• disneyowa Re: Rytuały 30.04.15, 18:12
      Czy ktoś w takim razie ma jakiś kontakt do Pani Oli? E-mail odsyła po którymś maja, ale zastanwiam się czy to nie jest wiadomość z zeszłego roku. Co do teAtu na kafeterii to już go nie ma... :(
      • 0gazecianka Re: Rytuały 30.04.15, 19:23
        Wiadomosc jest aktualna, bo jakiś czas temu pisałam z Panią Olą, także pewnie zrobiła sobie przerwę teraz.
    • disneyowa Re: Rytuały 01.05.15, 00:53
      A e-mail do Pani Oli jest ten sam cały czas czy masz jakiś inny e-mail? Jeśli tak to mogłabyś podać?
    • kopciuszek32 Re: Rytuały 07.05.15, 12:20
      Mogłabym i to samo powiedzieć...
      • disneyowa Re: Rytuały 08.05.15, 00:02
        jakiś spamer mi ostatnio napisać wiadomość na e-maila o jakiejś babce co robi rytuały miłosne za 2000 euro. Normalnie myślałam, ze się ze śmiechu przekręce :) Brawo dla wszsytkich naiwnych, którzy gotowi są wydać taką kwotę.
      • sanders007 Re: Rytuały 17.04.19, 17:47
        Hey, ja jestem po rytuale, i zadziałał po 1,5 miesiąca, wiec magia działa.
        • olek13 Bredzisz 17.04.19, 20:50
          I to okrutnie bredzisz.
          • baziatko Re: Bredzisz 17.04.19, 23:21
            no ja jestem ciekawa jaki mail ma pani ola, bo z kartyklasyczne dawno nie odpowiada albo nie istnieje ten mail
            wiec @sanders, jakiego maila uzywa pani ola?
    • zakochana5556 Re: Rytuały 17.05.15, 18:14
      witam, czy ktos m obecnie kontakt z Pania Olą>?
      • disneyowa Re: Rytuały 19.05.15, 22:11
        Pani OLa już chyba nie wróży, w każdym bądź raze e-maile wracają... A szkoda, bo karty stawiała swego czasu bardzo dobre ;)
        • zakochana5556 Re: Rytuały 19.05.15, 23:52
          właśnie wróży, kazała mi się odezwać 9-10 maja, wtedy w kwietniu bardzo szybko odpisała, ale teraz nie odpisuje, może trzeba poczekać, pewnie jest zajęta.
    • agma89 Re: Rytuały 13.06.15, 12:36
      Witam. Czy mogłabym otrzymać maila do Pani Oli?
    • szukampomocyy WAŻNE 23.07.15, 00:52
      Czy pani ola przyjmuje jeszcze? Stary watek ale tyle pozytywnych opinii a niestety mi nie odpisuje :( bardzo prosze o infrmacje
      • disneyowa Re: WAŻNE 23.07.15, 22:00
        Z tego co mi wiadomo to Pani Ola odpisuje na e-maile ale trzeba czekać, ja czekałam od kwietnia-maja na odpis ale się doczekałam. :)
        • szukampomocyy Re: WAŻNE 24.07.15, 02:14
          Dopiero teraz dostalas odpowiedz od kwietnia? Kurcze to bardzo dlugo :( nie moge tyle czekac... a jest moze jakis inny kontakt do pani oli? telefon??
    • gedachten Re: Rytuały 26.07.15, 10:10
      Pani Ola odpisuje, ale trzeba czasami poczekać. Ja chciałabym napisać tutaj, że miałam robiony rytuał w kwietniu i podziałał, a nie miałam kontaktu wcześniej przez spory okres czasu z moim byłym :) Więc polecam, bo Pani Ola to chyba jedyna kompetentna osoba. Wcześniej miałam styczność z innymi i poza wyczyszczeniem konta właściwie nic nie zrobili.
    • haniel1 Re: Rytuały 26.07.15, 19:11
      Wiesz co ja nie chce zachwalać ale jest świetna Pani Ania,jest na tyle świetna że każdy wpis Jej jest usuwany normalnie automatycznie,normalnie mi to się podoba. Czyli jak zrobi jakiś wpis np. pomoc czy uroki,to z automatu jest usunięcie tego wpisu.
      • haniel1 Re: Rytuały 27.07.15, 09:46
        Żartowałem,nie podoba mi się to
        • salibasa269 [...] 05.08.15, 18:44
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • trywalk11 Re: Rytuały 06.08.15, 08:56
            Co!? - Serio P. Ola ma sprawę na policji za oszustwa w rytuałach? I t to osoba, która nie bierze grubej kasy, gdy natomiast ludzie zgarniający o wiele więcej za swoje uroki - mają się świetnie i dalej naciągają ludzi?
            • 0gazecianka Re: Rytuały 06.08.15, 15:39
              Chodziło chyba o wyżej opisywaną jakąś Panią Anię, nie o Panią Olę, bo do tej osoby był skierowany wpis. Jeżeli się mylę niech salibasa mnie poprawi, ale jestem niemal na 99% pewna, że to nie chodzi o Panią Olę. Z wieloma osobami rozmawiałam i nawet Ci, którym nie wyszedł rytuał u Pani Oli nie mieli jej nic do zarzucenia mimo wszystko, bo zawsze pisała szczerze. :)

PS. Kim jest ta Pani Ania? Dawno nie czytałam forum. Jakiś nowy wytwór? :D
              • tarzan14 Re: Rytuały 07.08.15, 00:10
                Żaden wytwór,bardzo miła i kompetentna wróżka i do niczego nie zmusza,na tym forum Ją broniłem to mi modulator czy kalbulator zamknął pocztę
            • janusz12stan Re: Rytuały 06.08.15, 18:54
              Ja skorzystałem kilka miesięcy temu z usług Pani Layli. Nastąpiło to jednak po wielu tygodniach i trafiłem tam z niemieckich portali. Co ciekawe miałem tą info też od znajomych z Turków. wszystko tak śmisznie ale rzeczowo się zazębiło że się zdecydowałem na jej usługi. Wszystko wyjaśnia, tłumaczy i daje wskazówki cenne. Fakt i jedna rzecz że tylko poprzez portal. Kontakt dosyć z doskoku ale efekty dzisiaj warte tego. Dla zainteresowanych to ezosfera com Co najważniejsze to to duża wiedza, duża empatia, nieoceniona pomoc, serdecznie polecam! Trafnie i na temat.
    • szukampomocyy jest pani super :) 08.09.15, 12:43
      chcialam napisac, ze pani ola jest super :) dziekuje bardzo za pomoc i polecam wszystkim!!!!
      • kopciuszek32 Re: jest pani super :) 10.09.15, 12:36
        Cześć.Czy mogłabyś mi podać namiary do tej Pani Oli na emaila,karinka-nowak@wp.pl...oraz czy mogłabyś mi tam udzielić w jaki sposób Ci tak pomogła..
    • pytanie39 Re: Rytuały 25.09.15, 17:03
      czy komuś Pani Ola robiła rytuałw ostatnim czasie?? są jakies efekty??
      • szukampomocyy Re: Rytuały 15.11.15, 20:06
        ja korzystalam we wrzesniu, pani ola mi odradzala rytual bo wachadelko pokazalo tylko 20 pr, ale ja sie uparlam, wiedzialam ze to moja ostatnia deska ratunku, czulam ze sie uda i juz a jesli nie to musze sprobowac tak czy siak. Teraz moge powiedziec dwa miesiace po rytuale ze duzo sie zaczelo dziac jakies dwa tyg temu, bo zaczelam normalnie gadac ze swoim eksem, a wczesniej wcale nie chcial sie odezwac :) jestem dobrej mysli i dobrego nastawienia :))
        • kopciuszek32 Re: Rytuały 16.11.15, 15:28
          Witaj:-) Zdecydowałam się do Ciebie napisać,ponieważ jestem w takiej samej sytuacji jak Ty....również pisałam do Pani Oli i niestety dała mi niewielki procent na powodzenie rezultatu...może i ja powinnam się jednak odważyć i spróbować...przyznam,że dałaś mi nadzieję:-)
        • kopciuszek32 Re: Rytuały 16.11.15, 15:40
          A czy mogłabym prosić o maila do Pani Oli....? miałam wcześniej,ale niechcący usunęłam..proszę na mojego maila;karinka-nowak@wp.pl
          • pytanie39 Re: Rytuały 23.11.15, 18:35
            Ja miałam rytuał robiony w połowie września, po 4 tygodniach sam sie odzywal pare razy i tez go przypadkiem spotkalam, ale teraz jest cisza, nie wiem co dalej. Pani Ola każe czekać.
    • janusz12stan Re: Rytuały 25.02.16, 17:49
      Skorzystałem z usług Layli. No powie, to naprawdę działa a sama osoba jest niezwykle ciepła i uprzejma. Tyle co doznałem od tej miłości to nawet rodzina mi nie dała. I jej rytuały działają odpowiadam z całą świadomością. Jesteśmy tego najlepszym przykładem
      • lara9369 Re: Rytuały 25.02.16, 19:02

janusz12stan
        "Tyle co doznałem od tej miłości " Serio? Dawno dawno zapomniałeś, co to - Miłość. Do miłości, trzeba mieć Serce, nie genitalia. Rodzina, która nie zabiera do lokasu, bo wstydzi się chorego - dała ci tyle miłosci? Dajesz cały czas - Ty, kase, kasę, kasę... Tyle miłości, Jezu! I to wszystko - ta Leyla??? Eeech...
    • gremlinka321 Re: Rytuały 04.03.16, 20:20
      Pani Emilio Angel vel mareczku czemu oczerniasz pania Ole? Watek powstal w 2012 roku i korzysta ona z jednego maila wciaz. Od poczatku sie z nia kontaktuje, nikt nigdy nie podawal do niej innego maila niz ten ktory jest przez nia wymieniony w tym watku. Slaby pomysl na reklame przez oczernianie innych (a post reklamowy jest ponizej: 03.03.16, 10:40, można sprawdzic). Mam nadzieje, ze ludzie sie nie nabiora.
      • kopciuszek32 Re: Rytuały 21.03.16, 11:16
        A czy korzystałeś może z rytuału wrózki hanny? czy znaasz może osoby,które mogłyby się wypowiedzieć...
      • duszka111 Re: Rytuały 10.04.19, 12:41
        Czy mogłabyś podać mi meila do Pani Oli?
        • duszka111 Re: Rytuały 10.04.19, 12:42
          mój mail
          ewagam@wp.pl
    • gremlinka321 Re: Rytuały 04.03.16, 20:25
      Podasz datę i godzinę, o której wykonywałeś rytuał z panią Ola? I czego potrzebowales do jego wykonania? Jestem pewna ze go nie wykonywales bo reklamujesz sie jako wrozka i oczerniasz inne dobre!!!!! A jesli sie myle to odpowiedz na moje pytania.
    • ulala222 Re: Rytuały 14.03.16, 22:54
      Czy Pani robi spętania lub inną czarną magię
    • kopciuszek32 Re: Rytuały 21.03.16, 11:31
      Ja korzystałam u Niej z uroku,lecz nie przyniósł żadnego efektu mimo,że mówłia,że na pewno będę zadowolona...lecz gdy już minęło trochę czasu i dalej było nic...zaczęłam pisać do tej Pani,na początku mi odpowiadała,że trzeba jeszcze raz wykonać taki urok...że trzeba jeszcze poczekać...ale dalej również nic...potem jak ponownie do Niej napisałam,to już nie odpowiadała na moje male...i taką ową pomoc miałam...
    • ankasralka Re: Rytuały 11.04.16, 02:35
      Można prosić jakis aktualny mail?
    • agma89 Re: Rytuały 13.07.16, 14:26
      Zgadzam się... Ja straciłam prawie 2000 ... Tak naprawde chyba nie ma rzetelnej osoby ktora faktycznie sie na tym zna
    • rytaly452 Re: Rytuały 19.09.16, 14:18
      A ja polecam addams.wednesdayy@wp.pl, ta kobieta jest rowniez bardzo dobra, nie bierze duzo za rytualy w porownaniu do innych, w moim przypadku rytuał sie sprawdzil, dlatego bede ja polecac.
      odpisuje nieraz po kilku dniach, ale mysle ze warto sprobowac
      • starszapani8 Re: Rytuały 19.09.16, 14:32
        a ile bierze ?
      • kontroler0 Re: Rytuały 20.09.17, 20:22
        Słuchaj kochaniutka moja znajoma daje 15.000 zł za skuteczny rytuał i płaci po, to może ja Cię polecę co?
        Odpisz skarbie dogadamy się.
        • baziatko Re: Rytuały 28.11.18, 18:41
          hah spoko napisz do mnie podesle tej twojej "kolezance" kogos skutecznego dontiwen.trajtufink@gmail.com
    • gog80 Re: Rytuały 20.09.17, 10:58
      Dzień dobry. Czy nadal pani się tym zajmuje? Proszę o kontakt. goschib80@googlemail.com
    • angela76lca Re: Rytuały 21.09.17, 09:35
      Witam, Pani Olu zadnen z podanych adresów e-mail nie istnieje... próbuje wysłać wiadomość i za każdym razem brak takiego adresu...? Bardzo proszę o podanie kontaktu lub ktoś może coś wie, bo wątek dość stary...
      Dziękuje
      • gog80 Re: Rytuały 21.09.17, 16:02
        No właśnie ja też probowalam i nic
        • malinka.szatynka Re: Rytuały 24.09.17, 15:08
          Witam. Ja z Panią Olą próbuję się bezskutecznie skontaktować od stycznia 2017 roku. Ostatni kontakt z nią miałam koło września 2016. Już jakiś czas temu pytałam na forach o nowy kontakt do niej. Niestety bezskutecznie. Nikt się nie odezwał. To wielka szkoda bo Pani Ola swego czasu bardzo mi pomogła a jej wróżby na przestrzeni lat okazały się bardzo trafne.
      • gremlinka321 Re: Rytuały 04.12.17, 15:36
        Pani ola ma nowego maila kartyklasyczne@int.pl ale pomaga tylko osobom, ktorzy juz kiedys z nia pisali no i nie wykonuje juz rytualow, tylko karty
        • malinka.szatynka Re: Rytuały 05.01.18, 12:22
          Czy można się z jakoś z Panią skontaktować i zamienić kilka słów w tym temacie? Bardzo proszę.
        • lena5557 Re: Rytuały 17.12.18, 08:46
          hej, a skąd masz informację że Pani Ola ma nowego emaila??
    • kontroler0 Re: Rytuały 05.01.18, 19:25
      Rytual jeszcze nikomu nie pomógł, a to że ktoś wrócił to czysty przypadek zdarzajacy się raz na jakiś czas, to normalne.
    • monia8134 Re: Rytuały 14.08.18, 20:14
      Potrzebuje pomocy chciałabym aby postawiła pani karty i powiedziała czy mój zwiazek ma jeszcze szanse
    • dominika1000 Re: Rytuały 11.04.19, 22:45
      Witam serdecznie, chciałam wszystkich ostrzec od osobą z mailem mikus90mikus@o2.pl!!!! Podaje namiar na faceta który robi magię miłosną i niby mieszka w Holandii, facet niby nazywa się Mariusz i ma maila pomocmariusz0@gmail.com Zapłaciłam za rytuał miłosny. Po zapłacie kontakt mailowy zdecydowanie słabszy. Po dwóch tygodniach całkowicie przerwał kontakt. Odradzam i radzę uważać bo straciłam sporo pieniędzy.Jeśli facet faktycznie mieszka w Holandii to nic nie da się zrobić. Co ciekawe korzysta z internetu w play bo takie pisze  z takiego  ip  to znaczy z internetu z play, mi sprawdził to kolega i to pewne w 100%
      • sanders007 Re: Rytuały 17.04.19, 17:49
        Ja tez próbowałam u kilu osób, ale się w końcu udało od osoby z polecenia tez z forum.
        • baziatko Re: Rytuały 17.04.19, 20:32
          czyli?
    • rogaldhl Re: Rytuały 27.03.25, 07:05
      Hey potrzebuje pomocy potrzebuje skutecznej wróżki która rzuciłaby urok bądź czary ku mojej obecnie ex partnerki z którą mam rocznego synka nie umiem bez nich żyć zawiodlem ja jakis czas temu popadlem w nalogi od kilku lat czuje jakby moje zyciew to pasmo porazek nie mam stalej pracy to roztanie sprawilo ze wrocila depresja nie umiem fukncjonowac bez nich jestem gotow zmienic sie dla nich cale zycie marzylem by miec rodzine jedna mialem stracilem bo pilem dzis nie pije 8 lat i gdy znow mi sie udalo to musialo sie wszystkjo spierdolic i nie wiem czy to ja jestyem popsuty jak ona mowi czy moze faktycznie tak jest ona tez swieta nie byla ale to juz nie istotne kocham ja i nasze dzieci okropnie mocno bez nich się zatracam każdego dnia dalej w głab dna mam już myśli samobójcze bo jeśli nie to to nie mam już nadzieji i siły by walczyć prosze cie o pomoc chciałem tylko dodac ze od jakiegos czasu pojawil sie jej kolega z dawnych lat nie jaki Dominik tak ma na imie na sam,a mysl o nim sciska mnie w gardle (przepraszam za brak interpunkcji pospiech pisania wiadomosci )
      nasze daty urodzenia MIchelle 14.02.1998 Wiktor 11.09.1991 błagam o pomoc wczoraj cos mnie ruszyło bym sprawdzil od kogo dostrała wiadomosc jak brała kompiel poczym nagle jak by ktos podal mi jej kod w glowie wpisalem 0000 odblokowal sie zobaczylem tewiadomosci ktore panu załanczam peklo mi serce nie moiglem zlapac oddechu az mnie scisnelo w gardle zrobilem zdjecie dalej nie czytalem boi mnie sparalizowalo ona nie wie o tym ze ja wiem i ze mam te zdjecia jestem rozbity do tego stopnia ze mam myslki by zucic sie pod pociag nie umiem z tym zyc nie wiem czy dotrwam do rana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka