ga00 14.01.13, 13:27 witam. Nie potrafię utrzymać pracy a nie mam już 20 lat, zawsze była krótkotrwała a nie jestem leserem, miałam firmę ale też padła, czuję jakbym miała jakąś blokadę przed pracą, już sama nie wiem. moze ktos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: praca....-blokada IP: *.devs.futuro.pl 14.01.13, 15:22 ja mam to samo,dwa kieunki studiów skończone,a nie mogę dostać pracy nawet na produkcji,nie leże do góry d... tylko cały czas szukam,szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca....-blokada IP: *.opera-mini.net 14.01.13, 17:42 Też tak mam. Tylko u mnie to skutek Saturna w II domu :( Taka "karma" do przepracowania. Na dokładkę "siedział mi" przez ostatnie lata pod ascendentem, czyli "ciągnął mnie na dno". Teraz mam go w MC. Może w końcu będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: praca....-blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 22:27 Strutu-tutut nie żaden Saturn i nie żadna karma. Tylko jedno a w zasadzie dwa - KRYZYS i BRAK ODPOWIEDNIO DOBRYCH ZNAJOMOŚCI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia-nicola Re: praca....-blokada IP: *.toya.net.pl 15.01.13, 13:42 Niestety to prawda nie masz znajomości nie masz pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo_pl24 Re: praca....-blokada 19.01.13, 22:14 niestety to prawda, takie czasy debilne nastały, studia, jezyki obcen mozna do kieszeni schowac jak sie nie ma znajomosci... Gość portalu: magda napisał(a): > Strutu-tutut nie żaden Saturn i nie żadna karma. > Tylko jedno a w zasadzie dwa - KRYZYS i BRAK ODPOWIEDNIO DOBRYCH ZNAJOMOŚCI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSZ Re: praca....-blokada IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.13, 22:31 Witam ,znasz sie może na astrologii ?mnie też ten temat interesuje , tez miałam pod górkę z pracą ,finansami...czy mogłabyś zerknąć jak to u mnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Magdy i Małgorzaty IP: *.opera-mini.net 16.01.13, 13:40 Z takim podejściem do życia na pewno pracy nie znajdziecie. Znajomości tutaj nie mają nic do rzeczy. Nie masz pracy w kraju, masz pracę poza nim. Zresztą są zawody, które zawsze są potrzebne. Ja nie mam najmniejszych problemów z samym zatrudnieniem :) Do MSZ. Osobiście nie bardzo. Byłam kiedyś u astrologa, który mi zrobił taki horoskop opisowy.I to on zwrócił mi uwagę na saturna. Podobno to planeta ograniczeń a drugi dom odpowiada za pracę i finanse. Na dodatek przez ostatnie lata miałam go dodatkowo w "misce" czyli w dole koła i było kiepsko. Teraz idzie do góry - i u mnie też jest poprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do MSZ IP: *.opera-mini.net 16.01.13, 13:44 Do MSZ. Osobiście nie bardzo. Byłam kiedyś u astrologa, który mi zrobił taki horoskop opisowy. I to on zwrócił mi uwagę na saturna. Podobno to planeta ograniczeń a drugi dom odpowiada za pracę i finanse. Na dodatek przez ostatnie lata miałam go dodatkowo w "misce" czyli w dole koła i było kiepsko. Teraz idzie do góry - i u mnie też jest poprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś