artur-1986 07.10.13, 20:42 Dla osób zainteresowanych, trochę informacji na temat istot niematerialnych Istoty niematerialne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Becia Re: Istoty niematerialne IP: *.ip.netia.com.pl 08.10.13, 08:53 Kolego, doceniam zamysł strony ale na litość boską, poproś kogoś o korektę tekstu albo wrzuć go w Worda. "Te paskudztwo rzywi się tym z czego zostało stworzone czyli emocjami". RZYWI?! Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-1986 Re: Istoty niematerialne 08.10.13, 19:16 Powiniennem się teraz spalić ze wstydu, moja polonistka pewnie by na zawał padła. Dzięki wielkie, już poprawione Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Istoty niematerialne 10.10.13, 19:28 Wtórny analfabetyzm i tyle. Kto pozycjonuje ten bloog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astira Re: Istoty niematerialne IP: *.ucar.edu 10.10.13, 19:19 ja miałam kiedyś spotkanie z inkubem. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Istoty niematerialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:33 POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś