Dodaj do ulubionych

Re: Wróżka -Zinaida Toruń

IP: *.tvk.torun.pl 21.05.12, 08:41
cO SĄDZIECIE O WRÓŻBACH I KARTACH? mOZE KTOS KORYSTAŁ Z ICH POMOCY I MOZE SIE PODZIELIC OPINIAMI CZY NAWET NAMIARAMI NA WRÓZKE SPRAWDZONA? jA MOGE TO ZROBIC,BO ZNALAZŁAM TAKA W MOIM MIŚCIE,TO WROZKA ZINAIDA ,mam numer,ale strona chyba wystarczy. MOze ktos z WAs byl u niej? Ja jestem 100 proc .zadowolona..jej wróżba byla bardzo obszerna i wnikliwa...wystarczy wpisac w google wrozka zinaida i poczytac opinie, znalezc strone,ja sadze ze warto było..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość do Anetty i innych nicków IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 12:53
      Ja rozumiem, że reklama dźwignią handlu i każdy ma do tego prawo ale...w odpowiednim miejscu i nie w formie wypowiedzi niby zadowolonej klientki. Zmasowany atak tego anonsu na wszystkie możliwe strony internetowe, szanowna Pani, działa wręcz odpychająco. Robi sobie Pani niedźwiedzią przysługę...czy o to Pani chodziło ?...chyba nie. A tak na marginesie...skoro nie ma Pani Klientów, to może warto się zastanowić nad zmianą profesji...domyślam się, że jest to pieniądz łatwy, szybki i przyjemny ale....no właśnie....
      • kamikaze2 [...] 25.05.12, 14:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gość Re: do Anetty i innych nicków IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.12, 17:02
          ze mnie taka wróżka jak z koziej doopy trąbka ...mam ambitniejsze życie zawodowe ale...jako klientka mam odruch wymiotny ... otwieram lodowkę...i co widze ? zinaida !
      • ezodino Re: litosci! 25.05.12, 15:25
        ja rozumiem,ze ktos dyskretnie siebie zareklamuje,ok! Ale to przechodzi wszelkie pojęcie! Wszedzie ta "cudowna" wrozka Zinajda,czy jak jej tam:-(
        Wrocila po przerwie do wrozenia,ok. Chce się przypomniec,ok.Ale robic to w tak nachalny,prostacki sposob???? Aż taka posucha,taki brak chętnych??? Przeciez,szanowna wrozko,odstraszysz ewentualnych klientow,bo nikt nie uwierzy w taki wysyp "zachwyconych" !!!
        Litosci!!! Bo nie szanując klientow,nie szanujesz siebie.Albo odwrotnie...
        • tagoria Re: litosci! 25.05.12, 19:44
          ezodino.... tego pokroju "wróżki" nie wiedzą nic o szacunku. Celem jest SPRZEDAĆ nie ważne jak, nie ważne gdzie, nie ważne cooo .......... Chodzi o kasiurę. A co o niej pomyślą inni ? taka ma to w d....
          To jest taka kołtuneria w stylu sylwusis88 vel magia_online - nachalne posty, nachaly spam, potem pyskówki, straszenie. Nie ma miejsca w tym miejsca na ezoterykę.

ezodino napisał:

> ja rozumiem,ze ktos dyskretnie siebie zareklamuje,ok! Ale to przechodzi wszelki
          > e pojęcie! Wszedzie ta "cudowna" wrozka Zinajda,czy jak jej tam:-(
          > Wrocila po przerwie do wrozenia,ok. Chce się przypomniec,ok.Ale robic to w tak
          > nachalny,prostacki sposob???? Aż taka posucha,taki brak chętnych??? Przeciez,sz
          > anowna wrozko,odstraszysz ewentualnych klientow,bo nikt nie uwierzy w taki wysy
          > p "zachwyconych" !!!
          > Litosci!!! Bo nie szanując klientow,nie szanujesz siebie.Albo odwrotnie...
      • anitas8 Re: do Anetty i innych nicków 30.12.14, 12:44
        la mnie zinaida z tych internetowych wrozek jest najlepsza.sprawdzalna,ale i taka rzeczywista,nie opisuje bajek,tez stara sie doradzac od siebie i robi to skutecznie:)
    • tagoria patrząc z boku 26.05.12, 12:11
      Kamikadze, weź się zdecyduj chociaż czy ta twoja zinaida jest matką po macierzyńskim co powraca po przerwie do zawodu, o czym pisałaś w poście tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,468,136028447,136155307,Re_do_Anetty_i_innych_nickow.html
      czy jest starszą kobietą o której piszesz w poście poniżej ?

Jak by zresztą nie było, dla mnie Twoje posty są zwyczajnie nie wiarygodne. Przez nachalność stały się antyreklamą wróżki.
      Nie jest to wyrazem mojej złośliwości wobec Ciebie. Zobrazowałam Ci że ludzie źle odbierają reklamowe spamowanie po forach. Ludzie mają dość nachalności.

Kto poleca tu black moon ??? Wydaje mi się że przez podobne praktyki straciła zaufanie. Podobnie jak panna Bucardi która ma trwały nawyk pisania samej ze sobą............. Przecież to widać ! zakłada co chwila nowy login z którego sama wychwala swoje pseudousługi. Może to stan chorobowy ? nie wiem..........
      Z punktu widzenia mnie - klientki wygląda to bardzo odstraszająco.

Pozdrawiam.

kamikaze2 napisał(a):

> hmmmm...a swoją drogą,przecież ja wiem że ten post jest mój i jest zgodny z pra
      > wdą nikt nie zabroni mi pisac pozytywnie o danej osobie przecież...i mogę tak p
      > isać gdzie chce,dziwne też sądzić,że starsza kobieta siedzi przy komp.i wypisuj
      > e na forach:)))))
      nic,powodzenia w pisaniu,mnie już to nie potrzebne, a tak w
      > ogóle ,to polecam dziadzię zajcew i bkack moon..:)))))) teraz dobrze??? ale prz
      > yznam,że nie znam tych kobiet:)) dużo o nich w necie,więc coś trzeba pisać..poz
      > drawiam!
    • tagoria Re: patrząc z boku 26.05.12, 20:21
      Jeśli chcesz się reklamować, patrz na prawo - tam jest taki link : Reklamuj się na forum - kliknij!

kamikaze2 napisał(a):

> Jak już pisałam jest sporo racji w tej wypowiedzi,najperw jednak nawiąże do kol
      > ejnego przeinaczenia,ta wróżka ma małe dzieci i to absolutna prada,a ja nie nap
      > isałam stara babcia tylko starsza kobieta,w sensie dorosła,dojrzała,poważna.naz
      > wałaby ten wiek średnim, a nie młodzieńczym,ale to akurat szczegół.bo dla mnie
      > osoba 35 letnia,to nie nastolatka i nie dziewczyna, a osoba na tyle poważna i
      > zajęta rodziną by sie nie bawić w takie rzeczy. nie o to chodzi,internet to for
      > ma reklamy,chyba przyznasz,ja w Twoim przekonaniu reklamuje,a to co TY robisz ,
      > to antyreklama,oba postępowania dyskusyjne moim zdaniem..jak mówiłam, świat,tak
      > że internetowy jest pełen reklam, spamu,ale to nie oznacza,że wszystkie reklamy
      > to naciągactwo,czasem są potrzebne,ale nie rozczarowują potem,ale ok..nie wypo
      > wiem się więcej...każdy kieruje się swym rozumem,sumieniem i sam musi sobie z
      > tym radzić..a tamte wspominane wrózki..hmm..wiesz,jakoś trzeba do ludzi dotrzeć
      > ...i uwierz,że to nie musi być wyłącznie kwestia zarobku,może akurat spełnienia
      > ?bo taka forma jest możliwa.. nie wiesz tego,bo nie znasz osoby o której pisze:
      > ( ani tamtych wróżek..wróżka to nie sklep.który reklamuje z racji tego,że powst
      > ał,nic, pa,to nasze gadanie nie prowadzi do niczego,fora zresztą zazwyczaj służ
      > ą kłótnią...
    • Gość: nie dzięki Re: patrząc z boku IP: *.play-internet.pl 19.06.12, 11:20
      skorzystałam nigdy więcej-paplanina z której nic nie wynika.
    • Gość: hahah Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 15:50
      Pani sama sobie wrózy? dobre :D
    • milka253 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 15.08.12, 20:53
      Zinaida jest świetna, miła, konkretna. Ma ogromny dar pomagania ludziom i bezbłędnie zagląda w nasze dusze. Polecam, skorzystałam i naprawdę warto!!
      • Gość: różyczka Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.204.76.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.12, 13:22
        ja też mogę polecić sprawdzoną wróżkę przez internet, wróży i robi rytuały miłosne, choć korzystałam tylko z wróżby. Sprawdziło się wszystko - łącznie z imionami. jeżeli ktoś chce to proszę pisać na justysia_33@wp.pl podam na nią namiar. :)
      • Gość: ObiektywnaM Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.play-internet.pl 20.08.12, 23:52
        Zinaida jest beznadziejna,lepiej te pieniądze przeznaczyć na kawę i ciastko.
    • Gość: ObiektywnaM Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 13:05
      Wasza wróżba była prawdziwa ok,moja nie i mam prawo o tym napisać.To nie jest forum pod tytułem "chwalmy świetną wróżkę Zinaidę".
      p.s.oczywiście że napisałam Jej osobiście,co myślę o tej wróżbie.
    • ezodino Re: Wróżka -Zinaida Toruń 02.09.12, 21:45
      Pani szanowna wrozko Zinajdo!
      Tak się nie wściekaj,nie denerwuj, ze ktos cię skrytykowal paskudnie! I tak jestes najlepsza! Przynajmniej tak sama o sobie piszesz! I tego się trzymaj! A krytykow pomin wynioslym milczeniem,bo twej wielkosci nie docenili! Oni sie nie znają! I wrozby trafnej by chcieli za nędzne grosze!
      Hurraa! Niech zyje boska Zinajda!!! Napisz jeszcze kilka boskich opinii o sobie, poczytam z przyjemnością;-)
    • iwona88888 Re: patrząc z boku 07.09.12, 22:38
      jeśli ktoś chce osobiście w toruniu to polecam wróżkę Vitalissę, przyjmuje cały czas i jest wiarygodna, ja korzystam więc wiem.
      • annn004 Re: patrząc z boku 05.08.14, 21:25
        Ale jaka sprawdzalnosc?
        • kopciuszek32 Re: patrząc z boku 05.08.14, 21:51
          Sprawdzalność na razie jest nijaka,nie wiem co z tego wyjdzie,zobaczymy,ale mam jednak wątpliwości..
    • hegema Re: Wróżka -Zinaida Toruń 09.09.12, 21:07
      wszystkie niki w jednym watku, jaki przypadek, niesamowite
    • Gość: daria Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.204.102.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.13, 18:52
      zinaida to tez oszystka .....
    • Gość: eleonora Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.tktelekom.pl 19.06.13, 11:02
      Ja czekam na sprawdzenie wróżby,ale sam jej opis to tragedia, bełgot na kilkanaście stron bez przecinków i kropek, lepiej 2 zdania konkretne zamiast potoku słów
    • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 14.08.13, 23:02
      Czy wrozka Zinaida jest Rosjanka?
    • tereska93 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 01.02.14, 12:23
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.30.94.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 12:31
        czy ktos moze sie wypowiedziec na temat rytuałów Zinaidy ?? Mysle nad tym..ale nie wiem czy w tym jest dobra i czy sa skuteczne??
    • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.30.94.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 12:40
      dzieki za odpowiedz;) Aaa co jest lepsze spętanie czy rytual milosny? Boje sie troche tego spetania ale podobno o wiele szybciej dziala niz urok milosny
    • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.30.94.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 12:50
      Ja chyba na skorzystan ze zwykłego rytuału :) mam wielka nadzieje, ze pomoze. Za Ciebie tez 3mam kciuki. Aaa czujesz juz jaies "objawy" spetania?
    • Gość: ? Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 13:10
      dreszcze to pewno grypę miałaś. A poza tym, z tymi objawami to raczej do specjalisty.
    • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.30.94.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 13:13
      Dla mnie taki rytuał to tez ostatnia deska ratunku. Wszystkiego juz probowalam, zeby wrocil i nic. Dlatego potrzebuje tej szansy. Mam wielka nadzieje, ze pomoze Nam obu ;) daj znac jesli sie uda. pozdrawiam
      • Gość: hahaha Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 16:30
        Jak już próbowałaś wszystkiego to widać ,że ani teraz ani w przyszłości cudu nie będzie. Po prostu jesteś nie dla niego i nie wiem co byś robiła zawsze się na Ciebie wypnie. Żaden rytuał ani klątwa z pluciem przez lewe ramię nic nie pomoże, ani ta czy inna rytualistka nie pomoże, po prostu nie masz farta do faceta....
        • Gość: hm... Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 18:33
          Czy mi się wydaje, że to jedna osoba pisze pochwały używając innych nicków, czy też nie?
      • Gość: misia98877 Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.tktelekom.pl 08.02.14, 18:50
        Chciałam pogadać z kimś kto wykonał rytuał u Zinaidy to mój mail :misia98877@wp.pl
    • Gość: aaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.14, 13:38
      czy ten rytuał zadziałał ?
      • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.151.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 16:04
        ja czekam na efekty... mam czekac ok 3 tyg
        • Gość: aaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 16:38
          a myślisz ,że zadziała ? u kogoś z Twoich znajomych były efekty ?
          • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 11.02.14, 16:48
            Ja zaplacilam 2000 zl!!! Wariatka chyba jestem!!! Prawie rok temu i pisala potem krotko, a od pol roku nie odpowiada, gdy pytam, dlaczego rytualy nie zadzialaly. Dalam kilku osobom kontakt do niej, ktorym odpowiedziala natychmiast, ja wyslalam rowniez w tych samych godzinach i nie raczy odpowiedziec.
            Ona nie robi zadnych rytualow, mnoze jakas swieczke za 2 zl zapali i to wszystko. Ta osoba powinna znalezc sie w Sadzie za naciaganie i oszustwa. Tyle ode mnie.
            • Gość: aaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 16:50
              2000 zł - ale komu ? wróżce Zinaidzie ? czy innej ?
            • anitas8 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 30.12.14, 12:46
              lko po co to piszesz w watku ow roce zinaidzie nie wiem,wprowadzaszw blad innych,ona nie takich nie bierze pieniadzy ,co za absurd
        • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 11.02.14, 16:48
          A ja czekam ok. roku. I Ty sie nie doczekasz na cokolwiek. To oszustka!
          • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.171.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 16:55
            dziwne ze zaplacilas 2000 :) jak urok kosztuje - 100zl a spetaie - 250zl
            • Gość: aaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 16:56
              do Onaaa - z Ty myślisz ,że zadziała ?
              • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.171.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 17:00
                wiesz trudno mi powiedziec bo zamowilam ten urok w piątek, więc minelo dopiero kilka dni. Mimo wszystko chcialabym, ze zadziałał. Szukalam kogos od uroków juz dosc dlugo, nie wiem czy Zinaida pomaga czy to kolejna oszustka ale nikt nigdy zadnej pewnosci nie mial i miec nie bedzie. Chcialabym porozmawiac kogos kto NAPRAWDE mial zamawiany urok u Zinaidy i NAPRAWDE mu to pomoglo. Aaa nie tylko kogos od przeslodzonych komentarzy
                • Gość: aaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 17:02
                  Też jestem bardzo ciekawa - też bym chciała skorzystać .
                • Gość: urok Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.14, 17:07
                  miałam wykonywany urok u wróżki Zinaidy. Proszę o kontakt w celu wymiany zdań.
                  • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.51.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.14, 22:30
                    Czy moge prosic o wiecej informacji? Czy sie udalo? Po jakim czasie? i jakie byly efekty? Ja tez zamawilam urok....czekam na efekty.
                    • Gość: urok Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.14, 22:35
                      onaa kiedy zamawiałaś ? masz kontakt z tym mężczyzną? jaki to był ryt?
                      Ja też miałam wykonywany.
                      • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.51.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.14, 22:53
                        Ok 3 tyg temu zamowiłam urok milosny. Nie mam kontaktu z tym mezczyzna... to On powinien sie odezwac pierwszy. czekam... odezwij sie prosze na moj mail tuska1990.90@o2.pl
                    • Gość: urok Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.14, 22:36
                      onaaa podaj emaila do siebie.
                      • Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.51.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.14, 22:45
                        tuska1990.90@o2.pl
                      • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 25.02.14, 22:55
                        wszyscy pisza duzo i nic, zadnych konkretow, czyli nie dzieje sie nic? dajcie jakies konkretne przyklady,
                        jak zadzialaly rytualy

• Gość: Onaaa Re: Wróżka -Zinaida Toruń IP: *.205.51.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.14, 23:14
                          Ja na razie nie mogę powiedziec czegos wiecej. Po prostu minelo chyba jeszcze za mało czasu. Tez chcialabym znac szczegółowe przyklady jak "to" wszystko działa.
            • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 11.02.14, 17:03
              oJ SORRY, 2000 ZL ZAPLACILAM ELENIE - LAURA GOTTI.
              A jesli chodzi o Zinaide, to wrozba byla bardzo ogolna, nic konkretnego i rytual nie podzialal absolutnie.
          • anitas8 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 30.12.14, 12:34
            ozka Zinaida to bardzo dobra,szlachetna osoba,pomocna i przede wszystkim tylko u niej wrozby mi sie sprawdzily,
    • Gość: aaaa Re: co za bzdury! IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 17:00
      mi też wróżyła Zinaida - i sprawdza się .
    • Gość: aaaa Re: co za bzdury! IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 17:03
      Dziewczyny - opowiedzcie coś o tych efektach proszę .
      • Gość: Onaaa Re: co za bzdury! IP: *.205.171.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 17:10
        Jesli chodzi o Pania Zinaide to bardzo miła osoba i odpowiadala na moje wszystkie pytania. Od piątku jestem z Nia w stalym kontakcie. Nie moge powiedziec na razie nic o efektach, minelo po prstu za mało czasu. Ale od czasu uroku zle sypiam w nocy, mam dziwne sny. Nie wiem czy to ma cos wspolnego urokiem.. wazne zeby podzialalo na osobe na ktora jest rzucony. Osobiscie boje sie bo to moja ostatnia szansa heh wszystkie mozliwe i realne szanse na powrot chyba juz wykorzystane :)
    • okowoko50 Re: Wróżka -Zinaida Toruń 11.02.14, 17:20
      Ja nie oczerniam Zinaidy absolutnie. Mam jak najlepsze zdanie o Niej. Poprostu napisalam, ze rytual nie zadzialal. A dlaczego Ona poprostu nie wie. Ja sprobuje jeszcze raz, powtorzyc to samo. Moze sie uda. Zinaida jest bardzo ciepla osoba i wyrozumiala. Szanuje Ja za podejscie do klientow.
      A to, co napisalam pomylkowo wczesniej dotyczylo wrozki - rytualistki Eleny, chyba slyszeliscie o niej. Wiele osob chce skierowac sprawe do sadu. To wiem, z roznych forow.
      Pozdrawiam i zycze skutecznych rytualow.
    • Gość: Onaaa Re: dobry człowiek IP: *.205.171.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 17:29
      Tak, jako człowiek jest bardzo miła. Pisala ile lat juz w tym "siedzi" i w ilu procentach moze urok pomoc. Ja czekam... Czytalam gdzies w necie, ze podobno kazdy urok działa. Jeden szybciej drugi wolniej...ale w koncu kazdy zadziała. z Reszta taki urok daje nam tylko czystą karte czyli ponowny kontakt z druga osoba, a cala reszta zalezy juz od Nas. Przynajmniej mi sie tak wydaje :)
    • Gość: Onaaa Re: dobry człowiek IP: *.205.171.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.14, 17:48
      Dokladnie, przyszlosc lezy w naszych rekach. Ja osobiscie moge powiedziec, ze od ponad pol roku korzystalam z porad roznych wrozek.. jedne obiecywały i byly pewne powrotu, jedne owszem mowily, ze absolutnie nie ale rowniez nie powiedzialy, ze mimo wszystko zdarzy sie to i to. Wiec tak czy siak... nie trafilam na taka ktora powiedziala prawde. Juz nie mowie o pieniadzach wywalonych w błoto.. Owszem boje sie ze tym razem tez zostane oszukana..ale mam nadzieje i przeczucie, ze jednak ta Pani mi pomoze i nie zawiode sie kolejny raz. Wtedy juz chyba strace totalnie wiare w ludzi i magie
      • Gość: Madzia Re: dobry człowiek IP: *.eaw.com.pl 02.03.14, 17:07
        Korzystałam z tej wróżki ja i moja koleżanka w różnych odstępach czasu. Niestety nie dość, że nic się nie sprawdziło w mojej sprawie to koleżanka 4 miesiące później dostałą identyczny opis co ja. Tylko imiona były zmienione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka