Dodaj do ulubionych

KARTY TAROTA

09.08.11, 20:31
cześć dziewczyny, moje kolezanki od dawna namawiaja mnie bym ogłosiła moje umiejetnosci czytania z kart w internecie, hmm.. troszke sie boje jak zostane odebrana.jestem zwykłą dziewczyną, bardzo cenie pozytywną energię i czynienie dobra do okoła. duzo ludzi na pewno oszukuje by tylko zgarnąć pieniadze i paplają bzdury. sama boje sie takich ludzi.
ja po rozlozeniu kart tarota widze jakby bajke postacie zyja i mowia do mnie jednak potrafie czytac tylko o miłosci i zwiazkach np: czy on Cie kocha? czy jest wierny? co mysli? jakie ma zamiary... Ocaliłam moje kozezanki przed tarapatami miłosnymi wiele razy, chciałabym takze pomóc innym dziewczynom lecz troszke sie obawiam. co sądzicie o wrózkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: KARTY TAROTA IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.08.11, 21:27
      w takim razie ja poproszę o wrózbę czy mam podać daty urodzenia i imiona moje i jego??/
      • Gość: tralala Re: KARTY TAROTA IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.08.11, 21:37
        dodam że zawsze traktuję wróżby troszeczkę z przymrużeniem oka więc się nie obawiaj- jeśli możesz to poproszę o wrózbę, ale jak się coś zgadza jest to dla mnie niezwykłe i zadziwiające....
        • Gość: Witam Re: KARTY TAROTA IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 21:39
          czy można poprosic o Pani meila ?
          • ingwer-0 Re: KARTY TAROTA 10.08.11, 00:24
            irisundingwer@gg.pl
            praca dla ambitnych przy internetowej i telefonicznej obsłudze klienta-umowa zlecenie
    • wahadlo.k Re: KARTY TAROTA 10.08.11, 02:58
      fortune-teller napisała:

> cześć dziewczyny, moje kolezanki od dawna namawiaja mnie bym ogłosiła moje umie
      > jetnosci czytania z kart w internecie, hmm.. troszke sie boje jak zostane odebr
      > ana.jestem zwykłą dziewczyną, bardzo cenie pozytywną energię i czynienie dobra
      > do okoła. duzo ludzi na pewno oszukuje by tylko zgarnąć pieniadze i paplają bzd
      > ury. sama boje sie takich ludzi.
      > ja po rozlozeniu kart tarota widze jakby bajke postacie zyja i mowia do mnie je
      > dnak potrafie czytac tylko o miłosci i zwiazkach np: czy on Cie kocha? czy jest
      > wierny? co mysli? jakie ma zamiary... Ocaliłam moje kozezanki przed tarapatami
      > miłosnymi wiele razy, chciałabym takze pomóc innym dziewczynom lecz troszke si
      > e obawiam. co sądzicie o wrózkach?
      Jeśli się obawiasz, masz jakieś wątpliwości poczekaj. Dobrym pomysłem, jest założenie bloga czy forum, z zaznaczeniem że jesteś początkująca. To dobra szkoła, znajome znasz, a sztuką jest karty stawiać obcym.
      Przede wszystkim nie zaczynaj obawiam się:) to świadczy o Twoim lęku przed kartami i ludźmi.
      • Gość: gosc Re: KARTY TAROTA IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.11, 07:43
        i gazetowy e-mail tez nie aktywny no no !
    • agrentowy4321 Re: KARTY TAROTA 04.03.23, 22:11
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: KARTY TAROTA 25.04.23, 07:25
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka