnemu czarownikowi voodoo Papa Bones, ktory ma ponad 40 lat doswiadczenia.
      Wpiszcie w google: THE ORIGINAL PAPA BONES.
      • Gość: Elzbieta nie ma to jak reklama IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.11, 13:03
        daj sobie spokoj z reklamowaniem tego Pana, a on zna j. polski ?
        • Gość: PAPA BONES Re: nie ma to jak reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 14:16
          do Papy Bones trzeba pisac po angielsku, on mieszka w usa. Ja zamowilam rytual w sprawie milosnej, ktora byla beznadziejna, a juz mam pierwsze postepy. ale nie jest to takie szybkie jak by sie wydawalo.
          Ale uwaga jego praca jest niezwykle droga, bo musi ofiarowac duchom wiele darow. Cena moze zszokowac, ja tez zlapalam sie za glowe (ponad 3tys.$) ale postanowilam zaryzykowac.
          Kazdy musi zdecydowac sam. dla mnie odzyskanie szczescia ktore stracilam nie ma ceny, a to jest naprawde czlowiek z ogromnym doswiadczeniem.
          Odpisuje mi na kazdy mail, wszystko wyjasnia.

• Gość: gosc powatarzasz sie IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.11, 14:24
            .
            • Gość: 65 Re: powatarzasz sie IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.11, 16:02
              kto normalny przy zdrowych zmysłach wyda ponad 10 tysięcy złotych jak nie więcej?
              przestań reklamować tego kogoś. to ściema.
    • agrentowy4321 Re: pytanie odnosnie voodoo 04.03.23, 23:21
      Obłędne
    • irona.sonata Re: pytanie odnosnie voodoo 25.04.23, 08:40
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka