Dodaj do ulubionych

interpretacja liczb z daty urodzenia-numerologia

02.02.05, 17:10
Jestem numerologiczną - 7 a w tym roku moją liczbą jest 9 (rok
numerologiczny)co to oznacza?Czy w internecie jest interpretacja liczb roku
numerologicznego, jeżeli tak to proszę o podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: delphine2 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.05, 17:17
      w/g mnie jestes w piatym roku numerologicznym no ale coz moze sie myle :|
    • ewa.gs Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 18:12
      Delphine ma rację, piąty, nie dziewiąty :)
      Przy czym moim zdaniem jestesmy naraz pod wpływem dwóch systemów, w jednym z
      nich rok zaczyna się po wrześniowym nowiu, w drugim - w urodziny.
      Piąty rok to zmiany, ruch, podróże, nowości, wyzwania. Równie dobrze może być
      miły (dla tych którzy lubią, kiedy coś się dzieje), jak i mało sympatyczny (dla
      tych, którzy szukają ciszy, spokoju i bezpieczeństwa).
      • Gość: zaneta Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:01
        Aktualny osobisty rok numerologiczny można ustalić dodając:
        2005 + (dzien + miesiąc + rok urodzenia)
        albo inny sposób który pewnie miala na myśli autorka zapytania:
        2005 + (dzień + miesiąc urodzenia)
        Niestety nie wiem gdzie można znaleźć opisy obliczonego roku osobistego.
        pozdrawiam
        • teripolo Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 23:21
          Troszeczkę można o tym przeczytać na Forum Numerologia
          • dora1 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 02.02.05, 23:32
            Dziękuję wszystkim za informacje. Jeżeli ktoś znajdzie znaczenie liczb roku
            osobistego bardzo proszę o podanie stronki, czytałam forum numerologia , ale
            niestety tego nie widziałam.
            Obliczyłam jeszcze raz rok osobisty i dodając rok 2005 do daty mojego urodzenia
            (24.05) wyszła mi 9 a nie 5. 5 wychodzi wtedy gdy dodam jeszcze rok
            urodzenia.Jak w takim razie liczy się ten rok z rokiem urodzenia czy bez?
            • delphine2 Re: tutaj :) 02.02.05, 23:55
              dora1 napisała:

> Dziękuję wszystkim za informacje. Jeżeli ktoś znajdzie znaczenie liczb roku
              > osobistego bardzo proszę o podanie stronki, czytałam forum numerologia , ale
              > niestety tego nie widziałam.
              > Obliczyłam jeszcze raz rok osobisty i dodając rok 2005 do daty mojego
              urodzenia
              > (24.05) wyszła mi 9 a nie 5. 5 wychodzi wtedy gdy dodam jeszcze rok
              > urodzenia.Jak w takim razie liczy się ten rok z rokiem urodzenia czy bez?

tak to sie liczy (dane skopiowane ze stronki aby nikt mnie o cos nie posadzil)

Twój rok numerologiczny

Aby sprawdzić, w którym roku numerologicznym jesteś, musisz znać swoją wibrację
              urodzeniową. Oblicza się ją, sumując dzień, miesiąc i rok swojego urodzenia.
              Przykład: 17.12.1980 /1+7+1+2+1+9+8+0 =29. Następnie redukujesz liczbę 29 do
              jednej cyfry 2+9=11 i znowu 1+1=2. Twoją liczbą urodzeniową jest 2. Teraz
              odszukaj, który rok numerologiczny przypisany jest danej wibracji urodzeniowej.
              Musisz jednak wiedzieć, że rok numerologiczny zaczyna się wcześniej niż
              kalendarzowy. Liczymy go od października i trwa do października.

a o to strona :)

www.swiatenergii.vel.pl/roknum.htm
              mam nadzieje ze pomoglo to ci !
              • dora1 Re: tutaj :) 03.02.05, 18:37
                Dziękuję za stronkę, za chwilę zobaczę co tam jest ciekawego.Pozdrawiam
                • Gość: delphine2 Re: tutaj :) IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.05, 19:08
                  pozdraiwam , 3maj sie :)

jesli mogę coś zasugerować to rok osobisty liczy się tak jak napisala EWA.GS -
                  wielu numerologów to stosuje, ogolnie mozliwosci jest kilka liczenia roku
                  soobistego ale najbardziej uzywa sie wlasnie tego co EWA. :)

pozdorwienia od delphine2@gazeta.pl
    • agrentowy4321 Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 08.03.23, 03:26
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: interpretacja liczb z daty urodzenia-numerolo 28.04.23, 17:46
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka