Dodaj do ulubionych

Spętanie, rytuał miłosny- czy działa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 09:46
Mam pytanie...
Skorzystam oststnio z pomocy w spętaniu pewnej Pani- nie powiem kogo, bo to niepotrzebne.

Jest sporo wątków, które dają sprzeczne informacje jeśli chodzi o działanie, a mnie interesuje czy spętanie miłosne faktycznie działa, czy warto czekać kilka tygodni czy to tylko złudzenie jeśli zadziała, zbieg okoliczności.

Jeśli są tu osoby, u których coś zadziałało to proszę o kontakt (najlepiej prywatny)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ladiaa Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 01.08.11, 09:56
      A na czym polega spętanie? I jak wygląda ten rytuał miłosny?
      • Gość: kobita Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 10:00
        ja zrobiła rytual miłosny na przywrocenie uczucia, zrobilam sama i czekam na efekty,
        szkoda kasy na kogos, lepiej zrobic samemu, wtedy ponoc ma wieksza moc
        zreszta nie masz gwarancji czy druga strona to zrobila czy tylko skasowala pieniadze...
        • wrozkadagmaraw85 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 04.02.19, 19:57
          Nie robi się spetan skutki są fatalne do odwrócenia jedynie ci to na poprawę uczuć
        • prawda441 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 01.04.24, 00:31
          skąd masz pewność ze to zadziała jak sama robisz?
          • poszukujepomocy111 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 05.04.24, 07:58
            Robiłam spętanie u rytulistki i mi pomogła.
            Jestem szczęśliwa mój meil to aneta.r30@wp.pl
    • Gość: bateria milosna Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 10:36
      Polegać to ma na powtarzaniu rytualu przez kilka tygodniu, po uszyciu lalek, może zadzialać w trakcie lub juz po wykonaniiu calościowym- nie wiem co się konkretnie robi.
      O tych rytuałach do samodzielnego wykonnaia też słyszalam, o serwitorach itp ale jakos nie zdecydowalam się do tej pory.
      • Gość: Ania Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.jmdi.pl 01.08.11, 17:50
        kochana temat stary jak to forum...nie ma mądrego kto Ci powie czy zadzialało czy nie.. Ci u ktorych cos tam sie dzialo po takim rytuale , albo nie mówią albo sami nie wiedza czy to przypadek czy nie....

...lecz to jest garstka osób, reszta to Ci u których efekty są ZEROWE!!!!
        • Gość: MIRA Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 21:29
          MNIEJ NIZ ZEROWE. BO JESZCZE WYWALONA KASA W BŁOTO NA JAKAS SMIESZNA PSEUDO WROZKO OSZUSTKE KTORA ZA PIENIADZE NAWCISKALA KITU O JAKIS RYTUALACH I INNYCH WROZBIARSKICH BAJKACH.
          • indianka17 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 03.08.11, 12:36
            Racja,Miro...jakos nie spotkalam nikogo,u kogo taki urok zadzialal
            Za wylaczeniem autoreklam samych zaklinaczek,he he
            • tagoria Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 04.08.11, 13:48
              To fakt, im więcej i barwniej ktoś gada, reklamuje się, obiecuje cuda wianki, tym mniej jest wart.
              Ja też nie wierzę, że można kogoś zmusić do miłości i również nie znam osób kto magią spowodowałby mi miłość ;-) ... Takie osoby (zaklinaczki ?) bazują na nieszczęściu innych, często za bardzo duże pieniądze. Wykorzystują ludzkie chwile słabości.

indianka17 napisała:

> Racja,Miro...jakos nie spotkalam nikogo,u kogo taki urok zadzialal
              > Za wylaczeniem autoreklam samych zaklinaczek,he he
              • Gość: kobitka Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.11, 14:02
                dokładnie, co jakis czas pojawiają sie dokladnie te same osoby z tą samą badz całkiem inną ofertą..........
                widac klientów brak
    • Gość: Zuz Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.13, 13:53
      powiem szczerze, że tego typu rzeczy są bardzo niebezpieczne dla osób PRZEDE WSZYSTKIM rzucających coś takiego- powiem tak, jak znajdziesz prawdziwą wróżkę lub salon wróżb , który robi takie uroki to przede wszystkim nie wcisną ci na siłę tego co chcesz wiedzieć- że wszystko będzie pięknie etc.
      Jak trafisz na oszusta, który wciśnie ci, że za 3 tygodnie to będziecie się kochać nad życie i będzie laleczki woodo robił etc. i chce kase ok. 600-800zł od razu to znak, że oszust
      • Gość: s9 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 08:38
        Ostrzegam wszystkich przed wrozka Gosia. To mistrzyni w wyciaganiu kasy. U mnie zaczelo sie od 2.000PLN, za ktore dostalem 4 rytualy sciagniete zywcem z internetu. Nic oczywiscie nie pomogly. Po dwoch miesiacach wrozka Gosia zazyczyla sobie znowu 2.000PLN.

Nie wierzcie w jej dobre opinie pisane tutaj i na innym forum. To sama wrozka je pisze.
        Ja nawiazalem kontakt z jej wieloma klientami i scenariusz zawsze taki sami. Nawet te same historyjki.

Czy Wy placicie mechanikom przed wykonana praca? Dobry, skuteczny ezoteryk wezmie zaplate po wszystkim. Wczesniej ewentualnie tylko pare zł na materialy.
        • Gość: sasha0409099 do s9 IP: 212.183.128.* 08.07.13, 20:03
          Czlowieku czy tobie ktos placi za wystawianie negatywow wrozce gosi??ja juz poraz wtory widze ten sam wpis..oczywscie ze ryty ktore dostaje sie do wykonania samemu sa dostepne I to nie tylko w internecie ale I w ksiazkach.dziwne by bylo gdyby dawala wlasnego autorstwa a tak masz pewnosc ze je stosowano wcxesniej I dzialaja..osobiscie nie sadze bys byl klientem owej pani bo nie wiesz nawet za co tak naprawde placisz a druga sprawa to cena ktora podajesz jest wytrzepana z kieszeni bo tez mam kontakt z klientami tej wrozki I wszyscy placilismy tyle samo.
        • 1glus12 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 08.07.13, 23:01
          Powiedz czemu tak kłamiesz? podnieca cię to? przestań oczerniać Gosię.Każdy kto chce się przekonać jak pracuje się z nią niech zadzwoni osobiście. Wówczas wyjdzie na jaw całą prawda o cenach. Powiedz kto by ślepo płacił tyle kasy?Zastanów się co bredzisz to można udowodnić. Jesteś osobą ubezwłasnowolniona czy wolną?masz swój rozum? jakie chcesz rytuały by ci ktokolwiek podawał? swoje własne na których tylko on pracuje? chyba na mózg ci padło!żadna wróżka nie odda tego co jest jej i tylko jej tajemnicą.Przestań wypisywać bzdury bo robisz z siebie durnia bez mózgu.
          • Gość: s9 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 23:58
            Ha! Wiedzialem, ze zaraz pojawi sie jakis "obronca" tej "wrozki" :)
            To stale sie powtarza. Jeden negatywny wpis i zaraz dziesiatki pozytywnych od aninimow.
            • Gość: sasha0409099 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: 212.183.128.* 09.07.13, 00:17
              Ale jakich anonimow?powiedz czego oczekujesz, imienia ,nazwiska, adresu?? Podam wszystko..oczywisce ze pojawia sie osoby ktore bronia bo my klienci mamy ze soba kontakt :-) .. tak odnosnie bycia klientem jezeli faktycznie miales stycznosci z ta pania I kwota ktora podajesz jeest prawdziwa tonpowiedz prosze na jakie konto robiles przelew tzn nazwa banku I wtedy mozemy rozmawiac o wiarygodnosci opinii jak I osob
            • 1glus12 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 09.07.13, 00:27
              ty " aninim " pisać się naucz poprawnie i odpieprz się od niej bo ja ci wróże że źle się to skończy dla ciebie. Żadne czary,ale zgodnie z literą prawa.Internet nie jest anonimowy jeśli jeszcze nie dotarło to do ciebie to bardzo łatwo jest zlokalizować kogoś takiego jak ty, nawet jeśli ma internet z karty komórki.Chcesz mieć problemy pisz dalej- powiadam ci do czasu. A ci obrońcy to prawdziwi klienci nie takie chore dupki które nudzą się nocami i piszą bzdury.Ty nawet nie posiadasz argumentów gubisz się w tym co piszesz,można to prześledzić w twoich wpisach. Grabisz sobie sromotnie.Leki już brałeś?
              • 1glus12 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 09.07.13, 00:39
                Zastanawiam się jakim trzeba być gnojem żeby tak szkalować kogoś?perfidną kłamliwą szmatą być trzeba.No to z jakiego banku jest to konto?
                wpłacałeś to chyba wiesz?może boisz się napisać bo jeszcze łatwiej będzie można cię zlokalizować i zrobić z tobą porządek.
                Zastanawiasz się nad tym ze wypisując oszczerstwa łamiesz prawo?Ona w przeciwieństwie do ciebie działa zgodnie z prawem , za nim podejmie współprace z klientem mówi o wszystkim i do niczego nikogo nie zmusza, wszystko tez ma opisane na swojej stronie www.
                • Gość: Michal Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.blaster.pl 04.09.13, 12:33
                  @1glus12 ciebie też można zlokalizować więc nie szalej...
      • kasia_newyork Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 31.01.17, 09:30
        ąz tyle? to nie może kosztować 800zł
    • Gość: gosc Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.182.157.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.13, 10:17
      W taki sposób w jaki pisze s9 wypowiada się osoba która jest po prostu niepoważna.Wiecej chyba pisać nie trzeba. Mądry czytając te komentarze od razu zrozumie z kim ma do czynienia.
      • Gość: noviembre79 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.251.180.81.threembb.ie 09.07.13, 11:48
        dobra a moglibysmy juz wrócić do tematu ? czy spetanie i uroki miłosne działaja? jak to działa ? jakie są dowody na to ,ze to działa?
        • Gość: gosc Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.182.157.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.13, 18:36
          Jeśli są wątpliwości co do działania magii najlepiej poczytać fachowej literatury i nie szukać odpowiedzi na forum bo to miejsce dla tych co się nudzą i tak naprawdę nie mają żadnej wiedzy nawet tej elementarnej.
          • Gość: noviembre79 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: 31.200.180.* 09.07.13, 20:04
            a możesz podać jakieś namiary na fachową lekture? co byś polecił ?
            • Gość: sashs0409099 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: 212.183.128.* 09.07.13, 22:20
              Magia j h brennan..wedlug mnie podstawa I od tego warto zaczac
    • Gość: michalina Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.play-internet.pl 01.09.13, 14:29
      Czy ktos robil ryt u arlety wojaczek pzdr
      • casablanka11 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 01.09.13, 14:35
        Ja robiłam na moją teściową jędzę i nigdy więcej. Prawie by orła wywinęłą a klątwy cofnąć nie chcieli dziady gdy powiedziałam że już nie chcę korzystać z ich usług. dziady jedne z ezo

Gość portalu: michalina napisał(a):

> Czy ktos robil ryt u arlety wojaczek pzdr
        • Gość: michalina Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.play-internet.pl 01.09.13, 17:16
          U tej arlety robilas bo nie wiem czy do mnie odpowiedz i czy wyszlo
          • sylwik111188 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 06.09.13, 22:42
            Zadziałało komuś spętanie??? Proszę o zostawienie do siebie kontaktu
            • ann.pt Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 08.09.13, 18:06
              Zastanawiam sie u kogo mozna zrobic taki ryt? Wiem ze ludzie maja duzo do powiedzenia zlego ale czy oprocz Malabory i Annabel jest ktos?
              • Gość: anna Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.wegorzewo.mm.pl 09.09.13, 22:23
                Malabora - nie pomaga, także odradzam.
        • doora40i4 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 08.09.13, 18:57
          Z jakiego ezo? Możesz napisać jaśniej, proszę.

casablanka11 napisał(a):

> Ja robiłam na moją teściową jędzę i nigdy więcej. Prawie by orła wywinęłą a klą
          > twy cofnąć nie chcieli dziady gdy powiedziałam że już nie chcę korzystać z ich
          > usług. dziady jedne z ezo
          >
          > Gość portalu: michalina napisał(a):
          >
          > > Czy ktos robil ryt u arlety wojaczek pzdr
          >
          >
    • Gość: Patryk Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.31.167.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.13, 11:03
      Jestem bardzo zadowolony z pomocy wróżki Gosi polecam ją juz kolejny raz bo tylko tsk mogę odwdzięczyć się za jej pracę i pomoc.Tel.do Gosi:696624623 jest naprawdę skuteczna.
    • Gość: Agnieszka Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.13, 14:16
      Tu na tym forum pragnę poinformować że właśnie pomogła mi wróżka Gosia.Odzyskałam swoją miłość.Podaję numer do niej:696-624-623.Czekałam 3 miesiące tylko!
    • Gość: xxx Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.tktelekom.pl 16.09.13, 13:05
      wszędzie się musisz wpie...ć z tym swoim gównem?
    • Gość: gość Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.nplay.net.pl 16.09.13, 14:38
      W sumie co za różnica czy ktoś kogoś "napada energetycznie" czy manipuluje nim fizycznie ? Więcej jest kobiet które facetom robią sieczkę z mózgu, mamią ich obietnicami i w końcu łapią na dziecko żeby tylko z nimi był. To są dopiero największe szmaty. Znam taką jedną, nie ma żadnych wyrzutów sumienia że perfidnie złamała chłopaka który nigdy nie chciał mieć rodziny i dzieci a teraz jest statecznym ojcem. Żadne wróżby im nie dają żadnych szans a ona nadal na niego napiera. Co to jest dopiero za sucz.
      • Gość: gosc Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.nplay.net.pl 16.09.13, 15:10
        Mam nadzieję że wróci do niej to wielkie zło które wyrządziła mnie i temu facetowi.
      • doora40i4 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 16.09.13, 18:14
        Dokładnie, typowa psychomanipulacja. Niektóre laski to gorzej niż dziwki się zachowują: po trupach do celu. Tylko że faceta mają fizycznie a le nigdy duchowo czy uczuciowo. lepiej by sobie psa kupiła....

Gość portalu: gość napisał(a):

> W sumie co za różnica czy ktoś kogoś "napada energetycznie" czy manipuluje nim
        > fizycznie ? Więcej jest kobiet które facetom robią sieczkę z mózgu, mamią ich o
        > bietnicami i w końcu łapią na dziecko żeby tylko z nimi był. To są dopiero najw
        > iększe szmaty. Znam taką jedną, nie ma żadnych wyrzutów sumienia że perfidnie z
        > łamała chłopaka który nigdy nie chciał mieć rodziny i dzieci a teraz jest state
        > cznym ojcem. Żadne wróżby im nie dają żadnych szans a ona nadal na niego napier
        > a. Co to jest dopiero za sucz.
        • Gość: kasiulek Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.31.9.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.13, 19:43
          A co powiecie o Panu Iton?
          • casablanka11 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 16.09.13, 19:54
            Odpisałam Tobie w innym wątku.;)

Gość portalu: kasiulek napisał(a):

> A co powiecie o Panu Iton?
        • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 04.02.15, 15:52
          doora40i4 napisała: Tylko że faceta mają fizycznie a le nigdy duchowo czy uczuciowo

Dokładnie
    • Gość: Realistka Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.30.197.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.09.13, 09:21
      Zdecydowanie Tobie i sobie zaszkodziła, bo rzuciło się Tobie na mózg już
      • diament9 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 01.12.13, 12:03
        czy ktoś korzystał z rytuałów wróżki Gosi ale proszę naprawdę tylko szczere wypowiedzi??
        • Gość: ffgdf Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.centertel.pl 01.12.13, 14:05
          Też się właśnie nad nią zastanawiam
        • Gość: fdsf Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.centertel.pl 01.12.13, 14:09
          Ja u wielu os korzystałam rok minął nadal czekam na efekty .mój e mail zabakumkarerekumkum@wp.pl proszę o kontakty komu zadziałał bądź nie też podziele się swoją wiedzą na ten temat
          • Gość: Smutna Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.146.190.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 16:55
            Urok, właściwie jakieś hokus pokus. To działa. umówiłam się na rytuał. Tylko dlaczego on się odezwał skoro efekty miały być po 6 tygodniach. Napisał po 3 miesiącach, że chce pogadać. Aktualnie pisze czasem sms. To zaczęłosię po tym gdy wzięła się za to ta małpa na ezo24
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 18:15
              :))))
              Tak tak, oczywiscie! A Twój luby bez żadnych rytów własnej głowy nie ma? Skoro byliście razem, coś do Ciebie czuje, czy nie zgadzasz się? To dlaczego nie miałby się odezwac?
        • 1glus12 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 02.12.13, 10:20
          Zamiast pytać na forum, gdzie jest masa rożnych ludzi ,którzy naprawdę niekoniecznie znają wróżkę Gosię po prostu zadzwoń do niej, zapytaj o swoją sytuację i sama zadecyduj czy chcesz skorzystać z jej pomocy. Tu na forum pisze się rozne rzeczy, szaleje konkurencja , która nie zarabia nic i takim sposobem likwiduje innych. Dzieje się tak nie tylko jeśli chodzi o wróżkę o która pytasz. Wróżki na forach czytają o sobie niestworzone rzeczy o których same nie wiedziały począwszy od stanu liczebności rodziny, portfela jak i o czasie odkad pracują. Tyle dobrych wróżek jest oczerniane na forach, świadczy to jedynie o braku dojrzałolści ludzi jacy tu piszą.
          Podsumowując po prostu zadzwoń i zapytaj
      • logotypin Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 08.11.20, 12:58
        Działa, ale trzeba trafić na odpowiednią osobę.

• Gość: Ania Spętanie, rytuał miłosny- Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:02
      Ja korzystałam z jego pomocy , bardzo ciężko się do niego dodzwonić, pisałam maile i dostukałam się do niego. Konkretnie i na temat i zrobił to o co prosiłam - działa . Z czystym sumieniem powiem, ze jest super ! Szukać musicie na forum albo apollonus.pl ja tak znalazłam.
      • Gość: do Ania Re: Spętanie, rytuał miłosny- Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:16
        Aniu, numer telefonu, możesz podać? Chyba ktoś tu podawał już w jakimś wątku, ale przebić się przez ten gąszcz..... please:)))))
        • doora40i4 Re: Spętanie, rytuał miłosny- Apollonus 18.12.13, 19:50
          Praca z energiami oraz równoważenie z oczyszczaniem to niesamowite efekty na ezo24. Kobita przymulona jak ślimak, jednak warto tylko zanim odpisze to wieki w lesie

Gość portalu: do Ania napisał(a):

> Aniu, numer telefonu, możesz podać? Chyba ktoś tu podawał już w jakimś wątku, a
          > le przebić się przez ten gąszcz..... please:)))))
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Spętanie, rytuał miłosny- Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:00
            doora40i4 napisała: Kobita przymulona jak ślimak

Dlaczego przymulona? Jakaś narkomanka? To lepiej uważać! Narkomani, alkoholicy - ściagają okropne byty! Oby żaden nie przyczepił się do klienta takiej!
    • Gość: gość Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: 185.25.253.* 25.12.13, 14:27
      3 miesiące temu robiłam spętanie miłosne u malabory. Zarzekał że po miesiącu będą efekty a po dwóch miesiącach nic! pomyślałam że nic już z tego nie będzie ale mija 3 miesiąc i mój nagle chce się ze mną spotykać, pisze do mnie że chce wrócić!! Wygląda na to że te całe spętania działają tylko nie wolno być w gorącej wodzie kąpanym tak jak ja :)
      • Gość: do goscia Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 15:11
        Czy Malabora to wcześniej był Basz Albion?
        • Gość: LordW Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.ipredator.se 25.12.13, 15:19
          Jeden i drugi tak samo skuteczni..., Zamiast na konto robić przelew gdzie osobnik będzie miał Wasze dane a wy jego numer konta i zmyślone imię i nazwisko poproście o dane tej osoby i wysyłka przekazem pocztowym z potwierdzeniem odbioru najwyżej stracicie 9,2zł, a nie pare setek. Jak podał Fałszywe dane to przekaz wróci do Was.
          • Gość: Artur to Basza! Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.30.0.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.12.13, 17:25
            Przecież to na 100000000 procent że to same metody. Udowodnij że nie!
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 17:42
              Nie Baszy - tylko osoby która podszywa sie pod Baszę!
              Poza tym - wszystko, czysta prawda.
              metody, w 100% te same.....
              • Gość: Artur to Basza! Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.30.0.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.12.13, 17:46
                Portal to portal.Basza to basza
                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 18:06
                  Nie zgadzam się. portal - to portal
                  Człowiek, osoba - to co innego.
                  • ania_ib Apollonus lekarzem dusz...KOZAK! 06.08.14, 20:45
                    Apollonus potrafi dobrze zamieszac w UROKACH. Pomógł mi bardzo mocno! Dzięki jego obrzędom milosnym odzyskałam mojego ukochanego chłopaka i odnalazłam w sobie siły i kobiecość. Ten pan ma cos takiego w sobie, ze dzięki niemu uwierzyłam w to, że cos znaczę. On pomógł mi uwierzyć w siebie a to pomogło mi i w codziennym zyciu. Duzo mi wyjasnił o magii - o złym oku tez od niego słyszałam.
                    Moj ukochany sam zauwazył ze jestem zupelnie inna jak kiedys na plus oczywiscie:-) . Warto bylo z tym Apollonusem wspolpracowac. Polecam go nawet jako lekarza dusz...
                    • ruudai Re: Apollonus lekarzem dusz...KOZAK! 09.08.14, 21:06
                      To się zgadza. przyjaciółka robiła u Apollonusa i wyszła z tego zadowolona. Widać moje przeznaczenie czy jak kto woli karma jest inne.
                      • lucja1988 Re: Apollonus lekarzem dusz...KOZAK! 07.09.14, 13:46
                        Nie u każdego spętanie daje efekty. Są też różne działania u różnych osób. Nie każdy bowiem mówi o uroku. Jak zwał tak zwał grunt by były efekty. Ja zrobiłam na portalu CUD, cóż. jestem nawet pod wrażeniem bo co mi powiedziano zgadzało się. Dzisiaj jest już w porządku, i jesteśmy razem. Ja, jego syn i ja.
                    • maj_ka_8 Re: Apollonus lekarzem dusz...KOZAK! 01.10.14, 20:05
                      Mi tez pomogl ten Mag. Co prawda czekałam ponad miesiac na efekty. Czassami bylam troche zwatpiona-i chciałam sobie juz odpusic a tu wszystko sie spełniło i moj chlopak wrocil do mnie. A wygladalo, ze nic z tego nie bedzie :-))
                      A teraz to sobie sama decyduje czy chce z nim byc czy nie. Teraz dobiero czuje sie swietnie jak moj byly lata za mna jak kiedys ja z nim. Takie samopoczucie jest wiele warte przynajmniej dla mnie.
    • nefredyta Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 16.09.14, 20:34
      Czy możecie powiedzieć może o kimś takim jak Mojżesz. Pewnie jest z Kielc, szukam namiaru na tego Pana
      • jacek.ks Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 17.09.14, 19:53
        Ja polecam Artura, rytuał robiony u niego zadziałał i to lepiej niż się spodziewałem.
        • berni1234 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 27.12.14, 21:08
          Czy masz może namiary na pana Artura?bardzo mi zależy z góry dziękuję x
    • mich.kowalczyk Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 22.09.14, 16:35
      Jeśli ktoś jest zainteresowany na poważnie i w 100% pewien że chce skorzystać z porad dotyczących magii miłosnej to mogę polecić pewnego Pana z Warszawy. Na co dzień zajmuje się tarotem ale przez długi czas praktykował magię miłosną opartą na białej i czarnej magii oraz obrzędach VOODOO. W moim przypadku się sprawdziły chociaż trzeba było sporo ciężkiej pracy i pełnego zaufania. W razie pytań proszę się ze mną kontaktować mailowo mich.kowalczyk@o2.pl. Podeśle namiary na tego Pana.
      • surrinii Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 07.01.15, 14:34
        Ja mialam wlasnie spetanie o wrozki zinaida,efekt po 3 miesiacacj,jestem b zadowlona,mialo byc wczesnieja,le i tak jestem pod warzeniem:)
        • ajjay Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 07.01.15, 18:27
          Zinaida nie robi petan...
        • ruudai Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 07.01.15, 20:02
          Ona jest też oszustka, i pod warzeniem Twojego pustego łba idiotko

surrinii napisał(a):

> Ja mialam wlasnie spetanie o wrozki zinaida,efekt po 3 miesiacacj,jestem b zado
          > wlona,mialo byc wczesnieja,le i tak jestem pod warzeniem:)
    • doora40i4 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 22.09.14, 19:32
      Znowu tutaj naciągaczu!

Gość portalu: bateria miłosna napisał(a):

> Mam pytanie...
      > Skorzystam oststnio z pomocy w spętaniu pewnej Pani- nie powiem kogo, bo to nie
      > potrzebne.
      >
      > Jest sporo wątków, które dają sprzeczne informacje jeśli chodzi o działanie, a
      > mnie interesuje czy spętanie miłosne faktycznie działa, czy warto czekać kilka
      > tygodni czy to tylko złudzenie jeśli zadziała, zbieg okoliczności.
      >
      > Jeśli są tu osoby, u których coś zadziałało to proszę o kontakt (najlepiej pryw
      > atny)
      > Pozdrawiam.
      • sabatini55 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 27.09.14, 10:24
        Dlaczego od razu naciągacz? Wyluzuj mała;)) Skoro ludzie w to wierzą a ja też się do takich zaliczam. To dlaczego od razu ich wyzywać, co?
        • maj_ka_8 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 01.10.14, 20:19
          U mnie pomogło i to się liczy. A ci co nie próbowali to piszą bzdury. Byc moze nie wszystkim mozna pomoc, ale nie mozna od razu zakładac ze ktos jest naciagaczem. U mnie byl ciezki przypadek i tez myslalam, ze nic sie nie da zrobic a tu po miesiacu moj chlopak wrocil do mie o dziwo....:-))) I teraz ja mam nad nim wladze i moge sobie go zostawic jak zechce. Załatwił to własnie Apollonus. Wiecie jakie to uczucie kiedy porzucona kobieta wraca do łask i moze decydowac o ukochanym który ja skrzywdzil... tego nie da sie opisac
          • ala.555 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 27.01.15, 14:38
            U mnie tez pomogło. Współpracowałam z panem Apollonusem i to dość długo. Zaczelam od uroku miłosnego, a potem byly finanse. Z poczatku myslalam, ze to bedzie trudniejsze dla mnie przez to wszystko przejsc ale ten pan bardzo mie wspierał. Gdyby nie jego doradzanie co i jak mam robic to bym popelniała wiele bledow. On pisał mi co dokladnie mam mowic i jak sie zachowywac i to pomoglo.
            Moj maz wrocil do mnie i jestemy razem. Potem był rytual na finanse i tez mi pomogl, zalozylam firme i mam coraz wieksze obroty. Kiedys czytalam na forum, ze pan Apollonus to tez jasnowidz i teraz wiem, ze to prawda, bo on duzo rzeczy wiedzial a ja mu nic o tym nie pisalam. Nie wiem jak innym ale mi pomogl i ja moge go polecic.
            • ruudai Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 27.01.15, 17:27
              Intensywność tego cwaniaka w reklamach świadczy że brakuje mu pieniędzy. Może by tak zaktywować policję na takich cwaniaków jak Apollonus
              • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 27.01.15, 21:02
                ruudai napisał(a):

> Intensywność tego cwaniaka w reklamach świadczy że brakuje mu pieniędzy. Może b
                > y tak zaktywować policję na takich cwaniaków jak Apollonus

Czy cham jak go wysłać na marsa chamem pozostanie?
                ruudai nazywa kogoś "cwaniakiem" tylko dlatego, że ta osoba nie ma możliwości jej obić ryja?
                • ruudai Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 27.01.15, 21:27
                  Tobie obiją ryja bo jak debil piszesz do ludzi na prywatny email z kilku poczt. Ty jesteś jebnięta poprzez swoje wpisy tutaj i na priv

lara9369 napisał(a):

> ruudai napisał(a):
                  >
                  > > Intensywność tego cwaniaka w reklamach świadczy że brakuje mu pieniędzy.
                  > Może b
                  > > y tak zaktywować policję na takich cwaniaków jak Apollonus
                  >
                  > Czy cham jak go wysłać na marsa chamem pozostanie?
                  > ruudai nazywa kogoś "cwaniakiem" tylko dlatego, że ta osoba nie ma możliwości j
                  > ej obić ryja?
                  • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 27.01.15, 21:35
                    jak takich ludzi, ruudai? a ty co, adwokatem się najęłaś do tych jakichś "ludzi"?
                    żeby "ludziem" :) się nazywać trzeba sobie zasłuzyć ruudai, jak kto mundur włożył to człowiek?
                    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 13:09
                      lara9369 napisał(a):

> jak takich ludzi, ruudai? a ty co, adwokatem się najęłaś do tych jakichś "ludzi
                      > "?
                      > żeby "ludziem" :) się nazywać trzeba sobie zasłuzyć ruudai, jak kto mundur włoż
                      > ył to człowiek?
                      Sorry, absolutnie nie miałam na myśli Miłosza. pod mundurem - jak najbardziej może być Człowiek, ale noszenie jakiegoś munduru, odznak, tytułów, dyplomów nie ma nic wspólnego z bycia Człowiekiem
                      Człowiek, to nie mundur, ani tytuł. Człowiek - to dobroć, miłość, serce, uczciwość
    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 19:39
      ruudai może dla odmiany Ty podasz swoje imię, bo nie mam pojęcia kim jesteś i czego tu tak ujadasz, czy tchórz cię przeleciał?
    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 20:37
      Nie posiadam konta na nk.
      Nie mam pojęcia, kim jesteś.
      I w ogóle, czego chcesz, histeryczko?
      • ruudai Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 20:42
        Nie obrażaj czytających idiotko, dobrze wiesz jak funkcjonuje NK. Zgłoś ku... na policję moje wpisy. Już szmato jebana. haha, dobrze wiesz jak to się skończy sukolara9369 napisał(a):

> Nie posiadam konta na nk.
        > Nie mam pojęcia, kim jesteś.
        > I w ogóle, czego chcesz, histeryczko?
        • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 20:56
          ruudai
          jeśli jesteś ofiarą przemocy domowej, zgłoś się na policję sama. Są też rózne organizacje służące pomocą w takich sytuacjach
          A ode mnie - sorry że zacytuję Twoje własne słowa - - "wy....aj". Jasne?
    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 21:07
      ruudai napisał(a): Po co piszesz te głupoty na Nasze
      > j Klasie ścierwo?[/b]

Podaj link
    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 21:30
      wdepnęłaś w gó... i sam je roznosisz. Do końca życia

bo co, ożenisz się ze mną - i dopóki śmierć nas nie rozłączy? : :))))))))
      • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- u mnie DZIAŁA 30.01.15, 23:05
        lara9369 napisał(a):

> wdepnęłaś w gó... i sam je roznosisz. Do końca życia
        >
        > bo co, ożenisz się ze mną - i dopóki śmierć nas nie rozłączy? : :)))))))
        > )
        do trzech razy sztuka, co nie ? :)))))
    • lara9369 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 03.02.15, 10:26
      Najgorsze (i najskuteczniejsze) spętanie na człowieku dokonuje się wtedy - kiedy on sam na to pozwoli.
      Żaden wolny człowiek - nie pozwoli, aby Go zniewolony
      w taki
      czy inny sposób
      • olga175 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 26.02.15, 21:14
        No ja sie nie zgadzam z tym, bo moja parterka niby taka silna i znała sie na magii a Apollonus rzucił na nią urok i nawet o tym nie wiedziała. I do teraz nie wie. Wróciła do mnie jak po sznurku i ta za parę złotych. Taka prawda. Wszystko zależy od tego kto wykonuje rytuały magiczne. Według mnie trzeba miec wrodzone predyspozyjce i nadprzyrodzone umiejętności aby tym sie zajmować. A w te klocki to dobry jest z pewnościa właśnie Apollonus. Tak własnie, pomogł lesbijce odzyskac partnerkę i z tego co wiem to pomogł wielu sławnym osobom (a tam wiele jest homoseksualnych par) i to nie tylko z Polski.
        • casablanka11 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 26.02.15, 22:46
          O czuje chyba na plecach portal konkurencji skoro pisze o lidzbach i gejach! Co może jeszcze im zapewni że w ciążę zajdą między sobą....

olga175 napisał(a):

> No ja sie nie zgadzam z tym, bo moja parterka niby taka silna i znała sie na ma
          > gii a Apollonus rzucił na nią urok i nawet o tym nie wiedziała. I do teraz nie
          > wie. Wróciła do mnie jak po sznurku i ta za parę złotych. Taka prawda. Wszystko
          > zależy od tego kto wykonuje rytuały magiczne. Według mnie trzeba miec wrodzone
          • bazyl60 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 26.02.15, 22:51
            Ale tu zawiść casablanko czego się tak boicie tego Apollonusa kurna facet naprawdę musi być niezły no ja już się zdecydowałem a teraz tym wpisem to mnie na 100% casablanka utwierdziła. Dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • casablanka11 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 01.03.15, 08:23
              Jasne, jasne skończ z Tymi wpisami Apollonus. Płeć zmieniłeś czy to reklama szeptana?

Odbiorcy komunikatów promocyjnych są jednak coraz bardziej na nie obojętni, przez co specjaliści szukają nowych rozwiązań na zwiększenie zainteresowania produktem.

Okazuje się, że w ostatnich latach, gdzie cyberprzestrzeń jest dla wielu środowiskiem naturalnym, wszechobecna reklama traci na znaczeniu, a jej potencjalni odbiorcy uodpornili się na jej działanie. Na znaczeniu zyskuje tzw. reklama szeptana polegająca na przekazywaniu informacji na temat produktu lub usługi „z ust do ust”.

Poczta pantoflowa, bo tak też bywa ona nazywana, jest bardzo skuteczną formą reklamy, gdyż opiera się na plotce. Oprócz tego, że jest skuteczna, to nie wymaga też tak dużych nakładów finansowych, jak w przypadku zmasowanej kampanii promocyjnej.

W tradycyjnym modelu marketingu mamy do czynienia z zespołem specjalistów, który tworzy treść przekazu, wykupuje powierzchnię reklamową lub czas antenowy, a następnie obserwuje, jak przekaz dociera do odbiorców.

Natomiast w przypadku marketingu szeptanego proces zaczyna się w ten sam sposób, jednak po wysłaniu przekazu do potencjalnego klienta następuje wysłanie przez niego tego samego komunikatu do swoich znajomych lub potencjalnie zainteresowanych, a ci do kolejnych itd.

Co można zrobić, aby rozpocząć działanie reklamy szeptanej: udzielać się na forach tematycznych i rekomendować usługi, prowadzić blog oraz rozsyłać emaile do stałych klientów z informacją o rabacie oraz z zachętą do przesłania wiadomości dalej do swoich przyjaciół np. dwóch znajomych.
              • bazyl60 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 01.03.15, 14:39
                casablanka ty jesteś jakaś nawiedzona przepisujesz slogany z podręczników ekonomii i udajesz eksperta na wielu forach już było pisane zajmij się swoją cipą niewytrzepaną a do tego Apollonusa to sama napisz i mu się pochwal co masz do niego a nie tu bzdety wypisujesz. Wkurzają mnie takie babsztyle niczego nie wnoszą tylko piszą byle pisać no jak baby paplą żeby paplać Zal czytać tych twoich wypocin weź na jakiś sex forum wskocz tam się wyżyjesz.
                DO ZAINTERESOWANYCH KONTAKTOWAŁEM SIE Z APOLLONUSEM SUPER GOŚCIU KONKRETY NIE GADA GŁUPOT ja będę korzystał więc polecam !
        • bazyl60 Re: Spętanie, rytuał miłosny działa u Apollonusa 26.02.15, 22:48
          A dużo tu dzisiaj czytałem aż mi się lapi rozładował he he i nie potrzeba woli czlowieka do spętania (wyczytałem na innych forach) Potrzeba dobrego zaklęcia czy czego tam nie wnikam zamawiam płacę i ma działać. Dzięki za te fora bo też decyduję się po tym co przeczytałem na Apollonusa ludzie są zadowoleni i nie czuć tu ściemy jak niektórzy piszą.
    • faraonon Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 03.03.15, 20:36
      OCZYWISCIE ZE TO NIE DZIALA WASZE WATPLIWOSCI SA IRRACJONALNE
      • hanna753 Re: Spętanie, rytuał miłosny-u Apollonusa działa 12.05.15, 16:13
        U Apollonusa działa i to na 100%. Mój mąż miał kochankę i to dużo młodszą od siebie i ode mnie. Znajomi mi tylko cały czas mówili o moim mężu i tej młodej jak gruchają sobie jak szczęśliwe gołąbki co mnie doprowadzało do szału. Myślałam, że to już koniec na zawsze. Jedynie Apollonus trzymał mnie w nadzieji. Po 9 tygodniach z dnia na dzień mój mąż wrócił do domu stęskniony z kwiatami i biżuterią na kolanach mnie przepraszał. Wtedy prawie dostałam zawału serca i ze zdziwienia przecierałam oczy co ten mój mąż wyprawia. Dzielę się swoim doświadczeniem z kontaku z Apollonusem bo wiem, że wiele kobiet może być w podobnej sytuacji i potrzebować pomocy. Sama wiem jakie to sa trudne chwile kiedy życie ucieka gdzieś przez palce. (`;`)
        • picur77 Re: Spętanie, rytuał miłosny-u Apollonusa działa 15.08.15, 20:03
          Prosze podac meila do appollonusa
    • eliza.porzucona Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 17.05.15, 09:32
      Jakbym chciała, zeby to zadziałało, porzucił mnie narzeczony na 3 miesiace przed ślubem. Wciąż szukam odpowiedniej osoby do przeprowadzenia rytuału, niestety to forum jest niezbyt wiarygodne
      • abrakadabra1975 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 17.05.15, 10:13
        Nie szukaj na forum. Tu nikogo nie znajdziesz, a juz na pewno nikogo skutecznego. Szukaj pocztą pantoflową.
        • on7777kowalsk Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 10.04.17, 16:35
          Witaj, czy możesz do mnie napisać? kowalski_on7777@o2.pl Dzięki
      • danah86 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 14.12.16, 17:51
        Pomogę Ci kogoś polecić. Wiem, co to znaczy, jak mąż sobie pójdzie...
      • schwarzenneger Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 27.12.16, 14:48
        Jakiego rytuału szukasz?
      • karolek137 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 28.03.17, 08:17
        Napisz do mnie amarylis@onet.com.pl
    • picur771 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 12.08.15, 21:42
      Czy ktos robil spetanie milosne lub przywracanie milosne u Taidy prosze napisac czy dziala i jak dlugo sie czeka na efekty
    • kaczuszka194 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 13.08.15, 00:17
      Ja od paru dni szukam wiadomości o panu Robercie W.,nikt nic nie słyszał??to moze byc inna osoba oni często zmieniają "nazwiska" jak zbyt duzo sie wyda,ze swojego doświadczenia powiem ze napewno nie korzystajcie z pani ja2313 (moge mylić liczby),było o niej głośno owego czasu a ja dałam sie nabrać bo napisałam do Faridy a to jedt ta sama osoba! Kontakt był tylko do otrzymania przelewu ani nie odpowiedziała na smy ani na meile no i, tez nic sie nie wydarzyło bo pewnie nic nie robiła żenada poprostu
      • mare_k1975 Re:Spętanie,rytuał miłosny-Apollonus mówi jak jest 11.06.16, 11:33
        Słyszałem też o takich sytuacjach, że magowie znikają po zapłacie. A osobiście jestem zadowolony z pana Apollonusa (:-)), który po zapłacie był i jest do teraz tj. mam z nim kontakt i mogę się zawsze o coś zapytać. Zamawiałem obrzęd miłosny kiedyś i na finanse ostatnio. Rezultat: jestem w szczęśliwym związku a firma rozwija się z miesiąca na miesiąca coraz lepiej!!! Za co się nie wezmę co idzie jak po szynach!!! Co ważne u pana Apollonusa, że jest z nim cały czas kontakt i mówi jak jest bez ściemniania {_)
        • malwina185 Re:Spętanie,rytuał miłosny-Apollonus mówi jak jes 15.09.16, 21:48
          To co zapłacilam Apollonusowi za obrzed milosny to nic w porownaniu z tym co dostalam. A kontakt tez mam z nim. O czasu do czas cos sie go pytam i mi odpowiada i doradza to poczciwy czlowiek.
          • schwarzenneger Re:Spętanie,rytuał miłosny-Apollonus mówi jak jes 27.12.16, 14:52
            Kto to jest ten Apollonus?
            • burrza Re:Spętanie,rytuał miłosny-Apollonus mówi jak jes 28.12.16, 22:54
              Trzeba długo szukać i na pewno nie z internetu i nie z polecenia tutaj. warto czasem pogadać z znajomymi rzucić na wesoło temat. U mnie tak wyszło że ta osoba sama była u pewnej osoby. Z pełną świadomością wiec po podjętej decyzji wiem że to uratowało mój związek
            • kasia390 Re:Spętanie,rytuał miłosny-Apollonus mówi jak jes 29.12.16, 18:18
              Oszust
      • danah86 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 14.12.16, 17:49
        Ja znam, kto takie rytuały robi.
        • ulala222 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 15.12.16, 20:36
          Jestem po rytuale. U mnie wszystko do normy się poukładał. jest bardziej niż lepiej bo nie wierzę a jednak. Dar wiary i przekonanie to 100 procent sukcesu. Najbardziej szczęśliwe są obecnie dzieci
          • annikki74 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 28.01.17, 22:24
            możesz mi podać namiary annikki@interia.pl
          • helene-110 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 29.01.17, 15:56
            podaj mi prosze namiary
            helene-111@web.de
        • robert82 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 14.05.19, 01:31
          Cytuję "ja znam kto takie rytuały robi" - naucz się pisać prawidłowo, wyrażać bo widać że nie umiesz nawet poprawnie się wyrażać. Siedzisz na zasiłku bezrobotnie i piszesz tu że niby to "znasz kto takie rytuały robi" - ludzie nie dajcie się nabrać na takie słowa, Danah86 to oszust/oszustka polegająca rytualistę który w rzeczywistości nie istnieje. Bieda zajrzała w oczy to wypisujesz tutaj i myślisz że ktoś nabierze się na twoje słowa
          • schwarzedame222 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 30.08.20, 14:52
            Jeśli ktoś potrzebuje pomocy proszę napisać na maila: shwarzedame@onet.pl Magia istnieje tylko trzeba zaufać i pomóc sobie. Nic nie dzieje się na już. Nie ma możliwości żeby jakieś działanie zaczęło od razu przynosić efekty, wszystko jest energią i wszystko ma swój czas. Zapraszam do kontaktu.
            • olek13 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 30.08.20, 20:36
              Tak, czary istnieją. W bajkach i w wyobraźni. Poza tym już nigdzie.
              • baziatko Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 30.09.20, 19:22
                to ic pan w uj i przestan nadawac jak katarynka i zdarta plyta
                w dupiu mamy twoje zdanie, serio
                • olek13 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 30.09.20, 23:12
                  Jest wolność, mnie wolno pisać, Tobie wolno tego nie czytać. Coś jeszcze?
                  • lolilola Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 30.09.20, 23:57
                    Ja przez dwa lata szukałam kogoś, kto mi pomoże i udało się. Znalazłam pomoc całkiem niedawno, ale efekty przeszly moje najśmielsze oczekiwania, także warto szukać, warto swoje odczekać, bo magia naprawdę istnieje, choć zwatpilam w to wielokrotnie na przestrzeni tego czasu kiedy walczyłam.
                    • lolitastokrotka Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 02.10.20, 11:09
                      Lolilola dasz proszę do siebie namiar? Albo napisz do mnie stokroteczka.lola@gmail.com
                    • kalafiorka313 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 05.10.20, 23:57
                      lolilola podaj, proszę namiary lub napisz do mnie pw
                    • sisi87 Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 13.12.20, 16:26
                      Mozesz mi podać namiar na ta osobę bo ja poszukuje kogos kto cofnie spetanie sisi87@gazeta.pl
        • cyrian Re: Spętanie, rytuał miłosny- czy działa 22.06.24, 19:48
          Proszę o kontakt iwolak29@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka