freya_v 26.06.13, 15:40 Postawię karty dwóm chętnym osobom.. Proszę o podanie imienia i daty ur oraz o konkretne pytanie. Kometarz zwrotny mile widziany:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ines1985 Re: Powróżę:) IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 15:58 Witam serdecznie 1985.12.31 Agnieszka Czego chcę ode mnie Rafał- pracodawca 1975.06.23 dziwnie się wobec mnie zachowuje?Czego mogę się po nim spodziewać?Czy jego relacje z żoną się poprawią i nie będzie szukał zainteresowania? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Ines 26.06.13, 16:21 Nie masz się czego obawiać. Stosunki się wyregulują to chwilowy stan. Karty pokazały że jest to w jakimś stopniu krępująca dla Ciebie sytuacja. Zależy Ci na pracy (karty pokazały stały etat) i nie chcesz kłopotów. Karty pokazały że ostatnio znaleźliście się w sytuacji w której on miał możliwość pozwolenia sobie na coś więcej i widać że tej sytuacji żałujesz. Jesteś osobą sympatyczną towarzyską chętną do rozmowy i Rafał źle to odebrał. Nim nie kierują żadne uczucia ani też chęć przygody z pracownicą. On ma nudne monotonne życie przy Tobie trochę odżył w znajomości z Tobą widzi światełko na ożywienie jego życia "towarzyskiego". Ostatecznie wygląda na to że będziecie się mijać w pracy. Ale każde będzie na tyle zajęte swoimi sprawami że nie będzie możliwości zacieśnienia relacji. Nie wiem czy Twoja praca czy jego ma system zmianowy ale karty pokazały że jakikolwiek kontakt między wami będzie na zasadzie widywania się w pracy w zależności od jej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines1985 Re: Ines IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 16:30 Bardzo ładnie ujęte, pytałam ponieważ widzę, ze Rafał mnie obserwuje, widzę, że mu się podobam. Hmmm wszystko się zgadza, ale nie było jeszcze żadnej sytuacji gdzie miał możliwość by pozwolić sobie na więcej hehe. Jeszcze? Specjalnie wchodzi mi w drogę;) Praca faktycznie jest zmianowa, czasami Rafał jeździ w trasę i nie ma go przez kilka dni. Nie rozumiem ostatniego zdania tzn jak mam to rozumieć "będzie na zasadzie widywania się w pracy w zależności > od jej zmiany" Chodzi o moją zmianę pracy i koniec widywania? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Ines 26.06.13, 16:35 Nie nie. Chodziło mi o ten system zmianowy w tej pracy. On Cię traktuje jako koleżankę z pracy:) do pracy przyjemniej się chodzi jak ma się tam kogoś kto czeka aż Cię zobaczy;-) to bezpieczna relacja. Zwykle koleżeństwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines1985 Re: Ines IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 16:40 Hahaha no nieźle. Zobaczymy, dziekuje za wrozbe. Boziu, wiekszosc osob wrozacych potwierdzilo, ze on chce romansu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem 2 :) Re: Powróżę:) IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 16:06 Dzień dobry Gdybym mogła prosić o zapytanie do Karty czy w lipcu uda nam się spotkać? czy będzie to miłe spotkanie? Czy nasze stosunki się poprawią? Czy on ma wobec mnie jakieś ciepłe uczucia? Joanna 13.02.1969 Maciej 09.03.1968 Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Joanna 26.06.13, 16:27 Niestety ale do spotkania w lipcu nie dojdzie. Widać oddalenie między wami ochłodzenie uczuć. On nie tyle co nie chce co nie może. Coś go przed spotkaniem z Tobą powstrzymuje. Pokazuje się jeszcze że spotkanie ma związek z podjęciem jakiś trudnych decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Joanna IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 16:35 Dziękuje za wróżbę. Dam znać co się wydarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Karola IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 16:56 Witam, Karola ur.08.01.1979r. Kiedy poznam w końcu mężczyznę, z którym mnie połączy uczucie? Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
m.k_m.k Re: Karola 26.06.13, 18:14 Czy w ciągu najbliższych 5 lat wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? Anna 25.08.1991. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Powróżę:) IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 18:09 jeśli można, freya poznałam niedawno piotra, zodiakalny rak /dokładnej daty urodzenia nie znam/, co się wydarzy jeśli się z nim spotkam? dać mu szansę? anna 08.06.1975 Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Do Anny 26.06.13, 18:21 Uważaj na niego bo to typowy napalony facet. Karty pokazują że on będzie intensywnie zabiegał o spotkanie z Tobą ale ta relacja może zakończyć się równie szybko jak się zaczęła. To facet który działa w stylu akcja reakcja. Nie raz Cię zaskoczy i może być zdolny do stawiania przed faktem dokonanym. To wszystko po to by dostał to czego chce a jak już dostanie to pójdzie szukać dalej przygód. Nie warto dlatego Cię ostrzegam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Do Anny IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 18:29 napalony na pewno /czego nie ukrywa/, choć twierdzi, że szuka stałej relacji, jest po rozwodzie, wydaje się w porządku, a mogłabyś sprawdzić charliego /07.06.1967/? dziękuję za ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Do Anny 26.06.13, 19:12 Charli jest mocno zdystansowany jakby wystraszony. Wygląda na świeżo po rozstaniu.. Relacja mogła by się rozwinąć ale musiałabyś pierwsza wykonać ruch w jego stronę. On ma za dużo wątpliwości jest bardzo niezdecydowany.. Narazie nic z tego nie wyniknie on stwierdzi że potrzebuje czasu itd ale zostawi taką możliwość na przyszłość. Mimo że narazie związku nie widać ta relacja nie zostanie zamknięta zostanie z możliwością rozwinięcia się czegoś w przyszłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Do Anny IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 19:22 on też jest po rozwodzie, ale to już co najmniej kilka lat minęło, z tego, co wiem nie jest w związku, mamy kontakty przyjacielskie /może za duże słowo/, ma trudny charakter, ponoć za wróżbę nie można, więc dziękuję za poświęcony czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Do freya_v IP: *.pl 27.06.13, 12:59 freya...ale ja pierwsza zadałam pytanie przed Anną.. :( i się nie załapię?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaklina Re: Powróżę:) IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 18:25 tylko niedoświadczona wrózka wróży za darmo... głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawecka Re: Powróżę:) IP: *.opera-mini.net 26.06.13, 19:32 Chciałabym wiedzieć jaką płeć będzie miało moje dziecko Data ur ja 15.09.1991 Partner 20.09.1990 Prawdopodobny termin porodu 3.12.2013 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żulietta Re: Powróżę:) IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 12:25 na USG idź a nie wrózki się pytasz... BOŻE ludzie jak wy nie macie pojęcia z czym zadzieracie... bo wam się chce wiedzieć jaką płeć będzie miało... na prawdę nie macie ambitniejszych pytań nA powazniejsze problemy? Jak bedzie miało siusiaka to już źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Powróżę:) IP: *.telpol.net.pl 27.06.13, 15:39 Witam, chcialabym zapytac o to jaki wplyw na moje zycie bedzie miala przeprowadzka i czy kiedys ewentualnie bedzie mozliwosc powrotu na stare mieszkanie? Iwona 26.12.88 serdecznie prosze o dopowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawecka Re: Powróżę:) IP: *.opera-mini.net 28.06.13, 07:01 Wolałabym bez siusiaka,bo mam już 3 siusiaków. Na usg idę dzisiaj. Powodzenia w dalszym najeźdzaniu na ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powróżę:) IP: *.mmj.pl 28.06.13, 19:51 czy ja tez moge, bardzo mi zalezy czy pan urodzony 5.02.1980 ma kogos ? Karolina 30.10.1985 Odpowiedz Link Zgłoś