dora1 02.02.05, 17:10 Jestem numerologiczną - 7 a w tym roku moją liczbą jest 9 (rok numerologiczny)co to oznacza?Czy w internecie jest interpretacja liczb roku numerologicznego, jeżeli tak to proszę o podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delphine2 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.05, 17:17 w/g mnie jestes w piatym roku numerologicznym no ale coz moze sie myle :| Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 18:12 Delphine ma rację, piąty, nie dziewiąty :) Przy czym moim zdaniem jestesmy naraz pod wpływem dwóch systemów, w jednym z nich rok zaczyna się po wrześniowym nowiu, w drugim - w urodziny. Piąty rok to zmiany, ruch, podróże, nowości, wyzwania. Równie dobrze może być miły (dla tych którzy lubią, kiedy coś się dzieje), jak i mało sympatyczny (dla tych, którzy szukają ciszy, spokoju i bezpieczeństwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:01 Aktualny osobisty rok numerologiczny można ustalić dodając: 2005 + (dzien + miesiąc + rok urodzenia) albo inny sposób który pewnie miala na myśli autorka zapytania: 2005 + (dzień + miesiąc urodzenia) Niestety nie wiem gdzie można znaleźć opisy obliczonego roku osobistego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teripolo Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 23:21 Troszeczkę można o tym przeczytać na Forum Numerologia Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 23:32 Dziękuję wszystkim za informacje. Jeżeli ktoś znajdzie znaczenie liczb roku osobistego bardzo proszę o podanie stronki, czytałam forum numerologia , ale niestety tego nie widziałam. Obliczyłam jeszcze raz rok osobisty i dodając rok 2005 do daty mojego urodzenia (24.05) wyszła mi 9 a nie 5. 5 wychodzi wtedy gdy dodam jeszcze rok urodzenia.Jak w takim razie liczy się ten rok z rokiem urodzenia czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: tutaj :) 02.02.05, 23:55 dora1 napisała: > Dziękuję wszystkim za informacje. Jeżeli ktoś znajdzie znaczenie liczb roku > osobistego bardzo proszę o podanie stronki, czytałam forum numerologia , ale > niestety tego nie widziałam. > Obliczyłam jeszcze raz rok osobisty i dodając rok 2005 do daty mojego urodzenia > (24.05) wyszła mi 9 a nie 5. 5 wychodzi wtedy gdy dodam jeszcze rok > urodzenia.Jak w takim razie liczy się ten rok z rokiem urodzenia czy bez? tak to sie liczy (dane skopiowane ze stronki aby nikt mnie o cos nie posadzil) Twój rok numerologiczny Aby sprawdzić, w którym roku numerologicznym jesteś, musisz znać swoją wibrację urodzeniową. Oblicza się ją, sumując dzień, miesiąc i rok swojego urodzenia. Przykład: 17.12.1980 /1+7+1+2+1+9+8+0 =29. Następnie redukujesz liczbę 29 do jednej cyfry 2+9=11 i znowu 1+1=2. Twoją liczbą urodzeniową jest 2. Teraz odszukaj, który rok numerologiczny przypisany jest danej wibracji urodzeniowej. Musisz jednak wiedzieć, że rok numerologiczny zaczyna się wcześniej niż kalendarzowy. Liczymy go od października i trwa do października. a o to strona :) www.swiatenergii.vel.pl/roknum.htm mam nadzieje ze pomoglo to ci ! Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: tutaj :) 03.02.05, 18:37 Dziękuję za stronkę, za chwilę zobaczę co tam jest ciekawego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphine2 Re: tutaj :) IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.05, 19:08 pozdraiwam , 3maj sie :) jesli mogę coś zasugerować to rok osobisty liczy się tak jak napisala EWA.GS - wielu numerologów to stosuje, ogolnie mozliwosci jest kilka liczenia roku soobistego ale najbardziej uzywa sie wlasnie tego co EWA. :) pozdorwienia od delphine2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 08.03.23, 03:26 Bardzo trudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 28.04.23, 17:46 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś