Dodaj do ulubionych

ezogadu.cba.pl zaprasza

28.04.15, 10:43
Z racji, że naszym tarocistom się nudzi ;) forum ezoteryczne ezogadu.cba.pl zaprasza na darmowe wróżby. :)
Obserwuj wątek
    • lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 11:01
      Skoro waszym tarocistom się nudzi, może niech zajmą się czymś pożytecznym? Ugotują dzieciom z domów dziecka pyszny budyń - za darmo, zasadzą warzywka w ogródkach i nakarmią głodnych?
      Gadu gadu o niczym, każdy wygadany potrafi, bez żadnej odpowiedzialności - będzie nie będzie, a naszym i tak nie ubędzie!
      • trina711 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 19:17
        od razu tak ostro... jeśli nie uznajesz tego systemu to nie zabieraj głosu... wielu korzysta z darmowych wróżb, a ci co najwięcej krzyczą najczęściej pytają
        ps. dobrymi radami piekło wybrukowane
        • lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 20:15
          trina711 To jest otwarte forum, każdy ma prawo głosu. Nie podoba się - nie bierz do siebie. Wrażliwa dusza zrozumie, o czym piszę.
          • trina711 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 08:50
            tak, otwarte forum... ale twoja poprzednia wypowiedz była nie na miejscu... bo udzieliłaś rad żeby poszli sobie "obiadek dla dzieci gotować", wrażliwa dusza o której piszesz, by się ucieszyła,że ktoś jest skory do poświęcania swojego czasu, aby pomóc znaleźć jakieś wyjście z nurtujących sytuacji... i uwierz nie biorę do siebie... po porstu dziwi mnie fakt, że można tak z góry kogoś traktować- znaczy się oceniać.
            • lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 09:54
              trina711
              Masz prawo się dziwić, kiedy człowiek czegoś nie rozumie, normalną naturalną reakcja ludzkiej psychiki jest zdziwienie.
              • ruudai Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 19:16
                Skoro głupia to zdziwiona. Cóż choroba umysłowa lary rozwija się proporcjonalnie do jej natchnienia że kiedyś zdobędzie żonatego faceta i rozbije mu małżeństwo. Fakty, jak sama pisze ta szmata są faktami
                • lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 19:19
                  ruudai napisał(a):

> Skoro głupia to zdziwiona. Cóż choroba umysłowa lary rozwija się proporcjonalni
                  > e do jej natchnienia że kiedyś zdobędzie żonatego faceta i rozbije mu małżeństw
                  > o. Fakty, jak sama pisze ta szmata są faktami
                  Niunia, to że Go masz w pokoju obok i musisz prać jego spodnie nie czyni, że jest Twój.
      • usa-hexa Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 23:58
        lara9369 napisał(a):

> Skoro waszym tarocistom się nudzi, może niech zajmą się czymś pożytecznym? Ugot
        > ują dzieciom z domów dziecka pyszny budyń - za darmo, zasadzą warzywka w ogród
        > kach i nakarmią głodnych?
        >

Bardzo dobry pomysl Lara :)))))

• usa-hexa Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 23:45
      ezogadu napisał(a):

> Z racji, że naszym tarocistom się nudzi ;) forum ezoteryczne ezogadu.cba.pl zaprasza na darmowe wróżby. :)

Zrozumiem ,ze wrozenie jest czyjas pasja i sprawia to tarocistce ogromna radosc ,dlatego tez zaprasza na darmowe wrozby :)
      ale jezeli ktos wrozy bo jest znudzony zyciem ? Wrozka ,ktora chce innym doradzac a sama
      nie potrafi tworzyc wlasnego zycia ?
      Ja mam tyle pasji i zainteresowan ,ze ciagle brakuje mi czasu i nie pamietam zeby kiedykolwiek w zyciu mi sie nudzilo . Zastanawiam sie czy takie znudzone tarocistki moga kogos zainteresowc ?

• anuska1981 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 17.05.15, 21:13
      Troche mało tematów na tym portalu ale życzę żeby się rozkręcił, będzie co poczytac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka