Dodaj do ulubionych

Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :)

28.07.11, 16:08
Witam,

Zapraszam do darmowej wróżby. Proszę tutaj o podanie swojego imienia i daty urodzenia. Zanzaczam, iż nie wróżę na temat śmierci, diagnozy poważnych chorób, gier losowych/liczbowych jak i nie wróżę kobietom w ciąży oraz osobom niepełnoletnim.

Tak jak napisałam, proszę tutaj o podanie imienia i daty urodzenia. Natomiast co do pytania, to podam listę osób, które mają zgłosić się do mnie na maila i wróżba odbędzie się przez maila. Tak więc imie i data jest w celu weryfikacji tego, kto ma się zgłosić.

Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia,
Aga
Obserwuj wątek
    • energy_fresh Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:14
      Witam panią serdecznie. Bardzo prosiłabym o wróżbę. Moje imię Paulina data 7.01.1987r. Pozdrawiam serdecznie.
      • aga.borowska84 Pierwsza osoba 28.07.11, 16:16
        Pani Paulino, zapraszam na maila - aga.borowska84@o2.pl

Proszę o zadanie konkretnego, jednego pytania oraz jeżeli wróżba ma dotyczyć innych osób, to również proszę o podanie ich dat urodzenia i imion.

Pozdrawiam,
        Aga :)
    • energy_fresh Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:23
      Wysłałam e-maila. Pozdrawiam.
    • lil-ka Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:34
      a nie można podać danych dopiero na maila?
      • agnes109 Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:35
        Witam ja też prosiłabym o wróżbę Agnieszka 15.01.1983
        • aga.borowska84 Druga osoba 28.07.11, 16:39
          Pani Agnieszko, zapraszam na maila. :)

PS. Nie, nie można od razu zgłosć się na maila. Podałam tutaj dokładne zasady współpracy ze mną. :)
          • lil-ka Re: Druga osoba 28.07.11, 16:41
            ok, rozumiem :)
        • Gość: GOŚĆ Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.toya.net.pl 30.07.11, 14:30
          WITAm.MOŻNA PROSIĆ O WRÓŻBĘ?
    • Gość: smutek Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 16:52
      może się załapię: aneta 27.03 1974
      • aga.borowska84 Trzecia osoba 28.07.11, 16:53
        Pani Aneto, zapraszam na maila. :)
    • mitcha Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:54
      dzień dobry.
      Czy w najbliższym czasie przeprowadzę się do miasta, o którym myślę?
      Monika (22.02.71)
      • aga.borowska84 Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 16:56
        Pani Moniko, bardzo nie lubie jak ktoś nie czyta, tego co napisałam, tylko idzie po najmniejszej linii oporu. Także przykro mi, ale nie otrzyma Pani wróżby. Czekam jeszcze na dwie osoby :)
        • Gość: jaa Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.07.11, 17:03
          Dorota 28 lipca 1967 mam dziś urodziny:)
          • aga.borowska84 Czwarta osoba 28.07.11, 17:07
            Pani Doroto, zapraszam na maila. :)
            • Gość: jaa Re: Czwarta osoba IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.07.11, 17:13
              Dziękuję:)
    • mitcha Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 28.07.11, 17:03
      Przeczytałam, ale z powyższych informacji wywnioskowałam, że pytanie jednak należy podać. Hy... może jednak... Pozdrawiam
      • Gość: maria Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.ists.pl 28.07.11, 17:09
        Maria 24 lipiec 1978
        • aga.borowska84 Piąta (ostatnia) osoba 28.07.11, 17:10
          Pani Mario, zapraszam na maila :)
    • Gość: Paulina Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:22
      Witam, chciałam Panią poprosić o wróżbę Paulina 02.12.1981 r.
    • Gość: Paulina Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:25
      Bardzo proszę, mogę się jeszcze załapać?
      • aga.borowska84 Szósta osoba - w ramach wyjątku. 28.07.11, 17:40
        Zapraszam Pani Paulino :)
        • Gość: Paulina Re: Szósta osoba - w ramach wyjątku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 17:51
          Bardzo, bardzo pięknie dziękuję :)))
          • Gość: Karolina Re: Szósta osoba - w ramach wyjątku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:35
            Witam :)

Bardzo proszę o wróżbę. Karolina ur. 9.11.1986

pozdrawiam ciepło
    • Gość: baska Dostalyscie juz wrozbe? IP: *.net 29.07.11, 15:13
      Jezeli tak to opiszcie wrazenia, bo zastanawiam sie nad kontaktem z ta wrozka.
    • Gość: GOŚĆ Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.toya.net.pl 29.07.11, 15:39
      SZUBKA I TRAFNA ODOPWIEĆ
      • Gość: jaa Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.07.11, 16:58
        Ja jeszcze nie dostałam.Ale czekam cierpliwie:")
    • energy_fresh Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 30.07.11, 11:34
      ja też jeszcze nie dostałam, ale uzbrajam się w cierpliwość :]
      • q18 Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 30.07.11, 14:10
        jak tylko ktoś chce za darmo powróżyc to zlatują sie jak sepy wiecznie te same niki- mało wam poprzednich wróżb że musicie na okragło pytac i pytac ? i pewnie wciąż o to samo
    • aga.borowska84 Moje przemyślenia po darmowych wróżbach. :) 31.07.11, 15:01
      No więc tak, wróżby zostały wykonane dla wszystkich Pań. Oprócz jednej, gdyż zdecydowanie mnie ponaglała, zapewne za chwile tu napisze. (Cytuje: "Dostanę wreszcie tę wróżbę?!" - Pani uważa, iż to pytanie jest w 100% grzeczne, bez nuty ponaglania. Więc może mam coś z głową.) :)

Wróżę również darmowo na innym forum i powiem szczerze, że nigdy mi się nie zdarzyły takie przypadki jak tutaj. Brak zwykłego dziękuje na koniec (które notabene jest formą zapłaty) i ponaglanie.

Starałam się odpowiadać rzetelnie, tak jakby była to wróżba, za którą pobieram opłatę, odpowiedzi oczywiście były mniej rozbudowane, ale nie stawiałam kart "na szybko".

Dziekuje większości Pań, które się do mnie zgłosiły. Pozdrawiam wszystkie, a w szczególności Panią Pauline, która zgłosiła się jako pierwsza - dziękuje bardzo za plik slajdów, ciekawa praca, dająca do myślenia oraz Panią Dorote, która zgłosiła się jako czwarta.

Miałam na uwadze, udzielanie się i dawanie darmowych porad częściej na tym forum, jednak brak taktu mnie odrzucił. Tak jak mówiłam, udzielam również tychże porad na innym forum, nie będę reklamować, jak ktoś będzie chciał skorzystać z darmowej porady, to na pewno mnie znajdzie.

Pozdrawiam serdecznie,
      Agnieszka
      • Gość: Anett zapyt?Moje przemyślenia po darmowych wróżbach. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 15:41
        witam, mam pytanko czy mogłabym zawrócić pani głowę i czas i poprosić o wróżbę, czy juz za pózno bo wiem eh... nie mieszczę sie w limicie osób, z góry dziękuję za jakakolwiek odpowiedż, pozdrawiam, miłego niedzielnego popołudnia.
    • Gość: Magda Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) IP: *.net 22.09.11, 14:06
      Chcialam bardzo podziekowac pani Agnieszce za pomoc. Chyba zadna z wrozek nie pomogla mi tak jak pani.
    • agrentowy4321 Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 04.03.23, 22:23
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Darmowa wróżba dla pierwszych pięciu osób! :) 25.04.23, 07:37
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka