ezogadu 28.04.15, 10:43 Z racji, że naszym tarocistom się nudzi ;) forum ezoteryczne ezogadu.cba.pl zaprasza na darmowe wróżby. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 11:01 Skoro waszym tarocistom się nudzi, może niech zajmą się czymś pożytecznym? Ugotują dzieciom z domów dziecka pyszny budyń - za darmo, zasadzą warzywka w ogródkach i nakarmią głodnych? Gadu gadu o niczym, każdy wygadany potrafi, bez żadnej odpowiedzialności - będzie nie będzie, a naszym i tak nie ubędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
trina711 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 19:17 od razu tak ostro... jeśli nie uznajesz tego systemu to nie zabieraj głosu... wielu korzysta z darmowych wróżb, a ci co najwięcej krzyczą najczęściej pytają ps. dobrymi radami piekło wybrukowane Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 28.04.15, 20:15 trina711 To jest otwarte forum, każdy ma prawo głosu. Nie podoba się - nie bierz do siebie. Wrażliwa dusza zrozumie, o czym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
trina711 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 08:50 tak, otwarte forum... ale twoja poprzednia wypowiedz była nie na miejscu... bo udzieliłaś rad żeby poszli sobie "obiadek dla dzieci gotować", wrażliwa dusza o której piszesz, by się ucieszyła,że ktoś jest skory do poświęcania swojego czasu, aby pomóc znaleźć jakieś wyjście z nurtujących sytuacji... i uwierz nie biorę do siebie... po porstu dziwi mnie fakt, że można tak z góry kogoś traktować- znaczy się oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 09:54 trina711 Masz prawo się dziwić, kiedy człowiek czegoś nie rozumie, normalną naturalną reakcja ludzkiej psychiki jest zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 19:16 Skoro głupia to zdziwiona. Cóż choroba umysłowa lary rozwija się proporcjonalnie do jej natchnienia że kiedyś zdobędzie żonatego faceta i rozbije mu małżeństwo. Fakty, jak sama pisze ta szmata są faktami Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 19:19 ruudai napisał(a): > Skoro głupia to zdziwiona. Cóż choroba umysłowa lary rozwija się proporcjonalni > e do jej natchnienia że kiedyś zdobędzie żonatego faceta i rozbije mu małżeństw > o. Fakty, jak sama pisze ta szmata są faktami Niunia, to że Go masz w pokoju obok i musisz prać jego spodnie nie czyni, że jest Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 23:58 lara9369 napisał(a): > Skoro waszym tarocistom się nudzi, może niech zajmą się czymś pożytecznym? Ugot > ują dzieciom z domów dziecka pyszny budyń - za darmo, zasadzą warzywka w ogród > kach i nakarmią głodnych? > Bardzo dobry pomysl Lara :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 29.04.15, 23:45 ezogadu napisał(a): > Z racji, że naszym tarocistom się nudzi ;) forum ezoteryczne ezogadu.cba.pl zaprasza na darmowe wróżby. :) Zrozumiem ,ze wrozenie jest czyjas pasja i sprawia to tarocistce ogromna radosc ,dlatego tez zaprasza na darmowe wrozby :) ale jezeli ktos wrozy bo jest znudzony zyciem ? Wrozka ,ktora chce innym doradzac a sama nie potrafi tworzyc wlasnego zycia ? Ja mam tyle pasji i zainteresowan ,ze ciagle brakuje mi czasu i nie pamietam zeby kiedykolwiek w zyciu mi sie nudzilo . Zastanawiam sie czy takie znudzone tarocistki moga kogos zainteresowc ? Odpowiedz Link Zgłoś
anuska1981 Re: ezogadu.cba.pl zaprasza 17.05.15, 21:13 Troche mało tematów na tym portalu ale życzę żeby się rozkręcił, będzie co poczytac Odpowiedz Link Zgłoś