Dodaj do ulubionych

Do Pani o nicku " ja -Tekla"

05.08.12, 20:06
Czy nadal Pani wróży ?? czy kontakt z Panią jest tylko możliwy drogą " publiczną" ??? Gdyby była Pani uprzejma odpowiedzieć na kilka pytań : jakie runy należy przy sobie nosić na poprawę relacji z narzeczeństwie ?? jakie jest ich właściwie działanie i czy faktycznie działają ??? Proszę mi również odpowiedzieć na nękające mnie od długiego czasu pytanie czy moje " dziwne" narzeczeństwo zakończy się małżeństwem - ponieważ od roku przechodzimy poważne kryzysy. Nie chcę podawać pełnych danych naszych. Pozostawię symbole (ja) A.11.11.77 (on) N. 14.04.65. Co można uczynić dla pozbycia się w związku negatywnych sytuacji. I co Nas czeka - a może już nic ??? Z góry dziękuję .
Obserwuj wątek
    • ja-tekla Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" 05.08.12, 21:31
      Niechętnie,ale ze względu na Pani determinację,podalam namiary na moja pocztę,ale na tym innym forum,mniej uczęszczanym.Uprzedzam-rzadko mam dostęp do komputera,więc nie odpowiadam szybko,czasami dopiero za parę dni.Poza tym-nie wróze przez net,wtedy to byla chwila rozpaczy spowodowana unieruchomieniem.Ja nie umiem wrózyc na odległosc,nie wychodzi mi to za dobrze:-(
      • Gość: MS Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: 83.238.240.* 05.08.12, 21:39
        Witam Pani Teklo,a kontakt osobisty wchodziłby w rachubę?ja bardzo chętnie ...:-) , pomogła mi Pani troszkę,chętnie bym sie spotkała.
        M.
        • ja-tekla Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" 05.08.12, 21:45
          Tak.Mieszkam na południu Polski,okolice Czechowic Dziedzic
          • Gość: MS Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: 83.238.240.* 05.08.12, 21:58
            Oj....od Poznania trochę daleko..:-(((
            • ja-tekla Re: fakt,daleko... 05.08.12, 22:07
              Fakt,daleko,choc...bylam w Kostrzynie,na naszym woodstoku i wracalam wlasnie przez...Poznan,ha!
              • Gość: MS Re: fakt,daleko... IP: 83.238.240.* 05.08.12, 22:11
                Jak pech,to pech...tak już na maksa ;-)
              • Gość: hellow Re: fakt,daleko... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.12, 22:11
                to ja mam jeszcze dalej :( tez nie ma Pani gdzie mieszkac ;) czyli Pani tutaj juz nie powrozy?
                • ja-tekla Re: podalam... 05.08.12, 22:20
                  Podalam swoje namiary Pani onaion,nie chce podawac na ogole,a nei wiem,jak do Was napisac indywidualnie"-( trochę zapóźniona technicznie jestem,przepraszam /tu szloch bezradny/
                  • Gość: MS Re: podalam... IP: 83.238.240.* 05.08.12, 22:26
                    Pani Teklo,a mogę prosić namiary do Pani na swojego maila- anna.nowak301@wp.pl?Bardzo proszę..
                    • ja-tekla Re: wyslalam....chyba... 05.08.12, 22:35
                      Chyba wysłalam tego meila:-( przynajmniej tak mi się wydaje,ze wyslalam.
                      • Gość: MS Re: wyslalam....chyba... IP: 83.238.240.* 05.08.12, 22:43
                        Ok ,dziękuję bardzo :-)
                  • Gość: anna0102 Re: podalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 19:29
                    Witam

Proszę również o kontakt Pani Teklo, szukam juz pomocy bardzo długo a chciałabym U pani poradzić sie w pewnej sprawie (z wczersniejszych wątkow wiem, ze orientuje się Pani w tym bardzo dobrze...) Mój mail: anna0102@op.pl
                • ja-tekla zaraz,zaraz! 05.08.12, 22:28
                  Ale mi w glowie zamieszali! Ja mieszkam bardzo blisko...siebie!To Wy mieszkacie daleko ...ode mnie,ha;-)
                  • iza_p79 Re: zaraz,zaraz! 05.08.12, 22:53
                    Pani Teklo, czy mogę poprosić o kontakt z Panią?
                    To dla mnie bardzo ważne.
                    • ja-tekla Re: zaraz,zaraz! 05.08.12, 22:57
                      Jak najbardziej.Prosze podac swoja poczte,napisze.Juz umiem;-)
                      • iza_p79 Re: zaraz,zaraz! 05.08.12, 23:04
                        iza_p79@gazeta.pl
                        Bardzo dziękuję
                      • brygida53 Re: zaraz,zaraz! 06.08.12, 10:42
                        Teklo!!!ja tez bardzo prosze o namiar mailowy, bardzo!! lucja-regina@wp.pl .pzdrawiam serdecznie i dziekuje.
    • Gość: Tarot Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 22:45
      jakie runy należ
      > y przy sobie nosić na poprawę relacji z narzeczeństwie ?? jakie jest ich właśc
      > iwie działanie i czy faktycznie działają ???
      na portalu wizyta u wrozki w najnowszych artykulach doradcow -prawy gorny link znajdzie pani wszystko o runach skryptach co jak i kiedy,wystarczy wejsc i poczytac
      • ja-tekla Re:bardzo dziekuję... 05.08.12, 22:53
        Bardzo dziekuję za pomoc...w moim wątku,choć poradzilabym sobie sama.Lecz pewnie pani Tarot ma sporo wolnego czasu,więc spontanicznie pomaga nie tylko w swoim wątlu. Dziękuję;-)
        • onaion34 Dziękuję za odp Pani Teklo. 08.08.12, 11:36
          Dziękuję , że Pani odpowiedziała. Podaję swój e-mail : onaion34@gazeta.pl i czekam na kontakt z Panią. Bardzo mi zależy.
    • Gość: ja Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 01:13
      fachowa porada tylko tu:wrozenieonline.pl
    • Gość: Misia Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: *.nowaruda.vectranet.pl 16.08.12, 15:30
      Mi pomogła ta pani hannahmistic@wp.pl jest dobra
      • Gość: m Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: 83.238.240.* 16.08.12, 15:34
        a jaki koszt wróżby?
        • Gość: misia Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: *.nowaruda.vectranet.pl 18.08.12, 17:51
          napisz do niej to sie dowiesz, dla mnie ona urok robiła
    • Gość: asia Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" IP: *.centertel.pl 20.08.12, 01:37
      Pani Teklo,rownież bardzo proszę o kontakt ,jeśli ma jeszcze Pani czas dla mnie :) gajana65@interia.pl
      • ja-tekla do pewnej siostry,ktorej nie odpsalam.... 20.08.12, 16:00
        Do Pani,ktora miala moj adres od swojej siostry...
        Przepraszam,ale nie odpisalam Pani,tzn. odpisalam,ale nie wyslalo meila,a ja skasowlam meila od Pani,przepraszam.Jeśli Pani dalej chce wrozby-proszę ponownie napisac na pocztę,dobrze??
        Gajano,napisalam do Pani...
        • Gość: anna0102 Re: do pewnej siostry,ktorej nie odpsalam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 19:31
          Witam

Proszę również o kontakt Pani Teklo, szukam juz pomocy bardzo długo a chciałabym U pani poradzić sie w pewnej sprawie (z wczersniejszych wątkow wiem, ze orientuje się Pani w tym bardzo dobrze...) Mój mail: anna0102@op.pl
    • agrentowy4321 Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" 04.03.23, 09:21
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" 24.04.23, 13:48
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Do Pani o nicku " ja -Tekla" 02.05.23, 18:46
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka