03.03.13, 20:33
Obserwuję różne fora. Zdarza się, że wróżbiarskie też. Jedną zasadę spostrzegłem. Chodzi o to, że jeżeli ktoś o jakiejś wróżce coś pozytywnego napisze, to zaraz wszyscy się na niego rzucają niczym sfora psów. Dla mnie to wniosek nasuwa się sam. Jest kryzys. I wróżbitom pewnie też nie idzie. Tym bardziej, że namnożyło się wśród nich różnych miernot. Widać to po tonie wypowiedzi. Raczej na nędznym poziomie. Dno! Bo gołym okiem widać, że te ataki to wróżki robią. Prymitywnie konkurencję zwalczają. I tyle. A może nie mogą tego zdzierżyć, że są jeszcze tacy w tym zawodzie co coś potrafią, dlatego mają klientów? Jakaś tam ESTELLA 999 upodobała sobie ataki na wróżbitów Małgorzatę i Grzegorza z Wrocławia. A nawet się przyznaje, że coś tam o kartach wie. Małgorzata i Grzegorz bronią się swoją wyjątkową wiedzą. Byłem tam, więc wiem. To oni przecież poukładali mi moje poszarpane życie, za co im chwała. Byłem w wielkiej rozpaczy. Pomogli mi, może dla tego żyję. I może dlatego mogę to napisać. A pozostałym wróżbitom też wszystkiego najlepszego życzę. I życzę też mniej zjadliwości, bo was to osłabia i ośmiesza. Łatwiej się wam będzie żyło. Pozdrawiam. Roman
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Roman IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.03.13, 09:12
      Tak!! Podpisuję się pod tym obiema rękami...Łatwiej się Wam będzie żyło bez tego jadu i zawiści :)
    • veronica77 Re: Roman 04.03.13, 19:26
      Zgadzam się z opinią,że funkcjonuje tu konkurencja w postaci wróżek,wielokrotnie miałam takie odczucie dlatego forum gazeta nie jest dla mnie wiarygodną informacją,warto szukac innych zródeł,ale nie trudno też zauważyc namolną reklamę wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza,wszystkie opinie są bez wątpienia pisane przez jedną osobę,nic nie mam do tych ludzi,ale komentarze pisane prze Pana Romana maja własciwie jedna i te sama tresc:) ja polecam zdecydowanie wróżki z okulta.pl . Izabela np.
      • Gość: Najlepsi Re: Roman IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 19:11
        zrozumiałas co chciałas, bo też ci nie idzie... Wróżbitów Małgorzatę i Grzegorza odwiedziłem właśnie pod wpływem tego tu ujadania. Rzeczywiście są najlepsi.Polecam
        • Gość: dixi Re: Roman IP: *.skomur.pl 06.03.13, 00:49
          Yhm
    • irona.sonata Re: Roman 25.04.23, 00:25
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka