Dodaj do ulubionych

kto życzliwy znajdzie ascendent?

IP: 213.17.234.* 07.06.02, 10:15
ponieważ nie mogę doczekać się na odpowiedź wróżek a jestem niezmiernie
ciekawa mojego potencjalnego partnera, proszę kogoś kto się na tym zna o
obliczenie ascendenta dla mężczyzny spod znaku panny, data ur.16.09.1978,
godz.13-14 i krótki opis jego cech.jak to się ma do mnie- waga,ascendent
bardziej w lwie, ale ze sporą ilością cech panny. Będę bardzo wdzięczna
wszystkim, którzy mnie oświecą:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: velvet Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: 213.17.219.* 12.06.02, 17:33
      Skorpion albo strzelec, jeszcze potrzebna miejscowość.
      • Gość: skankan Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: 213.17.234.* 13.06.02, 07:46
        Katowice
    • Gość: velvet Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.06.02, 10:32
      Czasami zdarza się, że 5 minut robi różnicę, jednak w tym przypadku na całej
      godzinie są takie same dane. Ascendent w strzelcu. Co oznacza, że ta panna ma
      sporo cech strzelca. Ale fachowo: Panna z tym Ascendentem ma duże zdolności
      adaptacyjne . Osiąga bardzo wiele w życiu, ponieważ ma ogromną energię i
      zmniejszony krytycyzm w stosunku do siebie i innych. Descendent w bliźniętach
      sprawia, że panna podziwia ludzi o wiedzy encyklopedycznej, a także ich pewność
      siebie. Bliźnięta to dobry znak dla panny do wszelkich kontaktów, czy do
      interesów czy do przyjaźni, czy może do małżeństwa. Medium Coeli jest w wadze,
      taka panna kocha harmonię życia i podziwia piękno. Może wiele osiągnąć w sztuce
      albo polityce, niech o tym pamięta przy wyborze zawodu. Immum Coeli jest w
      baranie, panna nie powinna walczyć o wszystko i ze wszystkimi, rozproszy to jej
      energię, a stąd już krok do opadnięcia z sił i w konsekwencji do depresji. To
      tyle. Nie potrafię jeszcze obliczać położenia innych planet. W każdym razie
      przydatne jest takie samo obliczenie co do partnera, ponieważ bierze się pod
      uwagę tzw. dwie linie i wtedy można określić czy jest tzw. partnerstwo
      karmiczne. Co oznacza jakie jest prawdopodobieństwo związania się na stałe.
      Niech ta panna rozejrzy się wokół własnych znajomych ile ma osób spod znaku
      bliźniąt.
      Pozdrowionka
    • Gość: velvet Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.06.02, 10:38
      I jeszcze jedno. Ze wszystkimi tymi znakami tj. strzelcem, baranem, bliźniętami
      i wagą, ta panna znajdzie wspólny język. I to, że bliźnięta są najlepsze do
      partnerstwa, wcale nie przekreśla szans innych znaków, wtedy właśnie bierze się
      pod uwagę dwie linie. Linie tej panny to: strzelec - bliźnięta i baran - waga.
      Tak na marginesie mam takie same :) nawet w tym samym położeniu, ponieważ
      istnieją jeszcze tzw. odwrócone. Dogadalibyśmy się w 5 sekund, ale bez obaw mam
      już drugą połówkę :)))))))))))))
      • Gość: skankan Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: 213.17.234.* 13.06.02, 11:45
        serdecznie ci dziękuję za fachowe informacje. Cóż, wygląda więc na to , że ja
        wkrótce też będę dzielić życie z drugą połową :-))pozdrawiam i miłego dnia
        • Gość: velvet Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.06.02, 12:01
          drobiazg... :)))
          pozdrowionka
          • Gość: skankan Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: 213.17.234.* 13.06.02, 12:10
            Heheh, widzę, że zaczynasz mieć powodzenie :-)))
            będziesz za chwilę bardziej popularny niż wróżki.
            3 maj się :-))
        • Gość: velvet Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.06.02, 12:13
          Ty chyba jesteś wagą?? Więc jeszcze coś mam takiego ogólnego. Pan Panna i Pani
          Waga: Pani waga jest ideałem dla wielu mężczyzn. To ona jest piękna jak motyl,
          niezrozumiała w swym niezdecydowaniu oraz kapryśna i trochę lekkomyślna. Taki
          stereotyp kobiety odpowiada mężczyznom, bo myślą, że na tym polega bycie
          kobietą. Nic więc dziwnego, że sceptyczny pan panna godzi się na stały układ z
          partnerką spod wagi. Harmonia we wzajemnym współżyciu tej pary jest wysoka.
          Jednak bez aktywnego życia towarzyskiego trudno będzie o równowagę ducha pani
          domu, a jej depresja spadnie na głowę pana domu jak grom z jasnego nieba. Aby
          związek ten mógł wytrzymać próbę czasu, potrzebne są nie tylko dzieci, lecz
          również wspólne zainteresowania.
          I już nic więcej nie mam :)))
      • Gość: skankan Velvet- :-)) jeszcze jedna mała prośba IP: 213.17.234.* 17.06.02, 13:43
        witam ponownie :-))
        jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, miałabym jeszcze jedną drobną prośbę: o
        wyznaczenie dla mnie tych linii, bo bardzo ciekawi mnie, czy one się zgadzają
        z tymi od panny.Żebyś nie musiał szukać to podaję datę urodzenia: 19.10.1976,
        Zambrów, godz. 12.40.
        miłego dnia jeszcze :-)pozdrawiam
    • Gość: slonce Ja tez prosze o wrozbe!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 13.06.02, 12:05
      Pan Koziorozec, data urodzenia 04.01.1974 rok. Co moznaby powiedziec o takim
      czlowieku? Moze dowiem sie cos interesujacego. Z gory dziekuje.
      • Gość: velvet Re: Ja tez prosze o wrozbe!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.06.02, 12:14
        :))) Jeszcze godzina (w miarę dokładna) i miejsce urodzenia.
        • Gość: slonce Re: Ja tez prosze o wrozbe!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 13.06.02, 12:43
          Gość portalu: velvet napisał(a):

> :))) Jeszcze godzina (w miarę dokładna) i miejsce urodzenia.

Jak tylko zdołam to ustalic - napisze.
          W takim razie prosze o wrozbe dla siebie jezeli mozna: 17.05.1974 Bielwawa (woj.
          dolnoslaskie), godzina 23.40. Dziekuje:)))
          • Gość: velvet Do Słońca IP: 213.17.219.* 13.06.02, 13:54
            Masz sporo cech koziorożca. Byk z Ascendentem w koziorożcu zawsze wie czego
            chce. Jest bardzo silny, konsekwentny i rozsądny. Potrafi osiągnąć dużo
            sukcesów na polu materialnym. Immum Coeli masz w byku, tzn. lubisz przyjemności
            życiowe. Kochasz harmonię uzyskaną dzięki wartościom materialnym. To wszystko
            decyduje o równowadze twojego systemu uczuć i odczuć (na polski: kochasz,
            lubisz, szanujesz jak typowy byk). Twój humor i dobre samopoczucie wracają wraz
            ze smacznym jedzeniem i dobrymi trunkami. Tylko niektórzy wiedzą, że nade
            wszystko lubisz spokój. Medium Coeli masz w skorpionie (tak samo jak ten znak
            zabierasz się do spraw zawodowych) tak więc osiągasz w życiu wszystko, do czego
            dążysz. Najczęściej dochodzisz do szczytów kariery zawodowej
            (pozazdrościć :))) ). Nie zawsze grasz czysto, bo twoje pragnienie osiągnięcia
            wytyczonego celu życiowego jest zbyt silne i namiętne. Osiągniesz o wiele
            więcej, jeśli nauczysz się panować nad swoimi emocjami i będziesz przestrzegać
            norm moralnych i prawnych. Descendent (wskazuje znak najlepszy do kumpelstwa i
            nie tylko :) ) masz w raku , poszukaj więc koniecznie na męża faceta raka,
            ponieważ akurat ty z tą osobą stworzysz doskonałą i bardzo zgraną parę. A twoje
            dwie podstawowe linie to: koziorożec-rak i byk-skorpion. I twój partner nie
            musi być akurat rakiem, wystarczy, że będziecie mieć jedną wspólną linię. Ale
            ze wszystkimi tymi znakami znajdziesz wspólny język.
            Pozdrowionka
            • Gość: slonce Do Velvet IP: 2.4.STABLE* / *.wroc.gazeta.pl 14.06.02, 18:19
              Dziekuje za te wrozbe. Co najsmieszniejsze rzeczywiscie tak jest jak napisales,
              tylko co do tej kariery to nie jestem do konca przekonana. Na tym polu mam duze
              problemy i trudnosci. No coz wszystko jeszcze przede mna.
              Co do mojego partnera, to Koziorozec. Juz zdazylam sie dowiedziec gdzie i kiedy
              sie urodzil: 04.01.1974, Warszawa, godzina 9.00.rano. Czy moglabym jeszcze
              prosic o wrozbe dla tego czlowieka?
              A czy istnieje mozliwosc wrozby dla nas obojga? Z gory dziekuje. Pozdrawiam.
              • Gość: velvet Do Słońca IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.06.02, 08:55
                Witam!
                Ten koziorożec ma sporo cech wodnika. Ascendent w wodniku dodaje jemu
                ekscentryczności i ruchliwości. Jest osobą, która naprawdę może zrobić dużą
                karierę polityczną. Ma szczególnie łatwe kontakty z obcokrajowcami, co wesprze
                jego karierę zawodową. System uczuś i odczuć czyli Immum Coeli ma w bliźniętach
                (jak każdy bliźniak w tej materii, to lekkoduch), o takim koziorożcu będą
                mówić, że nie wie czego chce, gdy chodzi o wybór partnera. Jego uczucia są
                zmienne i nie znudzi jego tylko partner imponujący wiedzą, erudycją i
                inteligencją. Medium Coeli w strzelcu sprawia, że potrafi w życiu zrobić
                wszystko na bardzo wysokim poziomie pod warunkiem dostatecznej konsekwencji w
                działaniu. Niech wyierze sobie zawód wymagający stałego kształcenia. Natomiast
                descendent ma w lwie, co oznacza, że najlepszym jego partnerem życiowym to
                osoba spod tego znaku. Oboje mogą pnąć się po szczeblach kariery, dochodząc do
                jej szczytów i dużych sukcesów życiowych. Jego linie astrologiczne to: wodnik-
                lew i bliźnięta-strzelec. Horoskopów partnerskich stawiać nie umiem, ale możesz
                porównać sobie wasze charakterystyki. Pomimo tego,że nie macie wspólnej żadnej
                linni i na partnerów macie przypisane inne znaki zodiaku, to w sprawach
                zawodowych możecie znaleźć wspólny język. Coś jak para Clinton'ów, on taki
                lekkoduch a ona trzyma wszystko w ryzach, ale ulubione hobby, to polityka :)))
                Mam jeszcze krótką charakterystykę związku między panią byk a panem
                koziorożcem: Pan koziorożec rzadko kiedy uważa kobiety spod znaku byka za
                atrakcyjne. Pani byk na ogół nie rozumie rozwagi pana koziorożca i posądza go o
                chłód uczuciowy. Zazwyczaj uważa, że nie jest kochana przez swojego partnera,
                ponieważ ona ma naturę namiętną i uczuciową. Jej pasja i namiętność nie są
                przez pana domu ocenione w stopniu dostatecznym, a jednak harmonia tego związku
                jest dosyć wysoka. Parę tę łączy wspólna skala wartości, a przede wszystkim
                dążenie do dobrobytu. Jeżeli partnerzy uzgodnią swoje plany życiowe oraz nauczą
                się wzajemnej wyrozumiałości, będą mogli kroczyć długo i szczęśliwie wspólną
                drogą życia.
                To tyle :)
                Pozdrowionka
                • Gość: skankan do velvet od skankan IP: 213.17.234.* 17.06.02, 13:47
                  hej, ale się dziwnie umiejscowiła moja wiadomość- spójrz proszę wyżej- data
                  17.06- mała prośba. dzięki
                  • Gość: velvet Do Skankan IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 18.06.02, 09:35
                    Masz ascendent w koziorożcu, jesteś bardziej obowiązkowa i zorganizowana.
                    Możesz wiele osiągnąć w każdym zawodzie. Immum Coeli masz w byku, jesteś
                    zazdrosna, lubisz wygody życiowe oraz dobra doczesne. Tylko niektórzy wiedzą,
                    że nade wszystko lubisz spokój. Medium Coeli masz w skorpionie, w więc osiągasz
                    w życiu wszystko, do czego dążysz, ale czasem stosujesz zasadę, że wszystkie
                    chwyty są dozwolone. Natomiast descendent masz w raku, to jest znak z którym
                    najłatwiej się dogadasz. Jednak szczęśliwy układ jest dla pana wagi i pani rak.
                    Twoje podstawowe linie astrologiczne to: koziorożec-rak i byk-skorpion.
                    Niestety są inne niż u twojego partnera. Ale nic straconego, twój partner
                    podziwia osoby o wiedzy encyklopedycznej i pewnych siebie, a ty jesteś
                    zorganizowana i obowiązkowa. Ty lubisz spokój i dobra doczesne, a twój partner
                    kocha harmonię życia. Teraz już mniej więcej znasz jego słabe punkty, więc
                    reszta zależy od ciebie jak to wykorzystasz. :)))
                    Pozdrowionka
                    • Gość: skankan Re: Do Skankan IP: 213.17.234.* 18.06.02, 12:52
                      Zdziwio mnie, że mój ascendent jest w koziorożcu. Ktoś mądry kiedyś obliczył,
                      że jest w przełomie panny i lwa, ale cóż, pewnie masz rację, bo to co
                      napisałeś faktycznie do mnie pasuje. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam
                      • Gość: velvet Do Skankan IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 18.06.02, 15:41
                        Właśnie ty napisałaś już o swoim ascendencie i te moje obliczenia wprawiły mnie
                        w osłupienie. Liczyłam dwa razy, więc chyba nie ma pomyłki. Ale jeżeli
                        pasuje :)))))))))))))))))))))))
                        Pozdrowionka
                        • Gość: skankan Re: Do Velvet IP: 213.17.234.* 19.06.02, 08:14
                          Wiem już jaki popełniłam błąd: napisałam 12.40 a przecież ja urodziłam się w
                          nocy więc powinno być 00.40. Teraz pewnie będzie się zgadzać, chociaż ten
                          koziorożec też mi się podoba:-))))
                          Możesz jeszcze raz sprawdzić te linie?
                          Najmocniej przepraszam za niedopatrzenie i pozdrawiam.
                          A tak na marginesie, jeśli chciałabyś się bliżej poznać i czasami trochę
                          popisać to podam Ci mój e-mail: elwira@forpro.pl, jeśli mi się odwdzięczysz
                          zwrotnym, to przedstawie Ci się bliżej.
                          Miło mi się z Tobą rozmawia :-)))
                          Pozdrowionka
                          • Gość: skankan Re: Do Velvet IP: 213.17.234.* 19.06.02, 08:44
                            jeszcze jedna wskazówka, ponieważ moja mama jest trochę zakręcona:-)) ( a
                            propos, też waga) i nie ma pamięci szczególnie do dat a tym bardziej godzin,
                            podała mi jeszcze jedną opcję, najbardziej prawdopodobną według niej
                            GODZ.01:15 w nocy. może to nie ma znaczenia, ale może ascendent będzie
                            faktycznie inny? musiała mieć wielki problem z moim porodem:-))) albo była tak
                            szczęśliwa, że czas się przestał liczyć :-))no to tyle. miłego dnia Ci życzę.
                            elwira
                            • Gość: velvet Do Skankan IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 19.06.02, 09:39
                              Taka zakręcona mamusia, to skarb :)))))))))))))))))))))))) Najpierw napiszę
                              odnośnie godz. 00:40 Ascendent jest w lwie, co oznacza, że jesteś szlachetna,
                              ale nieraz drażnisz otoczenie swoją pychą. Jednak taki ascendent pomaga w
                              twórczej pracy. Immum Coeli masz w skorpionie, co powoduje, że bywasz
                              bezgranicznie zazdrosna. Łatwo wpadasz w depresję. Unikaj alkoholu ! Siły
                              psychiczne odzyskasz tylko wtedy, gdy doprowadzisz swój system uczuć do
                              równowagi. Zacznij od tego, aby nie wymagać od innych więcej, niż są oni w
                              stanie ci dać. Medium Coeli masz w byku, co sprawia, że osiągasz w życiu bardzo
                              dużo. W wyborze zawodu niech decyduje twój zmysł praktyczny. Descendent masz w
                              wodniku, do kumpelstwa jest w porządku, jednak do małżeństwa dla ciebie jest
                              znakiem zbyt ryzykowanym. Twoje podstawowe 2 linie astrologiczne, to: lew-
                              wodnik i skorpion-byk. Odnośnie godziny 1:15 zmienił się tylko ascendent i
                              descendent. Medium i Immum pozostało takie same jak wyżej, czyli w byku i
                              skorpionie. Jeżeli rzeczywiście urodziłaś się o 1:15, to ascendent masz w
                              pannie, to oznacza, że jesteś bardziej krytyczna i sceptyczna spośród
                              pozostałych wag. Descendent masz w rybach, gdybyś była facetem mogłabyś śmiało
                              wziąć ślub z panią rybą, ale jesteś babą, więc powinnaś policzyć do 100 zanim
                              zdecydujesz się spędzić starość z panem spod znaku ryb :)))))) W tym przypadku
                              zmieniła się tylko jedna linia, co daje 2 podstawowe: panna-ryby i skorpion-byk.
                              A mój "emil" b0a@poczta.gazeta.pl Między "b" i "a" jest "zero" a nie
                              duże "O" :))))))))))))))) Ale się napisałam idę odpocząć, jeszcze ten
                              upał... :))))
                              Pozdrowionka
    • Gość: Free Velevet! A co ze mną? :-D IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.06.02, 13:55
      29.10.1975, godz. 19.40, Ostróda (warm.-mazur.).

Co z moim ascendentem i innymi "mediami" ;-)
      Co to oznacza?
      Serdeczne dzięki nasza Wróżko! :-D
      • Gość: velvet Free z tobą wszystko w porządku !!!!! :) IP: 213.17.219.* 19.06.02, 08:40
        Ascendent wskazuje nam znak, którego mamy podstawowe cechy charakteru.
        Descendent wskazuje znak, który najlepiej nas zrozumie, a tym samym jest
        najlepszy do pogadania, imprezowania lub też ślubowania. Immum Coeli odpowiada
        za nasz system odczuć i uczuć, pokazuje znak, z którego mamy te cechy, na
        proste np. kochamy, nienawidzimy, lubimy, szanujemy jak typowy byk (jeżeli mamy
        w tym znaku swoje I.C.). Medium Coeli odpowiada za naszą wiedzę i rozum,
        najczęściej tyczy się to wyboru zawodu, drogi kariery.
        A teraz o tobie: Skorpion z ascendentem w raku (czyli masz podstawowe cechy
        typowego raka) ma głębszą wyobraźnię i większą wrażliwość od przeciętnego
        skorpiona, potrafi przywiązać się i dostosować do innych członków rodziny.
        Powinien koniecznie spróbować stworzyć tradycyjny dom. Co pomoże uniknąć wielu
        komplikacji życiowych. Immum Coeli masz w pannie (kochasz, lubisz, nienawidzisz
        jak typowa panna), co mówi, że od najmłodszych lat odnosisz się krytycznie do
        swoich uczuć. Przeszkadza ci to w pełnej akceptacji kochanych przez ciebie
        osób. Aby kochać innych naucz się najpierw kochać siebie. Przywróci ci to siłę
        psychiczną i ułatwi kontakty. Medium Coeli masz w rybach (typowa ryba jest
        zmienna i kapryśna, odnośnie wszystkiego :) ) i masz mentalność człowieka,
        który w wyborze zawodu kieruje się przede wszystkim własną intuicją. Bardzo
        trudno podejmujesz decyzje i to przeszkadza ci nieraz w osiągnięciu szybkiej
        kariery zawodowej. W okresach dla ciebie trudnych nie uciekaj od bliskich ci
        osób. Zamykanie się w sobie skomplikuje twoją drogę życiową. Descendent masz w
        koziorożcu, co mówi, że potrzebujesz współmałżonka na dobre i na złe. Na
        rodzinie zależy ci bardziej niż przeciętnemu skorpionowi. Ale w twoim przypadku
        na małżonka nie wybieraj koziorożca. Na kumpla tak, ale nie na wiązanie się na
        stałe. Zresztą rozejrzyj się wokół, ilu masz znajomych koziorożców. A z tymi 4
        znakami zodiaku, zawsze znajdziesz wspólny język. Twoje 2 podstawowe linie to:
        rak-koziorożec i panna-ryby.
        Pozdrowionka
        • Gość: Free Dzięki, jesteś kochana :-D IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.06.02, 11:47
          No, właśnie :-)
          Pozdrawiam. Free
        • Gość: Bobby Re: Free z tobą wszystko w porządku !!!!! :) IP: *.radio.com.pl 19.06.02, 12:42
          Hej Velvet, czy i ja mogę prosić o pomoc z ascendentem? Urodziłam się
          5.08.1972r. kilka min. po godz. 17 w Ełku. Co o tym sądzisz?
          Z góry dziękuję za pomoc.
          Pozdrowionka
          • Gość: velvet Do Bobby IP: 213.17.219.* 20.06.02, 10:24
            Jeżeli faktycznie urodziłaś się między 17:00 a 17:20, to ta wróżba jest o.k.,
            jednak po 17:20 jest już inna. Masz ascendent w strzelcu, co mówi, że jesteś
            wesoła i rezolutna. Masz lepsze od pozostałych lwów cechy adaptacyjne. Lubisz
            zabawę a szczególnie tańce. Łatwość w kontaktach zapewnia ci sukcesy w życiu
            osobistym od najwcześniejszych lat. Immum Coeli masz w baranie, co sprawia, że
            lubisz walczyć o swoje uczucia. A twoi partnerzy powinni stwarzać ci ku temu
            warunki. Medium Coeli masz w wadze, czyli kochasz harmonię życia i podziwiasz
            piękno. Możesz wiele osiągnąć w sztuce albo w polityce. Pamiętaj o tym
            decydując się na wybór zawodu. Descendent masz w bliźniętach, więc podobasz się
            osobom spod tego znaku. Lubisz muzykę, ruch i podróże. I tym właśnie zjednasz
            sobie bliźnięta, to także dobry dla ciebie partner na życie. Zresztą z każdym z
            tych czterech znaków zodiaku znajdziesz wspólny język. Twoje dwie podstawowe
            linie to: strzelec-bliźnięta i baran-waga.
            Pozdrowionka
            • Gość: Bobby Re: Do Bobby IP: *.radio.com.pl 20.06.02, 12:13
              Wielkie dzięki za tyle informacji. Mam wątpliwości co do tych bliźniaków (że
              się niby tak przyciągamy) - ja jakoś nie zdołałam zaprzyjaźnić się lub zadurzyć
              w żadnym z nich. Zawsze wydawały mi się sztuczne w tym swoim nieustannym
              dążeniu do zabawy. Sama jestem impreziarą, ale bliższych kontaktów szukam z
              ludźmi spokojniejszymi - na zasadzie przeciwieństw. Ale kto wie, co będzie
              dalej.
              W każdym razie ogromne dzięki za obliczenia.
              Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie
              Bobby
            • Gość: mirka Re: Do Bobby IP: *.tnt7.m2.uunet.de 21.06.02, 21:26
              jestes taki pracowity velvet ze ja tez postanowilam napisac po prosbie,
              urodzilam sie w czestochowie 03.07.74 okolo 21 jeszcze kilaka lat temu
              wszystko, nawet najwieksze glupoty uchodzily mi na sucho, a teraz co bym nie
              zrobila najlepszego to i tak nie uklada mi sie zbyt pieknie, moglbys spojrzec w
              gwiazdy i cos mi poradzic, podpowiedziec...
              • Gość: velvet Do Mirki IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 22.06.02, 17:10
                Tak spojrzeć w gwiazdy i podpowiedzieć co masz robić - nie potrafię :( Mogę
                najwyżej napisać ci, co mówi horoskop odnośnie twojej daty i godziny urodzenia.
                Otóż ascendent masz w koziorożcu, jesteś osobą wpadającą nieraz w niezwykle
                głebokie depresje. Zmienność nastrojów i uczuć, jest nie do zniesienia, nawet
                dla samej siebie. W życiu osobistym jesteś bardzo zagubiona. Immum Coeli masz w
                byku - jestes bardzo zazdrosna! Lubisz przyjemności życiowe, kochasz harmonię
                uzyskaną dzięki wartościom materialnym: dom, ogród, samochód. To wszystko
                decyduje o równowadze twojego systemu uczuć i odczuć. Dobre samopoczucie wraca
                u ciebie wraz z dobrym jedzeniem. Medium Coeli masz w skorpionie, potrafisz
                osiągnąć wiele w życiu zawodowym. Bardzo pragniesz osiągnąć wytyczony cel, i
                dlatego nie zawsze grasz w otwarte karty. Descendent masz w raku, pomimo
                negatywnych ocen twojego związku z panem rakiem, możesz jednak spróbować
                stworzyć z nim harmonijny układ. Jednak z małżeństwem nie spiesz się. Twoje
                dwie podstawowe linie to: koziorożec-rak i byk-skorpion. Wychodzi na to, że
                najlepiej w życiu radzisz sobie z pracą zawodową. Robienie kariery za wszelką
                cenę nie wychodzi na dobre. W końcu kiedyś pójdziesz na emeryturę, a samotność
                może zabić. Postaraj się zapanować nad swoją zmiennością uczuć i nastrojów. :)
                Pozdrowionka
                • Gość: mirka Re: Do Mirki IP: *.tnt3.m2.uunet.de 22.06.02, 18:53
                  juz wyszlam za maz za pana panne, 08.09.74 chyba sosnowiec albo katowice o
                  ktorej nie wiem, ale dziekuje bardzo za twoja odpowiedz, to prawda jestem
                  tchozliwa i wpadam w glebokie depresje, moje zycie opiera sie na
                  autodestrukcji, nie potrafie sobie z tym poradzic ale staram sie naprawde,
                  pozdrawiam
    • Gość: velvet Do Skankan IP: 213.17.219.* 20.06.02, 11:10
      Napisałam do Ciebie, ale coś mi się dziwnego wyświetliło, mam wrażenie, że nie
      dojdzie. Daj tutaj znać, czy doszło.
      Pozdrowionka
      • Gość: kosma Do Velvet IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 20.06.02, 12:12
        Velvet!
        Jeśli można jeszcze prosić Cię o opis kolejnej osoby,to co powiesz o kimś,kto
        urodził się 5 stycznia 1970 ok 17.30 w Warszawie ?
        Pozdrawiam
        • Gość: velvet Do Kosma IP: 213.17.219.* 21.06.02, 09:33
          Masz ascendent w lwie, jesteś urodzonym przwódcą i to takim, który żąda ciągłej
          aprobaty i oklasków otoczenia. Jesteś despotyczny i władczy. Medium Coeli masz
          w baranie, potrafisz w życiu walczyć o wszystko. To także twój sposób na
          wspiananie się w górę w karierze zawodowej. Naucz się oszczędzać swą energię
          życiową. Tylko wtedy osiągniesz to, o co walczysz, niezależnie od wykonywanego
          zawodu. Immum Coeli masz w wadze, wymagasz stałej harmonii uczuć, trudno w
          życiu osiągalnej. Powinieneś zbliżyć się do muzyki, malarstwa, literatury.
          Pomoże ci to zachować równowagę doznań i uczuć. Descendent masz w wodniku,
          właśnie wodnik będzie cenić twoją stałość, lojalność a przy bliższym poznaniu,
          twoje wyrobienie duchowe. Ponieważ wyjątkowo lubisz być chwalony i podziwiany,
          układ ten będzie szczęśliwy. Twoje dwie podstawowe linie astrologiczne, to: lew-
          wodnik i waga-baran.
          Pozdrowionka
          • Gość: kosma DO VELVET IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.06.02, 16:59
            Ale się przestraszyłam!!!!!
            A miałam się za taką słabą kobietkę.....
            Dziękuję Velvet za poniesione trudy i pozdrawiam serdecznie!!
            • Gość: velvet Do Kosma IP: 213.17.219.* 21.06.02, 17:11
              Przy takich cechach charakteru nie widzę innej możliwości, jak objęcie
              stanowiska dyrektora, prezesa... :))) A kobietka nie może być słaba, zbyt dużo
              brutalnych facetów jest wkoło :))))))))
              Pozdrowionka
              • Gość: kosma DO VELVET IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 22.06.02, 12:30
                Fotel prezesa,istotnie pasowałby mi wybitnie he he he
                TYlko jak to jest możliwe,że taki "mocarz" jakim ponoć jestem,
                popada w jakieś melancholie i depresje??????????????
                Może dlatego,że jeszcze nie jestem prezesem?????
                he he he
                POzdrawiam
      • Gość: skankan Re: Do Velvet IP: 213.17.234.* 20.06.02, 12:17
        Niestety, nie przyszło nic od Ciebie:-(
        Spróbuj jeszcze raz, proszę.
        Pozdrawiam
        • Gość: Mikaa Velvet powiedz mi :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:45
          Droga Velevet, czy moglabys powiedzic kilka słow o moim astendencie itd.
          Przyznam , ze robisz to po prostu świetnie-patrz wyżej.
          Ur. 6 marca 1963 r. w Elblagu o godz. 1 w nocy. Jestem oczywiscie kobietą.
          Serdecznie Cie pozdrawiam
          Mikaa
          • Gość: velvet Do Mikaa IP: 213.17.219.* 21.06.02, 09:41
            Masz ascendent w strzelcu, jesteś zdecydowana, męska i dominująca. Potrzebujesz
            jednak pomocy partnera, aby osiągnąć wytyczony cel, ponieważ jesteś poważna
            lecz niekonsekwentna. Medium Coeli masz w wadze, pamiętaj, że łatwiej o
            harmonię w sztuce niż w życiu. Masz ogromny talent mediatorski, zastanów się
            gdzie możesz go wykorzystać, może w polityce? Immum Coeli masz w baranie, nie
            walcz o wszystko i ze wszystkimi. Rozproszy, to twoją energię a stąd już tylko
            krok do opadnięcia z sił i w konsekwencji do depresji. Descendent masz w
            bliźniętach, dodaje ci męskich cech charakteru. Podobają ci się dlatego
            partnerzy słabsi od ciebie. Ale z bliźniakiem zawsze znajdziesz wspólny temat i
            w sumie możesz zdecydować się na dłuższy "pobyt" z tym znakiem :)))Twoje dwie
            podstawowe linie, to: strzelec-bliźnięta i baran-waga.
            Pozdrowionka
            • Gość: mikaa Velvet dziekuje Ci bardzo :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:07
              Ty to masz kochana intuicję.Nie będę rozpisywać sie nad trafnością mojego
              horoskopu w Twoim wykonaniu. Powiem tak: mój mąż twierdzi, ze jestem mężczyzną
              w ciele kobiety. I ma rację.Oczywiscie nie wygladam jak mężczyzna: jestem dość
              filigranową blondynką. Mój mąz jest 100% rakiem. Kiedys mialam przyjaciela spod
              znaku bliżniat- rozumieliśmy sie wspaniale.
              Dziękuje jeszcze raz.
              Pozdrawiam
              • Gość: velvet Re: Velvet dziekuje Ci bardzo :) IP: 213.17.219.* 21.06.02, 14:28
                Gość portalu: mikaa napisał(a):

> Ty to masz kochana intuicję.

Wiem :)))))))))))))))))) Jestem rybką :)))
                Pozdrowionka
    • Gość: denoir Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? IP: 217.153.53.* 21.06.02, 14:15
      skoro juz mamy ten temat to tez zapytam o moj ascendent (mam wrazenie, ze mocno
      sie kloci z moimi skorpionimi urodzinami ;-))
      facet 7.11.1970r. ok. godz 8.30 (rano) w Gorzowie Wlkp.

pozdruffki i z gory dzieki za odpowiedz :-)
      • Gość: velvet Do Denoir IP: 213.17.219.* 21.06.02, 17:31
        Data twoich urodzin (bez roku), jest taka sama, jak mojej mamy, która niestety
        zmarła w zeszłym roku... A odnośnie ciebie to masz ascendent w... skorpionie,
        masz wyjątkową intuicję życiową. Jesteś skorpionem emocjonalnie głębszym od
        innych urodzonych pod tym samym znakiem. Twoje zdolności mediumistyczne są
        bardzo duże. Za dużo jednak myślisz o sensie istnienia (teraz wiem, dlaczego na
        tym forum znalazł się facet skorpion :) ). Immum Coeli masz w rybach, wymagasz
        troski i opieki. Twoje problemy uczuciowe powodują, że dochodzisz często do
        chłodu uczuciowego. Nie jest, to jednak wyjście z kłopotów sercowych.
        Powinieneś zaakceptować swoje wahania uczuciowe, to pomoże ci doprowadzić do
        równowagi swój system uczuć i poczujesz więcej sił psychicznych. Medium Coeli
        masz w pannie, wybierz więc właściwy dla siebie zawód. Uwzględnij swoją
        dokładność i precyzję. Osiągniesz w życiu szczyty, jeżeli ograniczysz swój
        krytycyzm, zarówno w stosunku do siebie, jak i do otoczenia. Potrafisz dobrze
        pracować i to zapewnia ci satysfakcję zawodową i finansową. Descendent masz w
        byku, który powoduje, że podobają ci się osoby z zaradnością życiową i
        realizmem, a takie są właśnie osoby spod znaku byka. A ty właśnie, odnajdujesz
        spokój ducha w realiach i osiągnięciach materialnych. Może na wspólną drogę
        jakiś byczek? Twoje dwie podstawowe linie, to: skorpion-byk i ryby-panna.
        Pozdrowionka
        • Gość: denoir Re: Do Denoir IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 19:57
          ha...wielkie dzieki za odpowiedz velvet(ko) :-) qrcze... podwojny skorpion
          jest dla mnie zaskoczeniem :-)
          przyznam, ze sporo sie zgadza w Twojej ocenie mojej osoby, jednakze nie
          dostrzeglem u siebie jak dotad zadnych zdolnosci mediumicznych, choc
          problematyka ta mocno mnie kiedys frapowala... spokoj ducha w osiagnieciach
          materialnych i sukcesach zawodowych... do pewnego stopnia tak, choc tak
          naprawde ma to dla mnie znaczenie drugorzedne, traktowalbym to raczej jako
          narzedzie do osiagniecia celu i nie stanowi celu samego w sobie... i w tym
          kontekscie nawiaze do byczkow (wlasciwie byczek ;-) ),duza czesc osob
          urodzonych pod tym znakiem (ktora mialem przyjemnosc poznac) zdala mi sie
          wrecz groteskowo materialna... pewnie stad od pewnego czasu zagoscil blizniak
          w moim zyciu (przyznam bardzo zaradny zyciowo :-) ) ;-)

pozdruffki :-)
          denoir
          • Gość: velvet Do Denoir IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 22.06.02, 17:16
            Gość portalu: denoir napisał(a):

> nie dostrzeglem u siebie jak dotad zadnych zdolnosci mediumicznych, choc
            > problematyka ta mocno mnie kiedys frapowala...

Może za bardzo nie zgłębiałeś tej tematyki, a może warto teraz tym się zająć? W
            końcu jak zainteresowanie "samo przyszło", to musi coś w tym być :)))
            Pozdrowionka
            • birda Do velvet 19.07.02, 15:43
              Jestem porazona twoją bezinteresownością!Tyle ludzi, tyle obliczen i ot, tak -
              za dziekuje> czapkę z glowy zdejmuje i podłoge pzred Tobą zamiatam. Osmielam
              się przy tym poprosic o to samo, co reszta, czyli ascendent i te inne histoire,
              które są dla mnie troche obce. Horoskopy tak, wierzę - choc bez pzresady, mam
              dziwne, czasem prorocze sny, nawet zdarza i sie czasem nimi kierowac,
              projektować senne zdarzenia.I duża tendencja do autodestrukcji, przy tak samo
              duzej chęci do życia. Wyjaśnisz to może?
              Jesli sobie zyczysz możesz odpisac na birda@wp.pl.
              Lidzbark Warmiński, 4 listopad 1974,11.30 -35.
              Pozdrawiam
              • b0a Do birda 20.07.02, 20:52
                Co za idiota wymyślił logowanie?! Nie dość, że poczta w "gazecie" jest do
                niczego, to jeszcze to! Ale sorry, nie o tym mam pisać. Nick pozostaje bez
                zmian, proszę nie sugerować się loginem :))) Jesteś skorpionem z ascendentem w
                koziorożcu. Powoduje to, że jesteś bardzo obowiązkowa i dominująca. Powinnaś
                wystrzegać się despotyzmu. Immum Coeli masz w byku, więc tak jak byk jesteś
                bardzo zazdrosna! Jeżeli twój partner kiedyś coś przeskrobie i wpadnie na to,
                że aby cię udobruchać, należy zaprosić cię do dobrej restauracji, gdzie sobie
                smacznie podjesz i popijesz, to "złapie plusa". Ponieważ wraz z widokiem
                dobrej "knajpy" wraca ci humor i dobre samopoczucie. I tylko niektórzy wiedzą,
                że nade wszystko lubisz spokój. Medium Coeli masz w skorpionie, tzn., że
                odnośnie wybrania zawodu kierujesz się tym samym co typowy skorpion. Osiągasz w
                życiu wszystko, do czego dążysz. Doskonale sobie radzisz w każdym wybranym
                przez siebie zawodzie, ale powinien to być zawód, zapewniający ci poczucie
                wolności osobistej (wiesz wypady na miasto w czasie pracy :) ). I jak skorpion
                nie zawsze grasz czysto... Zbyt mocno pragniesz wygranej a tym samym nie
                dopuszczasz myśli o klęsce. To właśnie powoduje, że stosujesz różne chwyty. Ale
                jesteś w stanie osiągnąć wiele, jeżeli nauczysz się panować nad swymi emocjami
                i będziesz przestrzegać norm moralnych i prawnych. Twój descendent jest w raku.
                Nie wahaj się i poszukaj sobie partnera spod znaku raka. Tylko dla ciebie jest
                to wręcz idealny partner i w związku intymnym i zawodowym. Twoje dwie
                podstawowe linie astrologiczne to: koziorożec-rak i byk-skorpion. A sny czasami
                się sprawdzają. Tym bardziej, że ryby mają wyśmienitą intuicję a skorpiony
                idealny "węch". Ja np. rzadko zaglądam do sennika, no chyba, że śni mi się coś
                nowego. Ale w większości mam już swoje znaczenie snów. Jeżeli np. śni mi się
                opuszczony dom bez okien, tylko w ich miejscu jakieś dziury, to na pewno dowiem
                się o śmierci osoby z mojego otoczenia. A ta twoja autodestrukcja może wynika
                ze zbytniej chęci dominacji, despotyzmu ???
                Pozdrowionka
                velvet
                • birda Do velvet 21.07.02, 14:18
                  Dzięki. Jak zawsze można na ciebie liczyć.
                  Taaak, knajpa zawsze poparwia mi humor. zawód juz sobie qwybrallam i bez
                  porblemu mozge wychodzic na miasto;)))
                  Nawet zlalzlam już swojego raka, choć musze pzryznac,że jeszcze mnie troche
                  nosi i miewam wątpliwości.Ale cóż, takie życie! Może więc kozrytsajac z okazji
                  okreslisz mi owego raka: 5 lipiec 1969 , Łódź. Czasem pzeraża mnie jego
                  pragmatyzm w codziennych drobiazgach.Pozdrawiam.
                  • birda Re: Do velvet 21.07.02, 14:40
                    Przepraszam za literówki!!!!!!!! Musiałam szybko napisać, bo szef stał nade
                    mną.A w pracy zajmowac się horoskopami?! Skandal! Jeszcze jedna malutka prośba:
                    28 maj 1972, Białystok. Strasznie zakrecona osoba, pewnie sie ucieszy, jak ktos
                    ją rozpracuje.Pozdrawiam.;))))))))))))))
                    • b0a Do birda 21.07.02, 20:12
                      A godziny? Bez tego ani rusz... :(
                      • birda Re: Do birda 22.07.02, 12:37
                        b0a napisała:

> A godziny? Bez tego ani rusz... :(

No, własnie jak tylko sie dowiem od razu napisze. pozdrawiam!!!!Moge Ci wysłać
                        na skrzynkę? gdzieś powyżej jest Twój adres.
                        • b0a Re: Do birda 22.07.02, 15:24
                          Jak najbardziej :) Ale może lepiej na ten velvet2002@poczta.onet.pl, skrzynka w
                          gazecie doprowadza mnie do łez !!!
                      • birda do velvet 22.07.02, 15:26
                        Juz mam godzinę mojego raka!A więc od początku: 5 lipiec 1969, sobota godz.
                        13., Łódź. pozdrawiam!!!
                        • b0a Do birda 23.07.02, 16:02
                          Raczek ma ascendent w wadze, powinien zająć się sztuką albo polityką. W
                          przeciwnym razie życie osobiste przesłoni mu karierę zawodową. Powinien uważać
                          z seksem, może przez niego stoczyć się na samo dno. Hmmm ??? Będzie chodził do
                          burdelu i przez to zbankrutuje ?? :))) Medium Coeli ma w raku, ma mentalność
                          osoby wrażliwej i inteligentnej. Jest jednak niełatwy w kontaktach. Powinien
                          dążyć do dominacji w obranej przez siebie karierze zawodowej. Małżeństwo
                          poprowadzi jego do sukcesów życiowych. Dzięki domowemu ognisku i rodzinnemu
                          ciepłu, łatwiej osiągnie sukcesy zawodowe i finansowe. Immum Coeli ma w
                          koziorożcu, jego system uczuć jest w harmonii, tylko wtedy, jeżeli otoczenie
                          zapewni mu stałość doznań i okazuje jemu tolerancję. Oczekuje tego po małżonku
                          i rodzinie. Descendent ma w baranie, podziwia tym samym osoby o silnym napędzie
                          życiowym. Lubi agresywność i przebojowość. Najlepiej jakby jego partnerem była
                          osoba spod znaku barana lub z ascendentem w tym znaku. Jego podstawowe linie
                          astrologiczne to: waga-baran i koziorożec-rak.
                          Pozdrowionka
                          velvet
    • denoir Re: kto życzliwy znajdzie ascendent? 22.07.02, 10:06
      Pozdrawiam nasza droga velvetke i mam pytanko o ascendent (a o coz innego ;-))
      kolejnej osobki.
      Tym razem chodzi o Pania blizniak urodzona 8 czerwca 1976r. w Poznaniu, godzina
      (tu jest pewien szkopul) albo 15 min przed 3, albo 3:15 nad ranem.
      z gory dzieki za odpowiedz :-)
      • b0a Do denoir 23.07.02, 16:12
        No to sobie policzyłam :))) Ale całe szczęście na przestrzeni godziny dane się
        nie zmieniają, tym samym mam mniej do pisania :) Pani bliźniak ma ascendent w
        byku, jest osobą najbardziej stałą wśród bliźniąt. Lubi urzeczywistniać swe
        mity i sny. Dba o swoje dobra doczesne i potrafi je gromadzić. Immum Coeli ma w
        raku, co powoduje, że podświadomie dąży do bezpieczeństwa rodzinnego. Często
        ukrywa swoją silną potrzebę bycia dzieckiem pod opieką losu. Medium Colei ma w
        koziorożcu, jej kariera zawodowa nie zawsze będzie łatwa. Ma mentalność
        człowieka silnego, ale ta siła to tylko konsekwencja. Descendent ma w
        skorpionie, co podpowiada, że na życiowego partnera powinna poszukać osoby spod
        znaku skorpiona albo z ascendentem w skorpionie. W każdym razie ma sporo
        znajomych spod tego znaku. Co w jej przypadku jest bardzo korzystne. Ponieważ,
        rzadko można spotkać w miarę spokojny układ bliźniak-skorpion. A tak na
        marginesie, czy ty czasem nie jesteś skorpionem, chyba 7.11. o ile nie
        pomyliłam ciebie z kimś innym... :) Dwie podstawowe linie to: byk-skorpion i
        rak-koziorożec.
        Pozdrowionka
        velvet
        • denoir Re: Do denoir 23.07.02, 19:26
          Jeszcze raz dzieki velvetko :-)
          Tak, to ja jestem tym skorpionem z 7.11 :-) milo, ze pamietasz :-)
          Jestem porazony trafnoscia oceny mego Serduszka (lacznie z licznymi znajomymi
          spod skorpiona), jej horoskop jest chyba bardziej trafny niz moj - wciaz jakos
          nie dostrzegam u siebie zadnych zdolnosci mediumicznych, no ale moze kiedys
          sie pojawia ;-)
          Ech... wlasciwie jak to jest...? astrologii niby nie ma a taka trafna ;-)
          • b0a Do denoir 23.07.02, 20:24
            Jak to nie istnieje ?! Przecież widzisz nocą na niebie gwiazdy !!! Każdy ma
            swoją, trzeba tylko czasu, żeby znaleźć odpowiednią i przeczytać co tam bozia
            maczkiem napisała ;) Ponieważ wszystko jest "z góry" napisane. A tak na
            marginesie. Nie zdarzyło Ci się coś takiego, że zaplanowałeś coś sobie z
            olbrzymią dokładnością, a np. przez własną głupotę albo niedopatrzenie wszystko
            się zmieniło? A później po jakimś czasie wspominasz, że np. gdyby poszło tak
            jak zaplanowałeś, to z tą osobą byś się nie spotkał, albo tego nie
            osiągnął... :) Wy chyba macie jedną wspólną linię... To dobrze wróży ! :)
            Pozdrowionka
            velvet
            • denoir Re: Do denoir 24.07.02, 08:51
              Zartowalem z tym, ze astrologia nie istnieje, bo gdybym byl tego pewny, to po
              co bym pytal na tym forum o ascendenty? ;-)
              Chyba w zyciu kazdego czlowieka zdarzaja sie momenty glupoty czy
              niedopatrzenia, ktore odmieniaja jego zycie, co prawda grzebiac w pamieci nie
              moge teaz zadnego prosto powiazac ze spotkaniem mojego blizniaczka, bylo chyba
              nawet wrecz przeciwnie... swego czasu wszystko prowadzilo wprost do naszego
              spotkania... wszystkie okolicznosci temu sprzyjaly...
              co do wspolnych linii... jak napisalas wczesniej, jej to byk-skorpion oraz rak-
              koziorozec, a moje odpowiednio to skorpion-byk oraz ryby-panna, czyli mamy
              jedna wspolna linie, lecz jest ona odwrocona - nie wiem czy odwrocenie ma
              jakies istotne znaczenie?
              • b0a Do denoir 24.07.02, 09:11
                Nie ma znaczenia. Przynajmniej nigdzie nie wyczytałam, że jest to jakaś poważna
                sprawa. Ciesz się, że macie wspólną linię! Prędko się nie rozstaniecie... To
                kiedy ślub?? Zdążę uszyć kieckę ? :)))))))))))
                Pozdrowionka
                velvet
    • hserwin Re: kto życzliwy znajdzie ascendent?do Velvet 22.07.02, 22:00
      Jestem - Raczkiem z Asc.w Pannie,Dsc.Ryby.MC- Byk IC Skorpion,moj mąz tez jest
      Rakiem z Asc.w Skorpionie Dsc.w Byku.Mc w Pannie a IC w Rybach.
      Prosze o pomoc.Chciałabym zrozumiec ,dlaczego przez 25 lat naszego małżeństwa
      nie potrafimy sie ani dogadać,ani rozstać?
      • b0a Do hserwin 23.07.02, 16:22
        Tak dokładnie znasz linie i nie wiesz dlaczego jesteście 25 lat ;) ??? W każdym
        razie jesteście tzw. partnerami karmicznymi, czyli z przeznaczenia. Macie dwie
        wspólne astrologiczne linie, w tym jedną tzw. odwróconą. Wasze linie to: panna-
        ryby i skorpion-byk. Aby byc partnerem karmicznym wystarczy mieć tylko jedną
        linię wspólną. Partnerstwo z przeznaczenia niekoniecznie oznacza związek na
        całe życie. Jednak spotkanie z takim partnerem jest zawsze znaczące i NIGDY nie
        pociąga za sobą tragicznych skutków. Możecie się rozstać, ale tylko pod
        warunkiem, że spotkacie inne osoby karmiczne. Nawet po rozstaniu nie będziecie
        rzucać w siebie talerzami albo nożami. Rozstania przebiegają w sposób spokojny,
        kulturalny. Bywa, że tacy partnerzy pozostają ze sobą w wielkiej przyjaźni. Jak
        spotkacie innych partnerów karmicznych, to może się rozstaniecie? Ale z drugiej
        strony 25 lat małżeństwa, to bardzo ładna cyfra, więc może te kłótnie są wam
        potrzebne do podnoszenia adrenaliny? :)
        Pozdrowionka
        velvet
    • hserwin Re: kto życzliwy znajdzie ascendent?do Velvet 23.07.02, 21:14
      Bardzo dziękuje za interpretację.
      Ja tez przeczytałam trochę ksiażek w tej tematyce,ale bardzo chciałam poznać
      opinię kogoś postronnego i dowiedzieć sie czegoś nowego.
      Ostatnio szukam potwierdzenia swoich przemyśleń,aby podjąć odpowiednią decyzję.
      Może mi się uda?
      Jestem typowym Rakiem /mam w nim większośc planet/i rodzina jest dla mnie
      bardzo ważna.Przy podejmowaniu decyzji zawsze kierowałam sie jej
      potrzebami,ale może warto pomyśleć o sobie?
      Jeszcze raz bardzo dziękuję.
      Mam jeszcze pytanie.Czy interesujesz się numerologią?

• b0a Do hserwin 24.07.02, 09:06
        Drobiazg :) Dla mnie numerologia, to jak podział na 12 znaków zodiaku. Ja
        jestem piątką, mój chłop, syn, parę znajomych, a każde z nas jest inne :) Gdyby
        był jeszcze podział na jakieś cyfry po przecinku... to może bym się
        zainteresowała :)
        Pozdrowionka
        velvet
        • birda Re: Do Velvet 24.07.02, 14:21
          Dzieki, velvet za raczka:)))) Ostrzeżeniem o seksie był tak samo zdziwiony jak
          i ja. Ale cóż, zobaczymy, zwłaszcza,że zamierzamy sformalizowac swój
          zwiazek. ;)) Gratulacje - chętnie przyjmę! Jak myslisz, uda się?
          Poza tym jeszcze dwie prośby o ascendent - robisz furore wsród moich znajomych,
          może załóż jakąś prywatna stronę? -
          ona: 20 październik, 1974, 15.05 ; Białystok;
          on: 28 maj, 1972, godz.7; Białystok.
          • b0a Do birda 24.07.02, 18:40
            Pani waga ma ascendent w pannie, jest najbardziej krytyczna i sceptyczna
            spośród pozostałych wag. Immum Coeli ma w skorpionie, jest bezgranicznie
            zazdrosna, łatwo wpada w depresję, ponieważ za dużo wymaga od innych, a potem
            smutki topi w alkoholu. Lepiej niech unika trunków z procentami. Powinna swój
            system uczuć doprowadzić do równowagi. Nie śledzić partnera, nie szukać dziury
            w całym i nie oczekiwać więcej niż jest w stanie dać. Medium Coeli ma w byku, w
            życiu zawodowym osiągnie bardzo dużo, jeżeli przy decyzjach użyje swojego
            zmysłu praktycznego. Descendent ma w rybach, gdyby była facetem, mogłaby śmiało
            wziąć za partnerkę rybkę, ale, że jest kobietą niech się dobrze zastanowi.
            Lepiej żeby to był facet np. z asc. w rybach niż zodiakalna ryba... Jej dwie
            podstawowe linie to: panna-ryby i skorpion-byk. Natomiast pan bliźniak (jeżeli
            urodził się nie o 7:00 tylko 5 minut później, wyliczenia będą już inne) ma
            ascendent w raku, jest uroczy, przyjacielski i budzi powszechną sympatię :)
            Bardzo zależy mu na gniazdku rodzinnym i za wszelką cenę stara się go utrzymać,
            nie zważając na metody. Immum Coeli ma w pannie, od najmłodszych lat bardzo
            krytycznie odnosi się do swojego systemu uczuć. Ale najpierw musi pokochać
            siebie, aby móc prawdziwie kochać innych. Niech trochę (!!!) pobawi się w
            narcyza. Medium Coeli ma w rybach, przy wyborze zawodu powinien przede
            wszystkim kierować się własną intuicją. Trudności w podejmowaniu decyzji,
            przeszkadzają mu w szybkim wspinaniu się po szczeblach kariery. Descendent ma w
            koziorożcu, potrzebuje statecznego, poważnego partnera. Nawet takiego lekko
            władczego, podobnego do osób spod znaku koziorożca. Jego dwie podstawowe linie
            to: rak-koziorożec i panna-ryby. Pani waga i pan bliźniak mają wspólną jedną
            linię panna-ryby. Do tego dochodzi "przyzwoita" różnica wieku, więc śmiało mogą
            zdecydować się na związek :))) O ile już nie są... :)
            Pozdrowionka
            velvet
        • hserwin Re: Do Velvet 24.07.02, 14:24
          Witam.
          Jesteś piatka,ale z czego? daty urodzenia,imienia,nazwiska,czy podpisu.
          • b0a Do hserwin 24.07.02, 15:15
            ??????????? z daty urodzenia, o tym, że jest coś takiego jeszcze z imienia albo
            nazwiska, tego nie słyszałam. Po prostu jak połowa moich znajomych została
            piątkami... to numery zaczęłam tolerować tylko co do telefonów :))))))))))))
            Nazwisko zmieniłam, więc nie przypuszczam, że będzie trafne, ale z
            imienia "adriana" - możesz mi coś powiedzieć :) teraz ja chętnie
            poczytam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            Pozdrowionka
            • hserwin Re: Do bOa 26.07.02, 18:32
              Witam.
              Trochę to trwało,ale przez trzy dni nie udaje mi sie wysłac do Ciebie tej
              wiadomości.
              Po naciśnieciu "wyślij" ukazuje sie komunikat,że nie mam prawa pisac na tym
              forum.
              Loguje się ,wysyłam i wszystko od początku.Dzisiaj syn pomoże mi się z tym
              uporać.
              Jeśli chodzi o numerologię interesuję się nią od niedawna,a zadecydował o tym
              zwykły
              przypadek.
              Z okazji 10-lecia ksiegarni zorganizowano darmowe wizyty u wróżek i
              bioenergoterapeutów.
              Ja zapisałam sie do numerologa.To co usłyszałam o własnym zyciu nie tylko było
              prawdą,ale
              też czymś o czy sama nie zdawałam sobie sprawy.Zasugerowano mi nawet,abym jak
              najszybciej
              wróciła do panieńskiego nazwiska lub dopisała je do obecnego.
              Jestem niedowiarkiem i zanim coś postanowie musze to dziesięć razy sprawdzić.
              Zaopatrzyłam sie wiec w pare ksiązek o tej tematyce i tak zaczęła się moja
              przygoda z
              numerologią.
              Jak widzisz jestem na początku drogi,ale postaram sie ogólnie odpowiedziec na
              Twoje
              pytanie.
              Jeśli chodzi o imię ADRIANA - wg.moich zródeł odpowiada jej liczba 3,a wiec
              Afirmacja zycia,
              ekspresja twórcza.Wyraża sama siebie komunikując się z innymi,pomaga jej w tym
              słowo.
              Tak spełniona osoba posiada wspaniała umiejetność adaptacji.Jest często
              błyskotliwa i
              aktywna.Dużo podrózuje,jest wesoła optymistyczna i przekonywająca.Posiada
              talent literacki
              lub oratorski.Jej umusł jest zywy,pomysły oryginalnea przedsięwzięcia
              skuteczne.Czasami
              jednak bywa zbyt rozproszona,nazbyt niezależna,pozbawiona skrupułów.
              W sensie pozytywnym;szczęscie,równowaga,szczere przyjażnie w sensie
              negatywnym ;nadmierna
              zmysłowośc,nieposłuszeństwo,kapryśność.
              Jej lekcja:znaleśc swój własny sposób ekspresji,nauczyć się wyrażać swe myśli
              i uczucia,
              otworzyć sie na zycie w harmonii i równowadze.Umiec mądrze gospodarowac
              własnym potecjałem
              ADRIANA-startuje od i kończy na konstruowaniu samej siebie,swojej wewnętrznej
              indywidualnej
              przestrzeni i wyrażaniu jej.Jest to proces nakierowany na samopoznanie.Jej
              kluczem do tej
              pracy jest liczba 7/ilośc liter w imieniu/ tj.mądrośc,refleksja,dystans,ideały.
              To tyle w szerszym zarysie.

• b0a Do hserwin 30.07.02, 21:10
                Dopiero dzisiaj dostałam się do gazety!!! Gdyby nie forum, to dałabym sobie
                spokój. Odnośnie emila, to lepiej na velvet2002@poczta.onet.pl ; ten w gazecie
                jest do czterech liter :) Bardzo mi miło, że w końcu ja mogłam sobie coś
                poczytać. Interpretacja imienia... hmmmm... :))) W części, że jestem żywiołowa
                i takie tam, to się zgadza. W talent literacki miałam w podstawówce i studium,
                natomiast w liceum polonistka stwierdziła, że w ogóle nie potrafię pisać. Jak w
                pierwszej klasie dostałam 3, tak i z późniejszych prac, też były trójki. Nie
                miało znaczenia czy ściągnęłam od koleżaniki, czy spisałam z książki, w sumie
                mogłam w ogóle nic nie napisać. Po prostu liceum było taką "luką" w
                pisaniu :)))))))))))
                Pozdrowionka
                velvet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka