Gość: lunatic IP: 193.239.60.* 26.11.12, 14:27 Jeśli komuś wyszedł albo i nie wyszedl prosze o kontakt na gg 45388412 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaga14 Re: Rytuał miłosny u Lilith 29.11.12, 13:14 Ja robiłam u Sary i mi wyszedł po ok 2 miesiącach. Podaje kontakt sarah.mag@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna miłość Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 22:20 Uroki miłosne, klątwy miłosne - zapomnijcie! Warto skorzystać z modlitwy w intencji ukochanej osoby na www.ezosfera.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatic Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: 193.239.60.* 30.11.12, 09:41 ty sie najpierw naucz czytac o czym jest watek, twoja sara mnie nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: 31.200.132.* 04.05.13, 12:36 cześć ja jestem własnie w trakcie robienia uroku tzn minęły 2 tygodnie od rytu na konkretną osobe . narazie nic się nie dzieje.....zresztą sytuacja jest taka ,że facet ma mnie kompletnie w tyłku i jeżeli faktycznie zaczęło by się coś dziać to tylko i wyłącznie byłoby to działanie rytu .napisze Ci jak coś się ruszy .... w tej chwili nie mam z nim w ogóle kontaktu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obeznany w temacie Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 13:14 No i się nie ruszy. Kasa wyrzucona w błoto tak naprawdę. Tyle co się wątków przewinęło o tym, że Lilith nie pomaga to się w głowie nie mieści, ale widać dalej ludzie z niej korzystają :/ Szkoda Twoich pieniędzy zwłaszcza, że ona wcale nie mało bierze, a przede wszystkim czasu i nadziei naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: *.251.176.19.threembb.ie 04.05.13, 20:17 tak się składa ,że jestem jej stała klijentką i jeszcze sie na niej nie zawiodłam ........... zarówno wrózby jak i ryty mi wychodzą u Lilith także cokolwiek nie napiszesz nie rusza mnie to bo ja znam ją z praktyki z nie z tego co ludzie o niej piszą na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: *.primeoptic.net 04.05.13, 21:08 Ale reklame jej robisz. Lilith podobno kasy potrzebuje i wysyla pieski aby ja chwalily , no gratuluje. No i IP zmienione. nooooo... coraz ciekawiej noviembre. To jest cala sztuka manipulacji/ Ludzie nie dajcie sie nabrac. Pelno tu jest opinii na temat Lilith, gazety o niej pisaly jak oszukiwala klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Rytuał miłosny u Lilith IP: *.251.176.19.threembb.ie 04.05.13, 21:26 nie znam lilith osobiście i nie nazwałabym jej swoją koleżanką , jestem jej klijentką , po rytach raczej nie mam z nią kontaktu ale widze co sie dzieje ... nie uważam jej za oszustke bo jej ryty działają , wrózby również się sprawdzają co nie raz mnie wkurza bo wolałabym inne zakończenie niektórych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś