Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

• dziew12 Re: Prośba o wróżbę 13.01.12, 16:24
      witam, czy ja również mogłabym prosić o postawienie kart ? mam kryzysowa sytuację z mężem, chciałabym wiedzieć czy coś jeszcze z nas będzie, czy warto wybaczyć temu człowiekowi to co zrobił i czy jest szansa że będziemy kiedyś szczęśliwi ? chętnie podam potrzebne informacje na prv
      • Gość: Anna_46 Re: Prośba o wróżbę IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.12, 16:41
        Dziewczynko lat 12 ;]
        poszukaj tematu na forum założonego przez "niczyją"
        Tam kobieta dokładnie opisała co i jak i gdzie wysłać pytanie. Tutaj już nikt nie wróży
        ...pozdrawiam
        • Gość: niczyja Re: Prośba o wróżbę IP: *.microchip.net.pl 13.01.12, 17:27
          z nudów czy nie - czujna jesteś ;)
          • Gość: Anna_46 Re: Prośba o wróżbę IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.12, 17:41
            O.K. ;] Niech ktoś przejmie pałeczkę. Jadę do Kaufland :P
        • dziew12 Re: Prośba o wróżbę 13.01.12, 17:48
          dziew12 to tylko nick, mam 30 lat ;)
          • Gość: Anna_46 Re: Prośba o wróżbę IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.12, 18:52
            Domyślam się - to moje specyficzne poczucie humoru :P
        • dziew12 Re: Prośba o wróżbę 13.01.12, 17:51
          chętnie poszukam tego forum, ale jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem gdzie go szukać, czy mogę prosić o jakiś link ? :) z góry dziękuję
          • Gość: niczyja Re: Prośba o wróżbę IP: *.microchip.net.pl 13.01.12, 18:20
            jako autorka wątku o którym wspominała Anna ułatwię Ci sprawę
            napisz proszę pytanie na niczyjaottak@gmail.com
            pozdrawiam
            niczyja
            • Gość: dziew12 Re: Prośba o wróżbę IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 19:03
              napisałam, dziękuję ;)
              • Gość: hellow no i przezylam... IP: 77.252.244.* 13.01.12, 21:13
                hej dziewczynki ;)

no i jakos przezylam dzisiaj ;) dobrze ze od rana mialam duzo spraw do zalatwiania to nie mialam czasu sie stresowac ;) musze Wam powiedziec ze bylo bardzo sympatycznie....zostalam milo zaskoczona i mysle ze chyba warto dać szansę tej znajomosci. powiem Wam ze o wiele pozytywniejszy odbior niz przez kompa :]
                • Gość: niczyja Re: no i przezylam... IP: *.microchip.net.pl 13.01.12, 23:20
                  no to super :) cieszę się, że jesteś zadowolona :) a to dopiero pierwszy z kolejki...
                  póki co, odmawiam sprawdzania - niech będzie ogień :)
                  • Gość: hellow Re: no i przezylam... IP: 77.252.244.* 14.01.12, 14:43
                    dzisiejsza randka nie odbedzie sie, praca.. ale moze i lepiej ;) ale nas dzisiaj przysypało ;)
                    • Gość: lookew Re: no i przezylam... IP: 82.177.149.* 14.01.12, 15:21
                      CZesc Dziewczyny... brrr zimno, Hellow daj spokuj w taka pogode na randki sie umawiac ;) pewnie zmarzluch z domu nie chcial wychodzic i wytlumaczyl sie praca... mnie jakos ostatnio nikt nie zaprasza na randke :( z tych "fajnych" co oczywiscie ja bym chciala, ale zaprasza mnie ten co Ja go niestety nie chce, nie lubie namolnych...
                    • Gość: niczyja Re: no i przezylam... IP: *.microchip.net.pl 14.01.12, 20:02
                      Hellow no jestem zaskoczona nieco i zasmucona... tak mało o wczorajszym spotkaniu??? ja chcę więcej :)))))
                      • Gość: hellow Re: no i przezylam... IP: 77.252.244.* 14.01.12, 21:28
                        haha... Niczyja co chcialabys wiedziec? ;)
                        • Gość: niczyja Re: no i przezylam... IP: *.microchip.net.pl 14.01.12, 22:10
                          wszystko :) gdzie byliście, co robiliście jak wygląda, czy miły i fajny, czy przystojny, czy rzuciło Cię na kolana jak go zobaczyłaś, czy miałaś motylki w brzuchu, czy Cię pocałował i na kiedy się znowu umówiliście :) to mi pozwoli zaspokoić ciekawość :)
                          • Gość: hellow Re: no i przezylam... IP: 77.252.244.* 15.01.12, 10:15
                            witam w niedzielny poranek, niczyja myslalam ze ja jestem ciekawska ale Ty chyba bardziej ;P

spotkalismy sie przed restauracja, do ktorej sie udalismy. pierwsze wrazenie: z urody nie spodobal mi sie ale wygladal elegancko i na powitanie dostalam piekna dluga roze. na poczatku byl stres, z czasem po malu odchodzil i od nowa sie poznawalismy. a ja w trakcie rozmowy dostrzeglam pewne atuty jego urody ;) jest to czlowiek kulturalny, mily, konkrenty i na poziomie, z tym ze nie ma łatwego charakteru... moze motylkow brzuszku nie mialam ale zainteresowal mnie swoja osoba :) czas pokaze co dalej, w kazdym razie nadal jestesmy w kontakcie :]
                            • Gość: niczyja Re: no i przezylam... IP: *.mirasoft.pl 15.01.12, 11:37
                              no to super :) pamiętam jak kiedyś poznałam faceta i z urody... cóż nie mogłam powiedzieć, że był przystojny. W miarę jak go poznawałam - nie byliśmy razem - okazał się tak świetnym gościem, że potem już nie potrafiłam powiedzieć, że jest brzydki :)
                              Hellow cieszę się, że spotkanie było udane a moja ciekawość to częściowo z troski o Ciebie wynika :)
                              kiedy następne randki? niekoniecznie z nim ale z pozostałymi kandydatami do Twojej ręki :)
                              • anonim01011 Re: no i przezylam... 15.01.12, 14:56
                                mam prośbe czy może mi ktoś wywróżyć odp na pyt czy będę znów z moim chłopakiem, niedawno mnie zostawił? moja data ur 12.09.1986.
                                • Gość: gość Re: no i przezylam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 16:34
                                  ciesz się że zostawił cie sama nie w ciazy nie z dzieckiem ,szukaj kogos innego ,po co ci taki przechodzony model mozesz jeszcze choroby dostac jak on z kwiatka na kwiatek
                                • Gość: hellow do anonima01011 IP: 77.252.244.* 15.01.12, 20:05
                                  pisz na maila niczyjaottak@gmail.com

pozdrawiam :)
                              • Gość: hellow Re: no i przezylam... IP: 77.252.244.* 15.01.12, 20:08
                                cześć :)

narazie zamierzam odpoczac i wyruszam do przyjaciol na weekend :) jedno spotkanko mam wstepnie ustawione na poczatku lutego...
                                a co u Was slychac? ja sie rozkoszuje widokiem calych rodzin szalejacych na sniegu... :)
                                • Gość: Anna_46 Re: no i przezylam... IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 22:05
                                  Monia tak Cię jedna randka zmęczyła, że odpoczywasz aż do lutego?!?!? No niezły chłopak musiał być hihi
                                  • Gość: hellow Re: no i przezylam... IP: 77.252.244.* 15.01.12, 22:09
                                    haha... ;P
                                    • Gość: hellow cześć IP: 77.252.244.* 16.01.12, 20:32
                                      ale zimno..brrrr ;)
                                      • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 16.01.12, 21:15
                                        e tam zimno :) u mnie bajecznie śniegowo :) pięknie :)
                                        • Gość: hellow Re: cześć IP: 77.252.244.* 18.01.12, 18:35
                                          niczyja o co chodzi temu Tomkowi co zalozyl watek o Tobie? ;]
                                          • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 19:26
                                            hmmm dobre pytanie :) nie mam pojęcia :) może po prostu to, co oczekiwane się zaczęło - lincz ;)
                                            • Gość: lookew Re: cześć IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.01.12, 19:45
                                              MY którym pomoglas - nie damy Cię zlinczowac.. Pozdrawiam
                                              • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 19:51
                                                dzięki Ewcia :) miłe, że tak o mnie dbacie :)
                                                psychicznie jestem jednak przygotowana a co ma być to będzie :)
                                                • Gość: lookew Re: cześć IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.01.12, 19:53
                                                  wkurza mnie,ze ludzie osadzaja innych po "czyms" a nie za to jakimi sa ludzmi - wiecie o co mi chodzi?
                                                  • Gość: Anna_46 Re: cześć IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 19:56
                                                    Laski ;] wrzućcie na luz, tam nic się nie dzieje przecież. Pan tylko zadał pytanie :)
                                                  • Gość: lookew Re: cześć IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.01.12, 19:58
                                                    czytalam z ciekawosci - dziwnie P.Tomasz sie skrada do tematu
                                                  • Gość: hellow Re: cześć IP: 77.252.244.* 18.01.12, 20:20
                                                    hmm...najwazniejsze ze ludziska Cie bronia :] i co poza tym slychac? ;)
                                                  • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 20:32
                                                    przede wszystkim Wy moje Strażniczki :) Hellow ja to żyję Twoimi randkami :) nie mogę się doczekać kolejnych relacji :)
                                                  • fioletowoczarna Re: cześć 22.01.12, 17:54
                                                    a czy ja bym mogła poprosić o wróżbę ? Proszę!
                                                  • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 22.01.12, 17:58
                                                    napisz proszę na niczyjaottak@gmail.com
                                                    pozdrawiam
                                                    niczyja
                                                  • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 20:31
                                                    też widziałam :) ale jak pisałam co ma być to i tak będzie :)
                                                  • Gość: niczyja Re: cześć IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 20:29
                                                    taka ludzka natura ;)
                                                  • Gość: hellow Re: cześć IP: 77.252.244.* 18.01.12, 20:33
                                                    bedzie dobrze :)

hmm...nie wiem co myslec o tej mojej nowej znajomosci , kusi mnie troche zeby poprosic Cie o wrozbe, myslisz ze to dobry pomysl?
                                                  • Gość: niczyja :) IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 20:42
                                                    wiesz, że jeśli chcesz to nie ma problemu. Ale możesz zaczekaj? kiedy się z nim widzisz? bo tak sobie myślę, że jeśli pozytywnie nie wyjdzie i Ty odpuścisz to możesz stracić kilka fajnych chwil. Ale zrobię, co zechcesz :)
                                                  • Gość: Anna_46 Re: :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 20:44
                                                    Niczyja a ja to bym chciała wiedzieć kiedy przyjdzie wiosna? :P
                                                  • Gość: niczyja Re: :) IP: *.microchip.net.pl 18.01.12, 20:46
                                                    czekaj, odpalę kulę... widzę... widzę... będzie ciepło już marcu :)
                                                  • Gość: Anna_46 Re: :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 20:47
                                                    O kurcze ;] zarąbiście ;] nic to, poczekam
                                                  • Gość: hellow Re: :) IP: 77.252.244.* 18.01.12, 21:32
                                                    hehe...ja to marze o wakacjach 2 tygodniowych...ale w tym roku raczej nie bedzie mnie stac, no chyba ze ostro sie zapozycze..hehe

a moze ktoras mi postawi karty na wakacje w tym roku? ;) co do michala to jeszcze poczekam...
                                                  • Gość: niczyja Re: :) IP: *.microchip.net.pl 22.01.12, 17:59
                                                    Hellow Ty to masz marzenia... ja marzę o dwóch dniach chociaż... bez telefonu, komputera... w ciszy, spokoju, z przyrodą. Pooddychać tak po prostu... i nie myśleć... tyle mi potrzeba :)
                                                  • fioletowoczarna Re: :) 22.01.12, 18:09
                                                    A moim marzeniem jest żeby mi ktoś powróżył.Proszę:)
                                                  • Gość: niczyja Re: :) IP: *.microchip.net.pl 22.01.12, 18:34
                                                    Fioletowoczarna a może być tak przeczytała, co napisałam Ci wyżej? ;)
                                                  • Gość: hellow Re: :) IP: 77.252.244.* 22.01.12, 19:38
                                                    witam,
                                                    ja wlasnie wrocilam z dlugiego weekendu ;) odpoczelam troszke i jutro znowu do boju ;) jak Wam minalo swieto dziadkow? :)
                                                  • Gość: niczyja Re: :) IP: *.microchip.net.pl 22.01.12, 20:36
                                                    ja niestety jestem sierotą w tej kwestii ;( a że swojego dzieciątka nie mam więc rodzice moi obchodzą święto ale ze strony mojej siostry ;) a u Ciebie jak?
                                                    zastanawiałam się dzisiaj jak tam Anna z ciocią sobie poradziła... Anno jakie wieści w tej sprawie?
                                                  • Gość: Anna_46 Re: :( IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.12, 21:51
                                                    kiepsko... na dodatek w sobotę doszły mnie słuchy, że pewien cwaniaczek haniebnie ciocię oszukał... sprzedał jej pilota do telewizora za 250zł...
                                                    We wtorek jadę go policją postraszyć i na policję złożyć doniesienie... ciocia zapewne nie zna już wartości pieniądza a nadal nie pozwala sobie pomóc... idą mrozy, ona nie pali w piecu (bo nie umie już) a naprawić "prądu" sobie nie pozwala... Mama moja jest na wykończeniu. Rok temu, zaraz po świętach pochowaliśmy tatę, teraz siostra... boję się o mamę, jest strasznie znerwicowana, chyba to stan depresyjny... wszystko w koło mnie się rozsypuje...
                                                  • Gość: niczyja Re: :( IP: *.microchip.net.pl 23.01.12, 03:20
                                                    Aniu przykro mi bardzo i nawet nie wiem, jak mam Cię pocieszyć... mam poczucie, że wszystko zabrzmi głupio...
                                                  • Gość: hellow Re: :( IP: 77.252.244.* 23.01.12, 19:09
                                                    hej
                                                    ja rowniez trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo ... :********
                                                  • Gość: hellow Re: :) IP: 77.252.244.* 22.01.12, 22:00
                                                    u nas dzis wesolo. w domku pelno dzieci bo moje rodzenstwo ma juz potomkow ;)
                                                  • Gość: hellow Re: :) IP: 77.252.244.* 25.01.12, 18:46
                                                    hej laseczki ,

cos cisza nastala. troszke smutno bez Was ;P odezwac sie prosze !!! :)
                                                  • Gość: hellow Re: :) IP: 77.252.244.* 26.01.12, 19:45
                                                    a ja nadal na Was czekam :]
                                                  • Gość: lookew Dziewczynki Hallo :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 07.02.12, 13:15
                                                    Czesc Dziewczyny... coś Was nie widac, nie slychac... jakies zmiany u Was? Mnie to rzadko tu zastac mozna, taka praca :( marne czasy nastaly dla mnie. Niczyja raczej nie dostane dluzszej umowy w tej pracy, szefowa slucha tych zaklamanych ludzi i slepa jest na prawde. Raczej mnie nie zatrudni tu na dluzej.Pod katem sercowym tez narazie cisza. buuuu :( kicha w nowym roczku - pozdrawiam cieplutko
                                                  • Gość: hellow Re: Dziewczynki Hallo :) IP: 77.252.244.* 07.02.12, 20:29
                                                    ja tez sie zastanawiam co z Aniami sie stalo? ;P

chociaz nie powiem, Niczyja czasami sie odzywa ;) u mnie w nowym roku sporo sie dzieje :)
                                                    mam nadzieje ze niedaleko ten moj ognisty bo juz go z niecierpliwoscia wypatruje ;) ale ogolnie staram sie wyluzowac i co ma byc to bedzie :]
                                                  • Gość: lookew Re: Dziewczynki Hallo :) IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.02.12, 13:15
                                                    O! To super... :D
                                                    To opowiadaj? jezeli chcesz oczywiście - tez jestem ciekawa rozwoju.... Mialam pisac do niczyjej,ze pojawil sie pewien "dojrzaly" ale bladyn z niebieskimi oczkami,wiec chyba to tez jeszcze nie ten. Ogolnie Nowy Rok nadal mi nie sprzyja :( ciagle te klody sa mi rzucane, nie wiem czemu. Zastanawiam sie czemu niektorym tak fajnie los sprzyja, a inni mimo staran i empatii maja pod gorke.
                                                  • Gość: hellow Re: Dziewczynki Hallo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 14:24
                                                    nasze sympatyczne Anie chyba zamarzly ;P
                                                    od nowego roku poznaje coraz wiecej fajnych ludzi, w tym i facetow. mysle ze duzo daje nasze myslenie o sobie i w ogole...zaczelam sie akceptowac taka jaka jestem. staram sie nie narzekac tylko cos robic z soba :) no i wykorzytuje kazda okazje do wyjscia z domu..
                                                    niczyja, Twoje ostatnie słowa dały mi do myslenia ... rozejrzałam sie troszke blizej ....i zauwazylam, ze ostatnio mijam sie z przystojnym brunecikiem, nawet podobnym do tego z mojego snu tylko o wiele wyzszym ;) hmmm... dzis sie nawet do mnie usmiechnal :D

oby zdrowko bylo to reszta jakas sie ulozy, oby do wiosny ;)
                                                  • Gość: Anna_46 Re: Dziewczynki Hallo :) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.02.12, 20:55
                                                    Mnie mrozy przymroziły, zwłaszcza stawy i rozum. Chodzę wolniej albo wcale się nie ruszam i przestałam myśleć. Czekam na wiosnę a wtedy się przebudzę ;] Nic mi się nie chce itd. Będzie słońce, będzie ciepło, będzie życie...
                                                  • Gość: hellow Re: Dziewczynki Hallo :) IP: 77.252.244.* 08.02.12, 21:18
                                                    czesc Aniu :)

fajnie ze chociaz zmobilizowalas sie cos napisac :) ehhh...ja tez marze o wiosnie ale najpierw musze troszke zrzucic takze na spokojnie .. hehe ;)
                                                  • Gość: hellow dobre duszyczki pomozcie ... IP: 77.252.244.* 13.02.12, 18:54
                                                    czy ktos mi pomoze?
                                                    potrzebuje sprawdzic, czego moge sie spodziewac po znajomosci z markiem?

z gory bardzo dziekuje,

monika
    • Gość: randahl8 Re: Prośba o wróżbę IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 00:05
      Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522
      www.wrozby.pop.pl
      wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też.
      Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
      • tomaszlodz Re: Prośba o wróżbę 08.04.12, 10:04
        Jan Witold Suliga zaprasza na kurs Tarota w Łodzi :-)
        www.jws.net.pl/ezoteryka/kursy/732-kurs-tarota-w-odzi.html
        www.facebook.com/events/145695588891323/145716678889214/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity
    • agrentowy4321 Re: Prośba o wróżbę 04.03.23, 20:52
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Prośba o wróżbę 25.04.23, 06:06
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka