Dodaj do ulubionych

Czym jest cud

28.01.14, 21:56
Czym jest cud?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 22:14
      Mało precyzyjne pytanie.Nazwa tego hasła odnosi się do więcej niż jednego pojęcia.Zatem w jakim celu założono wątek?
      • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 22:27
        Tak sądzę, że autorka wątku bardzo by chciała cudu doświadczyć, ale nie widzi takiej możliwości. Cud jest wtedy, kiedy dzieje się coś, co przeczy zdrowemu rozsądkowi :)))
        Na przykład, wiemy, że choroba jest nieuleczalna, a chory nagle wyzdrowiał. Mówimy, cud :)))
        Albo, jakaś sprawa wydaje nam się beznadziejna, i nagle następuje zwrot akcji...
        Czekasz na telefon od osoby która przepadła ponad rok temu, przestajesz wierzyc, że kiedykolwiek się odezwie - a tu! O. I dzwoni nagle :)))
        Krótko mówiąc, cud - to ujawnienie się sił nadprzyrodzonych, manifestacja Magii lub Boga, zależy kto w co wierzy. Kiedy "siły wyższe" wysłuchają naszych próśb i okażą swoją nadludzką moc. No bo tak normalnie, zazwyczaj nie mieszają się w sprawy ludzkie, skoro człowiek otrzymał wolną wolę. Czekają, aż ktoś poprosi.
        • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 09:04
          Cud jest właśnie w Twoim wykonaniu. Tak wku...łaś człowieka który miał wobec Ciebie nawet pozytywne nastawienie, lecz Ty rozpie...ć zaczęłaś jego rodzinę. To był cud, wkurzyć człowieka który nigdy wcześniej tak nikogo nie znienawidził jak obecnie Ciebie.

Gość portalu: Sala napisał(a):

> Tak sądzę, że autorka wątku bardzo by chciała cudu doświadczyć, ale nie widzi t
          > akiej możliwości. Cud jest wtedy, kiedy dzieje się coś, co przeczy zdrowemu roz
          > sądkowi :)))
          > Na przykład, wiemy, że choroba jest nieuleczalna, a chory nagle wyzdrowiał. Mów
          > imy, cud :)))
          > Albo, jakaś sprawa wydaje nam się beznadziejna, i nagle następuje zwrot akcji.
          > ..
          > Czekasz na telefon od osoby która przepadła ponad rok temu, przestajesz wierzyc
          > , że kiedykolwiek się odezwie - a tu! O. I dzwoni nagle :)))
          > Krótko mówiąc, cud - to ujawnienie się sił nadprzyrodzonych, manifestacja Magii
          > lub Boga, zależy kto w co wierzy. Kiedy "siły wyższe" wysłuchają naszych próśb
          > i okażą swoją nadludzką moc. No bo tak normalnie, zazwyczaj nie mieszają się w
          > sprawy ludzkie, skoro człowiek otrzymał wolną wolę. Czekają, aż ktoś poprosi.
          • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 09:34
            ruudai Nie bardzo wiem, o kim mowa. Ale jezeli rodzina to mafia, to należało to zrobić. A wiec w sumie jak mówisz, działanie sił wyższych:)))
            • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 09:49
              O Baszy którego ku... uwodziłaś przez rok i nic z tego nie wyszło. CUD facet nie dał się Tobie podejść

> ruudai Nie bardzo wiem, o kim mowa. Ale jezeli rodzina to mafia, to należało to
              > zrobić. A wiec w sumie jak mówisz, działanie sił wyższych:)))
              • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 09:50
                Jak sama napisałaś: A wiec w sumie jak mówisz, działanie sił wyższych:))) W tym przypadku łechtaczki którą masz w miejscu mózga

ruudai napisał(a):

> O Baszy którego ku... uwodziłaś przez rok i nic z tego nie wyszło. CUD facet ni
                > e dał się Tobie podejść
                >
                > Gość portalu: Sala napisał(a):
                >
                > > ruudai Nie bardzo wiem, o kim mowa. Ale jezeli rodzina to mafia, to należ
                > ało to
                > > zrobić. A wiec w sumie jak mówisz, działanie sił wyższych:)))
                • Gość: ??? Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 10:01
                  Ruudai, nie wiem, co Ty masz w miejsce mózgu, ale od roku Baszy nie widziałam, nie słyzałam, nie miałam kontaktu. A na koniec na dodatek się okazało że mnie okłamał więc niech się buja. Mam go głęboko gdzies. Nienawidzę kłamców.
                  • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 11:10
                    Ty go nędzna kreatura nigdy nie widziałaś i policji przekazane są te same informacje. Gdy dojdzie do konfrontacji i pokażą Tobie 5 facetów byś go rozpoznała, wyjdzie że kłamiesz. Bo na wniosek dojdzie właśnie do tego

Gość portalu: ??? napisał(a):

> Ruudai, nie wiem, co Ty masz w miejsce mózgu, ale od roku Baszy nie widziałam,
                    > nie słyzałam, nie miałam kontaktu. A na koniec na dodatek się okazało że mnie
                    > okłamał więc niech się buja. Mam go głęboko gdzies. Nienawidzę kłamców.
                    • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 11:21
                      Czyj wniosek? KTO powiedział policji, że ja go nigdy nie widziałam? Snij, rudziecu, śnij. No i przy okazji naucz się czytać: okłamał mnie, więc przestał dla mnie istnieć. Oszust.
                      • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 12:22
                        Sam zainteresowany, po rozmowie z oficerem operacyjnym wnioskuje o konfrontacje. Skoro ty powiedziałaś że baszę spotkałaś 12 lat temu. To na wniosek pokrzywdzonego będziesz wezwana do ZG i pokażesz go. Przecież poznasz te oczy, te włosy, te wąsy.

> Czyj wniosek? KTO powiedział policji, że ja go nigdy nie widziałam? Snij, rudz
                        > iecu, śnij. No i przy okazji naucz się czytać: okłamał mnie, więc przestał dla
                        > mnie istnieć. Oszust.
                        • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 13:29
                          Jakie sorry... włosy??? :) Te piórka?? Wąsy i brode można zgolić Oczy... no cóż... zwierciadłem duszy. :)))
                          jeżeli tchórzowaty debil nie ma innego sposobu spotkać sie ze mną jak na rozpoznaniu, cóż, pojadę raz jeszcze do ZG. I tak już tyle kasy na kretyna poszukiwania wywaliłam, cóż!
                          • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 14:01
                            Słuchaj stara mendo! jeszcze nie raz i nie dwa będziesz jeździła za pomówienia, słowa i w ogóle. To masz jak w banku. Bo nie ma ochoty Ciebie widzieć, tylko udowodni policji że kłamałaś mówiąc że 12 lat temu go widziałaś ścierwo jedno.
                            • ruudai Re: Czym jest cud 29.01.14, 14:03
                              Po co okłamałaś policję że go widziałaś? Teraz to twój problem....

ruudai napisał(a):

> Słuchaj stara mendo! jeszcze nie raz i nie dwa będziesz jeździła za pomówienia,
                              > słowa i w ogóle. To masz jak w banku. Bo nie ma ochoty Ciebie widzieć, tylko u
                              > dowodni policji że kłamałaś mówiąc że 12 lat temu go widziałaś ścierwo jedno.
                              • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 14:24
                                ruudai, ogarnij się bo to Ty będziesz jeździć za te 'wyrazy" tutaj. Poważnie. I nie wypytuj mnie, jak wyglada. Twoją intencja jest sprowokować mnie, abym napisała jak wygląda. Po co ci to? Opisywałam go na policji, podałam posturę, kolor oczu etc. A więc uspokój się. Weź ten swój ulubiony relanium co:)))
                                • Gość: Wrota Czasu Re: Czym jest cud IP: *.181.4.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.14, 16:49
                                  Bujaj się kłamczucho. Policja już wszystko powiedziała. Poskarżyłaś się że, i co dalej? Komu będzie Ciebie żal, co? Nawet pies Ciebie nie oleje
                                  • Gość: Sala Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 17:22
                                    Poskarżyłam sie? No to NIC ci policja nie powiedziała. Miłego wieczoru.
                                    Pa.
                                    • Gość: Wrota Czasu Re: Czym jest cud IP: *.181.4.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.14, 18:30
                                      Ty masz zjechany czerep, haha? Tak na publicznym portalu napiszę tobie o działaniach operacyjnych. Ty ludzi masz za kretynów, ty masz pustostan w mózgu totalny. Tutaj i tak wszystkiemu głupia zaprzeczysz więc przestań szczekać bo się posrasz....
                                      • usa-hexa Re: Czym jest cud 29.01.14, 19:02
                                        Gość portalu: Wrota Czasu napisał(a):

> Ty masz zjechany czerep, haha? Tak na publicznym portalu napiszę tobie o działa
                                        > niach operacyjnych. Ty ludzi masz za kretynów, ty masz pustostan w mózgu totaln
                                        > y. Tutaj i tak wszystkiemu głupia zaprzeczysz więc przestań szczekać bo się pos
                                        > rasz....

Cud bedzie wtedy , kiedy te obrazajace wpisy tutaj na zawsze znikna !
                                        To , co mowisz o innych - mowi o Tobie wiecej ,
                                        niz wszyscy inni mogliby o Tobie powiedziec !!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: do Wrota Czasu Re: Czym jest cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:09
                                        No i co z tym "rozpoznaniem"? Kiedy ma się odbyć? Jakoś na policji o tym nic nikt nie wie/ Kolejne kłamstewka? Ktoś sie zdaje się totalnie pogrązył się w kłamstwach.
                                        Czyż nie cud??? Facet, który cały czas wygłasza preambule na temat prawdomówności, okłamał nawet funkcjonariusza policji. Pięknie!
                            • usa-hexa Re: Czym jest cud 29.01.14, 19:10
                              ruudai napisał(a):

> Słuchaj stara mendo!

Cudem bedzie tez , jak ruudai przestanie z tym chamstwem i rynsztokowym
                              slownictwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka