Dodaj do ulubionych

KOZIOROŻEC - BYK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:34
Idealnie. Wierzę, że tak właśnie jest. Pozdrawiam wszystkich. Kocham Was, a Ciebie w szczególności+AGNES moja złociutka :*
Obserwuj wątek
    • Gość: eMKa Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:54
      Dobrze!Dużo rzeczy się sprawdziło i mam nadzieje,że dalej też tak będzie.
      • Gość: ava Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:47
        Bzdura.
        To był najgrszy wybór w moim życiu. Przeżyłam z Bykiem lata gehenny.
        • Gość: Marcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 14:07
          Ava-to nie zależy od horoskopu,ale od ludzi,wychowania,przekonań i starań.
          Gehenna??brzmi strasznie. TPowiedz mi czy starałas sie by bylo lepiej?Bo łatwo
          kogoś osądzic,nie robiac samemu nic dobrego.Oczywiście nie oskażam cie,sama
          wiesz, jak było..jest.Tylko to dziwne,bop na ogół koziorozec z bykiem sie
          dogadują.Mam nadzieję,że juz jest ok?
    • Gość: orka Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.246.jawnet.pl 23.08.05, 18:38
      moze po czesci tak jest. Jestem 17 lat po slubie ja koziorozec maz byk. Sa
      jednak sprawy ktore nas diametralnie roznią, gdybym miala podjąc decyzje o
      slubie jeszcze raz to moim mezem napewno by nie był
      • k.a.r.o Re: KOZIOROŻEC - BYK 27.08.05, 11:37
        ja bylam 6 lat z bykiem i moze odczuwalismy podobnie i podobnego
        oczekiwalismy...ale to nie bylo to! to byla czasem taka nuda! i gdzie miejsce
        na szalenstwa, rozwoj, dyskusje...skoro wszystko wydaje sie z gory dopasowane,
        a byk taki ulozony...
        • Gość: gg1000278 KOZIOROŻEC - BYK IP: 195.136.118.* 04.09.05, 17:14
          Miałem 3 dziewczyny spod znaku Byka,były super idealne,zupełnie jakby
          zaprojektowane pod mój charakter,kobiety ponad oczekiwania z nawiązką.Potem już
          jak mimochodem dowiedziałem się że jakaś jest spod znaku Byka-to szturmem na
          nią.Każda (z dwóch) następnych okazała się taką kłamliwą i nieklarowną,że mam
          mieszane uczucia do horoskopów...aczkolwiek chyba nie powstrzymałbym się przed
          próbą kolejną...
          • Gość: kozioł Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:16
            Coś jest Paniach Bykach. Nie można uogólniać , ale są ok.
            Byłem z dwoma .
            Pierwsza - miód ! - prawdziwa kobieta a do tego odpowiedzialna !!!!!!!! co jest
            ewenementem chyba na skalę kobiecą.
            Druga natomiast no cóż chyba przewaga hormonów męskich nad żeńskimi .Może nie
            tyran ale kierownik.
            Długo trwało nim zaczęła współpracować ale potem opuściłem ten związek bo ile
            można być podwykonawcą we własnym domu.
            Ale ogólnie dobry układ , ale Pań z niewyparzoną gębą - unikam!

• Gość: Mrcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 14:01
              Zastanawiające-no tak "niewyparzona gęba" pań byków.Jestem koza a moja
              przyjaciółka bykiem,wiec cos wiem o jej krzykach, jak coś chciałą posiagnąc.Na
              szczescie juz z tego wyrosła,przyjaznimy sie 16lat:)A moj facet-byk...mniam
              mniam:)My,koziorożce same lubimy rzadzic,ale pomysl, czy dobrze sie do tego
              zabrałes?moze powinienes szukac z nia kompromisu?
        • Gość: gg1000278 KOZIOROŻEC - BYK IP: 195.136.118.* 04.09.05, 17:14
          Miałem 3 dziewczyny spod znaku Byka,były super idealne,zupełnie jakby
          zaprojektowane pod mój charakter,kobiety ponad oczekiwania z nawiązką.Potem już
          jak mimochodem dowiedziałem się że jakaś jest spod znaku Byka-to szturmem na
          nią.Każda (z dwóch) następnych okazała się taką kłamliwą i nieklarowną,że mam
          mieszane uczucia do horoskopów...aczkolwiek chyba nie powstrzymałbym się przed
          próbą kolejną...
        • Gość: Marcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 13:56
          ojej-no to faktyczna katastrofa....a może warto się było więcej
          postarać,wysilic,pokazać mu jak może byc a jak nie jest..tylko delikatna
          perswazją a nie naciskami:)wiem-byki sa uparte,alemykozy bardziej,jak chcemy
          coś osiągnąć;)udaloby sie;)
      • Gość: Marcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 13:58
        zycie przed i po ślubie sie różni-nie jestem mężatka,ale zdajemy sobie z tego
        sprawę z moim bykiem:)to ciągłe docieranie się:)widac nie poznaliscie sie
        dobrze przed ślubem, poza tym ludzie sie zmieniaja awspolne sprawy powinny
        zblizac a nie ..odalac:)
    • Gość: Zuza Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: 217.153.187.* 30.12.05, 09:26
      Ja jestem z bykiem już kilka dobrych lat, przez pierwsze dwa lata to było
      docieranie, kto mocniejszy i bardziej dominujący - jak się okazało byk jest
      słabszy psychicznie i to ja mam władzę. Było ciężko ale udało.
      • Gość: Marcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 13:55
        Trzeba wiedziec, jak podejść byka, ale to łatwiejsze, niz podejść nas=koiczki:)
        Byki natomist lubią się obrażć o byle co:)Wiem,bo mam taką przyjaciółke,która
        jednak jest kochana i da się z nia o wszystkim pogadac:)A co do faceta spod
        byka-marzenie:)czuły,delikatny i do rany przyłóz:)Wiem,bo go mam:)
    • Gość: Maro Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:44
      Macie rację poznałem wspaniałą kobietę Koziorożca a ja jestem Bykiem. Od
      pierwszego spotkania poczuliśmy że jesteśmy dwiema tymi samymi połówkami,
      rozumiemy się doskonale bez słów, uwielbiamy razem przebywać i rozmawiać na
      wspólne tematy, pociągamy się fizycznie i zgadza się to że kobieta Koziorożec
      jest chłodna i trzyma dystans ale jak się ją pozna i zdobędzie jej zaufanie to
      jest czuła i ma wielki temperament.I pewnie stworzylibyśmy doskonałą
      parę....gdybyśmy oboje nie byli już w związkach...ale takie jest życie.
      • Gość: Marcysia Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 13:53
        Smutne to, coCie spotkało..ale racja my znaki ziemskie jestesmy wierne:)
    • Gość: Koziczka Re: KOZIOROŻEC - BYK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.02.06, 13:52
      rcja, mam przyjaciółkę i faceta spod byka.Zgadzamy się idealnie i
      dopełniamy,choc byki potrafia się obrażać i bywają bardziej uparte od ns-niby
      upartych kóz:)Ale wsio zalezy od osby:)
      • Gość: koza Re: koziorożec- byk IP: *.jawman.pl / *.246.jawnet.pl 14.03.06, 17:33
        byłem z panią byk przez 10 lat i niestety męczyłem się; być może to błędy
        młodości i brak odpowiedzialności zadecydowały, że nie jesteśmy razem, ale
        faktem jest, że w związku wiało nudą; być może nie jestem typowym koziorożcem,
        chociaż większość jego cech pasuje do mnie; od 2 lat jestem sam i nadal nie
        potrafię odpowiedzieć sobie na te pytania, pozdrawiam
        • Gość: Femi Re: koziorożec- byk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:54
          Ja się męczyłam z bykiem jakieś 1,5 roku. Ło matko!!! Nudziarz, zrzęda, maruda,
          leń... Nigdy więcej!
    • Gość: Byk Byk IP: 213.25.160.* 27.07.06, 12:44
      Kocham pewną Panią Koziorożec ale to chyba nic z tego nie wyjdzie....:/

Jestem zakochany po uszy.... Pozdrawiam Byk
    • assured re 25.09.06, 20:40
      mam przyjaciela spod znaku Koziorozca, jest wspaniały, zawsze mogę na niego
      liczyć, odkąd go poznałam wierzę w przyjaźń między kobietą i mężczyzną(bez
      seksu)
    • Gość: szczęśliwa K-B IP: *.icpnet.pl 01.11.06, 20:48
      I tak właśnie jest, wszystko się zgadza....Pozdrawiam.
    • Gość: Mariusz :P IP: 212.244.5.* 26.12.06, 17:31
      Nie no...normalnie prawie wszystko sie zgadza! :)...a najbardziej a tym trudnym
      zdobywaniem koziorożycy przez byka :p....
    • Gość: Karolinka koziorożec - byk IP: *.chello.pl 21.06.08, 15:06
      Niestety ja się z tym nie zgodzę ale chyba po prostu jestem nietypowym
      koziorożcem ponieważ świetnie czuje się z bliźniakiem i znakami z którymi
      podobno mam się nie dogadywać a z bykiem... o matko ciągłe kłótnie, awantury...
      sam jego ton głosu już mnie doprowadza do szału... kompletnie zero porozumienia.
    • Gość: Kozica ;] <3 IP: 83.2.133.* 18.09.08, 15:55
      Ja np. jestem panią Koziorożec i kocham się w panu Byku :] Ale wiem, że i tak z tego nic nie wyjdzie, bo uczucie bez wzajemności... Lub, kto wie? ;)

Zobaczymy co los przyniesie.
    • Gość: hrhrhrt Koziorożec - Byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 09:38
      Faceci Byki to na ogół lovelasi i dziwkarze, nawet jak mają stałą kobietę a
      nawet żonę to i tak będą podrywać inne. Dla kobiety Koziorożca która potrzebuje
      stałości i poczucia bezpieczeństwa to nie jest dobry wybór.
    • Gość: byczek:) koziorozec-byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 16:07
      Moj mezus jest koziorozcem, a ja byczkiem. Bywa ciezko, ale ogolnie
      nie znam innego znaku, ktoremu moglabym tak zaufac i nie chodzi
      tylko o seks, ale o kazda dziedzine zycia. Jestesmy uparci, ale ja w
      syt. zycia codziennego, a moj malz. w kwestii przekonan i uprzedzen.
      Jak cos sobie ubzdura, to nie ma wybacz:)Odnosnie koloru scian czy
      miejsca na wakacje nigdy sie nie upiera;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka