Dodaj do ulubionych

Urok miłosny - 5 osób za darmo

• Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 22:40
      Gdybyście mieli chociaż odrobinę oleju w głowie, zadalibyście sobie proste pytanie: jak jedna osoba, Mag podobno! - udziela się na aż tylu forach, prowadzi blog i robi ryty az takiej ilości osób????

To jest cała banda młodych! Leją się z was durne baby i kasę liczą!
      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 22:41
        Jestem osobą z darmowej 8, nie jestem podstawiona, nie znam osobiscie Pana Artura ale dużo mu zawdzięczam. Ludzie którzy oczerniają tego człowieka są idiotami. Właśnie wróciłam z randki z byłym, całowałam sie z nim, były był dla mnie cudowny!!!!!!!!!! A nie miałam żadnych szans na to żeby chociaż zechciał na mnie spojrzeć po zerwaniu w taki sposób. Więc niech nikt nie mówi ze to nie działa! bo tracicie ogromną szanse na spełnienie marzeń. Jestem kilka dni po mocniejszym rycie, pierwsze efekty miałam po tym słabszym . Ludzie otwórzcie oczy niech was nie zakrzykują hejterzy. Panie Arturze Dziękuje z całego serca!!!
        Napisze na bank jak to wszystko dalej się potoczy.
        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 22:46
          na głupotę jeszcze nie wynaleziono lekarstwa.... i na to tacy jak Artur liczą...
          • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 10:36
            mnie nurtuje tylko jedna kwestia - jak to jest możliwe że u Golden po najmocniejszym rytuale od którego niebawem minie miesiąc czasu nic się nie dzieje pozytywnego ,a przykładowo u sylwik która zmienia w trakcie nick, po najsłabszym az tyle się nadziało , może Panu A, się przepisy na rytuały "pomeliły" ha ha ha
            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 10:48
              Michelinku, Sylwia to na pewno Sylwia :) Pozdrawiam
        • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 11:06
          sylwia mozna twojego mejla chce popisac
          • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 11:18
            Podaj maila, odezwe się. Ja nie będe tu czesto, mi poziom tego forum nie odpowiada. Chciałam jedynie dodac otuchy osobom ktore czekają. A nick zmieniłam z nerwów bo wykasowałam tamto konto, jak zaczeły się jazdy na Pana Artura. Miałam tu więcej nic nie pisać. Odezwałam się jedynie dlatego że czułam się w obowiązku bo Pan Artur mi pomaga. Wydaje mi się że szybkość efektu zależy od sytuacji, nie ukrywam moja nie była tragiczna ale na pewno mogłam liczyc jedynie na koleżenstwo jeśli chodzi o byłego
            • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.13, 11:21
              hej moj mejl to patrycja _20@vp.pl pozdrawiam
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 11:26
                odezwałam się
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 11:24
              Powód jest bardzo prosty Pani Sylwia jest mną, Pani golden jak będzie mieć efekty również będzie mną a jak za godzinę zacznie pluć to pozostanie spoko babką. I tak samo wszyscy inni, którzy ośmielą się wspomnieć o pozytywnych efektach będą mną a jak będą opluwać to będą fajni i na Waszym poziomie. Przecież to takie proste i logiczne.
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 11:30
                To jest po prostu chore co wypisują ludzie a potem narzekają że nie ma nikogo skutecznego! Nie dziwie się że tak to wygląda. Ja jestem ogromnie Panu wdzięczna Panie Arturze! Nie miałam beznadziejnej sytuacji z byłym, on był wolny ja byłam wolna ,bez zobowiązań ale jestem pewna że gdyby nie pana pomoc do spotkania by nie doszło i nie byłoby tak jak jest teraz
                • Gość: woskowy hooi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.249.33.* 13.11.13, 11:43
                  tablica.pl/oferta/swiece-rytualne-rytualy-ID1xrF7.html magiczną pomarańczową, rytualną świecą własnej roboty przebiła inne wróżki handlujące ciuchami i częściami samochodowymi. Taka magiczna świeca własnej roboty ma podwójną moc do tego magiczna sukienka neonowa za 15zł, kozaczki, szorciki adidaska, używany przez nie wiadomo kogo strój kąpielowy i podjechać pod dyskę doświadczonym (przebieg 300tys.) sharanem wykastrowanym podtlenkiem LPG i wszystkie chłopy lecą na taką laskę. Pani wróżka dodatkowo posiada umiejętność magicznego składania i montażu mebli kuchennych jej specjalnością są meble z castoramy oraz ikei. Oferta może nie doyczyć wszystkich klientek, gimbaza nie ma prawka.
                • Gość: Gośka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.static.akk.net.pl 13.11.13, 12:52
                  Sylviee88 czy możesz odezwać się i do mnie?
                  Mój mail malgosia3e@wp.pl
                  • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 16:29
                    Pan Artur jest najbardziej "obrażalskim Magiem ";-) jakiego w życiu miałam przyjemność tudzież nieprzyjemność "poznać"
                    • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 17:55
                      Z niego taki mag jak z koziej dupy ksiądz. To nad wyrost sztampowo nazwany kobinator

miche-line napisała:

> Pan Artur jest najbardziej "obrażalskim Magiem ";-) jakiego w życiu miałam prz
                      > yjemność tudzież nieprzyjemność "poznać"
                      • Gość: do ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 17:57
                        KOGO POLECASZ?
                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 19:41
                          BASZE
                          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 19:47
                            jakiego Basze? Co nie żyje?
                          • Gość: do gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 19:49
                            Pytanie było skierowane do ruudai
                            Po co odpowiadasz? Aby udawać i znowu oczerniać salamandrę? że niby wszędzie poleca Baszę? Nie poleca! Bo obecny Basza - to oszust, który tylko udaje prawdziwego Baszę.
                            • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.11.13, 20:10
                              Czy Was ku... pogięło, co? Nikogo nie reklamuje! Jak już to robi to debil salamandra, to tak tytułem udzielania się. Widzicie gdzieś tutaj że wymieniłam kogoś idiotki jedne?

H... kaczy w dupę co o mnie myślicie.

Gość portalu: do gość napisał(a):

> Pytanie było skierowane do ruudai
                              > Po co odpowiadasz? Aby udawać i znowu oczerniać salamandrę? że niby wszędzie po
                              > leca Baszę? Nie poleca! Bo obecny Basza - to oszust, który tylko udaje prawdziw
                              > ego Baszę.
                              • Gość: do ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 20:22
                                Alez wiemy że to nie Ty reklamujesz, co się unosisz? To ktoś nieznany sie wpisał zamiast Ciebie:)))) Zrelaksuj się bidulo :)))))
                                • Gość: ocena magii Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 19:24
                                  www.youtube.com/watch?v=EhD-8X3vsh8&list=PLCE14267749E4565D
                                  • Gość: asdf Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 16.11.13, 07:35
                                    I jak tam u Pani Golden?obiecała się odezwać.to nie w porządku.Ale pewnie Artur ją zmanipulował jakimś kolejnym urokiem silniejszym lub wzmocnieniem.Jeśli tak to wiemy, że to oszustwo.Szkoda kobiety,czeka na coś co się nie wydarzy.A chyba jest w złym stanie,nie wiem co z nią będzie jak urok nie wyjdzie.Ale Artur powinien zrobić wszystko,żeby wyszło ludziom z darmowej 8.WSZYSTKIM.tej gosi,joannie,emus,marcie.Nawet jak Golden napisze,że ukochany wrócił to nikt nie uwierzy.dopiero jak efekty będą miały osoby z 8 to jest ustawiony do końca życia.swoją drogą nie może wyjść innym skoro jej najmocniejszy nie wyszedł,chyba że Panie Arturze jest Pan w stanie to wyjaśnić.A Golden powinna być w porządku wobec innych i napisać co u niej.
                                    • Gość: aaa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 16.11.13, 08:02
                                      Dokładnie! Artur powinien wiedzieć, że zrobił ogromną krzywdę już zranionym i załamanym ludziom. Rozumiem, że biznes jest biznes ale bądźmy dla siebie ludźmi. Nie wolno krzywdzić ludzi, a to zrobił Artur. Teraz już nawet nie dla zysku ale z poczucia odpowiedzialności powinien zrobić wszystko aby osoby te darmowe miały efekty. Uważam, że jest im to winien, bo tak długo karmił je złudzeniami. Nie robi się tego zranionym osobom. Dodatkowo wtedy nikt nie śmiałby powiedzieć, że jest oszustem. Dlatego Artur zadziałaj dla tych osób, przecież masz do nich kontakt. Robiąc wszystko, żeby im wyszło robisz to dla siebie i ratujesz swoją głowę i dobre imię, nie mówiąc o wiarygodności i zyskaniu klientów!!!jak jesteś rozsądny to tak zrobisz.
                                      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 09:11
                                        z pustego nawet mędrzec nie naleje...
                                        • Gość: kinia Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.13, 09:27
                                          Dokładnie, Artur nie zna się na urokach, nie umie pracować z energiami więc nie jest w stanie nic zrobić, nikomu nic nie wyjdzie z darmowej ósemki, przynajmniej nie przy pomocy Artura.
                                          • Gość: mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 12:10
                                            Mam kontakt z osobami z 8 i co najmniej 2,3 osoby nie sa zainteresowane kontynuacja bo mają nowych facetów, część się wycofała a reszta jak najbardziej ma efekty. Nie wsiadajcie na Artura jak nie korzystałyscie. Łatwo kogoś oczerniać a potem jęczeć że nikt nie chce pomóc. Zreszta magia nie działa szybko potrzeba czasu na wszystko. Golden sama psuła efekty swoimi działaniami, to zwykłe prawo przyciąganie. Nie wierzyła ze bedzie efekt i dlatego teraz tyle czeka
                                            • Gość: ja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 12:16
                                              Mimi a z kim masz kontakt z darmowej 8? Bo niestety wiekszosc juz sie nie wypowiada...
                                              • Gość: mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 12:18
                                                gosia, ann, sylwik
                                                • Gość: mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 12:20
                                                  Nie dziwie się że się nie wypowiada, mam też kontakt z innymi osobami co robiły u Artura i tez 2 osoby mają innych po 1 rycie
                                                • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:20
                                                  przepraszam bardzo jakim cudem masz kontakt ze mna??
                                                  • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:22
                                                    i ze mną?więc nie pisz że masz kontakt z całą 8.
                                                  • Gość: mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 12:24
                                                    Emus nie z całą z osobami z 8
                                                  • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:27
                                                    ok
                                                  • Gość: do mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 12:30
                                                    To masz kontakt z dwiema osobami. Anna twierdzi, ze z Toba nie rozmawiala...z tych dwóch tylko jedna ma efekty. Przypadek. Smieszne. Golden pewnie boi sie odezwać, albo nie jest prawdziwa...a nawet jej rytual juz nie jest wiarygodny...
                                                  • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:32
                                                    golden jest prawdziwa.z tego co wiem to postanowiła czekać jeszcze.
                                                  • Gość: hm Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 12:24
                                                    Anna.pt a Ty masz jakieś efekty? Cos sie u Ciebie dzieje?czy ktoś się za Ciebie podaje?
                                                  • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:26
                                                    stado ślepych kretów
                                              • Gość: kulak Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 12:20
                                                Artur i tak powinien zrobić wszystko, żeby tym osobom wyszło. Na jego miejscu na głowie bym stawał, żeby się im udało, ratowanie własnego tyłka. A Golden nie jest już wiarygodna. Pewnie jest zmanipulowana. Miała napisać i nie pisze. To jest podejrzane.
                                                • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:24
                                                  kulak, nie masz więcej na czym w życiu się skupić?
                                            • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:22
                                              Piszesz o prawie przyciągania, tak? A więc w tym wypadku - magia nuie ma prawa działac! Uroki, nie mają prawa działać. Brednie wypisujesz. Mieszasz groch z kapustą

No to będą wiatry
                                              • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:39
                                                Jestem z tej darmowej 8.
                                                Przestałam sie wypowiadać bo szkoda mi czasu na czcze gadanie.
                                                Ja jestem za P. Arturem.
                                                Wierze mu i wiem ze to też nie takie hop. Trzeba czasu na wszystko.
                                                Nie ładnie tak z Waszej strony gadać glupoty jeśli się czegoś nie sprobowało.
                                                To nie jest umowa ze sztywnym terminem realizacji. A co do efektu to u każdego jest inaczej każdy ma inne życie i problemy w związku.

Powiedz Emuś co tam u Ciebie?:)
                                                • Gość: mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.11.13, 12:41
                                                  Ann ze mną gadała, tylko nie skojarzyła
                                                • Gość: ja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 12:42
                                                  Anna a mozesz powiedzieć czy cokolwiek u Ciebie drgnęło? Cokolwiek? Czy miałaś wzmocnienie?
                                                • Gość: aha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:45
                                                  no tak! A PAN Artur jest dobry na wszystko :))))
                                                  I tak powstają sekty!
                                                  Czy Rydzykowa, czy Arturowa.... potrzeba posiadania idlola robi swoje
                                                • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 12:46
                                                  cześć ann u mnie bez zmian.umawiam się z panem Arturem na mocniejszy ryt.też nie wypisuje na tym forum bo szkoda mi czasem słów jak czytam nie które wypowiedzi.tak sam o jak ty jestem za panem Arturem.ann gdybyś chciała pogadać napisz na priv. bajbiki@interia.pl.pozdro
                                                  • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 13:03
                                                    Ciekawe dlaczego rozmawiacie ze sobą akurat tu na forum? Piszeci sobie jak na czacie! A podobno macie namiary na siebie, jakiś kontakt? teatrzyk odstawiacie?
                                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 15:41
                                                    Witam
                                                    Jeżeli Ktoś nie otrzymał odpowiedzi email bardzo proszę o powtórzenie pytania.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: frytka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.13, 19:47
                                                    Panie Arturze proszę o kontakt. Od 2 dni nie odpisuje mi Pan...
                                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 20:24
                                                    Jeżeli nie otrzymała Pani odpowiedzi proszę o powtórzenie pytania
                                            • Gość: do mimi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.11.13, 15:48
                                              o jakim prawie przyciągania piszesz? Jak na mnie to ono nie istnieje w takim rozumowaniu co piszesz bo jak by istniało to wiesz co by się działo?
                                              • Gość: kasik Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.centertel.pl 16.11.13, 19:51
                                                Czemu Golden nic nie pisze? Panie Arturze, czy może Pan powiedzieć jak się ma sprawa z Golden? Czy jej rytuał wyszedł, czy nie? Może Pan wie...a jeśli nie to czemu?
                                                Ci ludzie w Pana wierzą, czekają. Nie chcę mówić, że jest Pan oszustem, ale proszę nie dawać ludziom złudnej nadziei, niektórzy naprawdę mogą tego nie przetrzymać. Wiem po sobie. Co ze mną się działo, jak kolejne rytuały nie działały (bo nie były robione). Ci ludzie nie ruszą z miejsca, czekając a później się rozczarowując...to zabija. Proszę mieć serce...
                                                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 20:27
                                                  Witam
                                                  Jeżeli Pani lub kto kolwiek inny ma jakiekolwiek wątpliwości co do mojej osoby naprawdę z całego serca radzę skorzystać z pomocy innego rytualisty. Będzie to z korzyścią dla Pani, dla mnie jak i dla innych osób.
                                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 20:30
                                                    Arturek wylazł znowu ze sffojego forum zamknięte?
                                                    Ożesz TY....
                                                    mówisz, skorzystać z innego rytualisty? Nie sądze aby doora40i4 miała taki zamiar.
                                                    TY rytualistą nie jesteś w ogóle. KTO ma obronić przed oszustem naiwne dziewczyny, które dały się nabrac ze Artur to Bóg wcielony???
                                                  • Gość: kinia Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.13, 21:36
                                                    Arturek nie ma swojego fora zamkniętego bo go zamknął jak ludzie zaczeli pisać o nim prawdę. Oczywiście, że Artur to żaden rytualista, nie umie pracować z energiami, nie robi uroków, bawi się ludzmi...
                                                  • Gość: lala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 17.11.13, 07:00
                                                    Gdyby Artur był prawdziwym rytualistom zrobiłby wszystko, żeby wyszło osobom z darmowej 8, taka prawda...oni nie mają efektów, więc wiemy, że to ściema. Artur też nie podejmuje dyskusji tutaj. Zakrywa się zaufaniem...ale zdaje sobie chyba sprawę, że nie da się ufać w takiej sytuacji, kiedy Ci ludzie nie mają efektów...tyle ode mnie.
                                                  • Gość: hala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.devs.futuro.pl 17.11.13, 08:18
                                                    Swieta prawda!gdyby był prawdziwy i przede wszystkim nie taki okrutny to by odpisywał na "zarzuty" z forum, odpowiadał na pytania czemu ludziom z 8 nie wyszło...specjalista odpowiedziałby na pytania, po prostu. Jestem w stanie zrozumieć chęć reklamy, marketing, ale nie okrucieństwo wobec ludzi, których świat się zawalił. Biedni są i ta Golden...zmanipulowana do tego stopnia, że dalej pewnie czeka na efekty, albo na jakieś silniejsze działania...kobieto nie daj się!!!
                                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 17.11.13, 09:25
                                                    Odpowiadam na pytania poważnych normalnych osób z zarejestrowanym kontem a nie dzieciom, którym się nudzi w weekendy bo nie ma szkoły.
                                                  • Gość: nowa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 18.11.13, 16:54
                                                    Jak tam dzieje sie cos u was?
                                                  • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 18.11.13, 23:23
                                                    Ryt 23.09, silniejszy 13.11, czekam:)
                                                  • Gość: nowa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.13, 06:51
                                                    A my czekamy z Toba ;-)
                                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 07:23
                                                    Czekajcie .....czekajcie na cud.....ąż uschniecie z tęsknoty durne baby....
                                                  • Gość: nowa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.13, 07:51
                                                    Gosc korzystales watpie wiec nie mów. Jak bede miala efekty odrazu napisze co i jak wy zrobcie to samo. A roksi u Ciebie chociaz malutkie zmiany??
                                                  • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 08:59
                                                    Ukochany zerwał z dziewczyną, być może to tylko przypadek ale odezwał się do mnie 2 razy z rzędu po spontanicznym spotkaniu na imprezie i rozmowie, wcześniej pisaliśmy tylko jak "coś było na rzeczy".
                                                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 09:12
                                                    Roksi ja również mam już efekty, spotkanie z byłym i kilka telefonów za mną. Rownież jestem po silniejszym ale od kilku dni były milczy, mimo to jestem dobrej myśli. Pan Artur to świetny człowiek, dał mi nadzieje;)
                                      • doora40i4 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.11.13, 20:22
                                        Drogie Panie, drogie Koleżanki. to od początku była gra pełna manipulacji i socjotechnik. Nie raz i nie dwa o tym w trakcie tych uroków pisano. Dzisiaj jeszcze oczekujecie uczciwości od tego człowieka? Czy jesteście poważne?
                                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 21:05
                                          Witam
                                          Pragnę poinformować iż ostatnie rytuały dla osób z tzw darmowej 8 zostaną wykonane w listopadzie. Dziękuję za zainteresowanie ofertą i życzę tym osobom wszystkiego najlepszego.
                                          • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 21:57
                                            Nie wiem od czego zacząć bo rzadko udzielam się na forach. Kontakt do pana Artura znalazłam na kafeterii ale nie chce tam pisać ponieważ poziom tamtego forum przytłacza. Specjalnie aby się odwdzięczyć panu Arturowi za to co dla mnie zrobił zarejstrowałam się dzisiaj na forum i opisałam swój przypadek na liście. Mam nadzieję że jeżeli częściej będziemy pokazywać że rytuały pana Artura działają to nie damy tak łatwo zakrzyczeć się armii hejterów. Tak więc apeluje do wszystkich którzy mieli robiony rytuał u pana Artura piszcie śmiało o efektach i nie bójcie się hejterów. Przynajmniej tyle możemy za to wszystko zrobić dla pana Artura. Poniżej mój przypadek, jest też na liście:

Mocniejszy rytuał, w sumie to na moją prośbę od niego zaczęliśmy ponieważ sytuacja nie była za ciekawa. Rozstaliśmy się kilka miesięcy wcześniej po kolejnej kłótni, niestety była to moja wina. Jakby tego było mało mój ex kręcił już coś z inną laską :-( trzy tygodnie po rytuale sam się do mnie odezwał a było to już ponad 3 miesiące ciszy całkowitej i olewania moich telefonów. Teraz chcemy jeszcze raz spróbować, nie wiem czy się uda ale dziękuję bardzo panu Arturowi że dał mi drugą szansę. Dla mnie jest pan naprawdę wielkim człowiekiem. :-)
    • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:01
      19.11.13 [20:56]
      [zgłoś do usunięcia]

gość
      Odpowiedź Artura na moją wiadomość
      Najczęstszym powodem dla którego rytualiści odmawiają wykonania rytuału jest znalezienie się na czarnej liście. Rytualiści wymieniają się pomiędzy sobą emailami osób mało poważnych. To że ktoś dostał odmowę wykonania rytuału nie wynika z braku terminów czy tego co pokazują karty ale z faktu że wcześniej taka osoba dała się już poznać innemu rytualiście.

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=48270
      • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:05
        Pokaż realne scany wpłat, acz te Artur mógł sam zrobić między miastami sam dla uprawdopodobnienia swojej wiedzy. Dzisiejsza technologia pozwala na wszystko. Cóż psychomanipulacja i zastraszanie, jesteś wielkie ZERO
        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:06
          zero zawsze można wypełnić treścią, bo jest puste: taka istota do zadań specjalnych! Napisze/powie wszystko, co Artek kazał..... taki Aniołek Arturka :))))
          • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:10
            19.11.13 [21:59]
            [zgłoś do usunięcia]

gość
            Palant jesteś a nie Artur. Kto by temu żałosnemu palantowi przekazał bazę danych klientów. Chyba że miał trzy nicki i na nich wróżył wcześniej, wtedy nieświadomie ktoś trafiał do niego. Artur zaś czarował że wie i kasował 100 procent więcej

• Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:12
              Realnie patrzac, po co podbijasz?
              kto umie czytac, sam przeczyta na kafeterii, robisz za złego policjanta w tym wszystkim?
              A najpwniej sam Artek jesteś. NLP !
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:16
                Pan Artur działa! widze po swoim przykładzie, sytuacja się poprawia Ewunika mogę spytać jak długo po pierwszym telefonie trwało zanim były chciał wrócić?
                • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:23
                  Prawda Was wyzwoli

gość
                  Jezu!! Jakie to słodkieusmiech.gif Świadectwo wiary dla Arttka .....raczki do modlitwy... Czy wiecie, że słodycze szkodzą???? Tym bardziej w takiej ilości? Kazdy cukierek ma piękne sreberko, ale kończy się wszystko, fałdkami albo i cukrzycą.
                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:27
                    Do jasnej cholery! Nie podoba się komuś to co robi Pan Artur jego wola, Nie musicie wierzyć ale nie opluwajcie dobrego człowieka jak sami nie korzystaliście. Ja jestem osobą z darmowej 8 i na chwile obecną doświadczam poprawy moich relacji z byłym i wiem na 100 procent ze gdyby nie pomoc Pana Artura to guzik bym miała, żadnego spotkania, żadnego telefonu czy smsa!
                    • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:29
                      No własnie u mnie też tak jest dzwoni i cisza, widzimy się i cisza ale fakt faktem kontakt jest częstszy. Dziękuej za odpowiedz bo zastanawiałam się czy takie przerwy są normalne.
                      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:36
                        Twój luby to jakiś Ken bez mózgu czy zombie?
                        że daje się tak manipulować
                        Do czego komu taki debil potrzebny???
                        • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:38
                          nie twoja sprawa!
                          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:44
                            Skąd wiesz?
                • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:25
                  Po pierwszym telefonie było bardzo dziwnie, raz dzwonił rozmawiał godzinami i opowiadał jak to bardzo tęskni, później znowu kilka dni ciszy :-( jednak 3-4 tygodnie od pierwszego telefonu wszystko się unormowało i podjął najważniejszą decyzję :-) :-) :-)
          • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:11
            Spodziewałam się takich wpisów, jak ktoś pisze o efektach to zaraz trzeba naprodukować sto wpisów aby opluć pana Artura, żal mi was bo tak naprawdę musicie być bardzo samotnymi i cierpiącymi istotami skrzywdzonymi przez los, dlatego przynajmniej w internecie możecie być kimś niszcząc innych. Smutne ale prawdziwe :-(
            • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:25
              Jest psychologiczna prawda: jaka jesteś sama tak oceniasz innych. TY jesteś samotna, jak palec w dupie. W dupie był gó... widział.....
        • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.65.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:07
          Znowu ten dziennikarski wpis. Taki wymuskany, gazetowy. Kto pisze Tobie fajne bajki? Bez błędów stylistycznych i gramatycznych. No naprawdę, mdleje od tych słodkości aż rzygać się chce....
          • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:15
            rzygać się chce od was, jak ktoś zrobi błąd to jest panem Arturem a jak nie zrobi błędu to pisze to dla pana Artura dziennikarz :-( żałosny jesteś człowieku :-(
            • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:45
              mylisz sie, nie kazy człowiek jest żałosny... pomimo wielowiekowej eksterminacji, jednak są jeszcze - Ludzie.
              • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:47
                Załosne to jest bezpodstawne obrzucanie kogoś błotem
                • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 22:50
                  Bezpodstawne obrzucanie kogoś błotem nie jest żałosne, jest przestępstwem. Ale jeżeli ktoś sobie zasłużył - to jest jak najbardziej wskazane.
                  • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.182.112.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 22:54
                    Niech udowodni w realu...
                  • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 22:55
                    Jeśli ktoś zasłużył to masz racje, jak dla mnie nie można nic Panu Arturowi zarzucić a wiem bo KORZYSTAŁAM OSOBIŚCIE i widze jak się układa. Nie mam zamiaru wdawać się w dalsze dyskusje bo to nie ma najmniejszego sensu. Jeśli komuś zależy na efektach i w tym całym śmietniku posłucha osób które korzystały i nie mówie tu tylko o pierwszym rycie to będzie miał rezultat.
                    • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.182.112.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 23:01
                      Artur dzisiaj tyle wpisów w Twojej obronie, haha broń się, broń. no tak nie ma nic Guru do powiedzenia. prawda sama wyjdzie na wierzch jak ludzi zrobił w balona.
                      • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.182.112.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.13, 23:03
                        Nikt nie pozwoli by zapomniano o takim Oszuście Artur! lansujesz się jak te małpy w TV. Tylko że ty jesteś przy nich ZEREM
                        • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:11
                          Zerem to jesteś ty niedowartościowany smarkaczu. Że też admin nie zrobi porządku z tym gównem. Do czego to tacy ludzie człowieka doprowadzą :-(
                        • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:17
                          To co sie tutaj dzieje jest smieszne. Jakas 2 ludzi ktorzy pewnie nie maja zycia i wola siedziec na forach oskarża innych.
                          Nie rozumiem po co? Chcecie byc wybawcami?
                          Ludzie i tak zrobia swoje. Jesli ktos bedzie chcial skorzystac z uslug Artura to to zrobi. A Twoje pisanie bedzie mial gleboko w... No sami wiecie gdzie.

ejny raz pisze ze jestem z darmowej 8. Przezylam juz probe podszywania sie za mnie na tym tzw wspanialym forum na kafeterii. Widac ludziom sie bardzo nudzi.

stem po 2 podejsciu. Nawiazal sie kontakt miedzy mna a moim partnerem. Nie mowie tutaj o cudzie ale o zwyklym zagadaniu. Nie starajcie sie wmawiac mi ani tym ktorzy wierza ze to bzdura bo szczerze mamy gdzies to co Wy myslicie.
                          Ci ktorzy maja kontakt z Panem Arturem na pewno odczuwaja niesmak kiedy czytaja te wszystkie wasz bzdury.
                          Ja mam dobre slowo dla Artura i bede sie tego trzymala. Komus nie pasuje? No to mowi sie trudno i zyje sie dalej.

PAnie Arturze nie ma co sie przejmowac tymi docinkami.

POzdrawiam
                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:25
                            Ja to mam niesmak ale po każdym kontakcie z p. Arturem poza forum.
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:12
      dzieciak z Pana Arturze:))))))) poza tym ja nie zaprzeczam, że magia istnieje.
      • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:18
        Bo to raz tutaj już pisano że arty piszą mu dziennikarze. Inny styl, inna gramatyka na forach z jego wpisów a co innego bloogi. Ten facet unika jak ognia publicznej dyskusji bo to jakiś pikuś. czy on wie co to w ogóle jest magia, uroki. No raczej wie, co to jest mamona i jak ją wysępić od naiwnych
        • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:24
          I co jeszcze wymyślisz? Bo jak jest błąd to Artur się podszywa a jak nie mogę znaleźć błędu to pisze to dziennikarz. Nie wiem już śmiać się z was czy płakać ;-(
    • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:27
      19.11.13 [20:56]
      [zgłoś do usunięcia]

gość
      Odpowiedź Artura na moją wiadomość
      Najczęstszym powodem dla którego rytualiści odmawiają wykonania rytuału jest znalezienie się na czarnej liście. Rytualiści wymieniają się pomiędzy sobą emailami osób mało poważnych. To że ktoś dostał odmowę wykonania rytuału nie wynika z braku terminów czy tego co pokazują karty ale z faktu że wcześniej taka osoba dała się już poznać innemu rytualiście.

• casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 19.11.13, 23:29
        czyli kupowanie baz danych z klientami od innych między wróżbitami funkcjonuje? Fajnie co Artur tutaj pisze, co? szpiegowanie, inwigilowanie, szpiegostwo. ja pierd...lę. tak on pozyskuje informacje o Was

casablanka11 napisał(a):

> 19.11.13 [20:56]
        > [zgłoś do usunięcia]
        >
        > gość
        > Odpowiedź Artura na moją wiadomość
        > Najczęstszym powodem dla którego rytualiści odmawiają wykonania rytuału jest zn
        > alezienie się na czarnej liście. Rytualiści wymieniają się pomiędzy sobą emaila
        > mi osób mało poważnych. To że ktoś dostał odmowę wykonania rytuału nie wynika z
        > braku terminów czy tego co pokazują karty ale z faktu że wcześniej taka osoba
        > dała się już poznać innemu rytualiście.
        >
        > f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=48270
    • casablanka11 Artur płaci 1000 zł za IP kompa 19.11.13, 23:40

19.11.13 [22:58]
      [zgłoś do usunięcia]

gość
      wasze ataki są żałosne, jeden wpis pozytywny o panu Arturze i zaraz produkcja setek z opluwaniem. Ale ja was czegoś nauczę. Na szczęście pieniądze nie grają dla mnie roli. Oferuję 1000 zł za ip oraz adres osoby która nazywa Pana Artura mendą. Płatne z góry, tylko poważne oferty

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=48300
      Czego Pan się boi Panie Arturze......
      • Gość: xxxxx Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa IP: *.play-internet.pl 20.11.13, 11:02
        To co wypisuje Artur w swoich 45 odsłonach na forum zamkniętym , czyli tym anikomy woła o pomste do nieba, widziałam różne internetowe głupoty , ale te historie zadowolonych klientów wyssane z palca tudzież paluszka pana artura są po prostu niesamowite.
        • sylviee88 Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 12:06
          Ja też jestem Panem Arturem i mam jeszcze 43 wcielenia;] śmieszne to po prostu i żałosne
          • ewunika84 Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 12:21
            Skoro wszystkie osoby które mają efekty są Arturami to życzę wam i sobie abyśmy wszystkie pozostały Arturami. :-)
            • karin1289 Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 19:50
              jestem trzy tygodnie po rytuale miłosnym u artura i też jestem pozytywnie zaskoczony. wczoraj moja była już narzeczona sama do mnie napisała, pierwszy raz od rozstania. jestem za dwa tygodnie umówiony na mocniejszy rytuał i głęboko wierze że wszystko się dobrze potoczy i wrócimy do siebie. wiem że internet rządzi się swoimi prawami ale naprawdę nie rozumiem osób które krytykują artura a nawet nie korzystały. moim zdaniem takie zachowanie to dziecinada.
              • Gość: nowa Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa IP: *.ip.netia.com.pl 20.11.13, 19:51
                Karin napisz jak trudną miałeś sytuację?
                • karin1289 Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 19:57
                  może nie była bardzo trudna. ale mieliśmy ostrzejsza sprzeczke i narzeczona wyprowadziła się ode mnie i zerwała całkowicie kontakt, wyjechała zmieniła numer i nie dawała znaku życia przez 2 miesiące.
                  • Gość: lalallala Re: do karin IP: *.play-internet.pl 20.11.13, 20:08
                    bla , bla bla , bla, ściemniasz tak cienko że cieniej sie nie da !!!!
                    • Gość: do lalallala Re: do karin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 20:10
                      Daj spokój :P przecież widać że to sam Art pisze :)) Gada sam ze sobą... nie wiem, z nudów?
                      • wiara-i-przeznaczenie Re: do karin 20.11.13, 20:23
                        Wasza wiara i przeznaczenie jest w Was. Wszystko co czynicie jest energią, i to co Was otacza. Podstawy fizyki oraz biologi. Współczuje wszystkim którzy nie rozumieją tej prostej podstawy egzystencji. Sami kreujecie swoje przeznaczenie. To dobre i to złe.
                        • Gość: Bzdura! Re: do karin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 20:28
                          NIKT sam - nie kreuje swojego przeznaczenia! Czy ten każdy - żyje w prózni według Ciebie??? Wracaj do gimnazjum się douczyć! Aby prawa fizyki działały, muszą byc stworzone pewne warunki! Twój nauczyciel fizyki nie wspominał o tym??? Wiele eksperymentów jest przeprowadzanych w warunkach laboratoryjnych - w prózni właśnie! Człowiek, w próżni nie żyje! A wieć jego przeznaczenie nie zalezy wyłacznie od niego samego!
                          Walnuij sie wiaro-i-przeznaczenie w ten swój pusty łeb i idź przemyśl to co napisałam!

Sala.
                          • canaris7 Re: do karin 20.11.13, 20:43
                            Gość portalu: Bzdura! napisał(a):

> NIKT sam - nie kreuje swojego przeznaczenia! Czy ten każdy - żyje w prózni wedł
                            > ug Ciebie???
                            >
                            >
                            To kto za niego kreuje to przeznaczenie ? ...moze wrozka , jasnowidz czy rytualista ??????
                            Sam sie troche puknij...
                            • Gość: gość Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:14
                              Coś błądzisz salamandra raz piszesz ,że Nikt a raz odwrotnie .To jak to jest z tym przeznaczeniem określ się ostatecznie.
                              • doora40i4 Re: do Sali 20.11.13, 21:21
                                Jesteście gorsze niż karaluchy z tymi wyzwiskami. Ktoś pisze przemyślenia, swoje z życia. Wy natomiast dopiero przyszliście z gimnazjum i jeszcze lekcji nie odrobiłyście. Do nauki smarkacze!

Gość portalu: gość napisał(a):

> Coś błądzisz salamandra raz piszesz ,że Nikt a raz odwrotnie .To jak to jest z
                                > tym przeznaczeniem określ się ostatecznie.
                                • Gość: gość Re: do dora 40i4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:35
                                  doora40i4 20.11.13, 21:21 Odpowiedz
                                  Jesteście gorsze niż karaluchy z tymi wyzwiskami. Ktoś pisze przemyślenia, swoje z życia. Wy natomiast dopiero przyszliście z gimnazjum i jeszcze lekcji nie odrobiłyście. Do nauki smarkacze!

Gość portalu: gość napisał(a):

> Coś błądzisz salamandra raz piszesz ,że Nikt a raz odwrotnie .To jak to jest z
                                  > tym przeznaczeniem określ się ostatecznie. A Ty kochanie na co cierpisz?
                              • Gość: do gosc Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:29
                                Po pierwsze, ja się nie ukrywam i podpisuję. A TY? Komu teraz odpowiadam,co?
                                Po drugie, jezeli oskarżasz- konkrety! Linki do wypowiedzi poproszę. Zawsze twierdzę, że Człowiek stanowi część systemu , i zarazem - ofiarę. Czy Jezus sam się ukrzyżował wg Ciebie?
                            • Gość: Duch Salamandry :) Re: do karin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:26
                              :)))
                              Kto kieruje? Wpływ ma - wszystko! Inni ludzie przede wszystkim. Układy społeczne między innymi.
                              Srodowisko. Człowiek ma też w sobie - geny, kod DNA, czyli pewne predyspozyje. No i na pewno nie mozna wykluczyc tak zwanych Sił Wyższych.
                              • Gość: gość Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:32
                                < No i na pewno nie mozna wykluczyc tak zwanych Sił Wyższych. >???????czyli kto?

• Gość: Duch Salamandry :) Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:34
                                  Co za róznica - KTO??? Zwał jak zwał! Bóg, diabeł, demoni, duchy opiekuńcze, wredne anioły, g...no latające, kosmici, rozwinieta cywilizacja która ukrywa się we wnętrzu Ziemi i kontroluje wszystko i wszystkich, oko Horusa, co tam jeszcze ??? :)))))
                                  • Gość: gość Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:45
                                    Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> Co za róznica - KTO??? Zwał jak zwał! Bóg, diabeł, demoni, duchy opiekuńcze, wr
                                    > edne anioły, g...no latające, kosmici, rozwinieta cywilizacja która ukrywa się
                                    > we wnętrzu Ziemi i kontroluje wszystko i wszystkich, oko Horusa, co tam jeszcze
                                    > ??? :))))) I wierzysz w to wszystko? A czy to przeznaczenie na pewno istnieje?
                                    • Gość: Duch Salamandry :) Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:54
                                      Tak. Istniało - od początku. Potem, coś sie stało, że ludzie zboczyli z drogi... Nie jestem jasnowidzem, nie wiem dlaczego.... Ale w głębi duszy wiem, że Bóg chciał aby Człowiek był szczęśłiwy i - kochał drugiego Człowieka.
                                      Popatrz, obecnie - wszyscy nienawidzimy sie nawzajem!
                                      • Gość: gość Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 22:03
                                        > Popatrz, obecnie - wszyscy nienawidzimy sie nawzajem! I z tym się zgadzam to się daje zauważyć w każdym miejscu i o każdym czasie. Lecz tej sytuacji nie zmieni pojedyncza jednostka ludzka. Tutaj na dzień dzisiejszy by ludzie zaczęli się miłować,szanować,itd...musi społeczeństwo doświadczyć bólu. Dopiero globalne cierpienie oczyści ludzkość.
                                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: do Sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 22:07
                                          Nie wiem. Nie jestem Bogiem.
                                          Ale moim osobistym zdaniem, a Ziemi było i jest zbyt dużo cierpienia. I zbyt mało - Miłości. Może lep[iej by było, aby ludzkośc doświadczyła Miłosci, a nie po raz kolejny - cierpienia.
                                          Ale, co ja tam wiem....
                                          Wiem tylko, że dalej - tk być nie moze.... STOP.

PS Dodałabym milion wykrzykników, aby zobrazowac ból i krzyk mojej duszy, ale... przecież nie zostanie to zrozumiane.... zaraz jakiś "psycholog" napisze, że salamandra - niezrównoważona emocjonalnie :))) teraz - nie wplno okazywać uczuc, emocji.... Chłód duszy, jest na topie :((((
              • Gość: gosc Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 19:54
                dziecinada, słodziutki, to korzystanie z "usług" osób typu tego pana :))))
                • karin1289 Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 20:28
                  banda chorych małolatów, jak ja jestem arturem to ty matka teresa.
                  • Gość: gosc Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 20:30
                    karin, co bierzesz? Do kogo ta gadka?
                  • 1mic Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 21:35
                    karin napisz do mnie zielonomi6@o2.pl
                    • math.eus Re: Artur płaci 1000 zł za IP kompa 20.11.13, 22:05
                      Nie widziałem tego wątku więc wpis wraz z opisem swojej sytuacji dodałem na innym forum o to adres do niego

forum.gazeta.pl/forum/w,247508,147837878,147837878,Artur_lista_podsumowanie.html
    • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:05
      To z komputera Artura IP 31.61.140.244 Nie mniej jego IP jest zmienne, i może pisać od cholery nicków na różnych portalach. Tak, to jest ściema
      • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:13
        Kobieto kaftan dla Ciebie to zdecydowanie za mało. Gdzie Ty masz tutaj ip Artura niby podane.
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 23:16
          nie wszystko musi być podane akurat - tutaj, nie sądzisz?
          • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:18
            Sądzę że pasujecie do siebie idealnie. Ten sam zakład?
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 23:21
              Nie będę wypowiadac się, do kogo Ty pasujesz.
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 23:33
      anikoma, dziecko, sprawdź w słowniku znaczenie wyrazu "ignorancja" :))))) Ten wyraz pasuje własnie do twoich wypowiedzi, dziecko:)
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:47
      Hahahahaha osoby które mówią prawdę są chore? no coż... zapraszam na priv i każdemu powiem dlaczego wiem, że Artur nie robi rytuałów - przynajmniej mi nie zrobił.
      Artur/anikoma znasz moją date urodzenia więc wiesz, że nie jestem dzieciakiem i nie pozwolę sobie w kaszę dmuchać, sprawdziłam ten Twój urok i...
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:53
      ups... a skąd niby wiesz, że w ogóle wczoraj pisałam do Artura?????
      Widzisz Arturze sam się wsypałeś:))))))))))))
      poza tym prosiłam Cię o zwrot pieniędzy wczoraj również - przypominam.
      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:05
        do monika540
        Monika jak napisać do Ciebie?
        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:10
          Znajdziesz go na badoo.com
          • raf0070 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 10:30
            Na 21.11 miałem zamowiony rytual, od 3 dni pisze w tej sprawie i nie mam zadnej odpowiedzi
          • Gość: ???? Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:34
            KOGO????? Monikę?
            Ludzie, zachowujcie jakiś porządek w tym pisaniu! Nic nie można zrozumieć, kto do kogo pisze! A anikoma to już w ogóle cały czas sama do siebie, po 5 wypowiedzi jedna pod drugą!
            • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:37
              www.facebook.com/artur.lenart.54 O tym mówię sali zobacz jakie ciacho.....
              • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:38
                badoo.com/pl/0191899178/
                Nowa Wieś Polska ?
                • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:47
                  Tutaj mamy powiązania biznesowe i e-mail www.yasni.pl/artur+lenart/informacje+osobie
        • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 16:33
          Na maila gazetowego
          monika540@gazeta.pl
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 20.11.13, 23:55
      Ja nie wiem jak można tak się samemu wsypać. Teraz jak ktoś wątpił, że Artur pisze jako Anikoma to teraz ma czarne na białym, że tak właśnie jest.
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 00:06
      Aha... to taką jesteś bardzo bliską koleżanką Artura? No tak, to by tłumaczyło dlaczego masz wgląd do jego poczty...
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 00:07
      Izolowana? Mówisz o sobie? Nie bądz śmieszny Arturze.
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 00:13
      Za co wyśmiali? Wyjaśnij mi proszę:)))))))) albo może lepiej zacytuj fragmenty, bądz całość mojej korespondencji, która według Ciebie jest śmieszna...
      Potem spójrz na moje zdjęcie i zastanów się do kogo piszesz i co piszesz, bo jak na razie to Ty jesteś śmieszny pisząc pod kilkoma nickami.
      • Gość: gościnna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.r-link.pl 21.11.13, 00:21
        az mnie ciary przechodzą jak to wszystko słyszę. Przecież sprawy kto z kim pisze o rytuałach nie powinny wychodzić poza 2 osoby ! Mam kontakt mailowi z Panem Arturem od kilku dni, czekam na rytuał i z góry go przepraszam za to szpiegostwo :( znam jego nazwisko mam również adres IP, bo pracowałam w firmie onet, kolega nie miał problemu z wyciągnięciem. Znam nawet przez hosting jego region polski wiec nie bedzie trudno znaleźć tam osobę o tym nazwisku chociaz jest ich sporo ale nie chce tego. Chce tylko odzyskać ukochanego, podziękować Arturowi na foum i zapomnieć o całej sprawie. Ale jeśli nie wypali to licze na zwrot kosztów. Inaczej będę musiała doprowadzić sprawę do końca :( Głęboko wierze ze mu się uda
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 00:19
      Ależ ja nie ukrywam skąd wiem, że Artur nie zrobił rytuału, napisz do mnie maila to Ci wyjaśnię. Nie widzę potrzeby żeby wszystkich informować, ale każdy kogo interesuje temat jak to sprawdziłam i jak to może każdy sprawdzić może zapytać mnie o to poza forum.
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 00:21
      A co do wklejenia mojej korespondencji - prosiłam Ciebie, żebyś wkleił fragmenty, które Twoim zdaniem są smieszne.
    • Gość: gościnna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.r-link.pl 21.11.13, 00:33
      przeglądam forum kafeteria i to od ponad miesiąca i choć zaufałąm to nie chce zostać oszukana postanowiłam tak zrobić dla własnego dobra i innych, chociaż tylko poprosić kolegę o pomoc nie widziałam ze tyle dnach otrzymam. Mimo to z dnia na dzień wierze, że rytuał się powiedzie. Cóż pozostaje czekać. Nie będę tu nikogo bronić ale pochwale tylko podziękuje panu Arturowi a kto uwierzy to juz jego wola
    • Gość: gościnna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.r-link.pl 21.11.13, 00:41
      ale czemu miałby mnie lokalizować ? A w ogolę nie rozumiem twojej ofensywy tutaj, każda dziewczyna jest zdesperowana, rozumiem ale na to potrzeba czasu. Wiem ze wierzysz i doceniam to, ja tak samo ale tak niczego nie zdziałasz, lepiej czekać
    • Gość: gościnna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.r-link.pl 21.11.13, 00:51
      wiem to złe ale ale zrozum, postaw się mojej sytuacji gdzie sprawa jest najważniejsza i musisz komuś zaufać a jej nie znasz a już szczególnie kiedy się czyta sie to co jest na forum. Nie chodzi o wiarę w to czy się uda. Nie jestem wróżką i nie wiem czy to prawda co tu piszą, staram sie nie kierować postami ludzi, teraz juz sama wiem czego chce i nikt nie zmieni mojej decyzji. Dobranoc
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 01:06
      Napisałam w wątku "lista podsumowanie" osób, które robiły rytuał u Artura i moj wpis został usunięty i zablokowano mi możliwość wpisywania tam swoich postów.
      Napiszę więc tu:

Urok miałam (W każdym razie miałam mieć) 4.11 więc dzień po uroku patolinki - podobno nie można robić uroków dzien po dniu!
      Efekty - zdecydowany brak jakichkolwiek efektów.

Nie wiem, może jestem faktycznie idiotką, ale ten wpis wydaje mi się że nie jest smieszny. Przedstawia stan faktyczny zgodnie z rzeczywistością. Nie jest obraźliwy więc nie mam pojęcia dlaczego został usunięty z listy podsumowującej.

Może Artur nam to wyjaśni?
      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 08:03
        Czytam ten wątek i nie potrafię pojąć jacy są mocno zdesperowani ludzie jak wejdą na drogę niemoralną. Dla jednych nie etyczne jest ustalenie prawdziwych danych osoby, której się zaufało i przekazało swoje pieniądze, a dla drugich etyczne naciąganie ludzi na kasę oraz karmienie ich ułudą na poprawę sytuacji.Polska mentalność wywlekać wszystko na forum, po to by podbijać wątek i nabierać rozgłosu.Niczym w polityce zwracanie uwagi na błahe sprawy by przykryć te bardzo istotne.Nic bardziej mylnego tu nie może być jak robienie ludziom wody z mózgu.
    • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 08:20
      najgorsze że artur nie może sprawdzić przez internet komu robi te ryty, natrafi na 1, 2 wariatki i one cały wątek później rozwalają :-(
      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 09:07
        I tu się mylisz ludzi czytających te wątki jest wiele więcej niż na nich piszących.Poza tym to bardzo nie kulturalnie jest nazywać osoby piszące i wyrażające swoje zdanie wariatkami.Świadczy to,że osoba która ma takie zdanie o innych ma sama problemy ze sobą. Osoby z grupy wzajemnego wsparcia zajmijcie się lepiej waszymi akcjami na giełdzie bo może wam spaść kurs. A może też nie być chętnych na wasze rytuały i za co wtedy będziecie grać na giełdzie?Hmmm...
        • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 11:07
          To co dzieje się na tym forum to masakra, a to co robi dziecko pan artur to podwójna masakra, ten co ma oczy nie widzi, ale bezstronny ślepy by zauważył że anikoma i cała reszta bandy podstawiona , biedna anikoma artur oburzona że ktoś jego dane namierzył - widzisz artur zlo czy dobro wraca czasem podwójnie a czasem potrójnie , sam chciałeś to samo zrobić z pewną osobą na kafeterii - ujawnić dane personalne , zrobić z niej osobę lekkich obyczajów, szantażować bo ośmieliła sie powiedzieć prawdę , wciąż wycierasz sobie mordke jej nickiem jak chcesz się przez swoje pieski wybronić , monika ja jestem z Tobą i wierze w każde Twoje słowo , zapewniam Cię zresztą, ze nie tylko ja , czyta to wiele osób i wie że artur to bardzo zła i być może bardzo chora psychicznie osoba, na szczeście nie miałam do czynienia i całe szczeście, mam tylko nadzieję że on zniknie niebawem z internetu i nie będzie krzywdzić i szantażować więcej nikogo, a Wy dobrzy ludzie , zanim wyślecie mu wasze dane , adresy , zdjecia zastanówcie się głęboko czy warto to robic ...............
          • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 21.11.13, 11:22
            najbardziej śmieszne są nowenny pod adresem PANA ARTURA CUDOTWÓRCY, na tym jego magicznym forum - urok miłosny podsumowanie , i to niewinne - kosztowało mnie moje szczęście tylko 100 zł, 200 zł i każdy nazywa go panem arturem, LUDZIE LITOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 11:39
              Całkowicie się zgadzam z przedmówcami (chociaż akurat wsparcie Salamandry nie jest tym, czego byście chcieli :))))
              Ale, zaczynam dochodzic do wniosków, że tymi wpisami - nikogo nie przekonamy! Każdy, woli przekonać się na własnej skórze. A że 100,. 200 zł to niska szkodliwośc społeczna.... nikt nie będzie dochodził tej kasy. No chyba że będzie pozew zbiorowy. Wiem, Art nie wierzy że do tego dojdzie. Ale w KK tysz nikt nie wierzył, że zaczną karać pedofili!
              • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 11:45
                Re: Urok miłosny - 5 osób za darmoIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: gosc 21.11.13, 10:38 Odpowiedz
                badoo.com/pl/0191899178/
                Nowa Wieś Polska ? To jest m.ur. Nowa Wieś Wielka w po. bydgoskim gm. 86- 060 Nowa Wieś Wielka
    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 09:54
      ? Piszesz o sobie, anikoma ?
      godna pochwały samokrytyka :)
      • karin1289 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:05
        Jesteście pojebani i tyle powiem ale nawet jak dodacie tysiąc wpisów to nie zagłuszycie ludzi, którzy robią rytuały u Artura i mają efekty. Tak jak poprzedniczka żal mi was bo musicie być w normalnym życiu bardzo samotni i opluwani przez innych a internet jest dla was jedynym miejscem gdzie możecie odbić swoje frustracje. Każdy normalny zobaczy że Artura chwalą osoby co robią u niego rytuały a opluwają tchórze i frustraci którzy poprostu wyładowują swoje własne niepowodzenia. Ale sukces odkryliście adres tylko że każdy go dostaje przy przelewie, jesteście chorzy.
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:14
          Nie rozumiem po co takie zabawy w małego szpiega skoro każdy otrzymuje moje pełne dane adresowe. Dla waszej chorej wiadomości nie Nowa Wieś Wielka tylko Dziemionna co prawda to tylko 2 kilometry odległości. Dla bardziej ciekawskich ulica Tęczowa. Panią co mnie szpieguje i nie ma zaufania naprawdę lepiej załatwić to przed rytuałem niż niepotrzebnie czekać miesiąc i zajmować termin.
          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 21.11.13, 12:18
            Dlaczego robisz uroki dzien po dniu?
          • Gość: Do P. Artura Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:53
            Czy jest możliwość uzyskania pomocy z płatnością po rytuale? Proszę o odpowiedż
        • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:17
          Wystarczy jak nasze tysiące wpisów zagłuszy artura oraz artura w innych wcieleniach , no wiadomo zawsze jakiś naiwny się znajdzie co uwierzy i zapłaci a potem bedzie szykanowany za głoszenie prawdy, i drogi karin hahaha - co za idiotyczny nick dla faceta , jesteś fanem filmu? samotny byłeś ty skoro musiałeś się uciekać do rytuału aby być ze swoja wyimaginowaną żoną ;-)), każdy normalny to zobaczy że artur jest frustratem i opluwa każdego kto ośmieli mu sie sprzeciwić , na dodatek ubierając się w coraz to nowe wcielenia, bo personalnie jest zbyt wielkim tchórzem który w życiu jak do tej pory MA SAME NIEPOWODZENIA , i dobrze ludzie demaskujcie go , może się wreszcie uspokoi
          • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:23
            panie arturze pan się nie przejmuje tymi trollami my wiemy jaka jest prawda i za wszystko panu dziekujemy :-)
    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 09:57
      Coś nowego! GDZIE Artur podaje swoje pełne dane adresowe?
    • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:45
      i jeszcze jedna ciekawostka - anikoma, ewunika84, karin coś tam, mateus jakiś tam i wiele innych , poza małymi wyjątkami - wszytsko to nicki świeże , wyznawcy jednej prawdy , prawdy artka, oj przepraszam pana artka, nigdzie się wcześniej nie udzielały , nie pisały , nie szukały, nagle niczym pielgrzymi z Ziemi Świętej zawitali na forum gazeta głosząc rytualne prawdy - a gó... prawda to co piszecie , nawet jak jest was troje to wszyscy stanowicie jedno wielkie bagno fałszu i naciągactwa ,czyli artek plus powiedzmy dwie kumpelki, ja nie wiem jak trzeba być głupim , tudzież zadufanym z sobie aby myśleć że tego nie widać ha ha ha
      • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:47
        i dokładnie panie arturze - pan się nie przejmuje ha ha ha , na to stanowczo jest za późno
        • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:00
          twój poziom rozmowy jest zdecydowanie poniżej normalnego poziomu więc tylko salamandra może z toba rozmawiać.
          • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:15
            ewunice siurek urósł zdaje się przez ostatnie kilka minut, " ja swój wpis dodałem", hahaha leżę i po prostu fikam ze śmiechu , ewunika mam nadzieje że twój facet to doceni
            • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:24
              specjalnie dla ciebie klara zrobiłam jeszcze błąd ortograficzny i nie dałam kropki abyś już na pewno wiedziała że jestem arturem
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:32
                Każda osoba która nie miała rytuału może od razu dostać zwrot całej sumy. Proszę Państwa bądźmy poważni, nie marnujcie swojego, mojego czasu ani ludzi którzy szybko potrzebują pomocy. Nie mam zamiaru odpisywać na 100 emaili dziennie po każdym wpisie klary czy salamandry.
                • black.kiara Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:39
                  ewunika a skąd ty znasz klarę ?? jakoś za jej czasów się nie udzielałaś ewarturku ;-)) można by pomyśleć że działa na ciebie to co zarzucasz innym - wszędzie widzisz clary tudzież salamandrę , a podobno to ty jestes wszędzie i każdy widzi ciebie ha ha ha - zapętlenie leciutkie co ?? i pisz poprawnie ewarturku claryclary a nie klary ;-)) takiej demaskacji nie było dawno na tym forum , jesteś głupszy niż myślałam
                  • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 13:45
                    Spójrz na własny nick kretynko BLACK KLARA
                    • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 13:59
                      Proponuję napisać zbiorowy list pochwalny do Wójta Gminy Nowa Wieś Wielka by zamieścił na swojej stronie internetowej także na gminnej tablicy ogłoszeń nazwisko wielkiego niezawodnego maga od uroków.Możesz wielki magu zaproponować swoje usługi magiczne na Giełdzie Bankier.pl.W tych kręgach nie zdobędziesz sławy no co innego giełda papierów wartościowych.
                      • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 14:02
                        a co żal tyłek ściska że pan artur pracuje w banku a nie na kasie w biedronce, może pochwał się gdzie ty pracujesz
                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 14:20
                          <a co żal tyłek ściska że pan artur pracuje w banku > Co czytać nie umiesz ,gdzie pisałam,że pracuje w banku ? chciało by się ale już dawno wywalili.
                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 20:08
                          ewunika??? Jaka słodka ksywka (tudzież nickuś :))) A jeżyk - wulgaryzmami przesiąkniety! Jaki normalny facet chciałby takie wulgarne dziewuszysko???
                      • black.kiara Re: do ewuninki 21.11.13, 14:02
                        no nie obraź się ale mój nick brzmi kiara a nie klara - jest to zasadnicza różnica kretynie, tudziez kretynko , po prostu po raz kolejny totalna porażka argumentacyjna i sytuacyjna , leczysz się na dwubiegunową czy schizofrenie ? tak z ciekawości pytam ;-))
                        • black.kiara Re: do ewuninki 21.11.13, 14:17
                          i co kredyt go skusił a teraz nie ma z czego spłacać ?;-) tak , banki mają to do siebie, że kusza , kusza,ale potem niestety wszystko trzeba oddać i to podwójnie , dobrze, że artur ma sie komu zwierzyć - ta rzesza wdziecznych , zadowolonych klientów, którym można powierzyć nawet najskrytsze tajemnice , miło ;-D, jak to dawniej mawiali " błogo jak kto ma kogo" ;-))
                        • Gość: gość Re: do ewuninki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.13, 16:28
                          Kiara (z włoskiego Chiara ) to po polsku Klara! Sama jesteś idiotką niedouczoną! Nie obrażaj koleżanki, która napisała, że Klara to Kiara. Do szkoły gó...aro!!!
                          • black.kiara Re: do ewuninki 21.11.13, 16:38
                            Artur nie denerwuj sie tak , CHIARA Z WŁOSKIEGO TO PO POLSKU JASNA , CLARA TO KLARA , A KIARA TO KIARA , jak się zdeberwujesz to rynsztok płynie z twojej buzi
                            • knight0 Re: do ewuninki 21.11.13, 22:12
                              tak chiara - jasna, chiaro - jasny, ale też imę Chiara = Klara.
                              ale google ci nie powie, że to też imię. hahaha.
                              • Gość: gosc Re: do ewuninki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 22:27
                                do czego ten żąd Tuska doprowadził!!! Już lepiej znamy włoski , angielski niż własny :))) Za minucik już chiński nauczymy?
                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: do ewuninki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 20:05
                          Z powodu jednej głupiej literki zmieszłaś człowieka z błotem??? Lepiej zapytaj sama siebie - czy TY, normalna jestes?
                          Dla mnie Twój wpis - świadczy raczej o chorobie!
    • ewunika84 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 12:59
      a po co pisać na takim śmietniku, większość osób tylko czyta. a swój wpis dodałem wyłącznie z wdzięczności dla pana artura.
    • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 21.11.13, 16:39
      Artur pod własnym nickiem widzę że był - a gdzie odpowiedz na moje pytanie?
      Powtórzę je raz jeszcze - dlaczego mój wczorajszy wpis w watku "lista podsumowanie" został skasowany i zablokowałeś mi możliwość dokonywania tam wpisów?
      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 20:15
        Moniko, w tej chwili na kafeterii, czy to Ty się produkujesz?
        Dziwne, zupełnie inny styl....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka