Dodaj do ulubionych

Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła

08.02.12, 13:19
Dzisiaj natknąłem się w telewizorze na wróżbitę Davida podpisanego -porada anioła. Mam propozycję zmiany na - PORADA MATOŁA. Moim zdaniem bardziej pasuje do jego - poszłem i wyciągłem oraz "kobieta ci nieżyczliwa pierdy roznosi". Cytuję dosłownie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 14:58
      można rzec tylko : "Boże widzisz i nie grzmisz" :) . Wspomniana Kosmica TV , jej podobne oraz wszelkie internetowe portale z wróżkami to dla mnie niezwykłe zjawisko socjologiczne. Coś na pograniczu kiczu, miernoty i farsy zarazem. Osoby tam występujące nic sobą nie reprezentują. Ewentualnie narażają się na śmieszność ale najwyrażniej im to nie przeszkadza. Skala popularności tego zjawiska kojarzy mi sie tylko z "przemysłem disco polo" . Wszyscy mają świadomość, że osoby z darem parapsychologicznym i ezoterycznym zdarzają się bardzo rzadko i wykorzystują taki dar zazwyczaj w zaciszu domowym bądź bardziej publicznie ale bez zbędnego szumu medialnego. Pojawiło się już tyle artykułow na temat mechanizmu działania takiej telewizji i portali a jednak ludzie dalej "wiszą" na telefonach oczekując na wyssane z palca "wróżby" w wykonaniu ludzi-komediantów. To jest jakiś kabaret.
      Ta "branża" to dla mnie piękny przykład hochsztaplerki. Wyciąganie nierzadko ciężko zarobionych pieniędzy z kieszeni naiwnych aczkolwiek zdesperowanych czesto osób.
      Złodziejstwo w biały dzień.
      Czy naprawde zanikł w ludziach rozsądek ? instynkt samozachowawczy ? robicie cos w co tak naprawdę nie wierzycie. Wydzwaniacie do tych osób i traktujecie ich jak guru. A to tylko zwykły pan Józio albo ciocia Jadzia, która nie miała innego bardziej ambitnego sposobu na życie więc dlaczego nie powróżyć . Zawsze pare złotych skapnie na czynsz. Reklamacji brak - bo jakże ją rozpatrzyć :)))
      • merkuriusz1 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 08.02.12, 16:12
        Bardzo mądre uwagi. Mnie zadziwia jedno. Widać gołym okiem oraz słychać w każdym zdaniu że koleś jest całkowitym prostakiem bez kultury i wykształcenia. Wytrzeszczanie kaprawych oczek do kamery nic mu nie pomoże. Ludzie dlaczego chcecie pytać głupszego od siebie jak macie żyć? Na niego to nawet tych trzech złoty nie warto wydać.
        • Gość: dla matoła Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 19:00
          Ten program jest przeznaczony dla ludzi o najniższym IQ, więc zatrudniono ludzi korelujących z widownią, bezrolnych rolników, prowincjonalne fryzjerki i krawcowe, aby mówiły językiem zrozumiałym dla hipotetycznej widowni, poszłem, wzionem, droga pani, pokazuje mi się w kartach, to język akceptowany na targowiskach. Styl programu jest żywcem przeniesiony z wesołego miasteczka. Przez Kosmike przewinęło się kilka osób, które charakteryzowały się kulturą i poprawną polszczyzną, ale widocznie nie sprawdziły się w tej koncepcji stworzonej dla bezczelnych krzykaczy i pozorantów i przebierańców.
          • Gość: gość Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 19:13
            coś w tym musi być...napisałam o "disco polo" ale moje skojarzenia krążyly tez wokół wesołego miasteczka czy też przykościelnego odpustu. Taka małomiasteczkowa, prowincjonalna kultura. Tylko zdziwilibyśmy się zapewne jaki odsetek widowni stanowi grupa z tym wyższym IO. Być może to przykład psychologii tłumu...marketing tylko zaciera ręce...
            • Gość: grzegorz Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.interkonekt.pl 24.11.12, 04:07
              • Gość: grzegorz dobry sposób na pracę IP: *.interkonekt.pl 24.11.12, 04:09
                • Gość: Grzegorz Re: dobry sposób na pracę IP: *.interkonekt.pl 24.11.12, 04:27
                  Przepraszam za 2 puste powyższe posty, ale przez telefon nie da się wstawić :/

Powiem, że to jest dobry sposób na pracę. Wiem, że to oszustwo i aktorstwo i wiem na czym polega, zdążyłem się z tym zaznajomić, chociaż żyjemy podobno w bardzo wykształconym i ucywilizowanym społeczeństwie, to jak widać, to co zabobony pochłaniają ludzi. Oczywiście wszystko zgodnie z wolną wolą człowieka, każdy z nas ma prawo do swojego zdania, religii, wiary i decydowania co mu się podoba a co nie i może robić i mówić co chce byle tylko nie łamać ogólnego obowiązującego prawa. No więc prawo zezwala na oszustwo, czyli sam kiedyś myślałem o tym, ogólnie mam trudności ze znalezieniem pracy, ponieważ mimo, że wiele umiem, to w żadnym zawodzie nie jestem fachowcem, zawsze brakuje mi doświadczenia wymaganego. Dlatego założyć bym chciał stronę internetową, słabo się znam na projektowaniu stron, ale wystarczy zainwestować i kogoś do tego wynająć, podpisać umowę z telekomunikacją na płatne numery premium, na sms-y zaprogramować automaty, ludzie i tak uwierzą, że to prawdziwy sms, a przecież automaty też są stosowane w tych programach o wróżbitach Davidach Maciejach itp. I dodatkowo trzepać kasiorkę na głupocie ludzkiej - przecież skoro takie programy są w tv, to znaczy, że to jest legalne, więc nikt mi nie powie , że jestem oszustem? Przecież jestem wróżbitą! Reklamacji nikt nie złoży, no bo to jest sprawa ezoteryki, a nie czegoś co się da zbadać? Ktoś mówił , że ten David to idiota, ależ nie! Idioci i naiwniacy to ci którzy telefonują do niego, David jest mądry i sprytny bo wie jak wcisnąć ludziom kit aby go z uśmiechem zjedli :) wystarczy trochę obeznać sie z tematem i zacząć zarabiać kasę :) Gdy zbuduję stronę internetową zobaczę jak to będzie :)

Można być legalnym oszustem? można :) Ciemnocie wciskać jeszcze większą ciemnotę :)
    • Gość: ja Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.acn.waw.pl 09.02.12, 00:27
      Oj, można się uśmiać z jego programów. Mnie rozbraja duet David - Dorota Haladyn :).
      David zamyka oczy i macha jakąś różdżką, a Dorota uzdrawia drzewo do któregos pokolenia wstecz. I potem David mówi, którego dnia nastapi uzdrowienie. oboje państwo sa takk patetyczni, że az się wylewa z ekranu.
      A ludzie w to wierza i dzwonią :).
      • merkuriusz1 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 09.02.12, 08:58
        W innym temacie o nim ktoś bardzo dobrze go podsumował:
        Re: wróżbita David z kosmica tvIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: nowy 08.02.12, 15:55 Odpowiedz
        kretyn i tyle ale jakie sumienie takiego debila przeciesz to wstyd tak ładować do kobitki starszej od siebie o 30 lat na ty i jeszcze ją poganiać z tymi pierdołami bo nie ma czasu ha ha czasu to on ma ha ha a te rozmowy niby telefoniczne to myśle że to z tasiemki leci naciąga to tylko tych co próbują się dodzwonić a i tak wiadomo nie dodzwonią sie ha ha pozdrawiam dużo zdrówka ha ha a i miłością was napełniam ha ha idiota

Pytanie jest proste. Jakim cudem coś tak prymitywnego funkcjonuje nadal. Forma przekazu z ekranu poniżej krytyki. Widać gołym okiem że człowiek niezrównoważony psychicznie i prosty jak budowa cepa. Ludzie litości. Gdzie wy macie oczy (i uszy) ?
        • Gość: nn Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.12, 11:23
          dzieki takim ludziom biznes wróżbiarski się kręci
          • merkuriusz1 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 09.02.12, 13:23
            Człowiek na urlopie to się ubawi po pachy. Nie wytrzymałem i włączyłem matoła, który "króluje" na wizji w kosmica tv. Koleś siedzi i tu uwaga tekst "przybywam do Was z potężnom energiom anielskom". Pacan nie wie, że w języku polskim jest ę i ą ? Jakim prawem chłopek roztropek powołuje się na anioły, energie anielskie, przyzywa anioły, uzdrawia po anielsku itd..itp.. To symbolika czysto religijna. Na stronie KRRiT jest formularz gdzie można takie "cudeńka" telewizyjne zgłaszać. Chyba czas najwyższy. Nic nie kosztuje a wiele dobrego przyniesie. Może zdejmą idiotę.
            • Gość: kołomyja Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 16:37
              Gdy zdejmą Dawida, zastąpi go Dacjusz, też niezły rodzynek,jego moc uzdrowicielska i wielkie mistrzostwo rzucają na kolana, nie tak dawno Maciej serwował swą nieomylność i jasnowidzenie. W kosmice panuje zasada, umarł król, niech żyje nowy król.
              • Gość: gość Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 16:47
                taki Monty Python w polskim wydaniu tylko....nie wiem czy jego twórcy by się nie obrazili za to porównanie :)))))
                • Gość: gość Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 16:55
                  www.youtube.com/watch?v=cKyznrMehTk&feature=related rewelka :))
                  • merkuriusz1 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 10.02.12, 09:34
                    Niezłe. O ilorazie inteligencji prowadzącego świadczy fakt, że w pierwszej chwili nie zorientował się, iż jest wkręcany. Znalazłem podobne:)

wróżbita David i jego blyskotliwe odpowiedzi

I komentarz do tego też niezły (pod filmikiem):

No prawdziwy wróżbita ;/

Super jest... Poważka...

Nawet tam tymi swoimi kartami nic nie przetasował dla pozoru, nie udawał czy coś wróży ;/

-Hmm, tak odniesie sukces, odniesie sukces. Dziękuję bardzo.

• Gość: armia anielska Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.12, 21:16
                      Oj, dajcie facetowi spokój. Jest jedną z ostatnich osób w "Kosmicy" z których można się śmiać na cały głos. Bez niego to nie to samo.
                      • Gość: gość Re IP: *.ip.shentel.pl 10.02.12, 22:39
                        A ja myślę i chyba sie nie mylę;)ze większa część osób wypowiadająca sie na jego temat na pewno korzystała lub próbowała skorzystac z jego usług...:P

tylko sie nie pozabijajcie w odpowiedziach;)))...matoły;)
                        • Gość: gość Re: Re IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 23:39
                          z takim myśleniem i pewnością to daleko nie zajedziesz...twój logiczny wywód jest powalający...nie potrafisz rozróżnić naiwności od sarkazmu tu piszących ? chciałaś/eś napisać coś elokwentnego ale nie wyszło ? bywaj zdrów
                        • Gość: gość Re: Re IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.12, 02:58
                          Gościu :))) piszesz ze Szczecina (Shentel.pl) ...w pobliżu też jest administrator portalu TV Kosmica...czyżby lokalny "patriota" czy też pracownik Kosmica ? :)))) więcej przebiegłości plssss :)))
                          • Gość: gość Re: Re IP: *.ip.shentel.pl 11.02.12, 08:51
                            Gościu:))))dynamic.chello.pl:)))) co ma piernik do wiatraka???:)))
                            posłuchaj,po twoich juz tutaj wypocinach można stwierdzić,ze jestes wiernym fanem Kosmici:)nawet wiesz,gdzie znajduje sie ich administrator;)po co ty sobie głowę zawracasz takimi
                            głupotami???a przy okazji obrażasz innych...naprawdę nie masz co robić?;)
                            Dziś weekend,więc usmiechnij sie,ładnie sie ubierz i dawaj na balety...nawet do Szczecina;))
                            buziaczki*
                            • merkuriusz1 Re: Re 11.02.12, 09:55
                              a. Zabawne.Gościu o IP: *.ip.shentel.pl. Twoje argumenty są równie inteligentne jak poziom intelektualny twojego mentora. Zabawne.
                              • Gość: gość Re: Re IP: *.ip.shentel.pl 11.02.12, 10:29
                                merkuriusz1:)))) wiedziałam!:)))że tylko ty tu piszesz!sam ze sobą?;)))
                                PZP kłania się:))....jesli w ogóle mądralo wiesz o czy mowa;)
                                byc w swoim swiecie i prowadzic pod róznym nickiem ze soba dyskusje:)oj!!uwazaj!bo to niebezpieczne:))))))...ZABAWNE;)
                                • merkuriusz1 Re: Re 11.02.12, 11:24
                                  No i dalsze braki intelektualne u ciebie. Popatrz buraku ile różnych IP w opiniach na temat chłopka roztropka który bawi swoimi występami całą Polskę. Jest nas chyba większa grupa:). Zadzwoń po poradę matoła może cię oświeci. A im więcej dyskutujesz na ten temat tym dłużej jest on na górze listy i każdy może przeczytać:). Mnie pasuje więc dyskutuj dalej. Niech jak najwięcej osób to przeczyta bo ty na pewno swoją nędzną argumentacją nikogo nie przekonasz do idioty.
                                  • Gość: gość Re: Re IP: *.ip.shentel.pl 11.02.12, 11:51
                                    A może buraku;) jest tak,ze David to twoja niespełniona miłość??:)))
                                    no wiesz;) z miłości do nienawiści jest jeden krok...chłopczyku?;)
                                    różne IP??ty chyba jestes smieszny,wystarczy,ze napiszesz z innego kompa...moze w pracy?
                                    moze u kumpla?:)))he he widać,ze dajesz radę;)
                                    Ps.
                                    wybierz sie dzis gdzieś,moze poznasz kogos fajnego?;)
                                    a przede wszystkim odejdz od telewizora i wyłącz Kosmice!:)))))))
                                    Intelektualisto:)))

• merkuriusz1 Re: Re 11.02.12, 16:55
                                      Wow. Jaka wyszukana argumentacja. A nie przyszło ci do głowy najprostsze rozwiązanie ze David to matoł i ze ty też jesteś matołem?
                                      • Gość: gość Re: Re IP: *.ip.shentel.pl 11.02.12, 17:14
                                        Nie,przystojniaczku;)bardziej to,ze ktos tu pisał,ze jest gejem,wiec jedna mysl,ze ty też??;))
                                        buziaczki matołeczku...choc szkoda,że ze Szczecina nie jestes,bo moze mogłabym sie przekonac jak jest naprawdę:P
                                        Przepraszam,ale szykuje sie na imprezkę (bez Kosmici!:)),wiec dzis juz na pewno sie tu nie pojawię:(
                                        buziaczki*
                                        • Gość: gość Re: Re IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.12, 17:33
                                          to już wiemy, że to Ona i idzie na impreze...pewnie szukać swojego przeznaczenia zgodnie z przepowiednią guru Dawida :)))
                                          • Gość: lol Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 17:41
                                            Guru Dawid powiedział jej, żeby założyła białe mini i poszła do "kamyków" muahahah :)))
                                  • medialny_brylant Re: Re 25.11.12, 21:20
                                    reklama dźwignią handlu jest .....brawo
                                    oprócz kosmiki są jeszcze występy na innych kanałach np wrozbyonline, parasfera ma ciekawy wieszak z laskami z fajnymi i całkiem całkiem .jest i viversum ...no jak koleś ....dzwonisz :)
                                    • Gość: Czarownica Re: Re IP: *.CNet.Gawex.PL 29.12.12, 04:39
                                      Witam..
                                      Nie wiem w sumie jak zacząć, bo to co teraz ludzie robią z "Magią" woła o pomstę do... Wróżbita Maciej jest tak zarozumiały i tak bezczelny, że ręce opadają. Wiele TYCH Wróżbitów i Wróżek to hieny żerujące na naiwności ludzi. Wiem co mówię, wiem czemu mnie to tak bulwersuje i wiem czemu jestem tak wk.. XXX wiona. Jestem czarownicą z tego co wiem od mojej pra pra pra babki. Ot taka tradycja rodzinna przekazywana z matki na córkę (na portalu chcą certyfikatów i kursów - hehe, a ja Tarota odziedziczyłam w 7 roku życia po Babce i sama doszłam co i jak :)). Do Magii, Tarota i wszelkiego typu rzeczy nadprzyrodzonych podchodzę z wielkim szacunkiem i pokorą. Zazwyczaj mówię tylko tyle ile mogę. Jak Tarot nie mówi, a tak się zdarza,jestem szczera, nie biorę pieniędzy, przepraszam, nie wciskam kitu. Tarota stawiam TYLKO Twarzą w Twarz !!! (ewentualnie kamera Skyp)
                                      Nie wciskam klientom uroków miłosnych, rytuałów, klątw - TO JEST ZŁE. Nikogo do niczego za pomocą Magii nie wolno zmuszać (nawet do tego, żeby się we mnie zakochał - a skąd wiesz, że on tego chce???) Uważam, że nie dorosłam do niektórych spraw, nie znam ich, nie rozumiem i nie chcę nikomu wyrządzić krzywdy. Od 33 lat posługuje się Tarotem, runami, Magią... Zawsze z godnie z wolą wszystkich i dla dobra wszystkich. Pomagam zgodnie z tym prawem nawet wtedy jak ktoś nie ma czym zapłacić..., a wiem kiedy dana osoba chce mnie wykorzystać :). Wiem, że zawsze dobry uczynek powróci do mnie trzykrotnie zgodnie z prawem, tak samo jak i zły.
                                      Nie wierzcie w horoskopy pt. " podajcie mi swój znak zodiaku", nie wierzcie w Tarota na sms, nie korzystajcie z uroków i zaklęć, których do końca nie rozumiecie (tekst w nieznanym języku) lub takich, które zmuszają innych do czegoś, nie kupujcie talizmanów bez rozpoznania co naprawdę oznaczają symbole na nich zawarte. Uważajcie jak formułujecie swoje życzenia i pytania. Żyjcie uczciwie i słuchajcie życzliwych ludzi, to traficie na uczciwego doradcę duchowego, nie koniecznie Wróżbitę z TV.
                                      Życzę Wam szczęścia i ukojenia w Nowym 2013 Roku :)
                                      Czarownica
            • Gość: mmn Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 20:05
              Powiem tylko tyle,aby nie siedzieli tam debile a tym samym nie było stacji w telewizji tego typu,to najpierw powinno zabraknąć dzwoniących - a to jest nie możliwe bo okazuje się,że społeczeństwo w tym kraju bije rekordy zaścianka,prymitywu i tępoty.
    • Gość: lol Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 17:08
      Wróżby? Jeśli chcecie usłyszeć coś miłego, to idźcie do Pubu i postawcie wszystkim kolejkę. Pokażcie mi choć JEDNĄ wróżkę czy wróża który jest coś wart. Jeśli coś się sprawdza to znak, że dobrze strzela albo akurat się sprawdziło. Przy wróżbach ogólnych z d... jest większa szansa, że akurat podpasuje to do aktualnej lub przyszłej sytuacji. Tyle w temacie. Polecam filmy na Youtube dotyczące manipulacji.
      • Gość: gość Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.12, 17:23
        Lol, dokładnie :)) a Ty człowieku z Shentela, nie wiem po jasną cholerę wpieprzyłeś sie w naszą ironiczną dysputę o jarmarcznym charakterze wszelakiej maści portali ezoterycznych żerujących na naiwnych ludziach ...masz jakąś merytoryczną argumentację poza tymi słodkimi buziakami ? bardziej konkretne wypowiedzi proszę bo jak narazie to z Twoich komentarzy nadal nie jestem w stanie wywnioskować czy jesteś za czy przeciw... miej jaja i gadaj od rzeczy a nie zarzucaj nam, że nadajemy z tych samych kompów...wieje infantylnością i życzylibyśby sobie więcej konkretów :) ja bynajmniej mam wysypkę na tyłku jak oglądam na youtube wstawki z takich pseudo ezoterycznych TV...pożal sie Boże...rozumiem wolność słowa ale robienie z ludzi tumanów jest karygodne :)))
        • Gość: gość do matoła:) IP: *.ip.shentel.pl 11.02.12, 17:43
          Matole z dynamic.chello.pl:)))
          nic nie odkryłes nowego!:)sama napisałam,ze idę na imprezkę...a nie jak wy zgorzkniałe pierniki:),których nikt nie chce i pozostaje wam siedzenie na forum o wróżbiarstwie w sobotni wieczór:))
          papapapapapapa:))))))))))))
          bawcie sie dobrze......lub baw sie dobrze:)))))tylko UWAŻAJ!!!pisanie z samym sobą jest niebezpieczne!!:)))))))))
          • Gość: gość Re: do matoła:) IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.12, 18:05
            Kobietko puchu marny...Ty naprawde nic nie rozumiesz ? czy jesteś lekko opóźniona w rozwoju ?
            • merkuriusz1 Re: do matoła:) 11.02.12, 20:02
              Nie jest lekko opóźniona w rozwoju, tylko ciężko poszkodowana przez matkę naturę. Typowa kretynka. Jest klasycznym przykładem "klijęteli" w/w wróżbity. Zaprzeczanie oczywistym faktom (prawie jednocześnie pisze do niej odpowiedzi kilka osób z różnego IP) TA DALEJ TWIERDZI, ŻE TO JEDNA OSOBA. Jedyny argument jakiego potrafi użyć to sugerowanie, że jestem gejem:). Jaki guru tacy wyznawcy. Prymitywni, niemyślący, nie umiejący się wysłowić poprawnie po polsku. Znaczenie słów ironia i sarkazm będzie sobie musiała sprawdzić w słowniku, pod warunkiem, że umie wymienić literki alfabetu po kolei. I tak Szanowni Państwo mamy typową przedstawicielkę wyznawczyń wróżbity Davida i jego porady matoła. Niech nas dalej raczy racami swego intelektu. Zabawa jakich mało:).
              • Gość: gość Re: do merkuriusz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 20:19
                A jeśli Ty i cała reszta ,która pomawia tu Dawida jest taka mądra i inteligentna to pytam po co oglądacie Jego i inne tego typu programy,co robicie tu na forum ,gdzie poziom wypowiedzi jest bardzo niski ,brak moderatora ,większość wchodzi tu by dać upust swoim emocjom,chamstwo przewija się w każdym jednym poście i jeden drugiego opluwa.To forum powinno już dawno zmienić nazwę na jarmark rozklekotanych wróżek i patologicznych klientów.I jeszcze jedno jeśli Wy sami mądrzy to skąd tyle osób dzwoni do Dawida i innych wróżek z Marsa.Więc przestańcie już pisać bzdury i sprawdzać sarkazm i ironię wymyślcie jakiś mądry pouczający temat i prowadźcie go z głową i rozumem.Zróbcie kółko tarota ,piszcie rozkłady ich znaczenie ,interpretacje ,zróbcie coś mądrego z głową i klasą .Zaprowadźcie tu porządek niech każdy zacznie od siebie ,nie jazgoczcie jak kury w kurniku.Z pozdrowieniem anielskim Kasia
              • Gość: Far across the sea Re: do matoła:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 20:29
                Żryjta budyń :))) Najlepsze są wróżki które 40, 140 czy 240 lat studiowały tarota nonono, ciekawe jakbym ja 40 lat studiował informatykę loooooool
              • duleczka88 Re: do merkuriusz1 11.02.12, 20:44
                Chyba sie trochę za bardzo rozpedziłes.Zaczynam faktycznie widziec po twoich postach,ze nie Ona,tylko własnie ty!masz nie tak ze swoim garem! i na to wychodzi,ze to ty jestes nie źle opóźniony w rozwoju,a nie Ona.
                Fakt,ze kazdy ma prawo tu się wypowiedzieć,tylko ze właśnie ty stary pokazałaś jaki jestes prymitywny i żałosny.
                Pozdro.
                • Gość: Far across the sea Re: do merkuriusz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 20:53
                  Forum jest do trolowania i jechania po wszystkim i wszystkich (Chyba dlatego strony rządowe nie mają forum). Tak w ogóle, wróżka i polityk to podobna branża. Nikt nie szuka tu wartościowych informacji. Więc co za problem? Bajzel jak wszędzie w necie. Wejdź sobie na 4Chana :)))

Haters gonna hate :)))
                  • Gość: gość Re: do merkuriusz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 22:42
                    Cudowny człowiek ,poczułam taką piekną energie od niego ,bardzo mnie wzmocnił i te jego oczy ach ...
                    • merkuriusz1 Re: do merkuriusz1 12.02.12, 10:10
                      Typowa kretynka. Poszła na imprezę i z jednego IP walnęła w odstępach 20 minutowych cztery odpowiedzi. O 23 imprezka się zakończyła i koniec korespondencji. Pisz, pisz. Mnie to tylko bawi. Im częściej piszesz, tym więcej ludzi przeczyta. Ty matoła nie obronisz a więcej osób zainteresuje się zjawiskiem jakiem jest wróżbiarstwo w kosmica tv. I będzie więcej takich, którzy postanowią w sprawie tego badziewia interweniować.
                      • Gość: gość Re: do merkuriusz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 11:37
                        Merkuriusz1 przecież ty jesteś tym nieudolnym wróżem ,którego kosmika się pozbyła i żale wylewasz tu,pozwól innym samym decydować u kogo będą wróżyć.A kretynem sam jesteś a za nękanie można Cie zgłosić na policję i zrobimy to ,więc uważaj i zajmij się sobą nie pisaniem na forum bo nieudolny jesteś.
                        • merkuriusz1 Re: do merkuriusz1 12.02.12, 12:16
                          Kolejny dowód twojego kretynizmu. Buhahahaha.
                          • duleczka88 Re: do merkuriusz1 12.02.12, 12:27
                            Wiesz co człowieku,czytam to wszystko od wczoraj i stwierdzam,że naprawdę jesteś dobrze pieprznięty!Ty już sam się w tym wszystkim zakręciłeś!Każdy kto tu pisze nie po twojej myśli,to twoim zdaniem jedna i ta sama osoba!
                            A może jest tak,ze każdy sam sądzi według siebie!???:)
                            I wiesz co?chyba naprawdę wypieprzyli cie z Kosmici,a ty zamiast godnie to przyjąć,to wypisujesz brednie jak szczeniak tu na forum.
                            Weź się facet w garść!życie nie kończy się na Kosmice!!:)
                          • Gość: gość 1 Re: do merkuriusz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 12:43
                            Ja tez dzwonie do Dawida i to są moje pieniądze i na pewno Ty merkuriusz nie będziesz decydował jak mam je wydać ,więc odczep się od klientów Dawida i kosmiki zacznij budować swój autorytet i pracuj nad tym by zatrzymać klienta a takim chamskim podejściem nie uda Ci się to.
                            Postawiłam karty na Ciebie i zgadza się wróżyłeś kiedyś w kosmika.Człowieku ogarnij się.
    • Gość: ja Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 15:55
      mam pare ciekawych "capanek" z kosmica tv tylko nie wiem gdzie je wstawić z youtube usuna zaraz
      • 1skorpionica Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 29.12.12, 17:45
        wrzuć na youtube, obejrzymy, jest tam sporo filmików o "wpadkach"
    • merkuriusz1 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 30.12.12, 22:03
      Ta pseudogwiazda kosmiki to kretyn jakiego swiat nie widzial. Jesli licza na to, ze ludzie beda ogladac pacana to sie bardzo myla.
    • agrentowy4321 Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 04.03.23, 10:50
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 23.04.23, 21:16
      O Boże
    • irona.sonata Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 24.04.23, 09:58
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 24.04.23, 14:55
      Elektryzujące i nurtujące
    • irona.sonata Re: Kosmica TV. Wróżbita David -porada matoła 02.05.23, 20:01
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka