Dodaj do ulubionych

KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECACIE

24.06.05, 21:41
Mieszkam tymczasowo za granica. Chcialabym skonsultowac wrozke/wrizbite z
telewizji ITV. Czy mozecie mi kogos polecic, bo z kraju, ktorego pisze nie
mozna uzyskac polaczenia z ITV, mozna otrzymac wrozbe e-mailem, ale jedno
pytanie kosztuje 50 zl.
Dziekuje serdecznie za porady i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: DAGNA Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC IP: *.lubnice.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 07:25
      Ela NOWALSKA, gOSIA WALICKA POZDRAWIAM
      • kraxa nigdy nie dzwonilam 29.06.05, 16:15
        Ale gdybym miala to zrobic to zadzwonilabym do Stawinskiej albo sybilli-
        chociaz ta ostatnia robi takie bledy, nawet ja mówi. Ale wyczuwam od niej
        jakies cieplo. Lekka "swiruska" ale w poztywnym znaczeniu jest Wielgoradesz,
        natomiast Ella Selena to nieporozumienie, ona jest taka chaotyczna, ogladajac
        mam wrazenie, ze zaraz sie zapowietrzy.
        • Gość: Zabolina ŻADNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:23
          I tego się trzymaj, bo stracisz pieniądze i dużo nerwów oczekując na spełnienie
          się bredni. Które się oczywiście nie spełnią.
      • Gość: LILI Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.07.05, 09:21
        pANI wALICKA I WRÓŻKA AKIMA
    • Gość: jolka Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:02
      Na "Polonia 1" też są niezłe panie. Tylko że bardzo krótko.
    • landrynka8 Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC 03.07.05, 16:37
      Byłam na spotkaniu autorskim w Gdańsku (w pt)z p.Ela Nowalską. Zrobiła na mnie
      bardzo pozytywne wrażenie. Jest b.ciepłą i naturalną osobą. Nikogo nie
      naśladuje.
    • Gość: cezarynka74 polecam Iwone Sicińska IP: *.lub.net.pl 03.07.05, 17:51
      szamanka, wróżka astrolog. Mam do niej kontakt bo sama jeżdziłam do Łodzi.Podam
      na meila
      • kraxa sicinska usuneli z wizji 04.07.05, 10:30
        I dobrze. Bo razem z ta druga i laptopem odwalaly zenujacy show. sicinska w
        bluzkach z dekoltem, i cyckami do pepka. Polecala ludzion "szamanskie metody
        pracy nad zwiazkiem", co to znaczy???? Czasami szczegolnie ta druga kpily sobie
        z ludzi, chocia| trzeba przyznac, ze bywaja naiwne i glupie pytania. ale za to
        bierze kase, zeby chociaz udawala powazne podejscie. Te dwie byly koszmarne i
        dobrze, ze je posuneli
        • Gość: cezarynka74 hmm dziwne mnie bardzo pomogła jak wielu innym IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 04.07.05, 10:48
          a to ze ubiera sie tak a nie inaczej to problem ekipy z tv.
          • kraxa czyli jakby Ciebie wbito w lateks na wizji 04.07.05, 14:52
            to nie zaprotestowaBabys???
    • Gość: mycha Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:55
      Witam,
      Wiesz co byłam ostatnio na imprezie firmowej ITV, Daruj sobie, to naciąganie,
      zaufaj mi.W ostateczności Skawińska, ale osobiście, do niej nie dobijesz sie,
      odpowiedzą jej asystentki.
    • Gość: mycha Re: KTORA WROZKE/ WROZBITE Z PROGRAMU ITV POLECAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:57
      żadna, to pomyłka, byłam ostatnio na ich firmowej imprezie, naciąganie na kasę.
      Mówią pozytywne rzeczy, i wtedy rośnie oglądalność!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka