Gość: yot IP: 80.51.227.* 02.07.05, 14:16 Dokłądnie tak jest:) zgadza sie w 100% :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + - Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:27 skorpiony wcale nie sa takie namietne... Odpowiedz Link Zgłoś
nefelina Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 13.07.05, 19:53 No cóż bardzo jestem ciekawa jak się potoczy między mną - koziorożcem- a nim- skorpionem. Narazie robimy podchody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:43 jestem w dokładnie takim związku od ...15 lat i życzę Wam wszystkeigo dobrego, bo szczęścia i zrozumienia będziecie mieli full!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:55 ja tez jestem 15 lat po slubie bywa różnie jednak bardzo sie kochamy i mysle ze to sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Koziorożec-Skorpion 15.11.06, 17:52 zazdroszcze wam:) moj skorpionek jest baardzo namietny, ale tak lubi rzadzic i rozkazywać i zaaaawsze musi byc górą!! mimo to bardzo go kocham. z nadzieją na dłuugi związek: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wictoria Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.153.240.143.pentex.pl 01.11.05, 09:11 tez mam taka sytuacje co ztego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula4u Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 14.07.05, 21:47 Wczoraj obchodzilismy szosta rocznice poznania i mimo drobnych starc swietnie sie rozumiemy i dopelniamy. Nasza milosc staje sie silniejsza z dnia na dzien. Czego i Wam zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewek Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:47 no coz,a nam nie wyszlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.05, 19:20 Byłam ze skorpionem 5 lat. Przytłoczyl mnie, "zagłaskał kotka na smierć". Na początku to było fajne, ale z czasem zaczęłam uciekać i w końcu uciekłam na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 26.08.05, 17:12 Tez tak miała ale ja bylam skorpnion ze skorpionem!!lubie byc milusinska i wogole ale bez przesady mżba od tego paść!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:11 nie prawda w 50 %.nie jestem domatorem, mój skorpion woli bardziej ułożony tryb życia ale ja jestem zbyt energiczna na siedzenie w domu.jesli chodzi o rządzenieto napewno nei będe pod czymimś wpływem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:42 Wszystko pieknie ale jestem koziorozcem i nigdy ale to nigdy nie bylam domatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:52 uwazam ze ten uklad moze byc bardzo udany i szczesliwy ja sama mam meza skorpiona -jestesmy razem przeszlo 10 lat,znalezlismy wspolne upodobania i co najwazniejsze wszystko inne wspolgra z pelnym zaufaniem, a to bardzo wazne w kazdym zwiazku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITO Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: 195.20.110.* 26.08.05, 16:32 JESTEM KOZIOROŻCEM I DOPIERO MOJA SKORPIONICA POKAZAŁĄ MI JAK MIŁOŚĆ MOŻĘ BYĆ MOCNA TRWAŁ I PIĘKNA ŻYCZĘ NAM 100 LAT RAZEM. PRÓBUJE MAŁA DOMINOWAĆ ALE SIĘ NIE DAJE RZĄDZE ZZA PLECÓW :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 26.08.05, 17:17 O Boze PITO pięknieś to napisał. a moze zzamoich pleców cchesz porzadzić tez jestem skorpionką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionka Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 02:24 Jestem spod znaku Skorpiona,ale domatorka to ja nie jestem,bzdura na calej linii.Poza tym nie jestem zazdrosna,kto to wymyslil ta chorobliwa zazdrosc dla Skorpionow?Jedyna prawda to nie lubie jak mnie szczypia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:32 dokladnie sie zgadzam z tym opisem,do tego jestesmy oboje bardzo uparci ale znajdujemy kompromisy,uwielbiamy zacisze domowego ogniska i wypady za miasto jest tam przyjemnie spokojnie i to nam odpowiada;) wiec wszystko co piszecie zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1ss26 Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:17 jestem koziorożcem a pój partner skorpionem,,,,flaki z olejem....zawsze to ja musze podejmować decyzję, nawet jak mamy jechać w prawo czy w lewo...za zawsze chciałam mieć faceta na którym mogę się obszeć...i co...ja jestem podporą i myślę o wszystkim a mój skorpion sobie siedzi i popija piwko z kolegami...napewno nie jest domatorem...;-( za to ja z obowiązku i konieczności muszę być...koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.szer Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 23.10.05, 13:12 jak dla mnie to uklad koziorozec-skorpion jest super Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: KOZIOROŻEC - SKORPION 26.10.05, 16:26 jestem w zwiazku ze skorpionem juz ladnych pare lat i moge powiedziec cos na t en temat.po 1-nie jest domatorem, lubi towarzystwo iwszelkie imprezy .po2- wspanialy przyjaciel i partner nie wspomne jaki codowny ojciec, choc wymagajacy . po 3-odpowiedzialny ale i pamietajacy o wszystkich dobrych i zlych uczynkach.po4-czuly staly i wierny w uczuciach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.fn.pl 02.11.05, 15:41 Koziorożec - Skorpion to związek, który się nie ma szans znudzić. Domatorzy - w domu, wulkany - w sypialni, dusze towarzystwa - na imprezach, przyjaciele - dla przyjaciół. Czego trzeba więcej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:02 zgadzam się, wulkany w sypialni,dusze towarzystwa na imprezach. To naprawdę duet partnerski do pozazdroszczenia.Takie związki mają szanse w 100% na przetrwanie.Ludzie z pod tych znaków powinni łączyć się tylko w tych duetach.To znaki bardzo opiekuńcze.Żaden z nich nie pozwoli na skrzywdzenie drugiego.Walczą o swoją miłość jak lwy i pilnują jej bardzo.Od dwóch lat zakochana jestem w tym duecie.Jestem jedną ze stron i zawsze chciałabym trwać w tym związku!~!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alYna Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:09 ja z moim skorpionem znamy się od roku, ale czuję jak byśmy byli ze sobą zawsze:)Przy nim przekonałam się że ja też umiem kochac! ale trzeba przyznac, że spokojnie to nie jest:) chociaż mi to akurat pasuje:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 16.01.06, 19:29 My jestesmy rok ze soba i faktycznie jest fantastycznie. Chlopak skorpion to cudowna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:17 Nie wiem nic mie sie nie sprawdzi raczej.uuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: KOZIOROŻEC - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:51 a my od 10 lat robimy podchody i znowu nam nie wyszło :-( Będę się spotykać z całym zodiakiem i śnić o miom skorpionie... Odpowiedz Link Zgłoś
fbruno Re: koziorozec-skorpion 15.03.06, 15:10 ok. wszytko pięknie, ładnie. tylko powiedzcie mi teraz jak znaleźć wspólny język? kocham swojego skorpiona, ale wiem że to nie wystarczy; miejmy nadziejęm, że go znajde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka koziorozec skorpion IP: *.chello.pl 01.04.06, 19:30 oje jest jest, az trudno uwierzyc ze sie tak wszystko zgadza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolas koziorożec - skorpion IP: *.icpnet.pl 13.07.06, 14:34 popieram :] pozdro dla gamonia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik koziorozec- skorpion IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 01:16 zgadzam sie w zupełnoscimz tym horoskopem;>sama jestem koziorozem ale w tym związku rządze ja :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinpl strzał w 10tke IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.06, 23:15 dla skorpionicy to najlepszy partner .... dziewcyny jezeli szukacie faceta ktory bedzie za wami szalal, do tego bedzie posiadał swoje zdanie, a w zyciu nie da wam powodu to zazdrosci - to szukajcie koziorożca ..... ja dlugo szukalam ale eraz jestem szczesliwa jak nigdy przedtem .... a jezeli ktos wam bedzie wmawial ze skorpionowi pisane sa raki lub ryby to łże jak pies, przerobiłam i nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syl_vi Re: koziorożec - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:23 właśnie staram się o jednego skorpiona... znamy się ponad pól roku ale dopiero od miesiąca zaczęliśmy się dogadywać do tego stopnia że coś zaiskrzyło.. nie jesteśmy domatorami uwielbiamy imprezować i świetnie się bawimy razem z naszym wspólnym towarzystwem. Moj skorpion jest baardzo nieśmiały, ale ja jakos go ośmielę:D poza tym jest bardzo uczuciowy i dość stabilny emocjonanie. Jest świetnym przyjacielem.. zawsze mogę mu zaufać :] Mam nadzieję, że wyjdzie nam razem, tym bardziej że oboje mamy podobne podejście do rzeczywistości gdyż uważamy, że miłośc nie istnieje.. ja juz powoli zaczynam zmieniać zdanie na ten temat, mam nadzieję, że uda mi się go zdobyć w kiażdym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka koziorożec-skorpion IP: *.torun.mm.pl 18.07.08, 05:44 JA jestem Koziorożcem a mój partner Skorpionem. Uważam że jest to wręcz idealny układ. Nigdy i z nikim nie było mi tak dobrze. I to pod każdym względem. Mam poczucie bezpieczeństwa, miłość, poczucie humoru, opiekuńczość, wspaniały seks...wszystko czego pragnie kobieta. A niedługo malutkie dziecko. Skorpion naprawdę potrafi słuchać, czasami jestem tym bardzo zaskoczona. Nie zapomina o niczym co powiedziałam jednocześnie zachowując swój niezależny charakter. Uwielbiam go i on mnie. To prawdziwy mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA Koziorożec - skorpion IP: *.jota.za.digi.pl 09.01.09, 13:48 A JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOJEGO SKORPIONA! UKLADA NAM SIE ZNAKOMICIE! NIE ZAMIENILABYM GO NA ZADEN INNY!!!!!!!!!!!!! KOCHAM GO NAD ZYCIE! POZDRAWIAM, KOZIOROZEC :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_4 Koziorożec - skorpion 10.01.09, 16:20 My jesteśmy ze sobą 11 lat i cały czas jest pod górke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Koziorożec - skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:27 ten opis pasuje do nas jak ulał. Oboje z partnerem dogadujemy się świetnie, uwielbiamy wspólne chwile i nigdy nie mamy siebie dosyć. Oby tak było zawsze:)) Skorpiony są rzeczywiście cudownymi osobami o upartym a zarazem bardzo wyrozumiałym charakterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Koziorożec - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:01 ja swojego partnera poznalam ponad rok temu, po 3 tyg powiedzial ze mnie kocha i ze bede jego zona...:)stwierdzilam wowczas ze zwariowal, a teraz niedlugo zamierzamy sie zareczyc:)jest uparty, ale zarazem bardzo inteligentny i madry zyciowo, cierpliwy wtedy gdy mi brakuje cierpliwosci, potrafi ukoic moje nerwy a gdy wpadam w czasami w panike pokazuje droge wyjscia. Ceni moja niezaleznosc w podejmowaniu decyzji i szanuje moje zdanie. Jestesmy przyjaciolmi i fenomenalnymi kochankami. Przy nim czuje sie bardzo bezpieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś