Dodaj do ulubionych

jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROLOGIA)

04.10.04, 11:08
Zasady jak zawsze, czyli (moim zdaniem):
- związki międzyludzkie nie zależą od numerologii, ale od wielu innych
czynników, takich jak po prostu miłość, ale i odziedziczone po rodzicach
wzorce.
- przyszłość jest plastyczna, od Was zalezy, jaka będzie, a więc
przepowiednie nie mają racji bytu. Można ewentualnie wskazać, jaką energię w
danym czasie pobieramy ze Wszechświata i co dana energia nam ułatwia lub
utrudnia.
- data urodzenia tworzy tylko zarys charakteru, z jego pozytywnymi i
negatywnymi cechami. Z których korzystacie, to kwestia dalszej części
portretu numerologicznego, ale przede wszystkim - pracy nad sobą.

Jeśli więc chcecie taki zarys, pochodny od daty urodzenia i ew. imienia, to
zapraszam do tego wątku :)
Zaś pełna analiza i zmiana portretu, czyli terapia, to już moja praca
zawodowa.
miłego dnia i pozdrawiam
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.futuro.pl 04.10.04, 12:09
      15.05.1974 co o mnie Pani powiedziałaby?
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 15:43
        15.05.1974
        jest w Tobie pewna sprzeczność, ponieważ widać dwa rodzaje przeciwstawnych
        energii.
        Pierwsza (ta silniejsza): zmiany, nowości, wyzwania, ambicje, destabilizacja,
        poszukiwanie, adrenalina, chęć pogoni za czymś lub za kimś, niezależność, ruch,
        pobudzenie.
        Druga (słabsza): odpowiedzialność, ciepło, rodzina, stabilizacja, ulubienie
        komfortu, otwartość, rozmowność, sztuka, tworzenie, kobiecość, apatia.
        Te dwi tendencje moga działać na zmianę, raz jedna, raz druga, lub kazda na
        innym polu.
        Z jednej stony, pragnienie niezalezności, z drugiej potrzeba zależności od
        kogoś.
        Powinnaś uważać na wszelkie uzależnienia.
    • Gość: Ciekawa Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: 217.11.129.* 04.10.04, 12:12
      Dzień dobry-urodziłam się 15.03.1983r.
      Dziękuję za odpowiedż.

• ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 15:50
        dzień dobry :)
        15.03.1983
        Dużo tu swobody, ekspresji, towarzystwa, zabawy, kreatywności. Radosć życia,
        umiejętność akceptowania, cieszenia się drobiazgami, rozmowy. Łatwośc
        komunikacji, dobra ekspresja (widoczna również w poruszaniu się, tańcu), szybko
        nawiązujesz relacje z ludźmi. Optymistka. Kobieca. Nienajlepiej czujesz się w
        samotności, potrzebujesz ludzi.
        To przy założeniu, że w danych masz litery C, L, U.
        Pracuj nad asertywością, systematycznością, realistyczną oceną sytuacji, silna
        wolą.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • Gość: Ciekawa Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: 217.11.129.* 06.10.04, 14:24
          Kochana Ewo,
          bardzo serdecznie Ci dziękuję.....celnie trafiasz ze swoimi spostrzeżeniami!
          Pozdrawiam!!!!!!!
          • ewa.gs Ciekawa 06.10.04, 18:25
            miło mi :)
    • Gość: rowniez ciekawa :) Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.aster.pl 04.10.04, 12:33
      urodzilam sie 20.03.1973 i mam na imie Olga
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 15:56
        20.03.1973
        Trochę u Ciebie zawirowań energetycznych - możesz/mogłaś mieć trudności w
        zrozumieniu siebie, bo jesteś po prostu różna.
        Myśląca, obserwatorka, perfekcjonistka. Analizowanie, planowanie, umysł,
        kontrola emocji. Chęć głębokiego rozumienia wszystkiego, nie zadowalasz się
        półprawdą. Przyciąganie i odpychanie na zmianę innych ludzi. Potrzebujesz ich,
        ale też się ich obawiasz? Skłonnosć do uzależniania się (od używek - uwaga, ale
        i od ludzi). Niezależność i samodzielność w głowie, a w rezultacie czasem wręcz
        odwrotnie...
        pozdrowienia
        Ewa G.
        • Gość: rowniez ciekawa :) Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.aster.pl 04.10.04, 16:14
          dziekuje za analize :). Z tym zrozumienie siebie rzeczywiscie jest roznie,
          zmiennosc nastrojow tylko sprawe utrudnia. Zawsze lepiej mi szlo zrozumienie
          innych :) Ludzi raczej przyciagam niz odpycham.
          Mam jeszcze dwa pytania jesli mozna.. Jaki Twoim zdaniem zawod jest dla mnie
          najbardziej odpowiedni? I drugie... moglabys powiedziec dwa slowa o kobiecie o
          imieniu Grazyna ur. 08.02.1952.
          Dziekuje i pozdrawiam slonecznie.
          • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 16:37
            Co do zawodu - zbyt mało mam danych, żeby to ocenić...

Grażyna
            08.02.1952
            poczytaj watek o dziewiątkach, był taki, baardzo duży. nazywał
            się "numerologicznie 9", założyła go devine, poszukaj w wyszukiwarce.
            POza tym szczególna zdolność regenracji, wewnętrzna siła.
    • Gość: Inte Gracja Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:57
      Urodzilam sie 14.08.1968 mam na imie Edyta a moj maz Wojtek 03.07.1990 .Mamy
      dwie corki (10.08.1990 Emilia i 04.09.1991 Agnieszka) Co moze Pani o nas
      powiedziec?
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 16:10
        14.08.1968
        niezalezność, siła, samodzielność. Lubisz mieć wszystko pod kontrolą. Wolność,
        której granice sprawdzasz od zawsze - uważaj, żeby nie szukać własnej na cudzym
        terytorium. Bezkompromisowośc, wszystko albo nic. Zdecydowanie. Innowacje,
        kreatywność, bystry umysł, analiza, tworzenie umysłem.
        Ta siła jednak na gruncie prywatnym nie ma tak mocnych efektów - na gruncie
        prywatnym miękniesz.

Twój mąż pewnie nie urodził sie w 1990? :)

10.08.1990
        Tu może być różnie zależnie od reszty portretu.
        Bez reszty danych, sadziłabym, że: siła, ego (czasem zbyt mocne), przebojowość,
        bezkompromisowość, świadomość celów, a przy tym wybuchowość, irytacja, trochę
        chaosu, słomiany ogień.
        Potrzebuje decydować o sobie.

04.09.1991
        odpowiedzialna, stabilna, rodzinna. Lubi domowe ciepło. Twórcza, silnie
        uczuciowa (każde uczucie, łącznie z negatywnymi, zwielokrotnione), lojalna,
        sprawiedliwa. Talenty artystyczne.
        Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, miłości, świadomości, że jest w pełni
        akceptowana - w przeciwnym razie możliwe kompleksy.
        W przyszłości może się realizować pomgając ludziom.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • Gość: inte gracja Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:00
          przepraszam ! oczywiscie ze nie mam za meza 14-latka . jego data urodzenia to
          03.07.1970 . jesli nie za pozno to prosze o charakterystyke . a pobralismy sie
          24.02.1990 roku.
          • ewa.gs Inte gracja 06.10.04, 21:23
            03.07.1970
            jest dziewiątką - poszukaj w wyszukiwarce, był baardzo duży wątek o nich,
            tytuł "numerologicznie 9" założony przez devine.
            Poza tym - potrafi się bawić i cieszyć życiem.
            • Gość: inte gracja Re: Inte gracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:37
              Dziekuje za odpowiedz - wlasciwie to wszystko sie zgadza . Najbardziej byłam
              ciekawa co Pani napisze o mojej młodszej córce. Jest dzieckiem z porazeniem
              mozgowym i wydawalo mi sie ze trudno bedzie scharakteryzowac jej "ego". Ale
              udalo się Pani strzelic w dziesiatke . Wlasnie taka jest Aga.
    • monik60 Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 13:05
      Co z moja datą urodzenia najlepiej robic zawodowo 15 czerwiec 1975 , pozdrawiam
      monika
      • ewa.gs Monika 04.10.04, 16:12
        za mało danych, żeby przesądzać o karierze, zwłaszcza że są tu dwie mocno
        sprzeczne tendencje. Zapytaj intuicji.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • monik60 Re: Monika 05.10.04, 09:13
          Pani Ewo, czy może mi Pani powiedzieć, co za dwie sprzeczne cechy u mnie
          wychodzą , monika
    • milaska Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 13:16
      a ja 14.06.79
      Ciekawam bardzo, co z numerów wychodzi.
      monika
      maz - 13.12.80
      • ewa.gs Milaska 04.10.04, 16:17
        14.06.1979
        siła, niezalezność, chęć kontrolowania siebie (i czasem innych), lubisz
        podejmowac decyzje, ryzyko, ambicje, poszukiwania, badawczy umysł, precyzja,
        perfekcjonizm, duże cele, umiejętnośc ich realizowania.
        W życiu codziennym rozmowana, towarzyska, ekspresyjna.
        Okresy apatii, w trakcie których dochodzisz do siebie żeby podjąć wyzwania na
        nowo.

13.12.1980
        obserwator, analityczny umysł, logika, nie uwierzy jeśli nie zbada. Intuicja,
        niezalezność, perfekcjonizm, wrażliwość. Dziwne przekonania na temat pracy i
        materii- jeśli jeszcze nie przerobił, to do przerobienia. podchodzi do tego
        zbyt swobodnie lub zbyt sztywno. Taka energia rodzi i pracoholików i
        niechętnych do pracy.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: AgaP-ń Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 13:55
      1. Sandra 17.03.1993r.
      2. Kinga 02.06.1994 r.
      • ewa.gs Aga 04.10.04, 16:29
        Sandra ma dobrego Anioła stróża/ opiekuna. Zawsze, kiedy poprosi, dostanie od
        niego pomoc. Jest uczuciowa, twórcza, lubi domowe ciepło i rodzinę. Potrzebuje
        dużej dawki miłości i akceptacji, a oprócz tego mobilizacji do działania.

Kinga jest odpowiedzialna, potrafi być systematyczna, ma dobrą pamięć, lubi
        poznawać, analizować, badać. Jest uczciwa i sprawiedliwa, dba o innych. Może
        być nieco zamknięta, niepewna siebie.
    • Gość: Paweł... Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 13:57
      Paweł data ur. 03.01.1961 r. Dziekuje
      • ewa.gs Aga - Paweł. 04.10.04, 16:31
        03.01.1961
        Towarzyski, optymista, ciepły, kontaktowy. Z kazdym potrafi się dogadać.
        Łatwośc akceptowania, nie jest zacięty, potrafi wybaczać. Dobra ekspresja,
        poczucie humoru, lubi byc z ludźmi. Możliwe zbyt mało realistyczne spojrzenie
        na życie, odpuszczanie sobie.
    • Gość: Andrzej... Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 13:58
      Andrzej 17.07.1969r.
      • ewa.gs Aga - Andrzej 04.10.04, 16:33
        17.07.1969
        silny, uparty, zasadniczy. Ma swoje zasady. Sprawiedliwy, perfekcjonista,
        pracowity, czasem surowy. Analityczny, logiczny, bystry umysł. Zmysł obserwacji.
        Może być zbyt zamknięty, nie uzewnętrzniac uczuć. Raczej nieufny, trudno go
        przekonać.
        Samodzielny.
    • Gość: josf Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.lubnice.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 15:12
      Józef 28.07.1966r Pozdrawiam
      • ewa.gs Josf 04.10.04, 16:42
        28.07.1966
        Tu może być bardzo róznie w zależności od reszty portretu.
        Jesli podpisujesz się kiedykolwiek zdrobnieniem "Józek", przeplataja się dwie
        tendencje:
        Jedna: radość życia, towarzyskość, akceptowanie tego, co jest, odpuszczanie
        sobie, pobłażanie, ciepło, przyciąganie ludzi
        Druga: samodzielność, niezależność, odsuwanie się od ludzi, analiza,
        perfekcjonizm, nieufność.
        Te dwie energie przeplatają się w całym życiu, lub każda z nich działa na innym
        polu.
        Takie powiązanie może powodowac, że nigdy nie wiesz, czy wolisz być w danym
        momencie z ludźmi, czy sam. W towarzystwie najchętniej byś uciekł w samotność,
        w samotności czujesz potrzebę kontaktu z ludźmi.
        pozdrawiam,
        Ewa G.
    • Gość: malola Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:37
      Witam.
      Moja data ur. to 17.01.1976 , a to data mojego męża 08.03.1971. Dziękuję i
      pozdrawiam.
      • ewa.gs malola 04.10.04, 17:11
        17.01.1976
        ambitna, niezależna, dażąca do sukcesu. Wiele chcesz osiagnąć, czasem jednak
        rozmieniasz sie na drobne. Uwaga na słomiany ogień.
        Masz głowę pełną pomysłów, nie boisz się ryzyka i zmian. Nie chodzisz utartymi
        ścieżkami, znadujesz własne. Bystry umysł, szybkie skojarzenia, twórcze
        myślenie. Jesteś świetnym inicjatorem działań, masz duży napęd. Potrafisz
        zagrzać innych do działania. Siła przebicia, ale i wahania decyzyjne.
        Impulsywność.
        Możesz odczuwać irytację, pobudzenie, bywasz wybuchowa, ale szybko Ci
        przechodzi. Chwiejne emocje.
        Masz dobry kontakt ze swoim opiekunem (taki anioł stróż) i dużą intuicję -
        wykorzystaj to. Proś go o pomoc, kiedy jej potrzebujesz.

08.03.1971
        Wrażliwość, intuicja, zdolnosci przywódcze do wykorzystania, jeśli pozbył się
        dawnych kompleksów. Zdolności artystyczne, umie słuchać, czuły. Przy tym
        równiez potrafi postawić na swoim. Ma zdolności przywódcze.
        Umie planować, a planuje zawsze z rozmachem.
        Zna się na ludziach.

pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: ewuś Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 04.10.04, 16:00
      ja Ewa 29,06,1976 a mój Mariusz 01,03,1972 ? co o nas sądzisz?pozdrawiam i
      bardzo dziękuje
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 17:18
        29.06.1976
        Lojalna, odpowiedzialna, czuła, wrażliwa. Rozumiesz ludzi. Dużo delikatności,
        ale i zdolności przywódcze do wyszkolenia. Sprawiedliwa, masz swoje zasady. Nie
        lubisz ludzi powierzchownych. Pracowita, konsekwentna, uparta. możesz mieć
        tendencje do podporządkowywania się i rezygnowania z siebie, zapominania o
        swoich potrzebach uważaj na to.

01.03.1972
        niezależny, ambitny, głowa pełna planów. Impulsywny. Podzielna uwaga może
        sprawiać, że rozmienia się na drobne - uwaga na słomiany ogień.
        Pracowity, choc nie lubi rutyny - zawsze chodzi własnymi ściezkami.
        Potrafi być romantyczny.
        Lubi zmiany, ryzyko, wyzwania.
    • Gość: wjk Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:39
      Witam
      Imię Andrzej. Urodzony 2.10.1982 - preferencje co do związków i pracy (jakie
      zawody).
      Pozdrawiam!!!
      • ewa.gs Wjk 04.10.04, 17:25
        02.10.1982
        Andrzej, zbyt mało danych, żeby powiedzieć Ci, jaką pracę powinieneś wykonywać.
        Data urodzenia daje tylko zarys osobowości, możliwości i potencjał - to już
        głębiej.
        Na oko, nie może to być praca rutynowa, precyzyjna - lepiej powienieneś się
        czuć w tzw. wolnych zawodach, jako ktoś pracujący niezaleznie, nie w
        wytyczonych torach, nie w ścisłym harmonogramie pracy.
        Powinna Ci dawać wyzwania, to pomoże Ci przełamać pewna nieśmiałość, którą w
        sobie masz.
        Związek napewno nie może Cię ograniczać, potrzebujesz sporo swobody, poza tym -
        ispiracji, motywacji, ruchu, zmian. Stagnacja nie dla Ciebie - ale nie wyklucza
        to stabilizacji.
    • Gość: Elzbieta Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.aster.pl 04.10.04, 16:47
      dzien dobry, prosze o slowko na temat mojego syna Konrada (27.09.1979)
      • Gość: Elżbieta Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:07
      • ewa.gs Elżbieta 04.10.04, 18:12
        27.09.1979
        Jeżeli ma w danych (imiona, imię od bierzmowania, nazwisko) litery H, Q lub Z:
        silny, przebojowy, ma własne zasady. W nic nie angażuje się połowicznie. Albo
        wszystko, albo nic. Duży rozmach, ambitne plany, może mieć talenty bizensowe.
        Wymagający, tak wobec siebie jak wobec innych. Pasja, wola działania. Lubi mieć
        wszystko pod kontrolą. Uparty, trudno go przekonac, zawsze ma własne zdanie.
        Zdolność regeneracji.
        Chęć pomocy innym.

Jesli nie ma tych liter, sa to cechy, które powinien w sobie wyszkolić, ma za
        zadanie się ich uczyć.
    • Gość: Doti Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:54
      moja data to 30.07.1976, jaka jestem?
      • ewa.gs Doti 04.10.04, 18:16
        30.07.1976
        pogodna, towarzyska, rozmowna. Talenty artystyczne, kreatywność, swoboda.
        Opiekuńcza, rodzinna, kobieca, uczuciowa, - wzmocnione uczucia tak pozytywne
        (miłość, chęc pomocy) jak negatywne (zazdrość, zaborczość). Cięty język.
        Zmienne nastroje, skłonność do rozgrzebywania starych ran.
        Jeżeli pracujesz nad soba i przezwyciężysz (a może już przezwyciężyłaś) swoje
        słabości, zyskasz dużą siłę przebicia, będziesz mogła rozwinąć swoje zdolności.
        Obowiązek opieki nad innymi, dzielenia się miłością.
    • Gość: thestar Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:54
      6.06.1922
      Sprawia wrażenie niedostępnego i poważnego, interesuje się wieloma rzeczami,
      skłonność do wywyższania się. Wydaje mi się, że to tylko maska, co o nim sądzisz? :)
      Pozdrowienia
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 18:20
        06.06.1922
        Wydaje mi się, że to nie tylko maska.
        To po prostu dwie różne, sprzeczne ze sobą energie.
        Jedna: Ciepło, towarzyskość, miękkość, talent artystyczny, potrzeba miłości,
        akceptacji
        Druga (silniejsza): Rodzaj pancerza: siła przebicia, dominacja,
        bezkompromisowość, nieuległość, niedostępność, niechęć do połowicznego
        angażowania się w cokolwiek. Albo wszystko, albo nic. Surowe, kategoryczne
        osądy, ambicja, dążenia, rozmach. Rygorystycznosć, wymagania.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Monika Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.retsat1.com.pl 04.10.04, 18:32
      Witam moja data ur 28.12.1978 Lódź, oto moje pytanko: czy zwiazek z mężczyzną
      ur. 11.07.1976 Łódź, jest możliwy,czy dojdzie do skutku?
      i jeszcze pytanko o prace dla mnie, jak jestem odbierana w nowym miejscu pracy?

pozdrawiam serdecznie
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 04.10.04, 18:39
        Moniko, wróć, proszę, do wstępu i przeczytaj uważnie...
        pozdrawiam.
    • Gość: Monika Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.retsat1.com.pl 04.10.04, 18:43
      przeczytalam zapoznalam sie:-)
      wiec w takim razie porsze o kilka slow na temat mojej osoby - 28.12.1978 oraz
      mezczyzny 11.07.1976
      z gory dziekuje bardzo :-)
      • ewa.gs Monika 06.10.04, 18:19
        28.12.1978
        jedenastka - a to oznacza, że kiedy przewalczysz (chyba że już przewalczyłaś)
        słabe strony charakteru, uzyskasz dostęp do dużego potencjału, mistrzowskiego.
        Te słabe strony to niska samoocena, wahania, podatność na zranienie,
        rezygnacja, niepokoje. Mocne to intuicja, wrażliwość, zrozumienie innych ludzi
        (ta wibracja rodzi często psychologów i wszelkiej maści doradców), uczynność,
        empatia, takt, zdolności artystyczne (często plastyczne i muzyczne). Jest w
        Tobie sporo siły, ale myślę, że ona czeka jeszcze, aż ją wyzwolisz.
        Zadaniem jedenastek jest zdobywanie wiedzy, dzięki której będą mogły pomagać
        innym.

11.07.1976
        pobudzony, zmienny, niecierpliwy, wrażliwy, o dużej intuicji. Łatwo wyczuwa
        cudze nastroje, podatny na wpływ tzw. atmosfery, w której się obraca. Potrafi
        być czuły i romantyczny. Myślący, lecz działa najczęściej dzięki impulsom.
        Roztargniony.
        Nie lubi ograniczeń, potrzebuje swobody. Nie lubi rutyny.
    • Gość: Bika Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.goja.org 04.10.04, 19:13
      Czesc Ewo
      poprosze o krótką charakteryzacje: Tomasz 28.03.1980r
      i Barbara 10.07.1981r dziekuje
      • ewa.gs Bika 06.10.04, 18:24
        28.03.1980
        uparty, ma swoje zdanie i niełatwo daje się przekonać. Pracowity, ambitny,
        potrafi planować i realizowac cele. Odpowiedzialny, zdystansowany, oceniający,
        badający, ale i kontaktowy. Ceni konkrety, pragmatyczne podejście do życia.
        W życiu prywatnym widać objawy chaosu...

10.07.1981
        poczytaj wątek o dziewiatkach, ten o którym wspominałam kilkakrotnie:
        tytuł "numerologicznie 9", założony przez devine.
        Poza tym jeszcze bardziej niż typowa 9 cenisz sobie własna wolność i
        niezawisłość.
        W Twoim zyciu prywatnym tez trochę chaosu...

pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Aga Re: jestem dziś(04.10) i jutro- zdazylam ? :-) IP: *.access.uk.tiscali.com 04.10.04, 23:34
      Witam:-)

Agata 14.01.1975 i nad czym mam pracowac aby miec przed soba swietlana
      przyszlosc??? ;-)A co jest moim atutem??? ;-) Ciekawi mnie, czy taka analiza
      odnosnie mnie bedzie identyczna dla wszystki moich immienniczek urodzonych
      dokladnie tego samego dnia?
      I czy to jest to samo jakbym sobie wziela jakas ksiazke i zrobila wlasna
      numerologie [ takze na podstawie daty urodzenia i pelnego imienia? ]. Czy tez
      Ty cos ekstra czujesz/odbierasz jakies fale jak nam odpowiadasz???

Pozdrawiam :-)
      • ewa.gs Aga 06.10.04, 18:40
        Zdążyłaś :)

Taka analiza, jaką tu robię, będzie taki sam dla wszystkich Twoich imienniczek
        urodzonych tego dnia. Ale to jakaś 1/20 portretu numerologicznego, a ten,
        rozpatrywany w całości, jest jak odciski palców :)
        Sama data może być znaczaco modyfikowana przez inne cechy portretu, dlatego to,
        co z niej samej wnioskuję, to jedynie zarys możliwości.
        Niektóre rzeczy, o których tu piszę, sa na pewno w książkach, innych nie ma.
        Nie ma, ponieważ w książce trudno jest opisać wszystkie zależności między
        cyframi (biorąc pod uwagę nie tylko, jakie to cyfry, ale i gdzie w portrecie
        się znajdują) - najcześciej opisuje się jedynie same cyfry, a jeśli zalezności,
        to pobieżnie. A tu każdy element gra - lub nie gra - z innymi.
        Patrząc w zapis nutowy melodii można zagrać każdą nutkę z osobna, ale to
        jeszcze nie muzyka :)

14.01.1975
        jesteś jedynką - znajdziesz o nich trochę tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=11013927&a=11031826
        Bardzo widoczna jest u Ciebie potrzeba wolności, nieograniczenia - aż za
        bardzo. Uważaj, nie przesadź ze sprawdzaniem granic tego, co Ci wolno, bo
        możesz w ten sposób kogoś skrzywdzić. Wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się
        cudze terytorium...
        No i nie zapomnij o życiu prywatnym, bo wiele czasu i energii poświęcasz pracy.
        nad czym pracować? nad cierpliwością, stabilnością, zrozumieniem dla cudzych
        słabości.
        serdeczne pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: E Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 23:57
      Witam! :)

Ja - 25.05.85
      On - 17.07.85
      • Gość: ewa.gs E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:01
        25.05.1985
        U Ciebie ważne jest imię, bez niego trudno cokolwiek zobaczyć, bo energie są w
        tej dacie bardzo różne. Reszta portretu może mocno na nie wpływać - i przeważyć
        szalę na korzyść którejś z nich.

17.07.1985
        jedenastka. Wiele zależy od pokonania własnych słabości (lęków, niepewności,
        nadwrażliwości). Jeżeli mu się to uda, zyska duży potencjał (mistrzowski) do
        wykorzystania w dowolnym w zasadzie kierunku.
        Duża intuicja, empatia, wrażliwość, czułość, ale czasem też wybuchowość,
        demonstracja siły, kategoryczne osądy. Zrozumienie dla ludzi. Zdolności
        artystyczne.
        Misją jedenastek jest pomaganie innym, służenie za wzór, opieka.
    • Gość: Maciej Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 05:58
      Pani Ewo, proszę o analizę dla osoby urodzonej
      18.12.1974,
      dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: aga Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:00
        bardzo prosże Pani Ewo o portret numerologiczny związku
        Aga 16.04.1977
        Marek 16.05.1974
        • Gość: anna F. Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.dyn.sprint-hsd.net 05.10.04, 10:17
          Derrick 16 luty 1963/bardzo prosze o charakterystyke.
          • ewa.gs Anna F. 06.10.04, 20:46
            16.02.1963
            niezależny, samodzielny, ambitny, perfekcjonista. Pracowity. Wie, czego chce i
            umie zaplanować osiągnięcie tego. Lubi mieć kontrolę nad sobą - a czasem i
            innymi.
            To niekoniecznie jednak widać w rezultatach jego działań w jego życiu
            prywatnym - tu ma podświadomą skłonność do uzależniania się od ludzi i
            związków. Jednocześnie tematem przewodnim jego życia jest nauczyć się
            partnerstwa, stworzyć zdrowy związek. I uwolnić od szkodliwych zależności.

pozdrawiam,
            Ewa G.
        • ewa.gs Aga 06.10.04, 20:38
          oboje uczycie się na sobie partnerstwa, miłości, to wasza życiowa lekcja.
          Rezultat i wyciągnięte wnioski zależą od Was.

16.04.1977
          jeśli masz w danych (imiona, również od bierzmowania, nazwiska wszelkie) choc
          jedną literę H, Q lub Z:
          jesteś osobą silną, przebojową. Wiele chcesz od życia, masz ambicję i rozmach.
          Lubisz, żeby wszystko było "po twojemu", potrzebujesz trzymać siebie (i innych)
          w ryzach. Kiedy tracisz kontrolę, czujesz się bezradna.
          Umysł analityczny, badawczy. Lubisz działać. Pół rezulatu, to dla Ciebie brak
          rezutatu. Nie przepadasz za kompromisami - albo wszystko albo nic. Dużo od
          siebie wymagasz, ciężko Ci zrozumieć własne słabości - i cudze też. Masz
          wyrażne cele.

16.05.1974
          Numerologiczna 33 daje mu dostęp do wielkiego potencjału, ale tylko wtedy,
          kiedy poradzi sobie (a może już sobie poradził?) z problemami wynikającymi z
          negatywnej strony energii podstawowej, czyli 6. Te słabe strony to
          czarnowidztwo, zadrość, nieweność własnej wartości, apatia. Do tego momentu
          może mieć skłonności do depresji - wieczna analiza połączona z czarnowidztwem
          czasem nie daje najlepszych rezultatów...
          Mistrzowski potencjał wykorzystać można w każdej właściwie dziedzinie, ale
          często wiąże się z pomocą innym ludziom, czasem leczeniem. Daje też
          ponadprzeciętne zdolności artystyczne, swobodną ekspresję. To energia miłości.
          Poza tym, jesli ma w danych choć jedną literę f, o lub x, uczuciowy,
          emocjonalny, pomocny, rodzinny, potrafi być czuły. Zmysły grają dużą rolę w
          jego życiu.
          Na zmianę szuka ludzi i odsuwa się od nich.
      • ewa.gs Maciej 06.10.04, 20:24
        18.12.1974 - czy to Ty? Bo analizuję w połączeniu z imieniem Maciej.
        33 - liczba mistrzowska. Oznacza tyle, że jeżeli pokonasz słabe strony właściwe
        jej energii podstawowej, 6 (bezradność, apatia, lenistwo, zazdrośc,
        zaborczość), uzyskasz dostęp do dużego potencjału. A może juz to zrobiłeś?
        mistrzowski potencjał 33 wiąże się ze szczególnym zadaniem - pomagać ludziom,
        opiekować się niemi, może leczyć.

To energia związana z emocjami, uczuciowością - niestety, tak pozytywną jak
        negatywną. Wzmacnia wszystkie uczucia. Jak kochać - to na zabój, jak
        nienawidzić - to do śmierci. To, w która stronę ją skierujesz, zależy od Ciebie.
        W Twoim życiu ważny jest kontakt z ludźmi, rozmowa, wyrażanie siebie. W
        wyrażaniu siebie mogą Ci pomagać zdolności artystyczne (często u 33
        literackie). Jesteś rodzinny i opiekuńczy, cenisz komfort i domowe ciepło.
        W życiu prywatnym widać jakąś nutkę chaosu.

pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.
    • Gość: Tomek Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 05.10.04, 10:56
      Moja data urodzenia to 17.11.1974
      • ewa.gs Tomek 06.10.04, 20:51
        17.11.1974
        uparty przede wszystkim :)
        Jeśli raz wyrobisz sobie o czymś/o kimś zdanie, raczej go nie zmieniasz.
        Wymagający, oceniający, badawczy, nieco nieufny. Solidny, konsekwentny,
        pragmatyczny, działasz planowo, ale i z rozmachem. Masz własne zasady. Lubisz
        mieć wszystko pod kontrolą - również własne uczucia. Uważaj, żeby praca nie
        przysłaniała Ci życia prywatnego - na tym polu jakiś chaos.
        Masz szczególna opiekę "z góry" - wykorzystaj ją. Proś, a będzie Ci dane :)

pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Ania Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 05.10.04, 10:57
      Urodziam sie 25. stycznia 1975
      dzięki, miłego dnia
      • ewa.gs Re: jestem dziś(04.10) i jutro, odpowiem (NUMEROL 06.10.04, 20:57
        25.01.1975
        dwie tendencje.
        Pierwsza (silniejsza): działa pod warunkiem, że w danych (imiona, równiez z
        bierzowania, wszystkie nazwiska) masz przynajmniej dwie litery z tej puli: c,
        l, lub u. Towrzyskość, otwartość, radość życia, aprobata i umiejętnosc
        cieszenia się tym, co masz, wdzięk, kobiecość, ekspresja, optymizm. Talenty
        związane z wyrażaniem siebie (taniec, śpiew, plastyka?). Kreatywność.
        Umiejętność dogadanie się z każdym.
        Druga (słabsza): perfekcjonizm, obserwacja, autoanaliza, myślenie, wyciąganie
        wniosków.
        Raz działa jedna, raz druga tedencja lub przeplatają się w całym życiu.
        Mogą powodować, że w towarzystwie szukasz samotności, a w samotności ciągnie
        Cię do towarzystwa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka