Dodaj do ulubionych

Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę

IP: *.182.166.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.11, 10:52
Witajcie.
Chciałabym się dowiedzieć ile czasu czekaliście na wróżbę od wróżki Beaty. Zapłaciłam w zeszłym tygodniu, w czwartek albo piątek, do tej pory nie ma odzewu. Trochę zaczynam się martwić, ale pewnie niepotrzebnie, prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: 92.244.36.* 29.11.11, 10:54
      napisz do niej najlepiej. na pewno cie nie oszuka. Myśle ze ona jest oblężona może zapomniała. NAjlepiej napisz do niej i sama ci odpisze. nie słyszałam, aby komus nie odpisała, albo żeby przywłaszczyłą pieniadze.
    • klucznik_1 Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 29.11.11, 11:05
      szalenie zajęta wróżka. Moja znajoma była u niej. wmiedzyzasie przyjechały dwie panie niezapowiedziane i czekały na korytarzu i miała sporo telefonów, aż w końcu go wyłączyła. i kiedyś nawet nie odpisała bo przeoczyła, mówiła, że ma dużo maili. Napisz do niej to się dowiesz, na forum nic nie załatwisz.
      • Gość: klientka Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.ip.shentel.pl 29.11.11, 12:52
        Przede wszystkim dlaczego zapłaciłaś,skoro nie otrzymałaś wróżby???
        I Dziadzia Zajcew??;)...zakładam sie,ze jezeli w końcu uzyskasz odp.to zaraz bedziesz pytac czy sie sprawdza?;)
        Moją odp.mogę Ci juz dać...sprawdziło sie w 30%:((...i chyba nie tylko mi,bo jakoś nie dawno pojawił sie tu wątek o pani Beacie:)wtedy nie wyraziłam swojej opinii,ale dzis postanowiłam sie nią podzielić.
        Pozdrawiam.
        • Gość: . Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.t-mobile.pl 29.11.11, 13:25
          a jak długo od wrózby stawiasz opinie ?
          • Gość: klientka Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.ip.shentel.pl 29.11.11, 14:36
            właśnie w lipcu minęły dwa lata...jestem bardzo zawiedziona:(ponieważ uwierzyłam komentarzom...i to mnie skłoniło zeby dotrzeć do p.Beaty.
            No cóż i tak bywa,tylko to rozczarowanie...trochę niestety boli.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Ela Re: Dziadzia Zajcew IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.11, 15:14
              Zdecydowanie przereklamowana.
              • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew IP: 92.244.36.* 29.11.11, 15:48
                ...Nie wiadomo ile jej jej winy a ile twojej
                Piszesz że nie jest dobrą wróżką. A czy wymienisz mi chociaż jedną, której nic o sobie nie piszesz, nie nie sugerujesz a ona mówi jakby znała cie całe życie??? Tylko p. Beata ma taki dar. Inne wypytują, dopytują, precyzują i działają jak psycholożki tyle tylko że z kartami. Podajcie mi więc namiary na taką, która o nic nie pyta a mówi bezbłędnie.
                • Gość: klientka Re: Dziadzia Zajcew IP: *.ip.shentel.pl 29.11.11, 16:03
                  Nie wypytują!!
                  Iweta,Alessandro i Oszo.
                  I za nim mnie tez skrytykujesz,to najpierw przekonaj się...bo bardzo Cie przepraszam,ale naprawdę p.Beata jest troszeczkę przereklamowana.No,ale jesli Ci sie ona sprawdza,to szczerze Ci zazdroszczę,bo moja wróżba u niej była cudowna...
                  pozdrawiam :)
                  • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew IP: 92.244.36.* 29.11.11, 16:24
                    czy możesz już stwierdzić że nie ma szans na spełnienie? I czy jej wróżba okazała się totalną bzdurą? Chodzi mi o to, czy pisze co chce się usłyszeć, czy to co widzi w kartach.?
                    • Gość: Olka Re: Dziadzia Zajcew IP: *.ip.netia.com.pl 29.11.11, 16:30
                      Co widzi w kartach to tylko ona wie, na żywo i tak nie wiele laik zrozumie a przez e-mail nie zobaczysz. Nikt jej oszustką nie nazwał.
                      • klucznik_1 Re: Dziadzia Zajcew 29.11.11, 16:39
                        Gość portalu: Olka napisał(a):

> a przez e-mail nie zobaczysz. Nikt jej oszustką nie nazwał.

Pozwolę się tu nie zgodzić. Wysyła fotki z rozkładu, więc można to gdzieś zweryfikować....
                        • Gość: klientka Re: Dziadzia Zajcew IP: *.ip.shentel.pl 29.11.11, 18:09
                          Naprawdę wysyła fotki z rozkładu???
                          A zresztą,co z tego jak i tak sie nie sprawdza.
                          Jeśli chodzi o moja wróżbę,była zrobiona ponad dwa lata temu,to co miało sie wydarzyc,to od wrózby był czas do pół roku.Wszystko wyszło odwrotnie.I proszę mi nie nie pisać,ze moze za często pytałam o to samo.Nie,wtedy pani Beata była tą pierwsza wróżką i długo po niej nikt.
                          Po prostu nie sprawdziło sie i tyle.
                          Pzdr.
                          • Gość: ; Re: Dziadzia Zajcew IP: *.t-mobile.pl 30.11.11, 15:42
                            to ze Tobie sie nie sprawdziło, nie oznacza od razu ze jest zła wrózką, przeciez karty to nie wyrocznia, troche dystansu.
                    • Gość: L. Re: Dziadzia Zajcew IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.11, 21:56
                      Ona czyta i mówi to co karty pokażą.Ale nie wszystko się sprawdza-jak u kazdej wrózki.Żadna wróżba się nie sprawdzi na 100% pisano już o tym na forum setki razy.
                      U Dziadzi dużo się sprawdza-ale nie wszystko.Korzystałam kilka razy to wiem.I to na żywo.
    • Gość: Jwona Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.11, 18:19
      Bez urazy drogie Panie , ale czasami czytajac Wasze wypowiedzi mam wrazenie ze jestescie mlode i naiwne .. bo skoro wrózka napisala to ma tak być i koniec. A tu czasami figa z makiem ,,, Ale troche dystansu do tego by sie przydało ... A może życie wymusza czasami jakies inne dla nas drogi, inne cele i nie mozna bezgranicznie "uczepic" sie słow wrozki ze skoro wrozka powiedziala to teraz siadam, zakladam ręce i czekam az sie spelni ....
      Mnie Pani Beata stawiala karty parokrotnie, i parokrotnie pisała o tych samych wydarzeniach wiec chyba ich nie wyssala z palca, po malu te slowa zaczynaja sie spelniac choc mineło znacznie wiecej czasu niż przewidywala wrózba.
      Dla mnie Pani Beata zasluguje na uznanie nawet jesli czasami jej slowa sie nie sprawdzają, bo zdecydowanie nadrabia swoim cieplem jakie od niej bije. I jej pocieszajace słowa potrafia czasami wiecej zdzialac niż zapowiedz nadchodzacych wydarzen / ktore nie koniecznie sie wydarzą/. A stwierdzenie ze jest przereklamowana - no coz mysle ze idac tym tropem myslenia to kazdy w tym co robi moglby okazac sie przereklamowany ....
      • Gość: lulu Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.11.11, 19:44
        Do wróżki nie idzie się po pocieszenie tylko po wróżbę. Za to się płaci. Jak kupuję lody czekoladowe to chcę dostać czekoladowe lody a nie galaretkę wiśniową, bo pani sprzedawczyni uzna, że to będzie dla mnie lepsze.

A "jakość" wróżki (a raczej usług przez nią świadczonych) określa się po sprawdzalności.

Byłam parokrotnie u wróżek (w sumie trzech), internetowo skorzystałam z dwóch - to wszystko na przestrzeni dwudziestu lat :), wrażenia mam w sumie pozytywne (choć jedna to totalna porażka - same bzdury), jednak teraz dojrzałam już do tego, że szkoda kasy, skoro po wróżbie jestem w punkcie wyjścia. Bo przecież "jesteśmy kowalami swojego losu", "słynne: to TYLKO wróżba", "wróżba to nie wyrocznia", "potrzebny jest dystans". To po jakiego grzyba wróżyć?
        Wróżka powie: za pół roku będzie pani z mężczyzną, o którym marzy. Wychodzi niewiasta i myśli sobie: ciekawe czy się sprawdzi? Czyli jest chudsza o parę złotych a wie tyle co wiedziała wcześniej, że wróżba się sprawdzi albo nie, będzie z nim albo nie...
        To warto w ogóle głowę sobie zawracać?
        • Gość: klientka Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.ip.shentel.pl 30.11.11, 21:25
          nie warto;)

widzę,ze jak tylko napisałam prawdę,ze nic mi się nie sprawdziło u pani Beaty,to zaraz nagonka na mnie...mi tez jest przykro i tyle!na pewno nikomu jej nie polecę!Uważam,ze po dwóch latach mam prawo wystawić jej opinię.
          I proszę nie pisać mi bzdur,ze siedziałam w domu zamknięta,nic nie robiłam i czekałam na spełnienie jej wróżby.
          Pozdrawiam.
          • Gość: fun Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.toya.net.pl 01.12.11, 00:39
            Mnie też nic się u niej nie sprawdziło. Pomijam już to, ale sprawy teraźniejsze też opisała nieprawdziwie. A wymieniała konkretne osoby które w tamtym okresie rzekomo wokół mnie były i miały mieć na mnie jakieś wpływ czy miały być motorami pewnych wydarzeń które również rzekomo w owym czasie się działy. Wróżba jak kulą w płot. Wróżyłam u niej +/- 4 lata temu.
            • loreal39 Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 01.12.11, 11:11
              nie znam osoby której wróżba pani Beatki się nie spełniła. Czasem sprawdza sie w kilka dni, czasem za kilka lat, ale ostatecznie zawsze sprawy kończą się tak, jak ona pisze.
              czasem wydaje się to nieprawdopodobne, czasem oczywiste, u mnie było tak, że nie wierzyłam, ale wiara nie miała nic do rzeczy. to co mogę powiedzieć na 100% to słuchajcie ostrzeżeń od niej! Uważam, że w tym jest najlepsza. Potrafi wyłapać niebezpieczeństwo zanim ktoś wdepnie w niezłe bagno. Wówczas za jej radą lepiej się wycofać i nie doświadczać na własnej skórze tego co czeka.
              Każdy ma swoją opinię. ja wystawiam jej jak najlepszą a wiele osób z mego środowiska kozrsyatło z jej usług. zła opinia o niej w moim odczuciu jest krzywdząca, bo to dobry człowiek, serdeczny i nie jest nastawiona tylko na pieniadze. chce pomóc i robi to skutecznie.
              • Gość: fun Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.toya.net.pl 01.12.11, 19:16
                Ależ ja nigdzie nie napisałam, że Dziadzia Zajcew jest złym człowiekiem czy coś podobnego. Nie oceniam jej jako człowieka. Opinia owszem może być krzywdząca, ale jest poparta moim doświadczeniem, mnie i dwóm moim znajomym się jej wróżba nie sprawdziła. Ot tyle.
                • Gość: ja Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.t-mobile.pl 10.07.12, 10:51
                  ja brałam u Niej wrózę na 2011, bardzo fajnie opisane, miało byc bardzo duzo zmian i to juz w 2011r...potem wzięłam na 2012 i to samo, duzo zmian choc wrózba juz bardziej skąpa, i poki co nic sie nie sprawdziło.
    • Gość: matyldaviva Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.12, 10:27
      polecam wróżkę Vitalissę świetny kontakt, jak jest kolejka to wrózka informuje ale i tak nie każe czekać długo albo tego samego dnia albo jutr.
    • sylvek36 Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 26.05.16, 22:30
      Nie wiem czy w koncu doczekałas się odpowiedzi. Ja czekałam 48h. Ale to co otrzymałam to jeden stek bzdur! Ze wpadnę w jakiś nieszczęśliwy wir wydarzeń - jakich, dotyczącej jakiej strefy życia nigdy się nie dowiedziałam bo mi już więcej Beata nie odpisała. Zapłaciłam 150 zł za wrozbę ogólna, która miała dotyczyć wszystkich stref życia. Nie napisałam ni NIC o życiu zawodowym,rodzinnym NIC o dzieciach o które pytałam. Bzdury na temat mojego"dobrego" stanu zdrowia (które nie jest dobre!).
      NIE POLECAM TEJ KOBIETY!! KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU, NIE ODPOWIADA NA PYTANIA I KOMPLETNIE IGNORUJE KLIENTA. Po kilku emailach o sprostowanie tego stek bzdur podałam się bo na żaden nie odpisała! !! IDŹCIE DO KOGOŚ INNEGO!!
    • agrentowy4321 Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 04.03.23, 11:11
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 23.04.23, 21:33
      Jestem w szoku
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 24.04.23, 10:15
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 24.04.23, 15:11
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew ile się czeka na wróżbę 02.05.23, 20:23
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się