Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC

• Gość: Alice DJ Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:35
      ja od roku jestem z koziorożcem i tak szalonego człowieka jeszcze nie
      widziałam. owszem, są momenty kiedy nie możemy sie dagadać, ale siedzimy wtedy
      dotąd, aż się dogadamy. kwestia porozumienia, a przede wszystkim chęci :)
      pozdrawiam!
    • Gość: m b&k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:05
      Niby tak, mało łączy wiele dzieli
      ale miło było, gdy koziorożec był tuż obok
    • Gość: ddd Re: zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:22
      jestem bliznakiem i charakter, a raczej brak temperamentu koziorozca mi nie
      odpowiada...
    • Gość: ZuZiA dziwne IP: 217.153.81.* 12.11.06, 00:03
      Hęę ?Jestem juz z Koziorożcem jakies 3lata i nic sie ne sprawdza ^^ ehh...
      jakieś denne te horoskopy. W każdym jest cos innego ^^ ..nie no spoko nie
      wrazam tu swojej {opini}bo to nie ma sensu.Wazne jak jest w związku.Pozdro dla
      systkich Bliźniąt związnych z Koziorożcem ! ^^
    • Gość: koziorożec:) miłosc IP: *.77.classcom.pl 09.01.07, 22:07
      ja również jestem koziorożcem w związku z bliźnakiem,niedługo miną 3 lata jak
      jesteśmy razem i dogadujemy sie fantastycznie i jesteśmy bardzo zgrani:)
      takze ten horoskop partnerski to troche niewypał...
      pozdr
    • Gość: anielka bliżnięta-koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:23
      co za brednie !jestem od dwóch lat w związku z koziorożcem i jest nam razem
      bardzo dobrze
    • jbk10 bliźnięta-koziorożec 09.02.07, 02:20
      Gorszych głupot nie czytałam NIGDY!!! Jestem w szczęśliwym związku z Koziorożcem
      i myślę, że świetnie się dogadujemy. Jest wogóle odwrotnie niż w tym głupim
      horoskopie!
    • madziaaa17 bliżnięta-kożotożec 16.02.07, 12:51
      co za stek bzdur!!!ja jestem w zwiazku z kozooiżcem i jest nam ze soba badrzo
      dobrze !!ja nie wiem kto układa te horoskopy ale jednego jestem pewna jest w
      błedzie!!!!:)
    • Gość: zdradzona blizniak-koziorozec IP: *.chello.pl 12.03.07, 00:08
      zgadzam sie ze koziorozec z blizniakiem nie moze byc, po 25 latach szczesliwego
      malzenstwa blizniak odszedl do innej bez powodu zostawiajac nie tylko mnie ale
      tez dzieci i wnuki calkowicie zapominajac o nas wszystkich jakby tylko to co go
      zafascynowalo bylo najwazniejsze nie myslac o innych
    • Gość: Ryba bliźniak i koziorożec IP: *.tkdami.net 06.05.07, 11:06
      Moi dziadkowie byli on koziorożcem ona Bliźniakiem.To prawda,że to trudny
      związek.Bliźnięta są roztrzepane ale w tym przypadku to dziadek kozioł
      utrudniał związek a babcia,która już nie żyje tylko się poddawała.Nie było
      mowy ,że koziorożec ustąpi.
    • Gość: bbs bliźnieta-koziorożce IP: *.sds.uw.edu.pl 18.05.07, 11:52
      zgadzam sie z Toba:)wszystko jest na odwrot. to my(Blizniaki)jestesmy
      uporzadkowani, mozemy przytlaczac Koziorozce itp.
    • Gość: Meg bliżnięta- koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:57
      jestesmy razem ponad 6 lat, ale zgadzam się z tym co pisze w horoskopie. nasze
      cechy charakteru pasują do opisu jak ulał. to poprostu kwestia wspolnego
      porozumienia, zrozumienia i uczucia jakie jest między nami...
    • Gość: czerwcowa panna:) no niezupełnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 00:10
      no cóż nie dokonca zgodzę się z tym co jest tam napisane,jestem z
      koiorożcem5lat,ale to jednak nie ten,nie ze względu na to co sie
      tu wypisuje ale to po prostu nie ten,chcę spróbować z rybą chociaż
      patrząc na to co jest w naszym opisie to też nam nie wrózy nic
      wspaniałego,ale to tylo horoskop życie inne jest,hmm
    • Gość: Aneta:) Nie dokonca chodzi o znaki zodiaku..... IP: *.ukonline.co.uk 28.09.07, 10:28
      Witam!! chce sprostowac niektore z waszych wypowiedzi i przyznac racje zarowno
      tym osoba, ktore nie zgadzaja sie z trescia horoskopu partnerskiego jak i na
      odwrot. To czy osoby do siebie pasuja badz nie moga dojsc do porozumienia zalezy
      od wielu kwestii. Podam przyklad: jestem kobieta koziorozcem i przeszlam w zyciu
      bardzo duzo poczawszy od wieku dojzewania (wyjazd rodzicow za granice-a ja
      biedna z dziadkami ktorych nienawidzilam). W wieku 17 lat zaszlam w ciaze z
      idiota i damskim bokserem, i tak to sie ciaglo kilka lat. Poznalam Blizniaka
      ktory wogole nie byl w moim typie ale ktory podobnie jak ja (PODOBNIE) mial
      ciezkie zycie i chcial cos zmienic. Nie zakochalismy sie odrazu w sobie to
      trwalo okolo 5 miesiecy ale po tym czasie zarowno ja Koziorozec jak i moj
      blizniak moglismy soebie powiedziec czego od zycia oczekujemy i do tej pory jest
      tak samo. Kochamy sie bardzo i szanujemy jedno jest podpora drugiego,
      uzupelniamy sie ja jezeli chodzi o dom i rodzine on potrafi zorganizowac swietne
      wyjscie do ludzi ( np.impreza ze znajomymi). Jak moj blizniak chce gdzies wyjsc
      z kolegami nigdy mu nie zabraniam bo wiem ze jak bede go trzymac tylko dla
      siebie to mi ucieknie. Najwazniejsze jest zrozumienie potrzeb drugiego i
      rozmawianie na kazdy temat. Bedac z blizniakiem trzeba byc jego partnerem i
      kumplem. Wtedy istnieje duza szansa ze zwiazek ten wytrwa i ja w to wierze.
      Pozdrawiam wszystkie pary Koziorozcow i Blizniakow i zycze powodzenia.
      Aneta
    • Gość: Asia Bliznieta - Koziorozec IP: *.autocom.pl 12.06.08, 10:53
      kompletna bzdura!jestem bliznikiem a moj maz koziozorcem i jestesmy
      bardzo szczesliwi
    • Gość: ktoś bliznieta-koziorożec IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 08:17
      Ja niestety muszę się zgodzić. niestety koziorożce takie są.
    • Gość: blizniak Bliźnięta - koziorożec IP: *.snn.ie.sykes.com 12.12.08, 16:11
      Ponad 10 lat w zwiazku, pelnia szczescia, dziecko w drodze .. innymi
      slowy - BARDZO udany zwiazek
      • Gość: K Re: Bliźnięta - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 17:58
        No to gratuluję i życzę jak najlepiej. Nam niestety nie udało się.
    • Gość: gunia Bliźnięta - koziorożec IP: *.instalnet.com.pl 31.03.09, 14:47
      nie zgadzam sie,jestem w takim związku i nic nie jest prawdą .Najbardziej
      to,że blizniak nie może otrztmac namiętności od koziorożca.
    • Gość: karol-kamila Bliźnięta - koziorożec IP: 80.50.132.* 19.04.09, 19:43
      mysle ,ze to jakies klamstwo heh i mam klopoty z miloscia ja wesoly 14latek a
      ona 16 niby wszystko gra ale ona caly czas mowi ,ze malo mnie zna pomozecie
      piszcie na gadu gadu oto ona PROSZE ;/ 1090747 piszcie jak ma mnie poznac
      propozyzje i dodatkowo mowi ,ze niezadaje duzo pytan ;/
    • Gość: zakochana Bliźnięta - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 17:00
      dokladnie!bujda na resorach :P moj Misiek jest blizniakiem i swietnie sie
      dogadujemy :D wcale nie jest nieudacznikiem jak opisany zostal
      blizniak..bardzo zaradny rodzinny a jesli chodzi o sypialnie ^^ uhh moja
      namietnosc nieraz zostala wyzwolona ;D ale moze on jest na tyle wyjatkowy ze
      nie pasuje do stereotypu o blizniaku ;)
    • Gość: Bliźniaczka Bliźnięta - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:16
      Uważam, że nie jest powiedziane, iż związek bliźniaka z koziorożcem jest z
      góry skazany na przegraną. Znam koziorożca i faktycznie jesteśmy jak ogień i
      woda, ale to jest właśnie takie ciekawe. Uzupełniamy się. Ja gadam jak najęta,
      a on jest wdzięcznym słuchaczem, zawsze mówi " mów, a ja będę cię słuchał".
      Bywa, że działamy sobie na nerwy, ale wtedy po prostu się żegnamy i nic na
      siłę. Obojgu nam to odpowiada. On jest skryty i nie lubi mówić o sobie.
      Musiałam się naprawdę namęczyć by pokazać, że może mi zaufać. Uważam, że
      wszystko zależy od tego czy naprawdę osobom z pod tych znaków na sobie zależy.
      Wiem po sobie, że przy nim płacze ze śmiechu, a nasze rozmowy zawsze mnie
      ciekawią, ale nie obyło się bez ustępstw. Gdyby mnie tak nie urzekł dawno już
      byśmy się pokłócili i pożegnali. Życzę wiele szczęścia wszystkim takim parą! ;*
    • Gość: Bliźniaczka Bliźnięta - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:42
      Uważam, że jest to bardzo ciekawe połączenie. Uwielbiam mojego koziołka i to
      prawda różnimy się, ale ja nigdy nie pragnęłam ideału bo sama nim nie jestem.
      Chciałam tylko, żeby on potrafił mnie rozśmieszyć - bardzo często po prostu
      płaczę ze śmiechu - gdy mój koziołek się o tym dowiedział stawał na głowie
      żeby mnie doprowadzić do takiego stanu. Urzekliśmy się nawzajem. Zaskakujemy
      się i uzupełniamy. Codziennie uczymy czegoś nowego. Kocham ten układ.
      Nauczyłam się przy nim cierpliwości - przynajmniej staram się :) - on przy
      mnie stał się bardziej otwarty. Akceptujemy się i nie chcemy w sobie nic
      zmieniać, bo nasze różnice nas przyciągają. Życzę innym parą powodzenia, nie
      wierzcie we wszystko co jest napisane w horoskopach, bo od każdej reguły
      istnieje wyjątek, a dla koziołków warto się nim stać!
    • Gość: ISABELLA Bliźnięta - koziorożec IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.10, 20:39
      Jestem wdowa , moj byly maz byl koziorozcem - bylo super ! Poznalam
      innego po smierci mojego meza i co sie okazalo - On jest
      koziorozcem , jestesmy juz 6 lat po slubie i jest
      cudownie !!!!!!!!!!! Uwazam ze ten artykul jest nie powazny !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka