Dodaj do ulubionych

Wróżka - Kraków

IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 24.11.04, 20:30
Może ktoś z was zna dobrą, sprawdzoną wróżkę w Krakowie którą może z czystym
sumieniem polecić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Wróżka - Kraków IP: 212.160.200.* 26.11.04, 15:06
      Nie wiem czemu nikt nie odpisuje, nikt nie był u wróżki w Krakowie??? Nie wierzę
      • czarnarebeka Re: Wróżka - Kraków 27.11.04, 20:42
        Pani Basia w CUDzie, tarot, trzeba trafić na jej dobry dzień. A w piątki i w
        soboty w "Hawanie" na Miodowej jest Pani, która wróży z tarota. Też ma talent.
        Pozdrawiam.
        • Gość: lalaka Re: Wróżka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:18
          a gdzie jest CUD???
          • czarnarebeka Re: Wróżka - Kraków 28.11.04, 15:25
            Kraków, Mały Rynek, sklep Ciało-Umysł-Duch.
    • Gość: paulina Re: Wróżka - Kraków IP: *.man.rsk.pl 28.11.04, 16:30
      a ile taka usługa kosztuje?
      • czarnarebeka Re: Wróżka - Kraków 28.11.04, 17:08
        Rok, dwa lata temu 70 zł.
        • Gość: Jola Re: Wróżka - Kraków IP: 212.160.200.* 29.11.04, 11:06
          a może jakaś inna???/której wróżba nie zalezy od "dobrego dnia"?Kraków, takie
          duże miasto i zero sprawdzonych wr?????/tutaj mieszkaja chyba bardzo mądrzy
          ludzie którzy nie wierzą w te bzdury
          • czarnarebeka Re: Wróżka - Kraków 29.11.04, 23:37
            Majchrowski zrobił czystkę :)
            Nie ma wróżek.
            • zaino Re: Wróżka - Kraków 01.12.04, 12:34
              Znam bardzo dobrą wróżkę. Jest fajna i bardzo skuteczna, nie trzeba trafiać
              na "jej dobry dzień". Ja płaciłam ok. 40 zł (w sam raz na kieszeń studentki) w
              tym chiromancja, karty klasyczne, numerologia, stawia też tarota. Naprawdę
              warto. Kontakt z wróżką 502418043.
              • Gość: kociak Re: Wróżka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 01:22
                co to jest chiromacja??
                czyta ze zdjęć??gdzie dokładnie przyjmuje??
                • zaino Re: Wróżka - Kraków 03.12.04, 17:52
                  chiromancja to czytanie z ręki,ze zdjęć wróży kartami, a przyjmuje kolo
                  Geanta,
                  • Gość: facet Re: Wróżka - Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:59
                    Dzieczyny jakie wy niezdecydowane jesteście. Polecam panią Kingę- pełen odjazd
                    w kartach i z wyglądu.
                    • Gość: kociak Re: Wróżka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:11
                      byłes u niej??naprawde sprawdza sie to co mówi??mówi jakies rzeczy z
                      przeszłosci??
                      • Gość: Niunia Re: Wróżka - Kraków IP: 212.160.200.* 06.12.04, 10:58
                        byłam u Pani Kingi i mam bardzo duże wątpliwości do jej talentu, nie trafiła
                        nic kompletnie nic, a z przeszłości to szkoda gadać......
                  • Gość: MIMA Re: Wróżka - Kraków IP: *.crowley.pl 07.12.04, 13:27
                    A GDZIE DOKLADNIE. PROSZE PODAJ ADRES.
                    • Gość: asia Re: Wróżka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:48
                      tu nie wolno podawac adresu, tel.jest podany wyzej to zadzwon i sie umow
                      • Gość: dyrka Re: do Niuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:44
                        Pie..sz głupoty. Mam wrażenie, że chciałaś usłyszeć to co uknułaś sobie w
                        głowie. Znam tą panią i wróżą sobie u niej znani ludzie. Ciekawe bna ile różek
                        już napie..łaś w swoim życiu.
                        • Gość: kasia Re: do Niuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:56
                          byłas u tej Pani??
                          sprawdza sie co mówi?
                          • Gość: Niunia Re: do dyrki IP: 212.160.200.* 09.12.04, 09:09
                            myslę, że przesadzasz, ja tylko napisałam swoje zdanie, to nie jest żadne
                            napie........zastanów się co piszesz.
                            • Gość: majka dobra wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:45
                              to sprawdzona osoba i skuteczna, wiem, bo sama korzystałam z usług kilku
                              wróżek, i z pani Kingi jestem bardzo zadowolona
    • Gość: ksenia Re: Wróżka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 10:26
      Jak się do niej dostać i jaki jest koszt ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka