Gość: Monia IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 14:58 Witam wszystkich , czy wie ktoś co dzieje się i w jaki sposób można skontaktować się z Panią Moniką? Od jakiegoś czasu nie daje znaku życia, nie odpowiada na maile.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zen Re: Monika Troisombres IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 12:48 porzuciła wróżenie. na szczęście dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Monika Troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 13:20 Gość portalu: Zen napisał(a): > porzuciła wróżenie. na szczęście dla wszystkich. Na swoje szczęście każdy pracuje sam.Nie pracuje się na szczęście innych,szczęścia nie można sprzedać,kupić ani podarować.Jeżeli porzuciła wróżenie to zrobiła to tylko i wyłącznie dla swojego szczęścia.Trzeba mieć w sobie dużo silnej woli by się z tym zmierzyć.Chylę czoła dla Pani Moniki i przesyłam serdeczne pozdrowienia,życząc również samych szczęśliwych i pomyślnych dla Pani dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Monika Troisombres IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 21:43 nie wiem skąd ta wiedza i proszę nie wypowiadaj się w moim imieniu, może jest zajęta, może faktycznie potrzebuje odpoczynku czy zmiany /i należy to uszanować/, ale na pewno ma dar i chce/chciała pomagać innym, nie rozumiem skąd te ataki /konkurencja?/ mi bardzo pomogła, a takie wpisy jak Twój zniechęcają do jakiejkolwiek pomocy /i może o to tu chodzi?/ dla mnie jest najlepszą wróżką jaką kiedykolwiek spotkałam osoby wróżące z prawdziwym darem chyba nie powinny zaglądać na to forum, tylko robić swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ładnie? Re: Monika Troisombres IP: 212.160.117.* 15.05.13, 12:50 "nie wiem skąd ta wiedza i proszę nie wypowiadaj się w moim imieniu," to chyba już wiadomo kto sam z siebie jest zadowolony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Monika Troisombres IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 13:23 w moim jako klientki /zadowolonej i wdzięcznej za pomoc/, widzę, że masz sporą skłonność do wymyślania historii, szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uUuU Re: Monika Troisombres IP: 212.160.117.* 15.05.13, 13:25 powiedziałabym, że to Pani ma takie skłonności bo skąd taka interpretacja jako klientki? to jest dopiero szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Monika Troisombres IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 13:30 czytać ze zrozumieniem potrafię, najwyraźniej nie wszystkim jest to dane, jak ktoś zadowolony, to pewnie autoreklama wróżki, tak? bzdura /a na pewno w tym przypadku/ temat zakończyłam, bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uUuU Re: Monika Troisombres IP: 212.160.117.* 15.05.13, 13:33 póki co prowadzi Pani monolog sama ze sobą bo ja ani Pani nie krytykuję ani nikogo nie polecam. Takie to Pani czytanie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Monika Troisombres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 17:23 "nie wiem skąd ta wiedza i proszę nie wypowiadaj się w moim imieniu," Jeżeli chodzi o moją wypowiedz,wypowiedziałam swoje zdanie,nie jestem konkurencją ani Pani wrogiem.Wiedza przyszła z wewnątrz tak jak przychodzi i do Pani.Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Re: Monika Troisombres IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 14:54 Nie szukaj jej, tak będzie lepiej dla Ciebie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Monika Troisombres IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.13, 15:08 ja też jej szukam ,chcę skorzystać z jej rady,a co się z nia dzieje,wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Monika Troisombres 23.07.13, 16:12 Korzystałam z usług tej Pani kilka miesięcy temu. Niestety w moim przypadku sprawdzalność była zerowa. Nie sprawdziło się nic. Odpowiedz Link Zgłoś
monikatroisombres Re: Monika Troisombres 23.07.13, 23:08 gazeta_mi_placi napisała: > Korzystałam z usług tej Pani kilka miesięcy temu. Niestety w moim przypadku spr > awdzalność była zerowa. > Nie sprawdziło się nic. To już było, do ciebie to dociera jak do muła a muł dalej twierdzi że jest koniem. |Ogarnij się trochę jak w ogóle potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Monika Troisombres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.13, 07:29 Mam prośbę, czy mógłby ktoś podać aktualny adres e-mail do Pani Moniki? Odpowiedz Link Zgłoś
troisombres-monika Re: Monika Troisombres 03.10.13, 22:13 Gość portalu: Monia napisał(a): > Witam wszystkich , czy wie ktoś co dzieje się i w jaki sposób można skontaktowa > ć się z Panią Moniką? > Od jakiegoś czasu nie daje znaku życia, nie odpowiada na maile.. Ze mną jak zawsze, adres email. Odpowiedz Link Zgłoś